AnaM

ponedjeljak, 01.02.2016.

Podjela ...


Sisavci homo sapiens, dijele se na ljude i neljude. O ovim drugima nećemo, neka se bave politikom ili broje otete novce i puste nas na miru.
Glavna podjela je na muškiće i ženskice. Prelazak iz jedne u drugu skupinu nije bezbolan, kao u ostalim podjelama.
Muškići se ne dijele. Oni se skupljaju u hrpe sportaša i gomile koje piju pivu. Te gomile se često promiješaju, pa pripadnici muškog spola su više kao neki gemišt. Objema grupa je zajedničko ratobornost i veliki ljubavni podvizi, naročito u priči.
Ženske ko ženske dijele se na razne grupe.Znaju da predju iz jedne u drugu i obično se trude da se uguraju u skupinu u kojoj nisu, tek da probaju.
Tri glavne skupine su feministkinje, slobodnjakinje i šećerlame.
Ženskice se opet dijele na udane, neudane, veziste i neveziste
Feministkinje tvrde da smo ravnopravne s muškima. Nešto se baš i ne guram u tu ravnopravnost, tko voli neka izvoli. Mislim da bi tu bila gurnjava, rep u redu za ravnopravnost i da bi najviše bilo naših slatkih muškića. Oni bi svi da imaju harem a ni s jednom ne mogu izaći na kraj, maštarija im je trojka, a dahću i kreću po lekiće- pripomoć u apoteku, neći reći od koje godine.
Slobodnjakinje su one koje bi rado prešle u veziste, ali se sapletu obično o dugi jezik koji koriste za priču umjesto za ono o čemu muškići maštaju.
Šećerleme su najsretnije ženskice po meni. One ne mogu ništa. Ne znaju platiti račune u pošti, kola ne voze jer je to jako teško, ne kuhaju jer ih muškići vode po restoranima. Jedina je mana te skupine što imaju kratak rok trajanja, pa prelaze u prve dvije skupine.
Kad malo pomislim svijet je jedna velika podjela na one site svega i one gladne svega, na one koji imaju i one koji se pitaju zašto nemaju, na zaljubljene i na one koji misle da su zaljubljeni, na Kasanove i Kazanovke i one koji se hvale da su u toj skupini ...
I na kraju, ali ne i najmanje važna podjela je na blogu
He he, sad vi mislite napisaću na cooliste i frešiste.
Ne, blog se dijele na one koji pišu i one koji se pripremaju da pišu, na komentariste i čitače, ali najvažnije je upasti u grupu simpatizera dobrih postova, tako ti nikad neće biti dosadno.
Delili se ne delili, na istoj smo planeti, što će reći blogu, pa dosta čitanja, idemo na pisanje…

- 09:29 - Komentari (17) - Isprintaj - #