AnaM

subota, 27.12.2014.

Gde dočekati Novu??



Do sada nije bilo lako Staroj. Za godinu dana od krasne mlade djevojke postala bi babetina koju tjeraju van. Iz pouzadinih izvora se čuje, da je ove godine drugačije, ova Stara pofarbala kosu, ugradila silikone, natrpala 5kg šminke i probaće produžiti svoj mandat još koju godinicu.
Sad ne znam ako će sve biti isto, samo prefarbano, da li je čekati ili ne ??


Za svaki slučaj, obišla sam turističke agencije. Jeste da nema snijega ni kod nas, ali primaljivo zvuče natpisi, U Novu na Maldivima, ili Zakoračite hrabro s vrha Alpa. Ti Alpi mi malo zvuče sumnjivo. Kad zakoračiš po snijegu s vrha planine obično se ne dočekaš na skije, nego na onaj dio tijela gdje se ledja prestaju zvati pristojno. Ima i bližih destinacija, ali mali je problemčić što sve te destinacije koštaju kao tri osobna dohotka koji stižu sa zakašnjenjem i 25% smanjenjem. Tih 25% mi oteli za neke oebse, moebse i slične ebse ...(lepše zvuči nego reći Vlada)
Nije važno, mogu dočekati Novu godinu i u nekom restoranu, na splavu ili tako nešto. Tu se mogu gledati ženske s ogromnim grudima i minimalnim suknjicama koje stanu na sred sale i nešto viču nadjačati one što lupaju po bubnjevima i ostalim instrumentima. One su pevaljke, ali im se ne smije tako reći, nego estradne umjetnice. Jesu li es tradne ili nisu, ne znam, ali da uši od njih stradaju jačem spolu i oči i to je činjenica. Ništa od tih gologuzih vtrirepka da ne strada moj pratioc ako se previše zabulji u pogrešnom smjeru.


Ako se opredijelite za televiziju, zabavan i raznovrstan program, obavezno navijte sat budilicu na 5 minuta prije 12, jer red je da nazdravite toj novoj 2015 godini.
Okreni obrni osta kao najbolje, najzabavnije sljedeće.


Dočekajte Novu godinu na Facebooku ili blog.hr .Rezervišite na vrijeme kompjuterski stol za jednu osobu (dok se netko od ukućana nije ubacio na vaše mjesto) i dočekajte Novu godinu u intimnoj atmosferi s nekoliko tisuća vaših prijatelja uz najpopularnije domaće i strane pjevače s youtuba ... koji će u najludjoj noći samo vama svirati na uvce. Specijaliteti domaće kuhinje i piće u neograničenim količinama su gratis, to jest kuća časti I ono najvažnije, za razliku od onih koji će Novu godinu provesti sami bez veze, vi ćete zahvaljujući internetu moći da se pohvalite da ste te noći bili u vezi ...

- 10:01 - Komentari (80) - Isprintaj - #