'Sticky & Sweet' info

Madonnina službena stranica je potvrdila Madonnin koncert u španjolskom gradu Sevilli 16. rujna na stadionu Estadio Olimpico.

Madonnin obožavatelj je kontaktirao Live Nation oko izdavanja DVD-a turneje 'Sticky & Sweet', odgovorili su mu da će koncert za DVD biti sniman u njujorškoj dvorani Madison Square Gardenu 11. i 12. listopada.

'Miles Away' treći singl

Prema pouzdanim izvorima, 'Miles Away' će biti treći singl s mulitplatinastog albuma 'Hard Candy' kao što je i očekivano.

Glasnogovornica o medijskim natpisima

Mediji proteklih dana pišu kako Madonna u posljednje vrijeme izgleda sve više mršavije i dosta je mišićavija. Tako pri nedavnom izlasku iz Kaballah centra je viđena s čudnim izgledom ruke, što se odma može vidjeti da je riječ o igranju medija s photoshopom.

Madonnina glasnogovornica je komentirala takve natpise: "Mislim da su je fotografi uslikali u lošem izdanju ili je riječ o photoshopiranju da izgleda gore. Vidjela sam Madonnu prije dva dana njene probe za turneju i izgledala je odlično. Možda izgleda malo mršavije nego inače, ali pjeva i pleše bolje nego ikada, jako naporno vježba za turneju, također jede zdravu hranu. Vježba osam sati na dan za nadolazeću turneju."

Glasnogovornica je također opovrgnula glasine kako Madonni jako smeta i da je nervozna što je njezin brat napisao knjigu o njoj. "To je smiješno, da je mogla bilo što uraditi s tom knjigom, pomogla bi mu da bude bolje i kvalitetnije napisana."






Glasajte za Best Pop Video!

Na ovom linku možete da glasate za Madonnine spotove '4 Minutes' i 'Give It 2 Me' da bi dobili nominaciju za MTV Video Music Awards u kategoriji za najbolji pop video!

http://www.mtv.com/ontv/vma/2008/best-pop-video/a-z.jhtml?chars=m

Za obožavatelje iz Bosne i Hercegovine

Ulaznice za Madonnin koncert u Budvi možete kupiti u Sarajevu u poznatom CD shopu 'Magaza', čiji je vlasnik glazbenik Dino Merlin, u ulici Veliki Ćurčiluk 20 na Baščaršiji. Za više informacija kontaktirajte preko telefona +38733 266 006 ili emaila magaza@bih.net.ba. Uostalom možete kupiti ulaznice preko koncertnih agencija koje su navedene u ovom postu ispod. Sretno!

Ako netko zna druga prodajna mjesta ulaznica širom Bosne i Hercegovine neka javi na miranm0001@yahoo.com.

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba, a obožavateljica vam nudi samo od 1,750 kuna!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

updateTICKETPRO www.ticketpro.hr/madonna
Na Ticketpro možete kupiti ulaznice po cijeni od 295 i 650 kuna. Za više informacija kontaktirajte ih preko emaila na njihovoj web stranici - www.ticketpro.hr/madonna

EVENTIM/NEW SOUND
Na web stranici Eventima možete kupiti ulaznice za koncert u Budvi - http://www.eventim.hr/portal/hr/other/bus_ride/madonna_budva/.html

Za više informacije kontaktirajte New Sound i Eventim.

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

30.07.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Madonna za pomoc konjima na The Mane Eventu

Madonna ce prisustvovati kao pocasna gošca na humanitarnoj akciji pod nazivom 'The Mane Event' koja ce se održati 8. kolovoza na posjedu fotografa Stevena Kleina. Madonnin dolazak se ocekuje, zajedno s ostalima ce pomoci organizaciji Amaryllis Farm Equine Rescue u spašavanju njihovih konja. Steven Klein i Gwyneth Paltrow ce voditi vecer, a Stella McCartney i Kelly Klein su zaduženi za zabavljanje gostiju na cocktail partyu. Kleinova knjiga o konjima izlazi u prvom tjednu listopada.
Photobucket

Madonnina nova knjiga izlazi u listopadu

Powerhouse ce objaviti Madonninu službenu knjigu 'Madonna: Confessions' koja ukljucuje odlicne fotografije koje je uslikao njezin menadžer Guy Oseary. Knjiga bi trebala izaci 1. listopada u prvih 50,000 primjeraka.

29.07.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Prodato 20,000 ulaznica za Budvu

Blic: Za koncert koji će Madona 25. septembra održati na plaži Jaz već je prodato oko 20.000 ulaznica iako marketinška kampanja u Srbiji, Crnoj Gori i zemljama regiona tek počinje ove nedelje.

- Interesovanje je ogromno, naročito u inostranstvu, a najviše trebovanja smo dobili iz Rumunije, Bugarske i Rusije. Takođe, karte se odlično prodaju u zemljama bivše Jugoslavije i Grčkoj. Budući da je Madonin koncert u Atini zakazan za 27. septembar odavno rasprodat, tamošnje turističke agencije su osmislile slogan: „Videti Madonu dva dana ranije“ - kaže za „Blic“ Aleksandar Radoš, portparol koncerta koji organizuju opština Budva i Turistička organizacija Budve, dok su za produkciju zaduženi „Live Nation“ i produkcijska kuća „Komuna“.
Da podsetimo, Madona, koja u Budvu dolazi na dan koncerta, tokom boravka u Crnoj Gori biće smeštena u hotelu „Splendid“ u kraljevskom apartmanu, čija je izgradnja koštala 1.300.000 evra.
Prema najavama, Madonin koncert će trajati dva i po sata, a pre kraljice popa će nastupiti švedska pevačica Robin.

Za koncert na Jazu štampano je 66.000 karata po ceni od 35,70 (prostor ispred bine) i 200 evra (VIP), a moguće je kupiti i paket-aranžman (ulaznica i prevoz) pa, na primer, u „Tiketlajnu“ ulaznice sa povratnom autobuskom kartom koštaju 6.850, 10.850 i 22.200 dinara. Uskoro će biti objavljene i cene paket-aranžmana sa avionskim prevozom.

Dok se popularna pevačica u Americi sprema za turneju „Sticky & Sweet“, koja počinje 23. avgusta koncertom u Kardifu, svetski mediji se i dalje bave njenim navodnim razvodom od režisera Gaja Ričija.
Nakon Madone te glasine je prekjuče demantovao i Riči, koji je u intervjuu za magazin „Pipl“ izjavio: „Koliko ja znam, sa mojim brakom je sve u redu, tako da nema ni govora o razvodu“. Gaj Riči je dodao da se ponosi svojom ženom, kao i da će joj uvek pružati podršku.

Promotivni poster turneje za koncert u Budvi

Photobucket

28.07.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Sevilla zamjenila Madrid?

Španjolske novine El Correo De Andalucia su objavile članak kako će španjolski promotori sutra službeno objaviti da li će Madonna nastupati u španjolskom gradu Sevilli u sklopu turneje 'Sticky & Sweet'. Koncert bi se trebao održati na olimpijskom stadionu 16. rujna.

"Zbog promašaja s Madridom smo sada pažljiviji u cjelokupnoj organizaciji. U ponedjeljak će se konačno znati da li će Madonna nastupati na olimpijskom stadionu u Sevilli." - izjavili su organizatori.












Guy Ritchie govori o braku

Na ovom linku možete pogledati intervju Guya Ritchiea koji je dao za TV emisiju Extra.
http://extratv.warnerbros.com/2008/07/post_33.php

Killers snimili duet s Madonnom?

Prema britanskom časopisu Music Week, grupa Killer je surađivala s Stuart Priceom (album 'Confessions on a dance floor') za svoj novi album. Prema njihovim riječima, na novom albumu će se naći mnogo dueta, kao i duet s Madonnom!

27.07.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Abba o Madonninom 'Hung Up'

Otvoreni Radio: Madonna je 2005. s pjesmom 'Hung Up' postigla velik uspjeh na top listama. No, mnogi možda ne znaju da je i grupa Abba, čiji je hit 'Gimme Gimme Gimme' iz 1979. iskorišten u spomenutom singlu bila oduševljena.

Točnije rečeno, pažnjom koju im je poklonila kraljica popa. Naime, ona im je osobno napisala pismo u kojem ih je zamolila za korištenje sampla njihovog 29 godina starog hita, a oni su objeručke pristali na to. Benny Anderson čak priznaje da su to pismo i uokvirili. "Poslušali smo 'Hung Up' i shvatili da je odlična, no naravno bez našeg originala to ne bi bilo to. Naravno da smo joj dozvolili korištenje dijela pjesme, a prava smo podijelili fifty-fifty" – rekao je Anderson.












Guy: Uživamo u braku!

24Sata: Iako gotovi svi britanski mediji tvrde kako je brak pjevačice i redatelja pred raspadom, par se trudi dokazati da se još uvijek vole kao i na početku. Nakon što je Madonna (49) već nekoliko puta demantirala glasine o raspadu braka, sada je to učinio i Guy Ritchie (39).
- Koliko ja znam, moj brak s Madonnom je u redu. Moj odnos sa suprugom je jedno vrijeme bio špijunski, a sada sam se pretvorio u turista i mogu reći da je puno zabavnije u Londonu biti turist nego špijun. Netko mi je jednom rekao kako je definicija špijuna da uvijek traži negativne stvari dok turist uvijek traži pozitivne - otkrio je redatelj na koji se način nosi sa svojim brakom.

DRUGI PUT U SEDAM GODINA OBNAVLJAJU ZAVJETE
Na četvrtu godišnjicu braka Madonna i Guy su prvi puta obnovili bračne zavjete. Sljedeći mjesec, na 50. rođendan pjevačice par će to učiniti još jednom kako bi svima dokazali da im brak nije u krizi te da se i dalje vole.

27.07.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Za obožavatelje iz Bosne i Hercegovine

Ulaznice za Madonnin koncert u Budvi možete kupiti u Sarajevu u poznatom CD shopu 'Magaza', čiji je vlasnik glazbenik Dino Merlin, u ulici Veliki Ćurčiluk 20 na Baščaršiji. Za više informacija kontaktirajte preko telefona +38733 266 006 ili emaila magaza@bih.net.ba. Uostalom možete kupiti ulaznice preko koncertnih agencija koje su navedene u ovom postu ispod. Sretno!

Ako netko zna druga prodajna mjesta ulaznica širom Bosne i Hercegovine neka javi na miranm0001@yahoo.com.

Prema najnovijim saznanjima, rasprodano je do sada 15,000 od 65,000 ulaznica za Madonnin koncert u Budvi.

'Give It 2 Me' u top 5 europskih hitova!

'Give It 2 Me' je odskočio s 17. na 9. mjesto svjetske top liste singlova, te je ostvario najveći odskok ovog tjedna! '4 Minutes' se još uvijek drži u top 5 i to na 4. mjestu. 'Give It 2 Me' se ukupno prodao u 325,000 primjeraka širom svijeta, što uključuje i prodaju preko downloada.

'Give It 2 Me' je s iznenađenjem fanova s 29. odskočio na 2. mjesto europske top liste singlova Euro Hot 100! Nadamo se da će postati još jedan Madonnin #1 europski hit!

Madonnin album 'Hard Candy' se ovog tjedna nalazi na 9. mjestu svjetske top liste albuma s prodajom od 76,000 primjeraka.

'Give It 2 Me Edit' s europskog promo CD-a: http://www.sendspace.com/file/1984iu.
Photobucket

New Kids On The Block negirali suradnju s Madonnom

Nedavno su mediji pisali kako će popularni bend 80ih New Kids On The Block surađivati s Madonnom na njihovom novom albumu, a članovi benda su opovrgnuli te glasine. "Ne surađujemo s Madonnom niti s Michael Jacksonom, to nikada nismo ni izjavili."

Zabranili su mi da gledam Madonnine spotove

Američka pop senzacija Katy Perry kao maloj djevojčici nije bilo dozvoljeno gledati MTV niti VH1 zbog religioznih principa njene obitelji. "MTV i VH1 su bili zabrenjeni u mojoj kući, a posebno Madonnini spotovi!" Nedavno je Katy Perry izjavila kako bi ponovila poljubac Madonne i Britney s američkom teen zvijezdom Miley Cyrus. "Možda ćemo imati novi Madonna & Britney momenat na stageu što bi definitivno pomoglo mojoj karijeri."

Na njenom gostovanju u emisiji TRL je otkrila kako je ostala više nego oduševljena što je njena pjesma 'Ur So Gay' trenutno Madonnina najdraža. "Prijateljica me je nazvala i rekla mi kako Madonna obožava moje pjesme, osjećala sam se odlično!"









Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba, a obožavateljica vam nudi samo od 1,750 kuna!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

updateTICKETPRO www.ticketpro.hr/madonna
Na Ticketpro možete kupiti ulaznice po cijeni od 295 i 650 kuna. Za više informacija kontaktirajte ih preko emaila na njihovoj web stranici - www.ticketpro.hr/madonna

EVENTIM/NEW SOUND
Na web stranici Eventima možete kupiti ulaznice za koncert u Budvi - http://www.eventim.hr/portal/hr/other/bus_ride/madonna_budva/.html

Za više informacije kontaktirajte New Sound i Eventim.

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

25.07.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Timbaland ponovo surađuje s Madonnom!

Popularni producent Timbaland je za MTV izjavio da će uskoro započeti snimanje svog novog albuma Shock Value 2. Na novom albumu će se nalaziti 10 dueta s najvećim zvijezdama - Beyonce, Rihanna, Jonas Brothers, Jordin Sparks, T.I., T-Pain, Jay-Z, Missy Eliott, Chris Cornell i među kojima je i Madonna! "Imam pjesmu za Madonnu koju nisam stavio njezin na album. Sačuvao sam je u slučaju dueta na mom novom albumu." - izjavio je Timbaland.
Photobucket

Carlos Leon o svojoj kćerki Loli

Carlos Leon je za časopis People otkrio da je siguran da se Madonna ne bi nikako upustila u ljubavne afere, kao što mediji pišu ovih dana. Također je razgovarao o svom odnosu s kćerkom Lourdes. "Lourdes je u stanju da me nazove i kaže - Ćao tada, šta radiš? Kada ćemo se vidjeti? To mi je stvarno cool, razgovaramo svaki dan." Što se tiče Madonnine afere s Alexom Rodriguezom koju su mediji izmislili, izjavio je: "Vjerujte, to je čista laž. Poznajem je jako dobro, nikada to ne bi uradila." Priznao je da mu nikako ne leži uloga strogog tate: "Teško mi je da budem oštar prema svojoj kćerki. Možda bi trebao poraditi na području discipline, ali taj zadatak mogu predati njenoj majci!"

Bez obzira što je kćerka popularne dive, Lourdes je djevojčica koja stoji čvrsto na zemlji. "Način na koji ja živim - vozim bicikl, šetam, nemam vozača. Tako je držim prizemljenom. Njena mama radi dobar posao također, nije onakva kakvu je ostali doživljavaju. Jako je cool i divna osoba." Lourdes i Carlos također imaju isti ukus u glazbi, čak mu je Lourdes na iPhoneu skinula par pjesama koje i on sluša. "Alicia Keys, Audio Slave, Beck...sviđa mi se sve što ona sluša!" - izjavio je Carlos.


'Filth And Wisdom' promotivne slike

Od sada možete pogledati promotivne slike Madonninog režiserskog debitantskog filma 'Filth And Wisdom'.
Photobucket
Photobucket
Photobucket

24.07.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Setlista za 'Sticky & Sweet'

Na forumu Madonninog službenog fan kluba ICON je objavljena nova set lista, koja se malo razlikuje od prošle, za koju se smatra da je službena.

INTERLUDE OPENING (Candy Girl "Jackson Five Cover")

Candy Shop
beat goes on
human nature/Gimme More
Vogue
Everybody

VIDEO INTERLUDE (Nobody Knows Me)

Into The Groove sample Jump
heartbeat
Borderline/Dress You Up
She's Not Me
music

INTERLUDE (Special)

Devil (Acoustic Piano)
miles away (Acoustic Guitar)
Like a Prayer
True Blue

VIDEO INTERLUDE (Rain)

Spanish Lesson
You Must Love Me/Buenos Aires
La Isla Bonita
Angel

INTERLUDE(Secret Mix)

Holiday Introduce 4 Minutes
4 Minutes
Impressive Instant
Ray Of Light
Hung Up
Give it 2 Me

'Sticky & Sweet' info

Madonnina agencija za europski dio turneje je otkazala koncert u Madridu koji se trebao održati 16. rujna pod organizacijom španjolskog promotora Last Tour. Španjolski organizatori se nadaju da će uskoro biti objavljen drugi datum koncerta u Španjolskoj.

'Give It 2 Me'

'Give It 2 Me' se nalazi u A listi britanske radio stanice Radio 1, što obuhvaća singlove koji imaju najveći airplay. Unatoč tome, prema najnovijim informacijama 'Give It 2 Me' bi ovog tjedna mogao izaći iz top 10 britanske top liste singlova.

'Give It 2 Me' je odskočio sa 182. mjesta na 66. mjesto na Billboardovoj top listi digitalnog downloada.

29 32 MADONNA FEAT. JUSTIN TIMBERLAK 4 MINUTES 34602 -9 37874 2045762
182 66 MADONNA GIVE IT 2 ME 22073 205 7226 123307

Također je debitirao na 5. mjesto francuske top liste singlova.





Drugi izgled ulaznice za Budvu

Na www.newsound.hr je objavljen drukčiji izgled ulaznice za Madonnin koncert u Budvi od prijašnje objavljene ulaznice s Madonninim likom.

Photobucket

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba, a obožavateljica vam nudi samo od 1,750 kuna!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

EVENTIM/NEW SOUND
Na web stranici Eventima možete kupiti ulaznice za koncert u Budvi - http://www.eventim.hr/portal/hr/other/bus_ride/madonna_budva/.html

Za više informacije kontaktirajte New Sound i Eventim.

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

23.07.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Give It 2 Me' i '4 Minutes' zajedno ostvarili rekord

Zahvaljujući singlovima 'Give It 2 Me' i '4 Minutes', Madonna je ovog tjedna sa singlovima provela ukupno 700 tjedana na britanskoj top listi! Madonna je jedini ženski izvođač s tim rekordom, a dijeli ga s Elvisom i Cliff Richardom. Može se reći da bi 700 tjedana značilo 13 i pol godina provedenih u top 75 britanske top liste.

Najviše pozicije koje je ostvario singl 'Give It 2 Me' do sada:

Belgija #9
Kanada #8
Danska #4
Irska #10
Italija #4
Nizozemska #1
Velika Britanija #7
SAD #57
United World Chart #17
Euro Hot 100 #29
Finska #3
Turska #1

Od sada možete pogledati i cijelu listu britanskih top lista. 'Give It 2 Me' u je do sada prodan u Velikoj Britaniji u 55,000 primjeraka, dok je album 'Hard Candy' prodan u 240.725 primjeraka. 'Hard Candy' na veliko iznenađenje se vratio u top 10 s prodajom od 12,000 primjeraka.

1 1 3 Dizzee Rascal Feat. Calvin Harris & Chrome Dance Wiv Me
2 N 1 McFly One For The Radio
3 6 3 Kid Rock All Summer Long
4 2 3 Basshunter All I Ever Wanted
5 3 5 Jordin Sparks feat. Chris Brown No Air
6 4 11 Ne-Yo Closer
7 17 8 Madonna Give It 2 Me
8 5 4 Ironik Stay With Me
9 16 9 The Ting Tings Shut Up And Let Me Go*
10 7 8 Chris Brown Forever

Photobucket

1 N 1 Basshunter Now You're Gone
2 1 6 Coldplay Viva La Vida
3 N 1 Sharleen Spiteri Melody
4 2 20 Duffy Rockferry
5 12 10 ABBA Gold - Greatest Hits
6 4 9 The Ting Tings We Started Nothing
7 3 18 Chris Brown Exclusive
8 8 33 Nickelback All The Right Reasons
9 N 15 Billy Joel Piano Man - The Very Best Of
10 14 12 Madonna Hard Candy

Airplay
1 2 The Kooks Shine On
2 7 Gabriella Cilmi Sweet About Me
3 3 Ne-Yo Closer
4 4 Coldplay Viva La Vida
5 6 Jordin Sparks feat. Chris Brown No Air
6 5 Sara Bareilles Love Song
7 8 Kid Rock All Summer Long
8 13 The Script The Man Who Can't Be Moved
9 11 Adele Hometown Glory
10 1 Duffy Warwick Avenue
11 12 Madonna Give It 2 Me

'Give It 2 Me' Remixes #2

http://rapidshare.com/files/120140124/Give_It_2_Me__Edit_.MP3

http://rapidshare.com/files/126318018/Fedde_Le_Grand_-_Extended_Mix.mp3

http://rapidshare.com/files/126320210/Fedde_Le_Grand_-_Dub.mp3

http://rapidshare.com/files/126313142/Fedde_Le_Grand_-_Mix__Edit.mp3

http://rapidshare.com/files/126314256/Pete_Tong___Spoon_-_Mix.mp3

http://rapidshare.com/files/126315474/Pete_Tong___Spoon_-_Dub.mp3

http://rapidshare.com/files/126316984/Pete_Tong___Spoon_-_Mix_Edit.mp3

http://rapidshare.com/files/126316205/Sly___Robbie_ft._Cherine_Anderson_-_Dance_Hall_Remix.mp3


BFF u šetnji s djecom

Madonna i Gwyneth Paltrow su u nedjelju s djecom Apple i Davidom prošetale parkom u Hamptonsu, New Yorku.
Photobucket
Photobucket

Madonna i koze u Kabbalah centru

Madonna i njena obitelj je viđena kako izlaze iz njujorškog Kabbalah centra. Nakon nekoliko trenutaka jedan mladić je izašao iz centra s dvije koze, sigurno se radi o nekom kabalističkom običaju.

Photobucket
Photobucket

21.07.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Rasprodano 10,000 ulaznica za Budvu

Blic: Za koncert koji će Madona održati 25. septembra na Jazu već je prodato 10.000 karata, a po rečima Makse Ćatovića, direktora produkcijske kuće „Komuna“, očekuje se da će sve ulaznice biti rasprodate.

- U prodaju je pušteno 66.000 karata, od toga 58.000 za parter po ceni od 35 evra, 5.500 za prostor ispred bine (70 evra) i 2.500 VIP karata (200 evra). Veći deo najskupljih ulaznica već je prodat, i očekujem da će preostale VIP karte biti rasprodate u naredna dva dana. Interesovanje za koncert je veliko, naročito u zemljama bivše Jugoslavije, Rumuniji, Bugarskoj, Mađarskoj... a javljaju nam se i turističke agencije iz Engleske, Rusije i Grčke. U Atini su čak osmislili aranžman „Videti Madonu dva dana ranije“ budući da dva dana posle koncerta u Budvi pop zvezda gostuje u Grčkoj - izjavio je Maksa Ćatović na jučerašnjoj konferenciji za novinare.
Madonin koncert organizuju opština Budva i Turistička organizacija Budve, dok su za produkciju zaduženi „Live Nation“ i „Komuna“.
Tehnička ekipa koja će raditi na realizaciji koncerta broji oko 250 ljudi i oni će u Budvi boraviti osam dana, a Ćatović navodi da će Madona u Crnu Goru stići na dan koncerta i očekuje se da će u Budvi ostati do 27. septembra kada putuje za Atinu.

'Give It 2 Me' debitirao u top 10

'Give It 2 Me', drugi singl s albuma 'Hard Candy', je debitirao na 7. mjesto britanske top liste singlova. 'Hard Candy' se nakon sedam tjedana vratio u top 10 i zauzeo je 10. mjesto! Ovaj veliki skok albuma na top listi je sigurno zbog singla 'Give It 2 Me', nadamo se da će i singl idućeg tjedna upasti u top 5. '4 Minutes' je izašao iz top 20.

Stanje singlova i albuma na britanskoj top listi:

'Give It 2 Me' - 73-X-60-X-36-25-25-18-17-7

'4 Minutes' - 7-5-8-4-1-1-1-1-3-3-4-8-11-13-14-17-20-22

'Hard Candy' - 1-2-5-7-13-22-26-24-20-24-14-10


Novo lice Madonninog tima

Poznati koreograf Jamal Sims ove godine surađuje s Madonnom na njenoj turneji 'Sticky & Sweet'. To mu je prvi put da surađuje s kraljicom popa, a osmislio je odlične koreografije u filmovima poput Step Up i Step Up 2. Također je radio sa Spice Girls i na filmovima Get Smart, Hairspray a uskoro će raditi i na filmu Hannah Montana The Movie.








Madonna na VMA 2008?

Postoje glasine kako će Madonna, Sting, Janet Jackson, Jonas Brother i drugi prisustvovati 25. dodjeli nagrada MTV Video Music Awards.

MTV VMA 2008 će se održati 7. rujna u Hollywoodu.

'The Beat Goes On' treći singl?

Postoje glasine kako će treći singl biti 'The Beat Goes On' u suradnji s Kanye Westom. Prema glasinama, Madonna će idućeg mjeseca za četiri dana snimiti dva spota za posljednje singlove s albuma. Četvri singl ujedno i posljednji bi trebao biti 'Miles Away' ili 'Heartbeat'.

Za Madonu zakupili ceo „Splendid“

Blic: Tokom svog boravka u Budvi, Madona, koja će 25. septembra nastupiti na plaži Jaz, biće smeštena u hotelu „Splendid“ u luksuznom kraljevskom apartmanu vrednom 1,3 miliona evra, a kako nezvanično saznajemo, za kraljicu popa i njenu pratnju rezervisan je ceo hotel. Za prvih nekoliko dana prodato je nekoliko hiljada ulaznica, uglavnom onih najskupljih.


- Interesovanje je veliko, a već smo prodali nekoliko hiljada ulaznica, i to najviše onih najskupljih. Međutim, tek se očekuje prava navala, budući da su koncerti u Beču i Atini, gde će Madona pevati pre i posle Budve, rasprodati, dobili smo mnogo trebovanja iz Grčke, Austrije, zemalja bivše Jugoslavije, Bugarske, Albanije, Mađarske i Rusije - kaže za „Blic“ Aleksandar Radoš, portparol koncerta koji organizuju opština Budva i Turistička organizacija Budve, dok su za produkciju zaduženi „Live nation“ i „Komuna“. Koncertni prostor na Jazu ima površinu od 73.000 kvadratnih metara, a za posetioce će biti obezbeđen i parking (VIP, od 1.000 do 1.500 mesta, i „običan“ čiji će kapacitet biti 7.000 mesta). VIP tribina ima 5.000 mesta i „vipovce“ čeka mnogo iznenađenja. Madonin koncert će trajati dva i po sata, a pre pop dive nastupiće švedska pevačica Robin.

- Na postavljanju ogromne bine koja je namenjena za stadionske koncerte, radiće 500 radnika, a karavan sa 45 šlepera sa opremom i 15 autobusa sa tehničkom ekipom kreće iz Beča posle koncerta u Austriji. Inače, Madona sa sobom dovodi kompletno pomoćno osoblje (kuvari, šminkeri, sobarice, fitnes trener...) koje stiže zasebnim avionom - navodi Radoš. Madona, koja u Budvu dolazi na dan koncerta, tokom boravka u Crnoj Gori biće smeštena u hotelu „Splendid“, u kraljevskom apartmanu čija je izgradnja koštala 1.300.000 evra. Dnevni zakup luksuznog penthausa od 360 metara kvadratnih košta oko 7.000 evra, a i inače ogroman prostor čine još većim stakleni zidovi. U apartmanu se nalaze tri spavaće sobe sa ogromnim kupatilima (džakuzi, tuš-kabina, WC-šolja, bide, dva umivaonika, ogledala od poda do plafona...), kuhinja, soba za sedmočlanu poslugu koja 24 sata dnevno opslužuje goste, salon, kabinet opremljen najsavremenijom tehnikom. Tu su i fitnes sala i sauna. Na terasi, okružen drvećem banane i palmama, nalazi se i bazen od 40 kvadrata. Voda u bazenu nije tretirana hlorom, već ozonom, a Madona sigurno neće piti običnu „česmovaču“ budući da se voda iz slavina pročišćava i, po rečima ljudi iz hotela, 12 puta je čistija od one iz vodovoda. To nije sve, na podu apartmana postavljen je parket od tri vrste drveta: masline, javora i hrasta, lampe su od kristala, garniture od najfinije kože... Nameštaj su antikviteti stari nekoliko stotina godina koje su izradili venecijanski majstori, jedna od tapiserija na zidu košta oko 100.000 evra, a kvadrat prekrivača za krevet košta 500 evra... Do kraljevskog apartmana stiže se zasebnim liftom, a do penthausa se može doći i helikopterom budući da se na desetom spratu hotela nalazi helidrom.

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba, a obožavateljica vam nudi samo od 1,750 kuna!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

EVENTIM/NEW SOUND
Na web stranici Eventima možete kupiti ulaznice za koncert u Budvi - http://www.eventim.hr/portal/hr/other/bus_ride/madonna_budva/.html

Za više informacije kontaktirajte New Sound i Eventim.

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

20.07.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,750 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

MTV VMA 2008

Danas je objavljeno glasanje za nominacije Best Female Video na MTV Video Music Awards! Da Madonna dobije nominaciju sa spotom '4 Minutes' ili 'Give It 2 Me', glasajte za te spotove na - http://www.mtv.com/ontv/vma/2008/best-female-video/. Ovogodišnji Video Music Awards obilježava 25. godišnjicu, a održat će se 7. rujna u dvorani Paramount Studios u Hollywoodu.
Photobucket

'Sticky & Sweet' info

Španjolski časopis El Mundo je objavio kako će Madonna osim u Valenciji 18. rujna, nastupiti i u Madridu 16. rujna! Također Warner Music Spain je potvrdio Madonnin drugi koncert u Španjolskoj na službenoj stranici.

Postoje glasine kako će Madonna obići i Aziju u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet'. Madonna bi trebala nastupiti u Kini, Japanu, Tajvanu, Hong Kongu i Singapuru. Kineski mediji govore kako će Madonna nastupati u Kini u 2009. godini jer kineska vlada zabranjuje koncerte u 2008. zbog Olimpijskih igara, a koncert bi se trebao održati u dvorani Bird Nest Arena.

Najveća koncertna agencija u Hong Kongu East Asian i najveća tajvanska agencija Fong Long su potvrdile da su kontaktirale izdavačku kuću Live Nation.

Što se tiče setliste, Madonna namjerava otpjevati jedan od svojih najvećih klasika 'Like A Prayer'! Nije sigurno da li će se ta pjesma naći na konačnoj set listi.
Photobucket

'Hard Candy' platinasti u Europi!

'Hard Candy' je postao platinasti u Europi prodajući se u milijunskom primjerku, a već je dobio nekoliko platinastih i zlatnih ploča iz 17 europskih zemalja.

Madonna želi spojiti bivši par - Britney i Justina

24 Sata: Madonna (49) želi spojiti bivše ljubavnike Britney Spears (26) i Justina Timbelakea (27). Pop kraljica turneju "Stick & Sweet" započinje 23. kolovoza u Cardiffu i želi da se na zadnjem nastupu u Miamiju njih dvoje pojave zajedno na pozornici. Oboje su surađivali s pjevačicom na njezinom novom albumu "Hard Candy". Brit i Madonna su snimile seksi spot, a Justin je s njom snimio duet. Britney i Justin su četverogodišnju vezu prekinuli 2003. godine, a Madonna želi šokirati svijet njihovim zajedničkim pojavljivanjem. Još se ne zna hoće li joj plan uspjeti.

Christopher intervju za BBC News

Na ovom linku možete pogledati intervju Madonninog brata Christophera Cicconea za BBC News.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/7515254.stm

19.07.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'4 Minutes' najprodavaniji singl nakon 18 godina!

'4 Minutes' je ovog tjedna prešao cifru od 2 milijuna prodanih primjeraka u Americi! '4 Minutes' je postao Madonnin drugi multiplatinasti singl u SAD-u, prvi je dance hit 'Vogue'. Svaka čast '4 Minutes'!

'4 Minutes' je već do sada pokupio nekoliko platinastih i zlatnih certifikacija.

- platinasta: Australija (70,000), Danska (15,000), Kanada (100,000), Norveška (50,000)
- multiplatinasta: SAD (2,000,000), Španjolska (40,000)
- zlatna: Belgija (15,000), Njemačka (150,000), Novi Zeland (7,500), Švedska (10,000), Velika Britanija, Turska (50,000)







'Sticky & Sweet' info

Madonna će u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet' održati koncert u Španjolskoj, točnije u Valenciji 18. rujna! Prodaja karata počinje u petak, 18. srpnja.

Zahvaljujući obožavatelju Deanu možete pogledati kako izgleda ulaznica za koncert u Budvi!
Photobucket

Meryl Streep ne misli ništa loše o Madge

Meryl Streep je nakon skoro dva desetljeća opovrgnula navodno svoju izjavu o Madonni koju su izmislili mediji. Mediji su pisali kako je Meryl Streep užasnuta što je Madonna dobila glavnu ulogu u filmu 'Evita', čak su objavili njenu izmišljenu izjavu: "Mogu joj isčupati grlo, mogu pjevati bolje od nje, ako se to računa."

"To je jedna od stvari koju nikako ne možeš izbrisati, odakle god da je došla, a to je internet. Zašto bih to rekla? Bila sam jako zauzeta kada su snimali film." - govori Meryl Streep.















'Give It 2 Me' u top 20

Iako je u ponedjeljak tek izašao kao singl, 'Give It 2 Me' se našao ovog tjedna na 20. mjestu svjetske top liste singlova. '4 Minutes' se drži na drugom mjestu iza Rihannine 'Take A Bow'. Madonnin album 'Hard Candy' je još uvijek u top 10, na 9. mjestu s prodajom od 88.000 primjeraka.

Brisao sam znoj s njenog golog tijela

24 Sata: Christopher Ciccone, Madonnin brat, tvrdi da je nakon 1989. godine i njenog razvoda od Seana Penna sa sestrom imao odnos sličan braku. Otkrio je kako joj je pomagao nakon nastupa.
- Nema baš puno braće koja će na koljenima u sestrinoj garderobi bristati znoj s njenoga golog tijela. Bila je to čudna situacija koju nisam mogao podijeliti s prijateljima. Ipak, htio sam biti tamo s njom jer sam znao da joj treba netko kome može vjerovati. Bili smo vrlo bliski brat i sestra. Odnos nam je bio sličan braku - kazao je Christopher u intervjuu za američku televiziju.

Napadnut Madonnin auto

Madonnin auto je nedavno napala nepoznata osoba bacivši kamen na prozor. Na sreću, Madonna i njena djeca su ranije izašla iz auta, a vozač je nakon napada odmah pozvao policiju radi istrage.
Photobucket

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

16.07.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Ako mislite da je poznajete, razmislite ponovo

Madonnin brat Christopher Ciccone je nedavno uradio intervju s popularnom američkom TV emisijom Good Morning America u kojoj je razgovarao o raznim temama što se tiče Madonne.

Što Christopher misli o Madonninoj navodnoj aferi s Alexom Rodriguez:
- Mislim da su to obične laži. Kao prvo, unatoč mnogim stvarima, Madonna je katolkinja... Mislim da je on njezin tip, tako da je teško išta komentirati. Mislim da je bio zainteresiran u Kabbalu, upoznao sam ga u Miamiu bezbroj puta. Sumnjam da su imali aferu, siguran sam da to nije uzrokovalo raspad njegovog braka. Ne vjerujem u te priče.

Što je uništilo njegov odnos sa sestrom:
- Guy Ritchie je poprilično glavni razlog tome. Najbolji način kako prići mojoj sestri je dospjeti u krevet s njom, znate na što mislim? Guy i ja se zaista nismo mogli nalaziti u istoj hemisferi. Da ne pričam o njegovom stavu prema homoseksualnosti. Ima problem sa homoseksualcima i sa mnom. To se jasno vidjelo na njihovom vjenčanju u Škotskoj kada su njegovi prijatelji u šali nazdravili na račun homoseksualaca.

O Kabbali:
- Bio sam sljedbenik neko vrijeme, bio sam ucjenjivan. Kada sam završio dekoracije u njenoj kući, dugovala mi je novac za to. Rekla mi je da će mi dati novac ako odem na predavanje Kabbale. Mislim da je Kabbala promjenila njeno ponašanje.

O upotrebljavanju Kabbale za pomoć pri rješavanju problema:
- Kontroliranje je savršena riječ za to i sada, u njenom životu postoje tri stvari koje ne može kontrolirati - nadovršavanje 50 godina, svog supruga i mene i ovu moju knjigu.

Intervju možete pogledati na ovom linku - http://abcnews.go.com/GMA/SummerConcert/story?id=5366168&page=1.

It's Britney bitch!

Web stranica E! News-a je ekskluzivno objavila fotografije Britney Spears sa snimanja kratkog spota za Madonninu turneju 'Sticky & Sweet'!






'Sticky & Sweet' info

Brazilska promotivna kompanija 'Time 4 Fun' je potvrdila Madonnin dolazak u Brazil u sklopu turneje 'Sticky & Sweet'. Prema časopisu Folha, Madonna će nastupati u Rio De Janeirou 13. i 14. prosinca na stadionu Maracana. Prema drugim medijima, Madonna bi trebala nastupati u Sao Paulu 17., 18. i 19. prosinca na stadionu Morumbi.

'Give It 2 Me' singl u prodaji!

Danas je izašao singl 'Give It 2 Me' u većini europskih zemalja! Ovu dance pjesmu je producirala s Pharrellom Williamsom. Spot za 'Give It 2 Me' je sniman 3. travnja u Londonu, a Madonna je odabrala za režiserski dio fotografa Tom Munra i Nathana Rissman. Madonna je s Tom Munrom surađivala na photoshootu časopisa 'ELLE', dok je s Nathanom Rissmanom na filmu 'I Am Because We Are'. Premijera spota je održana na Yahoo, AOL i iTunesu 4. lipnja. 'Give It 2 Me' je već zauzeo prvo mjesto na nizozemskoj top listi singlova!
Photobucket

UK CD 1
"Give It 2 Me" (album version) – 4:47
"Give It 2 Me" (Oakenfold extended mix) – 7:08

UK/Australian CD Single
"Give It 2 Me" (album version) – 4:47
"Give It 2 Me" (Oakenfold Drums In mix) – 5:55
"Give It 2 Me" (Eddie Amador House Lovers remix) – 7:56

UK 12" vinyl
(picture disc)
A1. "Give It 2 Me" (Oakenfold extended mix) – 7:08
A2. "Give It 2 Me" (Oakenfold Drums In mix) – 5:55
B1. "Give It 2 Me" (Eddie Amador remix) – 11:11

U.S. maxi-single
"Give It 2 Me" (Fedde Le Grand remix)
"Give It 2 Me" (Oakenfold Extended remix)
"Give It 2 Me" (Oakenfold Drums In mix)
"Give It 2 Me" (Eddie Amador club)
"Give It 2 Me" (Eddie Amador House Loves mix)
"Give It 2 Me" (Tong & Spoon)
"Give It 2 Me" (Jody den Broeder club)
"Give It 2 Me" (Bongo Joe mix)

U.S. two-track promotional CD
"Give It 2 Me" (album version) – 4:47
"Give It 2 Me" (radio edit) – 4:02

iTunes exclusive download
"Give It 2 Me" (Oakenfold radio edit) – 4:57

U.S. two-disc promotional set
Disc 1:
"Give It 2 Me" (Eddie Amador Club mix) – 11:05
"Give It 2 Me" (Eddie Amador Club 7 edit) – 7:18
"Give It 2 Me" (Eddie Amador Club 5 edit) – 4:56
"Give It 2 Me" (Eddie Amador dub) – 10:37
"Give It 2 Me" (Eddie Amador dub 7 edit) – 7:26
"Give It 2 Me" (Eddie Amador Houselover mix) – 7:52
"Give It 2 Me" (Eddie Amador Houselover 5 edit) – 4:50

Disc 2:
"Give It 2 Me" (Jody Club mix) – 9:29
"Give It 2 Me" (Jody Club 7 edit) – 7:25
"Give It 2 Me" (Jody dub) – 9:57
"Give It 2 Me" (Jody edit) – 4:07
"Give It 2 Me" (Jody edit TV) – 4:08
"Give It 2 Me" (Oakenfold remix) – 5:46
"Give It 2 Me" (Oakenfold Dub) – 6:14
"Give It 2 Me" (Oakenfold extended) – 6:59
"Give It 2 Me" (Oakenfold Drums In mix) – 5:54


DJ Promo Disc 1: http://rapidshare.com/files/125294233/Give_It_2_Me_Disc_1.rar

1. Orginal Video Edit
2. Eddie Amador Club Mix
3. Eddie Amador Club 7" Edit
4. Eddie Amador Club 5" Edit
5. Eddie Amador Dub
6. Eddie Amador Dub 7" Edit
7. Eddie Amador 'Houselovers' Mix
8. Eddie Amador 'Houselovers' 5" Edit

DJ Promo Disc 2: http://rapidshare.com/files/125296009/Give_It_2_Me_Disc_2.rar

1. Paul Oakenfold Drums In Mix
2. Paul Oakenfold Extended Mix
3. Paul Oakenfold Dub
4. Paul Oakenfold Remix
5. Paul Oakenfold Remix Edit
6. Jody den Broeder TV Edit
7. Jody den Broeder Edit
8. Jody den Broeder Dub
9. Jody den Broeder Club 7 Edit
10. Jody den Broeder Club Mix
Photobucket

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

UPDATE BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

15.07.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

UPDATE BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

Organizatori oduševljeni prodajom ulaznica

Madonna Blog saznaje kako je Aleksandar Radoš, PR menadžer Madonninog koncerta u Budvi, jako zadovoljan s prodajom ulaznica za koncert Crnoj Gori 25. rujna. Prema njegovim riječima organizatori su oduševljeni što se svakog dana proda oko tisuću ulaznica i siguran je da će koncert biti rasprodan.

Debbi Harry o Madonni

Debbie Harry, frontmanka grupe Blondie, je izjavila u nedavnom intervjuu kako je Madonna jako pametna što se tiče suradnje s izdavačkim kućama ali joj se ne sviđa što se zadržala tako dugo na glazbenoj sceni.

"Jako dugo vremena sam nastupala, sa jednim ili dva solo albuma. Grupa Blondie se nije mogla vratiti zbog problema sa zakonom. Imali smo problema sa izdavanjem albuma, sukobe s izdavačkom kućom, menadžerima... Ali mislim da je Madonna u takvim stvarima jako pametna, što je za svaku pohvalu. Jednom je rekla kako sluša moje pjesme za inspiraciju, ne preostaje mi ništa drugo osim da to prihvatim kao kompliment, ali smo jako različite." Debbie Harry je dodala kako je poprilično šokirana i ne baš sretna što se Madonna održala na vrhu glazbene scene.

Šetnja New Yorkom s obitelji

Madonna je jučer viđena kako odlazi u jedno njujorško kino sa svojom obitelji i Lolinom prijateljicom.

Photobucket

Photobucket

Navijači provocirali A-Roda Madonninim fotografijama

Sigurno znate da mediji ovih dana pišu kako su Madonna i Alex Rodriguez u ljubavnoj aferi, što je sama Madonna opovrgnula. Na nedavnoj utakmici Yankeesa, navijači su držali fotografije Madonne pokušavajući provocirati Alex Rodrigueza za vrijeme njegovog šuta.
Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

14.07.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Kupite ulaznice za Madonnine koncerte!

Photobucket

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

Christopher objavio dijelove svoje knjige

Madonnin brat Christopher Ciccone će uskoro izdati knjigu 'Life With My Sister Madonna', a već je poslao Madonnine privatne fotografije britanskom časopisu Daily Mail koje možete vidjeti u ovom postu.

Dnevnik Hr: Malo ljudi Madonnu poznaje bolje od njezinog 47-godišnjeg brata Christophera Cicconea koji je odrastao s njom u Michinganu i s njom živio u New Yorku na početku njezine karijere. O njoj je otkrio i mnogo intimnih detalja, poput toga da se ljubila s Gwyneth Paltrow. Christopher koji je Madonni pomagao sa stylingom i bio kreativni direktor njezinih koncerata s početka karijere, u knjizi koju je napisao pokazuje negodovanje prema Madonninom braku s Guyjem. Navodi kako ga je Guy jednom gotovo pregazio automobilom, te kako suprug slavne pjevačice nije u dobrim odnosima ni s kim u njezinoj obitelji. Tvrdi kako k njima ponekad dolazi svećenik Kabbale i popravlja njihov odnos, te da ih upravo to drži zajedno. 'Oni su veoma različiti ljudi s različitim stajalištima i stoga se pitam hoće li moći premostiti svoje nesuglasice', napisao je Christopher.

Photobucket

Priča o mojoj sestri kao osobi koja je u New York došla samo s baletnim cipelicama i 35 dolara je mit, a kako vrijeme odmiče takvih priča o njoj bit će sve više. Christopher je ispričao kako njihovo djetinjstvo uopće nije bilo toliko teško kao što se može čuti u pričama o Madonni. 'Naš je otac radio tajno za ministarstvo obrane. Stoga je Madonna uvijek imala novca, a kada je stigla u New York osim novca imala je i veze i ljude koji su joj pružili potporu', napisao je Madonnin brat.
Photobucket

Madonna je Guyja upoznala na ručku kod Stinga 1999., a ubrzo ga predstavila i svome bratu s kojim je tada bila veoma bliska. Kada su se Christopher i Guy upoznali na proslavi Nove godine kod Donatelle Versace u Miamiju, Guy je se prema njemu odnosio prijateljski, no on nije vjerovao da će par zajedno ostati duže od dvije godine. Madonna i Guy Ritchie Guy je već tada pokazao koliko je ljubomoran. Na partyju je započeo tučnjavu s 19-godišnjakom koji je plesao s Madonnom, a ubrzo je pokazao svoju agresivnost i na Chrisu.

2000. najavila mu je da će se vjenčati s Guyjem. Kako nije imao novca za put na vjenčanje, a Madonna mu je dugovala za dekoracije interijera, Christopher ju je nazvao, ali javila se njezina tajnica te mu rekla kako će novac refundirati avionskom kartom za Britaniju, a ostatak će mu isplatiti na račun. Uzvanici vjenčanja morali su potpisati ugovor od četiri stranice kojim su pristali da neće snimati ni slikati vjenačnje, te da neće napustiti dvorac u kojem se održavala svečanost vjenčanja pet dana, koliko je ona i trajala.
Photobucket

Christopher navodi kako je Madonna promjenila mnoge navike nakon vjenčanja s Guyjem, pa je tako počela piti i pivo, nešto što prije nije voljela. Njezin odnos s bratom također se promjenio, postali su udaljeniji nego ikada prije, a viđali su se veoma rijetko. 'Moj suprug voli pivo, pa želim iskusiti ono što on voli', rekla mu je Madonna jednom prilikom kada ga je odvela u pub. Christopher je dekorirao Madonnine kuće, a kako se nisu previše slagali oko detalja jednom mu je poslala mail u kojem je izrazila svoj bijes:

'Ti mrziš raditi za mene. Nemaš smisla za zahvalnost i toga mi je dosta. Naš odnos nije zdrav, a kada se riješiš problema koje imaš sa mnom, odnosno činjenicom što sam i tko sam ja, onda možda možemo ponovno raditi zajedno', napisala mu je Madonna u mailu. Christopeh tvrdi da mu nakon završenih radova nije isplatila 7,500 funti što je iznos za koji su se dogovorili. 'Madonna kaže da nisi učinio dovoljno za uređenje, pa ti neće isplatiti dogovoreni iznos', rekla mu je sestrina tajnica.
Photobucket

Tijekom jedne od njihovih telefonskih svađa oko novca, Madonna mu je rekla da je više nikada ne zove. Madonna i Ingrid Osim financijskih, Christopher iznosi pikanterije i iz Madonnina intimnog života spominjući njezinu tendenciju da pliva i u lezbijskim vodama.

Madonna je na proslavi Nove godine 1991., upoznala lezbijku Ingrid Casares, s kojom je započela svoju najdužu vezu. Pjevačica nikada nije dobro podnosila kritike, ali od kada je postala zvijezda ne podnosi nikoga tko se s njom ne slaže. A Ingrid je bila poput kameleona koji joj se brzo prilagodio. Budući da je rođena u bogatoj obitelji, svoje je troškove plaćala sama.
Photobucket

Do vjenčaja s Guyjem, Ingrid je u Madonninom životu bila muškarac. Njihov odnos trajao je dugo (15 godina) jer je Ingrid bila diskretna, nikada se Madonni nije suprotstavila i nije ju tražila novac. 'Ne bi me iznenadilo da njih dvije imaju intimniji odnos, ali Madonna to nikada nije ni potvrdila ni zanijekala', napisao je brat slavne pjevačice. Osim mogućeg lezbijskog odnosa s prijateljicom Ingrid, Christopher je u knjizi opisao i kako se Madonna ljubila s Gwyneth Paltrow na proslavi Nove godine 1999. kod Donatelle Versace. 'Madonna je plesala na stolu. Gwyneth joj se pridružila, a onda ju je Madonna privukla k sebi te su se počele ljubiti'', objavio je Christopher.
Photobucket

Index Hr: CHRISTOPHER CICCONE, brat pop kraljice Madonne, u knjizi o svojoj sestri iznio je mnoštvo javnosti do sada nepoznatih detalja iz života mega popularne pjevačice. Tako navodi da je Madonna opsjednuta seksom, da puno više voli svoju karijeru nego supruga Guya Richieja koji je, navodno, prilično homofobičan što Madonnu jako smeta, zbog čega se zvjezdani par često svađa. Christopher tvrdi da je Madonna imala nekoliko lezbijskih iskustava, da je sa Gwyneth Paltrow izmijenila francuski poljubac, te da je već petnaest godina u tajnoj lezbijskoj vezi.

"Na proslavi Nove 1991. Godine na kojoj je bila Madonna došla je i lezbijska komičarka Sandra Bernhard sa svojom tadašnjom djevojkom, Ingrid Casares, muškobanjastom verzijom holivudske dive Audrey Hepburn. Ingrid je visoka, mršava i nevjerojatno cool, a otkada je godinu dana prije toga upoznala Sandru, njih su dvije bile pojam za lezbijski par. To se sve promijenilo onoga trenutka kada je Ingrid upoznala Madonnu, nakon čega je Sandra za Ingrid postala samo dio prošlosti, a Madonna je ušla u najdublju, najdužu i najintenzivniju vezu svoga života. Madonna nikada nije mogla kontrolirati Sandru, ženu sa vlastitom karijerom, stavom, jakom karizmom i čvrstim uvjerenjima. Ingrid je, sa druge strane, bila potpuno druga priča. Ni u svome djetinjstvu Madonna nije dobro podnosila kritike, a sada kada je postala zvijezda više nema strpljenja za onoga tko se ne slaže s njom, a to je u ovom slučaju bila Ingrid.

No, labilna kakva jest, Ingrid je bila samo Madonnin odraz. Ona je kameleon, nikada ne izaziva neugodne situacije, nikada ne ulazi u sukob, sposobna je postavljati pitanja i davati odgovore, točno onakve kakve Madonna želi čuti. Ingrid zna kako da sebe učini prijeko potrebnom Madonni, jako je dobra u sakupljanju informacija i tračeva, te prenošenje istih. Uvijek je dostupna, a uza sve to kći je bogatih roditelja te stoga sposobna sama se uzdržavati. U Madonninu kuću dolazi rano ujutro, spremna je vježbati s Madonnom i ići u kupovinu za nju. Ingrid pronalazi odjeću za nju, točno onakvu kakvu Madonna želi, a ako joj se prohtije imati muškarca, Ingrid će ga naći za nju.

Tako je otprilike tekla priča sve dok Madonna nije upoznala producenta i redatelja Guyja Ritchieja za kojega se i udala. To se Ingrid nimalo nije sviđalo jer je ona svo to vrijeme bila muškarac u njezinu životu, a sada je tu ulogu morala prepustiti nekome drugome. Punih petnaest godina Ingrid je bila njezina desna ruka, nevjerojatno diskretna što je za Madonnu bilo od iznimne važnosti. Iako pet godina mlađa, Ingrid Madonni nije bila nikakva konkurencija; nije se natjecala ni za žene ni za muškarce, nije trebala novac, držala je jezik za zubima i Madonnu obožavala neupitno do krajnjih granica. Ne bi me iznenadilo da njih dvije imaju ljubavnu vezu, ali Madonna to nikada nije niti potvrdila niti negirala. Kada zajedno idu na partije, Madonna ju često "odjebe" pod izlikom da nema mjesta u autu, što Ingrid ostavi uništenom, ali kada dođu u klub Madonna će je snažno poljubiti u usta ili obraz, i Ingrid će za taj trenutak živjeti mjesecima", između ostalog napisao je brat pop kraljice u svojoj knjizi čiji se službeni izlazak očekuje do kraja ovoga mjeseca.

Madonna će zaraditi 250 milijuna američkih dolara?

Iako svi koncertni nisu rasprodani, organizatori turneje 'Sticky & Sweet' već predviđaju zaradu od 250 milijuna za 55 koncerata! Madonna s prošlom turnejom 'Confessions' je zaradila punih 195 milijuna dolara od 60 održanih koncerata, dok će s ovom turnejom nadmašiti svoj rekord najunosnije turneje ženskog izvođača! Rolling Stones, U2 i The Police su jedini koji imaju veću zaradu, ali uzimajući u obzir da su održali mnogo više koncerata od Madonne, što je logično da će i zaraditi više. Rolling Stones su zaradili 558 milijuna od 114 koncerata, U2 s 389 milijuna od 113 koncerata, a The Police 350 milijuna s 151 odražni koncert.

"Većina koncerata su rasprodani kada smo i predviđali. Već je rasprodano 90% koncerata cjelokupne turneje 'Sticky & Sweet'." - rekli su iz Live Nationa. Madonna je već rasprodala milijun ulaznica za samo 42 koncerta, dok je s prošlom turnejom teže prešla milijunski broj. U Europi će održati 17 koncerata, američki dio koncerta sadrži 28 koncerata, dva koncerta u Meksiku i osam u Južnoj Americi. Prema Live Nationu, Madonna će održati četiri koncerta u Brazilu, dva u Argentiti i dva u Čileu, a ti koncerti će se održati u razdoblju od 3. do 21. prosinca.

Photobucket

Iako je rasprodano 110,000 ulaznica u Parizu, 100,000 u Meksiku i drugdje, te oborila rekorde brzine prodaje u Kanadi, neki mediji su komentirali slabu prodaju ulaznica. Predsjednik Live Nationa Arthur Fogel je dao izjavu: "Imaju pogrešne informacije, trebali bi trošiti vrijeme na svoj posao, jer moj posao ide jako dobro da ne može bolje biti." Uskoro će biti rasprodani i ostali koncerti američkog dijela turneje: u San Diegu je rasprodano 30,2000 od 35,000 i zarada iznosi 4,2 milijuna do sada, u Miamiu od 42,000 je prodano 35,600 ulaznica s zaradom od 4,1 milijuna, za koncert u Los Angelesu je rasprodano 29,000 od 43,000 ulaznice a zarada iznosi 3,9 milijuna do sada, dok je u Houstonu rasprodano 41,000 od 45,000 ulaznica a zarađeno je 4,8 milijuna do sada.

New York Pics

- Madonna odlazi u Kabbalah centar, 11.07.
Photobucket

- Madonna odlazi u Kabbalah centar, 11.07.
Photobucket

- Madonna odlazi u Kabbalah centar, 12.07.
Photobucket

13.07.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Kupite ulaznice za koncert u Budvi!!!

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


update - NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

'Sticky & Sweet' info

Najpoznatiji talijanski DJ Benny Benassi će zabavljati fanove prije Madonninog koncerta u Rimu 6. rujna.

Prema brazilskim dnevnim novinama O Globo, Madonna će održati dva koncerta u Riu De Janeiru 13. i 14. prosinca na stadionu Maracana.

Veliki uspjeh '4 Minutes' u Americi

Madonnin singl '4 Minutes' se prošlog tjedna prodao u 45,679 primjeraka, a ukupno u 1,973,286 primjeraka i certificiran je kao platinasti zbog milijunske prodaje. '4 Minutes' će idućeg tjedna premašiti cifru od 2 milijuna i postati Madonnin drugi multiplatinasti singl. Madonnin prvi multiplatinasti singl je hit singl 'Vogue'.

'Hung Up' je certificiran zlatnom pločom zbog prodanih 500,000 primjeraka, ali se prodao u milijun preko digitalnog downloada.

Madonna's RIAA Certifed Singles:
80s:
1. Borderline Gold 500,000
2. Like A Virgin Gold 1,000,000 (eligible for 1xp) - old certification rules
3. Crazy For You Gold 1,000,000 (eligible for 1xp) - old certification rules
4. Angel/Into The Groove Gold 1,000,000 (could be eligible for 1xp) - old certification rules
5. Papa Don't Preach Gold 500,000
6. True Blue Gold 500,000
7. Like A Prayer 1xp 1,000,000
8. Express Yourself Gold 500,000

90s:
9. Keep It Together Gold 500,000
10. Vogue 2xp 2,000,000
11. Hanky Panky Gold 500,000
12. Justify My Love 1xp 1,000,000
13. Rescue Me Gold 500,000
14. This Used To Be My Playground Gold 500,000
15. Erotica Gold 500,000
16. I'll Remember Gold 500,000
17. Secret Gold 500,000
18. Take A Bow Gold 500,000
19. You'll See Gold 500,000
20. You Must Love Me Gold 500,000
21. Frozen Gold 500,000
22. Ray of Light Gold 500,000

00s:
23. Music 1xp 1,000,000
24. Don't Tell Me Gold 500,000
25. Hung Up Gold 500,000 (eligible for 1xp)
26. 4 Minutes 1xp 1,000,000

Totals:
18 million singles
Gold: 26
Platinum: 5
Multi-Platinum: 1

New Kids On The Block žele suradnju s Madonnom

Članovi grupe New Kids On The Block se nadaju suradnji s Madonnom za njihov novi comeback album. New Kids On The Block trenutno snimaju pjesme s producentom Timbalandom, koji je producirao Madonnin hit singl '4 Minutes'.

Član grupe Jeoy Mclntyre je izjavio za The Mirror: "Jako nam se sviđa pjesma '4 Minutes' od Madonne koju je producirao Timbaland, jedva čekamo koje će pjesme producirati za nas! Mislim da možemo očekivati da nam napravi duet s Madonnom, tome se jako radujemo!"

12.07.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

ULAZNICE ZA KONCERT U BUDVI U PRODAJI!

TICKETSERVIS
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


http://www.tiketservis.com/event_details.php?eventID=6208

TICKETLINE
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


http://www.ticketline.co.yu/

Photobucket

Radnja spota s Britney za 'Sticky & Sweet'

E! News je objavio ekskluzivne novosti oko snimanja spota Britney Spears za Madonninu turneju 'Sticky & Sweet'. Snimanje je započelo oko 10 sati ujutru, a Britney je došla na snimanje sat prije. Radnja spota se odvija u liftu gdje pop princezu okružuju čak sedam kamera. Radnja spota počinje kako Britney obučena u sivu duksericu ulazi u lift. Kada se lift počinje penjati prema gore, Britney počinje djelovati nervozno i uzbuđeno. Uznemirena hoda u liftu naprijed - nazad. Bijesna Britney snažno udara od zid te vršti na jednoj od kamera. Nakon toga počinje se penjati na zid, skida duksericu i u drugu kameru kaže: "It's Britney bitch!" Također tijekom snimanja je bila puštena Madonnina pjesma 'Human Nature', koju je Britney pjevušila tijekom pauze.

Jedan od izvora je izjavio: "Britney je bila nervozna i neprestano je grickala nokte ali je uradila odličan posao." Unatoč tehničkim poteškoćama na setu, na kraju je sve završeno po planu.

11.07.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madona: Noćenje sa doručkom - 7.000 evra!

Mtsmondo: Svetska pop diva Madona će za vreme boravka u Budvi, 25. i 26. septembra, boraviti u apartmanu elitnog bečićkog hotela "Splendid".

Po svemu sudeći, to će biti njen najveći trošak na ovogodišnjoj svetskoj turneji, bar kada je reč o smeštaju, koji će njena producentska agencija "Live Nation" platiti u više od 50 gradova u Evropi i Sevrnoj Americi. Naime, troškove smeštaja ekipe i same svetske zvezde, kako stoji u ugovoru sa crnogorskim partnerima, Turističkom organizacijom Budva, opštinom Budva i beogradskom agencijom "Komuna", snosi njena agencija. Tako će Madonu noć u hotelu "Splendid" u prezident apartmanu koštati 7.000 evra, koliko je za vreme boravka u Crnoj Gori platio i španski šansonjer Hulio Iglesias, a prošle godine i frontmen grupe "Rolingstonsi" Mik Džeger.

Budva i plaža Jaz nedavno su tek zvanično uvršteni među gradove u kojima će Madona nastupiti u okviru svetske turneje, a pop kraljica se ugovorom sa Crnogorcima obavezala da neće nastupiti ni u jednoj zemlji bivše Jugoslavije.

Evropski deo svetske turneje Madona počinje u engleskom gradu Kardifu posle čega će nastupiti u Nici, Berlinu, Cirihu, Amsterdamu, Rimu, Frankfurtu, Londonu, Parizu i Beču. Dva dana posle koncerta na Jazu, nastupom u Atini, 27. septembra, biće završen evropski deo turneje "Sticky & Sweet".

Kako su najavili organizatori, od 11. jula biće u prodaji 65.000 karata za koncert Madone na Jazu, po ceni od 200 evra za VIP ložu, 70 evra za mesta pored bine i 35 evra za ostale karte. Koncert bi trebalo da traje dva i po sata, a u Budvu će doći 19 šlepera sa opremom, dok će bina biti dugačka 100, a visoka 10 metara.

Hvala mondo

'Sticky & Sweet' info

Kao što znate iz prijašnjih postova, tijekom nastupa 'Human Nature' će se na video pozadini prikazati video Britney Spears kojeg je snimila posebno za Madonninu turneju 'Sticky & Sweet'.

U pjesmi 'Human Nature' je zapravo ubačen samo dio pjesme 'Gimme More' u kojem Britney govori "It's Britney bitch". Pored ostalih hitova, Madonna će izvesti dance klasik 'Vogue' u potpuno novoj verziji! Nova verzija 'Vogue' će sadržavati dio pjesama '4 Minutes' i 'Promiscuos Girl' od Nelly Furtado. Oni koji su poslušali 'Vogue' su rekli da je ta verzija fenomenalna!

Setlista ima nekih promjena u redoslijedu pjesama:

Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Video Interlude
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

Video Interlude
Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita
You Must Love Me

Video Interlude
4 Minutes
Impressive Instant
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me


Photobucket

Britney oduševljena suradnjom

Prema pisanju medija, Britney Spears je oduševljena ponovnom suradnjom sa svojim idolom Madonnom. Jako je bila uzbuđena što će ponovo surađivati s pop ikonom koja je njena najveća inspiracija. Izvori bliski pop princezi su izjavili: "Suradnja s Madonnom je za nju san, smatra da je ovakvu suradnju zaslužila. Puna je poštovanja, ali i puna svojih ideja."

Kako mediji pišu, Britney je snimanje odradila kao pravi profesionalac, a na setu se jako zabavljala i bila je u odličnom raspoloženju. Prema paparazzi web stranici X17, Britney se pojavila na snimanju u crnom sportskom outfitu, ipak Madonna nije bila prisutna na setu.

Madonni više voli karijeru nego supruga

Madonnin brat Christopher Ciccone, nekadašnji njezin bliski prijatelj i velika podrška, uskoro će izdati knjigu o svojoj sestri 'Life With My Sister Madonna'. Mediji su objavili već neke isječke iz knjige, kao što npr. da Madonna zaista voli svog supruga Guya ali ne onoliko koliko voli sebe i karijeru. "Nadam se da ju je naučila Kabbala lekcija da nije centar svijeta." - u jednom dijelu knjige govori Chris. Knjiga od 342 stranice izlazi idućeg tjedna, s prvim insprintanim 300,000 primjeraka.

Također u knjizi se spominju luda zabavljanja Madonne sa svojim prijateljicama Demi Moore i Gwyneth Paltrow. Prema pisanju medija, Madonna glasnogovornica je dala komentar: "Prema ovome bi mogla pretpostaviti da Madonna i njezin brat više nisu u bliskim odnosima. Kada knjiga izađe, mislim da se ponovno prijateljstvo neće desiti."





New York pics

Madonnini dečki Rocco i David su uživali u Toys " R" Us-u, dok je Madonna naporno vježbala za svoju turneju 'Sticky & Sweet'.
Photobucket

10.07.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Pomaknuta prodaja ulaznica za Budvu?

Madonna Blog saznaje kako će srbijanska koncertna agencija Ticket Servis prodavati ulaznice za Madonnin koncert u Budvi! U dogovoru s organizatorima koncerta, prodaja karata će započeti oko 16. srpnja!

Nova Britney za 'Sticky & Sweet'!

Britney Spears je danas trebala započeti snimanje videa za Madonninu turneju 'Sticky & Sweet' u studiju The Lots ali scenografija još nije dovršena tako da će snimanje započeti tek sutra. Scenografija uključuje jedno dizalo, oko i na kojem će plesati Britney. "Video je ozbiljan, nikad prije niste vidjeli ovakvu Britney! Pomutiti će vam razum!" - izjavio je jedan izvor.

Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je izjavila: "Postoji video snimka koju je snimila Britney za Madonninu nadolazeću turneju. To je jedino što mogu potvrditi, ostalo je tajna."














Christopher započeo napad na sestru

Kao što već znate, Madonnin brat Christopher će uskoro objaviti knjigu 'Life With My Sister', na ovakvu jadnu izdaju Madonna nije željela dati nikakav komentar.

Prema Simon Spotlight Entertainment, izdavač knjige Christophera Cicconea 'Life With My Sister', Christopher će odraditi intervju s Deborah Roberts za emisiju Good Morning America. Intervju će se emitirati 14. srpnja, u tjednu kada će i izaći knjiga. Također je snimio intervju za E! s Chelseaom Handler koji će se emitirati 23. srpnja.

Christopher je napisao na svom Facebooku: "Christopher pleše na tankom ledu i to obožava..."

Photobucket

Kupite ulaznicu za Beč preko Eventima!

Na svim prodajnim mjestima Urban Travela (Eventim/Ticketpro) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

Prodajna mjesta Urban Travela (Eventim/Ticketpro) širom Hrvatske: http://www.urban-travel.com/00content/prodajna_mjesta.htm

Uskoro će biti u ponudi i ulaznice za Budvu!

09.07.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Madonna odgovara medijima

Mediji ne prestaju izmišljati tračeve kako Madonna ima ljubavnu aferu s Alex Rodriguezom te kako ga opsjeda sa Kabbalom. Madonna je nedavno dala izjavu za časopis People u kojem negira sve natpise medija: "Sa suprugom ne planiram razvod. Poznajem Alexa Rodrigueza preko Guya Osearya, koji je oboma menadžer. Dovela sam svoju djecu na utakmicu da navijamo za Yankeese. Nemam ništa sa stanjem njegovom braka niti sam se ikada umiješala u njegovu vjeru. Tijekom godina sam naučila da razne optužbe i lažne priče o sebi ne shvaćam previše ozbiljno."

Menadžer potvrdio nastup

Larry Rudolph, menadžer od Britney Spears je potvrdio da će Britney snimiti video koji će biti upotrijebljen kao video pozadina za Madonnin nastup na turneji 'Sticky & Sweet'.

Will Smith o Madonni

Američki glumac Will Smith je priznao za BBC Radio 1 da ga sama pomisao na Madonnu čini uzbuđenim: "Madonna je u odličnoj formi, svaki put kad pomislim na nju osjetim sexy iskrice."










Give it 2 me records

'Give It 2 Me' iako izlazi kao singl 14. srpnja u Velikoj Britaniji, uspio je uskočiti u top 20 britanske top liste singlova. 'Give It 2 Me' je postao Madonnin uzastopni 66. singl koji je dospio u top 20! Madonna po prvi put od 1985. ima dva singla koji se nalaze uzastopno u top 20 - '4 Minutes' na 17., a 'Give It 2 Me' na 18. mjestu. Madonna je ovog tjedna zahvaljujući singlu 'Give It 2 Me' provela 700. tjedan na britanskoj top listi singlova, što je čini 4. umjetnikom s takvim uspjehom. Idućeg tjedna se očekuje da će prodati preći cifru od 16 milijuna prodanih singlova u Velikoj Britaniji.

1 N 1 Dizzee Rascal Feat. Calvin Harris & Chrome Dance Wiv Me*
2 1 9 Ne-Yo Closer
3 N 1 Basshunter All I Ever Wanted*
4 3 3 Jordin Sparks feat. Chris Brown No Air*
5 4 6 Chris Brown Forever
6 11 2 Ironik Stay With Me
7 2 3 Coldplay Viva La Vida*
8 5 8 Rihanna Take A Bow
9 7 18 Gabriella Cilmi Sweet About Me
10 10 3 Busta Rhymes Feat. Linkin Park We Made It
11 6 10 Sara Bareilles Love Song
12 9 11 Duffy Warwick Avenue
13 8 8 The Ting Tings That's Not My Name
14 12 16 Sam Sparro Black & Gold
15 24 7 The Ting Tings Shut Up And Let Me Go*
16 15 15 Will.I.Am feat. Cheryl Cole Heartbreaker

17 14 16 Madonna feat. Justin Timberlake 4 Minutes
18 25 6 Madonna Give It 2 Me*

19 18 11 Wiley Wearing My Rolex
20 19 13 September Cry For You


Airplay
01 01 Sara Bareilles Love Song
02 03 Duffy Warwick Avenue
03 02 Gabriella Cilmi Sweet About Me
04 05 Ne-Yo Closer
05 06 Coldplay Viva La Vida
06 04 Kooks Shine On
07 16 Estelle No Substitute Love
08 09 Madonna Give It To Me
09 07 Rihanna Take A Bow
10 19 Jordin Sparks No Air

'Give It 2 Me' je također debitirao na 39. mjesto na svjetskoj top listi singlova.

Skinite mix Madonninih balada

Jedan Madonnin obožavatelj je odlučio podijeliti svoj mix Madonninih balada sa čitateljima ovog bloga. Uživajte!

http://www.sendspace.com/file/rf0jsb

07.07.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Madonna i Britney ponovo surađuju!

Madonna i njena miljenica Britney Spears ponovo zajedno surađuju, ovog puta na Madonninoj turneji 'Sticky & Sweet'! Britney će snimiti video koji će biti upotrijebljen za video pozadinu koja će se prikazivati tijekom Madonninog nastupa! Madonna je imala veliku želju da Britney bude dio njenog spektakularnog koncerta. Video će snimiti Steven Klein, a prema pisanju medija snimanje videa je dogovoreno za sutra.

Prema pouzdanom izvoru, riječ je o nastupu 'Human Nature', pjesma kojom je Madonna odgovorila medijima na njihove zloćudne komentare. Steven Klein osim tog videa će režirati i još jedan za jednu pjesmu s albuma 'Hard Candy'. Cjelokupni nastup i nova verzija pjesme 'Human Nature' prikazuje jedan svijet mladih holivudskih djevojaka koje su medjima glavna meta za pljuvanje, kao što se desilo s Madonnom 1992. kada je šokirala cijelu javnost knjigom 'Sex i dešavanjima albuma 'Erotica'. U novoj verziji pjesme 'Human Nature' je ubačen sample povratničkog hita Britney Spears 'Gimme More'. Nastup traje poprilično dugo jer izgleda kao pravi spoj dviju pjesama 'Human Nature'/'Gimme More'.

Prema pisanju tabloida The Sun, Britney Spears će se možda pridružiti Madonni na bini na nekim američkim koncertima. "Madonna je uvijek bila očarana njenim talentom. Želi vratiti njezin pravi sjaj pop princeze." The Sun piše kako je Madonna izjavila da će turneja 'Sticky & Sweet' biti njena najseksi turneja ikada i da naravno nastavlja sa šokiranjem javnosti na svojim koncertima.

Kupite ulaznicu za Beč preko Eventima!

Na svim prodajnim mjestima Urban Travela (Eventim/Ticketpro) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

Prodajna mjesta Urban Travela (Eventim/Ticketpro) širom Hrvatske: http://www.urban-travel.com/00content/prodajna_mjesta.htm

Uskoro će biti u ponudi i ulaznice za Budvu!

Nelly Furtado otpjevala 'Give It 2 Me'

Nelly Furtado je na nedavnom održanom koncertu u Amsterdamu otpjevala Madonninu pjesmu 'Give It 2 Me' nakon svog hita 'Give It To Me'.


05.07.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Kupite ulaznicu za Beč preko Eventima!

U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

'Sticky & Sweet' info

Na ovoj slici možete vidjeti kako je izgledao cjelokupni teren na plaži Jaz gdje su prošle godine nastupali Rolling Stones, možda ovako slično bude i kod Madonne.
Photobucket

Bob Sinclar će nastupiti kao predgurpa na turneji 'Sticky & Sweet' na dva pariška koncerta 20. i 21. rujna.

Izgled singla 'Give It 2 Me'

04.07.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

SLUŽBENO - MADONNA DOLAZI U CRNU GORU!!!

Madonnina službena stranica je potvrdila Madonnin dolazak u Budvu 25. rujna gdje će održati koncert na plaži Jaz! Prodaja ulaznica počinje 11. srpnja u 10:00 h.

Madonna Blog će vas na vrijeme obavjestiti gdje i kako možete nabaviti karte za ovaj spektakl!

Madonna.com: Madonna's 'Sticky & Sweet' Tour To Visit Budva
We are happy to confirm that a show in Budva, Montenegro, was just added to Madonna's 2008 tour itinerary.
The show will take care at Budva's Jez Beach on September 25th.
Tickets will go on sale Friday July 11th at 10am, local time.
A devoted fan club presale will start on Wednesday July 9, at 10am LOCAL TIME.


Photobucket

Fanovi s područja bivše Jugoslavije mogu na ovome zahvaliti Maksu Ćatoviću, koji je direktor producentske kuće 'Komuna'. Maks Ćatović je prije nekoliko godina u Crnu Goru doveo Rolling Stonese, a ove godine je uspio da dovede najveću pop ikonu koja će nastupati po prvi put na području Balkana. Prema njegovim riječima za srbijanski časopis Blic, fanovi će moći kupiti ulaznice po cijeni od 35, 75 i 200 eura, a u prodaju će biti pušteno 66,000 ulaznica. 'Music star production' u suradnji s organizacijom 'Komuna' je organizator cjelokupnog koncerta, a ugovor je potpisan između Madonninog menadžmenta i Turističke agencije Budve. Koncertne agencije u Srbiji i Crnoj Gori počinju organizirati masovne prijevoze iz Beograda, Niša i Novog Sada. Više o tome pročitajte u prošlim postovima na ovom blogu.

Setlista turneje - neslužbena

Madonna će otvoriti svoju turneju 'Sticky & Sweet' s 'Candy Shop', slična verzija s promo turneje. Nakon trgovine slatkiša slijedi 'The Beat Goes On', ne razlikuje se baš od originala. Za vrijeme nastupa 'Beat Goes On', Pharrell Williams i Kanye West će se pojaviti na video pozadini. Treća pjesma na set listi je - 'Human Nature', a prema izvorima, Madonna će sve prisutne oduševiti performansom.

Drugi dio showa uključuje 'Into The Groove' u kojem je uključen sample dio pjesme 'Jump'. Iduće pjesme su 'Heartbeat', 'Music (Fedde Le Grande Remix)' i 'She's Not Me'.

'Devil Wouldn't Recognize You' otvara slijedeći dio showa, fanovi će se sigurno iznenaditi kada vide kako Madonna na stageu svira ovu pjesmu na klaviru! Nakon te pjesme slijede: 'Miles Away' (isto kao na promo turneji), zabavna verzija 'Spanish Lesson', 'La Isla Bonita - Lela Pala Tute' - verzija s koncerta Live Earth i 'You Must Love Me' koja je jako slična originalnoj snimci.

Zadnji dio showa otvara '4 Minutes', a nakon tog #1 hita slijedi 'Impressive Instant', na sreću svih fanova! Slijede ih pjesme poput 'Ray Of Light (slična originalu), 'Hung Up (Rock Version'. Cjelokupni show zatvara 'Give iT 2 Me'!

Madonna će također izvesti u potpuno novom stilu pjesmu 'Borderline' nakon 23 godine!

Ništa od ovoga nije službeno potvrđeno.

Ulaznice u prodaji!

Koncertna agencija Urban Travel vam nudi ulaznice za Madonnin koncert u Beču! Sretno!

Urban Travel: Od danas možete na svim prodajnim mjestima nabaviti ulaznice za koncert Madonne u Beču.
U ponudu je pušten prvi kontigent ulaznica, za sada samo kategorija stajanje, uskoro će biti u ponudi i ostale kategorije. Putnici za ostale kategorije ulaznica, koji su se javili na našu prodaju, biti će obaviješteni u trenutku njihovog puštanja u prodaju.
Zainteresirani za ulaznice za Madonnin koncert u Budvi i Beču mogu nam se javiti na prodaja@urban-travel.com!

03.07.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

Ulaznice u prodaji!

Koncertna agencija Urban Travel vam nudi ulaznice za Madonnin koncert u Beču! Sretno!

Urban Travel: Od danas možete na svim prodajnim mjestima nabaviti ulaznice za koncert Madonne u Beču.
U ponudu je pušten prvi kontigent ulaznica, za sada samo kategorija stajanje, uskoro će biti u ponudi i ostale kategorije. Putnici za ostale kategorije ulaznica, koji su se javili na našu prodaju, biti će obaviješteni u trenutku njihovog puštanja u prodaju.
Zainteresirani za ulaznice za Madonnin koncert u Budvi i Beču mogu nam se javiti na prodaja@urban-travel.com!

'Sticky & Sweet' info

Noel Clarke je režirao dva videa koja će biti korištena kao uvod u dijelove turneje. Pored ostalih starih hitova naći će se i pjesma 'Angel'! Koreografija za 'Everybody' je slična koregafiji nastupa 'Erotica/You Thrill Me' s prošle turneje.

Koreografija za nastup pjesme 'Heartbeat' je jako ironična. Ove pjesme nisu na konačnoj set listi, jer Madonna odlučuje da li joj se sviđa kako pjesma zvuči uživo.

'Give It 2 Me' jedan od najslušanijih u Europi!

'Give It 2 Me' je s 15. mjesta odskočio na 8. mjesto europske airplay top liste, dok se '4 Minutes' tek ovog tjedna spustio s 1. mjesta.

1 Sara Bareilles
Love Song

2 Madonna feat. Justin Timberlake & Timbaland
4 Minutes (To Save The World)


3 Duffy
Mercy

4 Leona Lewis
Better In Time

5 Coldplay
Violet Hill

6 Estelle feat. Kanye West
American Boy

7 Rihanna
Take A Bow

8 Madonna
Give It 2 Me


9 Jason Mraz
I’m Yours

10 One Republic
Stop And Stare

'Give It 2 Me' je debitirao na Billboardovoj Hot Dance Club Play top listi na 28. mjesto, također se popeo na 62. mjesto top liste Billboard Pop Airplay.

'Hard Candy' je certificiran platinastom pločom u Njemačkoj zbog prodanih 200,000 primjeraka do sada!

SAD - 558,000
Japan - 216,000
Velika Britanija - 210,000
Njemačka - 200,000
Francuska - 160,000

Najprodavaniji dance singlovi u Velikoj Britaniji

The Hits je objavio listu najprodavanijih dance singlova u Velikoj Britaniji zadnjih deset godina.

59- Madonna- Sorry- 2006- Maverick- 176000

10- Scooter- Logical Song- 2002- Ebul- 407000
9- Eric Prydz- Call On Me- 2004- DATA- 408000
8- Dj Sammy and Yanou feat Do- Heaven- 2002- Data- 453000
7- Modjo- Lady- 2000- 456000
6- Dj Pied Piper and The Masters Of The Ceremonies- Do You Really Like It- 2001- MOS- 476000
5- Madonna- Hung Up- 2005- Maverick- 511000
4- Daniel Beddingfield- Gotta Get Thru This- 2001- Relentless- 530000
3- Spiller- Groovejet- 2000- Positva- 583000
2- Elvis vs JXL- Little Less Conversation - 2002- RCA- 636000
1- Sonique- It Feels So Good- 2000- Serious- 645000

02.07.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Glasnogovornica odgovorila na glupe tračeve

Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je dala izjavu za časopis People, negirala je glasine oko razvoda para Ritchie. "Madonnin suprug Guy je sinoć doputovao u New York da bi provodio vrijeme sa svojom obitelji. Nema nikakvih planova oko razvoda braka Madonne i Guya."

Mediji su bili opsjednuti tom temom, pa čak nakon što su je vidjeli na baseball utakmici, pisali su kako je u ljubavnoj aferi s baseball igračem Alex Rodriguezom. "Madonna i Alex imaju istog menadžera, Guy Osearya. Upoznali su se, Madonna je prošlog tjedna s menadžerom povela djecu na utakmicu Yankeesa. Ne postoji drugi komentar u vezi toga, nije ništa novo da mediji u zadnje vrijeme izmišljaju priče o Madonni." Na kraju se našalila: "Također negiram priče o aferi Madonne i Lil Waynea."






Madonna tražila drag queens za turneju

Kolumnistica Liz Smith za časopis Variety je opisala kako teku pripreme za turneju 'Sticky & Sweet'. Kao što vam je poznato, Madonna održava probe za turneju u New Yorku, u ogromnoj prostoriji u kojoj Madonna ne dozvoljava da se pali klima uređaj. Plesačima i bendu je teško izdržati na temperaturi od 45°, kako Liz Smith kaže, dvorana se pretvorila u saunu. Prema riječima Liz Smith, Madonna bez šminke, obučena u crnu trenerku, izgleda mlađe, svježije i vitalnije nego ikada prije.

Madonna je imala viziju za turneju, koju je ostvario Jamie King, a poslala je koreografima email s raznim idejama koji rade samo preko tog emaila. Za jedan nastup četiri plesačice su obučene u poznate Madonnine kostime! "Prvo sam pomislila da bi manekenke bile idealne za taj nastup, onda sam razmislila kako je to posao za prave djevojke. Stvarno sam htjela drag queens, tko me bolje oponaša? Shvatila sam da to ne bi bilo fer prema plesačicama jer su one ipak sa mnom na stageu." - izjavila je Madonna.

Photobucket

'Spanish Lesson' i 'Incredible' izbačeni sa set liste

Prema pouzdanim izvorima, Madonna nije zadovoljna s live verzijom 'Spanish Lesson' pa je namjerava zamjeniti s pjesmom 'Ring My Bell' od Anite Ward koja ide poslije 'Buenos Aires'. Također Madonna je izbacila 'Ray Of Light' s liste, sigurno na svu radost fanova jer su se prezasitili te pjesme na turnejama.

Nastup 'Give It 2 Me' je isti kao na promo turneji albuma 'Hard Candy' ali s različitim kostimima. Pored 'Spanish Lesson', druga pjesma s novom albuma koja se neće naći na turneji niti u obliku video pozadine niti u nastupu je 'Incredible'!

Tekst pjesme 'Dear Father'

Od sada možete zapjevušiti uz tekst neobjavljene pjesme 'Dear Father' koju možete skinuti u prošlom postu.

Blessed I am, bless I will
I’m the one, I can still
Overcome, and embrace
All this, misery and hate

Take me by the hand lead me down the road
Loosen my grip and lighten my load
Help me take the path less traveled by
Help me understand the reasons why

(Chorus:)
Dear father, forgive me
I don’t know what I’ve done
Dear father, please guide and protect me
I’ll return when my battle is won

Dear father

Blessed you are, bless you will
You’re the one, with me still
Give me strength, to undo
All the, hurting people do

Take me by the hand lead me down the road
Loosen my grip and lighten my load
Help me take the path less traveled by
Help me understand all the reasons why

Dear father, forgive me
I don’t know what I’ve done
Dear father, please guide and protect me
I’ll return when my battle is won

Without your help, dear father (x 7)

(Bridge:)
I would be all alone
In the dark
No one to comfort me
Who listens to my heart

Take me by the hand lead me down the road
Loosen my grip and lighten my load
Help me take the path less traveled by
Help me understand all the reasons why

Dear father, forgive me
I don’t know what I’ve done
Dear father, please guide and protect me
I’ll return when my battle is won

Dear father, forgive me
I don’t know what I’ve done
Dear father, please guide and protect me
I’ll return when my battle is won

Without your help, dear father

01.07.2008. · Ostavi komentar (10) · Isprintaj · #