Prodato 20,000 ulaznica za Budvu

Blic: Za koncert koji će Madona 25. septembra održati na plaži Jaz već je prodato oko 20.000 ulaznica iako marketinška kampanja u Srbiji, Crnoj Gori i zemljama regiona tek počinje ove nedelje.

- Interesovanje je ogromno, naročito u inostranstvu, a najviše trebovanja smo dobili iz Rumunije, Bugarske i Rusije. Takođe, karte se odlično prodaju u zemljama bivše Jugoslavije i Grčkoj. Budući da je Madonin koncert u Atini zakazan za 27. septembar odavno rasprodat, tamošnje turističke agencije su osmislile slogan: „Videti Madonu dva dana ranije“ - kaže za „Blic“ Aleksandar Radoš, portparol koncerta koji organizuju opština Budva i Turistička organizacija Budve, dok su za produkciju zaduženi „Live Nation“ i produkcijska kuća „Komuna“.
Da podsetimo, Madona, koja u Budvu dolazi na dan koncerta, tokom boravka u Crnoj Gori biće smeštena u hotelu „Splendid“ u kraljevskom apartmanu, čija je izgradnja koštala 1.300.000 evra.
Prema najavama, Madonin koncert će trajati dva i po sata, a pre kraljice popa će nastupiti švedska pevačica Robin.

Za koncert na Jazu štampano je 66.000 karata po ceni od 35,70 (prostor ispred bine) i 200 evra (VIP), a moguće je kupiti i paket-aranžman (ulaznica i prevoz) pa, na primer, u „Tiketlajnu“ ulaznice sa povratnom autobuskom kartom koštaju 6.850, 10.850 i 22.200 dinara. Uskoro će biti objavljene i cene paket-aranžmana sa avionskim prevozom.

Dok se popularna pevačica u Americi sprema za turneju „Sticky & Sweet“, koja počinje 23. avgusta koncertom u Kardifu, svetski mediji se i dalje bave njenim navodnim razvodom od režisera Gaja Ričija.
Nakon Madone te glasine je prekjuče demantovao i Riči, koji je u intervjuu za magazin „Pipl“ izjavio: „Koliko ja znam, sa mojim brakom je sve u redu, tako da nema ni govora o razvodu“. Gaj Riči je dodao da se ponosi svojom ženom, kao i da će joj uvek pružati podršku.

Promotivni poster turneje za koncert u Budvi

Photobucket

28.07.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #