AnaM

petak, 29.08.2014.

Mali savjeti, nikakva pomoć

1.Osvojiti neosvojivog

Obući dugu suknju. Nikako minić, jer iako se okreću za svakim, muški ne vole da „njihova“ lepša polovina pokazuje kolena. Kao slučajno zatvorite vrata i zakačite suknju pokazujući i što treba i što ne. Niste vi krivi, vrata su nepristojna. Ako imate kola zadnji model neke poznate marke i još crveni, metalik, zagarantovan vam je uspjeh kod onih kojima prolaze najbolje godine. Za mladje može i neki sport kupe.

2.Zadivite prijateljicu

Uvjek imate prijateljicu koja je izvrsna kuharica i na svaki vaš pokušaj da joj nešto ponudite pojesti, samo frkne nosom u stilu, gde bi ona to jela. Za nju naručite hranu u nekom dobrom, stvarno dobrom restoranu, možete kod Dražena, pozovite je i napravite paćenički izraz lica, pravdajući se da nije ništa uspjelo. Kad iznesete hranu na sto garniranu onim glupostima cvijetićima, svećama i sličnim tandroljcima, njen izraz lica biće dovoljan dokaz da ste uspjele.

3. Susjed dobar majstor

Uvjek se nudi pomoći. Kad dodje napravi takav haos po kući, kupi rezervnih djelova za tri stana i na kraju se uz gajbu piva konsultuje sa tri prijatelja, naravno na licu mjesta. Nemojte ga odbiti, nikad se ne zna, poplava u stanu....brrr, kao kod mene. Pozovite ga za promjeniti sijalicu. Sve pripremite, tri vrste sijalica, štedljive i rasipne, stube, čekić (ako ga treba udariti po prstima), i najvažnije DIVITE se svemu što je uradio. Može i pola gajbe pive i kad ode promjenite si tu sijalicu.

4.Slavlje

Na glavu su mi se popeli ti što zovu na slavlje bilo koje vrste i kao slučajno napomenu, donesi tortu mecabg tako je dobro praviš, svaki put je bolja. Ta torta je moj recept, otvorim frižider i špajzu sve povadim što može biti slatko, zamješam, i pomolim se da svi ostanu živi kad probaju. Moje torte nemaju ona slavna imena kao kod ostalih, ali mogu se jesti. Može i poprečnim putem, kupiti neku skromnu tortu u slastičari, nikako u samousluzi, te svi poznaju. Umutiti dosta šlaga i sesti u tortu da ne bude previše pravilna. Posle sve zakeljati šlagom . Ukusno, jeftino i brzo.

Toliko od mene...oduži se post...

Ugodan vikend

- 11:29 - Komentari (36) - Isprintaj - #