AnaM

nedjelja, 13.03.2016.

Ljubimac i kako ga odabrati ...


Kažu da čovjek liči na svog ljubimca. Možda ima nešto u tome.
Kako biramo te ljubimce ??
Nije lako izabrati, a i izbor je dosta veliki. Ovisi kakva si osoba, takav ti je i ljubimac.
PasUobičajeni ljubimac na našem terenu. Veličina psa je obrnuto proporcionalna jednom djelu muškog tijela koji neću imenovati, a vi možete pretpostaviti koji je ... I nemojte sad odmah misliti tko ima kojeg psa.
Krokodil i zmije su za egzotične osobe koje imaju kuće. Nezgodno bi bilo gajiti ih u garsonjeri. Legneš navečer sa zgodnom ženskom, a ujutro zatekneš u krevetu samo spavaćicu, pa ne znaš da li se otišla tuširati ili poslužila kao doručak ljubimcu. Probao jedan gajiti zmije, u soliteru, i na kraju anakonda završila u kanti za smeće, a njegov susjed na kardiološkom. To ne mora biti loš izbor, žene će vas obožavati ako pogodite marku.


Papagaj je za muške, jer ženskice ne vole da netko prekida njihov monolog. Problem je što papagaji koriste iste riječi koje i njihov vlasnik, bez obzira kakva je situacija.Može odati tajne duboko zakopane, kao na primer, crni fond. Dreknu novac je u ladici,i možete se naći u bedaku, odakle novac i zašto nije prijavljen
Ribice Ne, nije ono što mislite. Svatko bi svoju gajbu proglasio za akvarij i napunio je ribicama. Obično u kafiću vlasnici akvarija kažu, danas sam nahranio dobro ribice, pa namigne i osmjehne se vragolasto ... U praksi to znači da mu je hrana za ribe ispala iz ruke, i pala u vodu, a on se nada da će mu ribe sad dati mira bar mjesec dana.
Mačka je kao žena, umiljata, prepredna, zna kad treba se umiljavati, voli spavati. Očekuje da je vlasnik, to jest neki muškić hrani i brine se za nju. U prednosti je nad ljdskim ženkama jer ima vlastitu bundu koju obnavlja besplatno svake zime, a ne brontola da hoće na more ove godine jer samo ona nije još bila, da nema šta obući, nakit joj je trećerazredan i slične tandrmoljke…

Kokoška može biti ona što kokodače, ogovara s drugim kokškama. Može biti umjetna, to jest silikonka. (Te su posebno opasne za muški rod, ali ovi mučenici to ne znaju dok ne bude kasno) Više ubraja u domaće životinje, ali muški ih vole, vjerojatno zbog intligencije ... kokošje.
Prase U zadnje vrijeme vrlo popularan mezimac. Uzima se maleni, drži na balkonu, ili u kadi na užas susjeda, jedno mjesec dva, a onda pred blagdane, kaže se djeci da je prase otputovalo na selo zbog promjene zraka.
Sve u svemu, pazite koga birate za ljubimca.
Nije to političar, pa da ga smijenite za koju godinu, ljubimac će biti cijeli svoj život s vama ...
Hm ... i što bi izabrali da možete birati ??
Krokodila??

- 11:21 - Komentari (22) - Isprintaj - #