THE BEST TIME OF MY LIFE

Vratio sam se iz Zuricha, doma sam, još uvijek su u meni emocije, uzbuđenje...Sutra ću se produbiti iz ovog sna, too good to be true...

Potrudio sam se da vam dočaran kako je izgledao koncert u Zurichu ispred 74,000 fanova, u ovom postu možete pogledati moje odlične fotke s koncerta, a kasnije ću staviti i videa koja su jako dobre kvalitete.


Nekoliko dana prije koncerta nisam bio posebno oduševljen što idem na koncert, kad bi me netko upitao :"Super, ideš na koncert u Zurich?"- odgovorio bih mu s ne baš velikim uzbuđenjem. Nisam vjerovao da imam kartu, a kamoli da ćuići na koncert, sve mi se činilo nestvarnim. Sve do 30.8. Tada se sve promijenilo, napokon sam bio svjestan da idem na koncert svog idola, da ću uživati u ovakvom spektaklu, da ću biti dio njega.

Za vrijeme odlaska u nekadašnji vojnički aerodrom Dubendorf u Zurichu, jedva sam čekao kada ću izaći iz auta i uputiti se prema ulaznim vratima dvorane. Pri dolasku, ispred dvorane, gomila fanova je ležala na travi, odlazila do ulaznih vrata, prodavala ili tražila ulaznice... Pošto sam imao ne baš tako sjajne ulaznice, B6 - posljednja tribina s lijeve strane, moje sestre i ja smo odlučili da ih zamjenimo, za bolje naravno. Nakon prepiranja s gospođicom na blagajni gdje prodaju karte, pošto Švicarci ne žele primati eure, iz vedra neba se pojavio tamnoputi Belgijanac koji nam je ponudio tri ulaznice za stajanje. Zamjenili smo ulaznice i doplatili mu nešto sitno, sumnjali smo da su ulaznice lažne, ali božica Madonna je bila na našoj strani.
Photobucket
Kada smo ušli u prostor gdje će se održavati koncert, sa svih strana su bili razni štandovi sponzora koji su dijelili program koncerta u Zurichu, slatkiše, fanovi su mogli popiti sokove ili nešto pojesti, nalazilo se jako mnogo stolova i stolica za one koji se žele malo odmoriti uz jelo, te veliki niz wc-ova. U svakom slučaju, oduševljen sam s jako dobrom organizacijom. Primjetio sam mnoge fanove koji su nosili poznati kaubojski šešir po uzoru iz spota 'Music', te razni lookovi iz 'Give It 2 Me', a naravno i mnoge fanove koji su nosili majice s likom Madonne. Bilo je mnogo fanova različite dobi, mislim od najstarije obožavateljice, babice od 65 + god, koja me je iznervirala s guranjem, do dječice s roditeljima. Prije koncerta, švicarski voditelj je puštao Madonnine pjesme, najavljivao kako ćemo vidjeti najveći show, a svi mi smo željno isčekivali. Ispred stadiona su bili veliki redovi za ulazak na stadion, tako da sam se morao probiti kroz tu gomilu.
Photobucket
Photobucket
U trenutku kada su otvorili ogradu, tisuće fanova je počelo trčati ko ludi, prava velika jurnjava! Nisam to mogao vjerovati očima, trčao sam koliko su me noge nosile a i sestre iza mene. Kada smo dotrčali do ograde iza koje su samo fanovi sa Hot Ticket, svi fanovi s ulaznicama za stajanje su počeli preskakati ogradu! Prava ludnica! Teško sam je uspio preskočiti, ograda je bila baš povelika, tako da je moj prst nastradao. Dok se krv slijevalja iz slomljenog nokta niz majicu, kad sam odjednom čuo urlik fanova...MADONNA NA POZORNICI! Da! To je bila ona! To je ta žena čije su pjesme moja inspiracija! Dva metra ispred Madonne na vrhu catwalka! Suze su same krenule od sreće, napokon je tu, napokon je vidim! Nisam mogao vjerovati da stojim dva metra ispred nje, da stojim na mjestu na vrhu catwalka gdje su fanovi s hot ticketima! Iskreno, Hot Ticket je obično bacanje novca, s kartom za stajanje možete lako ući u taj dio. Tada je započela s probom pjesme 'Miles Away' u zelenoj Adidas trenerci s crnim naočalama. Mislili smo da samo sanjamo... Nakon Miles Away je započela s probama 'Candy Shop', 'Into The Groove', a sve je to izgledalo kao da je namjerno htjela da nas iznenadi jer se plesači nisu trudili oko pokreta. Nakon probe za par pjesama, Madonna i plesači su otišli s pozornice, a nekoliko ljudi je provjeravalo razne stvari na pozornici, od auta za 'Beat Goes On' do kaveza za 'Devil Wouldn't Recognize You'. Nakon toga, oko 20 sati na pozornicu je došla Robyn koja je nastupala kao predgrupa. Jako me iznenadila energičnim nastupom, zagrijala je atmosferu prije koncerta. Za vrijeme njenog nastupa, tribine su bile popunjene!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Nakon njenog polusatnog nastupa, u 21:15 h je započeo taj događaj koji sam silno isčekivao! Oduševljen sam s otvorenjem 'Candy Shop', prikazuje se odličan video na ekranu a zanimljiv je cijeli uvod - kako se ekrani premještaju na pozornici u druge manje ekrane, ma fantastično! 'Candy Shop' i Madonna, pomalo mi se činilo nestvarnim. Plesao sam i pjevao iz sve snage, odličan performans! Zadivljen sam kako su fotografije ispale, zaista sam imao fantastične fotoaparate, evo zahvalnica sestrama koje su pomno fotkale. :) Uslijedio je 'Beat Goes On', publika je inače svaku pjesmu dočekala na noge! Kada je došla s autom M-Dolla na kraju catwalka, bio sam u potpunom transu! Nisam mogao vjerovati da je tako blizu vidim! Moram spomenuti da je jako niska, mršava, a mišići na rukama jako dolaze do izražaja. Zadovoljan sam sa nastupom 'Human Nature', jako sam bio blizu i zaista uživao. Britney Spears je zaslužila pohvalu za video. Fanovi su se digli na noge za 'Vogue', otplesala je na kraju catwalka tako da sam uživao u svakom njenom pokretu koreografije!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Nakon odličnog uvodnog 'Die Another Day' uslijedila je zabavna točka 'Into The Groove' u kojoj je fanove zadivila raznim akrobatskim pokretima. Svidio mi se njezin "dirrty" ples See my booty get down za vrijeme nastupa 'Heartbeat', 50-godišnja pjevačica dobro mrda guzom. Nakon povratka u 80-e s 'Borderline', na red je došla 'She's Not Me' čiji mi se performans jako dopao! Madonna je skidala dijelove odjeće s četiri djevojke koje su kopirale njezine stilove iz spotova - 'Vogue', 'Like A Virgin', 'Open Your Heart' te 'Material Girl'. Kako za vrijeme 'Music' tako i na ostalim pjesmama, fanovi su plesali i skakali cijelo vrijeme! Madonna je pohvalila švicarsku publiku, svidjelo mi se što su svi plesali, sigurno jer prvi put nastupa tamo.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Animirani video 'Rain/Here Comes The Sun' je jako lijepo urađen, pravi odmor za oči, nakon čega je uslijedila 'Devil Wouldn't Recognize You'. Bio sam očaran nastupom, ispred mene ogromni kavez u kojem pjeva Madonna na klaviru, a preko kaveza se prelijevaju kapljice vode. Svidjela mi se koregrafija 'Spanish Lesson', kao i predivan video a i dobro osmišljen nastup. Jako zabavan performans! Madonna pleše s plesačima koji su prekriveni tamnim ogrtačem, a dok dođe do catwalka, plesači skinu ogrtač i započne prava zabava u španjolskom ritmu! 'Miles Away' je odsvirala na gitari, imam super fotke za vrijeme te pjesme! Dok je svirala na gitari, okružena plesačima koji su sjedili na pozornici, na ekranu se prikazivao video zemljopisne karte te snimak afričkog naroda koji putuju pustinjom do svog doma. Iako nisam bio oduševljen što sam vidio ponovo 'La Isla Bonitu' na setlisti, performans na turneji je popravio mišljenje i drago mi je što ju je uzvrstila među ovim pjesme! 'La Isla Bonita' je pružila fanovima pravu non stop zabavu punu plesanja! Nakon 'La Isla Bonite', slijedila je pjesma 'Doli Doli' koju je izvodio ciganski bend, a Madonna i plesači su sjedeći ispred njih uživali i pljeskali im. Treći dio showa je završila s tihom izvedbom 'You Must Love Me', na čiji sam početak izvedbe vrisnuo 'I love you!' na što me je pogledala! Stvarno joj je glas odlično zvučao u 'You Must Love Me', sada možete pogledati odlične fotke a u idućem postu odlična videa tog nastupa!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Za vrijeme videa 'Get Stupid' svi su pljeskali i vrisnuli kada se prikazala slika Baracka Obame, video na ekranu je izgledao kao da ti Madonna prilazi ispred lica i govori ti "Its Time! Your Life! Your Choice!" '4 Minutes' je popraćen velikim vriskom! Svi fanovi su pjevali u jedan glas! Iako Justina nije bilo na pozornici, Madonna je s tri plesača odlično izvela pjesmu. Ostao sam iznenađen nastupom 'Like A Prayer'! Tako snažan nastup, pun emocija, energije! Drago mi je da ju je izvela na ovoj turneji, jako mi se svidjela i nova verzija! Načisto sam poludio i skakao kao luđak na 'Ray Of Light i 'Hung Up'! Mogli ste vidjeti samo ruke u zraku i gromoglasno pjevanje fanova! Nastup 'Give It Me' me je iznenadio, a video na ekranu je osmišljen kao video igrica u kojoj moraš dati sve od sebe 'You're only here to win'! Skakali smo i pjevali iz sve snage! Fenomenalna izvedba! Na kraju pjesme, Madonna je stala ispred ekrana, iza kojeg je započela prvu pjesmu 'Candy Shop', te tako nestala, a na ekranu se pojavio natpis GAME OVER!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Znao sam da je kraj, al htio sam više, najljepši trenuci kratko traju... Htio bi da svi znaju, i oni koji nisu Madonnini fanovi, koji ne slušaju njezine pjesme, da stvarno moraju pogledati ovaj spektakl! Bez obzira što je ne slušate, vizualni efekti, koreografija, tehnologija, kao i muzički dio koncerta će vas naprosto oduševiti. Pri odlasku sam kupio nekoliko uspomena s koncerta i ove turneje kao što možete vidjeti na slici. Sva sreća da sam imao nešto franaka, jer eure nitko nije htio primiti! Jebeš državu koja eure ne prima! Moram se zahvaliti sestrama koje su fotkale i snimale nastupe, a naravno ujedno i uživale. Sve snimke će te pogledati u idućem postu, jer se jako dugo uploaduju na Youtube-u. Sat vremena smo ja i moje sestre izlazili iz tog velikog područja, nikada u svom životu nisam vidio toliku gomilu ljudi. Kako izvještavaju švicarski mediji, 74,000 fanova je prisustvovalo koncertu što je najveći koncert ikada u Švicarskoj! Pri odlasku, pjesme su mi se vrtile u glavi, još uvijek sam imao osjećaj da Madonna ispred mene pjeva 'Beat Goes On'. Nikad neću zaboraviti 30.8., nikad neću zaboraviti Madonnino lice dva metra ispred mojih očiju, nikad neću zaboraviti najbolji doživljaj u mom životu. BRAVO MADONNA, HVALA TI!
Photobucket

31.08.2008. · Ostavi komentar (16) · Isprintaj · #

"Stop Smoking, Keep On Singing!"

Na službenoj Madonninoj stranici ostavljena je poruka u kojoj se mole pušači iz prvih redova na 'Sticky & Sweet' turneji da se suzdrže od pušenja tijekom showa jer dim odlazi na pozornicu!

"Dear Madonna fans,
The Material Girl has embarked on her "Sticky & Sweet" Tour and is currently performing live in several European cities. While thousands of you attend the show each and every night, our girl is giving her best to each and everyone of you.
Singing and dancing along with her is a fantastic way to support her, but there's a little something some of you can do to turn the experience into the ultimate one. If you're watching the show from the first front rows, we ask that you please refrain from smoking as it blows up on the stage.
Thank you for your understanding, we appreciate your help!"




30.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Novi "Antboogie" video!

Jedan od Madonninih plesača, Antboogie uploadao je još jedan video sa 'Sticky & Sweet' turneje, točnije snimku slavlja nakon završetka prvog koncerta turneje u Cardiffu!

30.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Rasprodane najskuplje karte za Madonnin koncert!

Blic.co.yu: Za koncert koji će Madona održati 25. septembra na plaži Jaz, do sada je prodato više od 35.000 karata, a najskuplje ulaznice su rasprodate!

Madonna Sticky & Sweet

- Više u prodaji nema karata za VIP ložu, koje su koštale 200 evra, a prodate su i sve ulaznice za fan-ring ispred bine (cena im je bila 70 evra, prim. nov). Preostale su jedino karte od 35 evra, za mesta dalja od bine - rekao je za „Blic“ Aleksandar Radoš, portparol koncerta koji organizuju opština Budva, Turistička organizacija Budve i Prva banka Crne Gore, dok su za produkciju zaduženi „Live Nation“, „Komuna“ i „Patent“.
Za koncert na Jazu je štampano 66.000 ulaznica, a prava navala se tek očekuje budući da se po tradiciji najviše karata proda uoči koncerta.
Da podsetimo, Madona je turneju „Sticky & Sweet“ započela 23. avgusta nastupom u Kardifu, a po navodima stranih medija, kraljica popa je dvosatnim energičnim koncertom pokazala da je u sjajnoj formi bez obzira na to što je nedavno proslavila 50. rođendan. Takođe, Madona je još jednom potvrdila da je majstor provokacije - ovoga puta, lavinu kritika je izazvala video-snimcima (koji su puštani između pesama) na kojima su prikazani Adolf Hitler, predsednik Zimbabvea Robert Mugabe, i predsednički kandidat republikanaca Džon Mekejn. Odmah nakon nastupa u Kardifu oglasio se i Mekejnov portparol, koji je izjavio da su snimci uvredljivi kao i da je nedopustivo bilo kakvo poređenje Mekejna i Hitlera. Ipak, Madona ne haje za kritike jer je ostvarila svoj osnovni cilj, opet svi pričaju o njenoj turneji i nagađaju koga će prozvati na sledećem koncertu.

29.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Sticky & Sweet: Manje promjene u Berlinu!

Na trećem koncertu turneje 'Sticky & Sweet' u Berlinu na kojem opet je bilo nekakvih tehničkih problema došlo je i do manje promjene kostima u 'old-school' dijelu showa.
Kostim je sada cijeli roze boje te više liči onom na skicama kostima otkrivenim prije nekoliko tjedana.

Video jednog nastupa u novom kostimu:


29.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Give It 2 Me' Br. 1 u Španjolskoj!

Usprkos odgodi izlaska singla u Španjolskoj, drugi singl s albuma 'Hard Candy' debitirao je na prvom mjestu službene Španjolske top ljestvice singlova. Madonna tako ima dva singla u top 10, '4 Minutes' je ovog tjedna pao na deveto mjesto!

Evo kako Madonna stoji na Španjolskim ljestvicama u tjednu od 18.-24. kolovoza:

Albumi: "Hard Candy": #22 (lw#23)
Singlovi: "Give It 2 Me": #1; "4 Minutes": #9(lw#6)
DVD-ovi: "The Confessions Tour": #9(lw#13) (57 tjedana na ljestvici)

29.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Put u Madonnin Candy Shop

Evo već je petak, tako da ću za koji sat otputovat u Zurich zbog Madonninog koncerta u subotu! Naravno, očekujem nezaboravan provod!

O Madonninom koncertu u Berlinu i Zurichu neću pisati jer će te moći pročitati izvještaje fanova.

U ova tri dana, vlasnik Kylie.blog.hr će pisati vijesti, možda neće biti redovito, ali u svakom slučaju ćete biti obavješteni oko događanja vezanih za Madonnu.

wave

29.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Druženje s fanovima

Madonnini plesači AntBoogie i Prince Jaron su snimili video prije održavanja koncerta u Berlinu u kojem su pitali fanove koje pjesme bi voljeli čuti na Madonninom koncertu, većina fanova se odlučila za 'Frozen'! Također fanovi su plesali uz 'Give It 2 Me' te 'Candy Shop'.

28.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Kako izgleda atmosfera u backstageu

Madonnina dugogodišnja glasnogovornica Liz Rosenberg je za časopis The People otkrila na koje sve načine se kraljica popa priprema za turneju 'Sticky & Sweet' koju je otvorila u Cardiffu. Iako je kraljica popa navršila zlatnu 50. godinu, ne razmišlja o povlačenju sa scene. "Što teže radi to je čini sretnijom. Zato jer je bila plesačica, sve je do vježbe, vježbe i vježbe. Madonna vodi računa da njezini koncerti budu savršeni, želi da što više vremena provede s djecom i suprugom." - izjavila je Liz.

Atmosfera u backstageu je jako mirna i u obiteljskom sjaju, dok se mama Madonna priprema za koncert, djeca se igraju u drugoj sobi. "Prije nastupa u Cardiffu je imala masažu i opuštajući tretman lica, potrebna joj je tišina. Prije koncerta, provede sat vremena za šminkanje i sređivanje frizure, te radi nekoliko vokalnih vježbi, a nakon toga se zagrijava uz tegove." - otkrila je Liz. Madonnina kćerka Lourdes je jako slobodna, razgovara s plesačima i uživa ih gledati na probama. Iako je kćerka pop zvijezde, Lola nije razmaženo derište. "Jako je prizemna djevojčica, mislim da je Madonna uradila odličan posao." Unatoč mnogim glasinama oko raspada braka, Guy Madonni pruža veliku podršku. Liz je odgovorila: "Dobro je znao da će oženiti veliku pop zvijezdu, uživaju u svom braku van reflektora. S njihovim brakom je sve uredu."

28.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Najveća kampanja na ex-Yu prostoru

REKORDAN BROJ MEDIJSKIH SPONZORA ZA MADONIN KONCERT NA JAZU 25. SEPTEMBRA

Vijesti CG: Budva - O veličini događaja u Budvi, pa i cijele Madonine turneje, dobro govori još jedna okolnost. Radi se o medijskog kampanji koja je započeta krajem juna mjeseca, a završava se nekoliko dana nakon koncerta koji će biti održan 25. septembra na Jazu. Dovoljno je reći da je broj od gotovo 130 medijskih sponzora najveći ikad u istoriji organizovanja ovakvih i sličnih događaja, tvrde organizatori. Reklamna kampanja je koncipira na jedinstven način tako što su u stvari osmišljene brojne manje kampanje za svaku teritoriju, republike bivše Jugoslavije, kao i okolne države.

Dakle, radi se o polivalentnom nastupu na različitim tržištima kroz TV i radio medije, te outdoor kampanji. Spotovi se dnevno emituju u svim državama bivše Jugoslavije, na preko 120 medija, i to (u ukupnom zbiru za cijelu kampanju): 5.000 spotova u Makedoniji, 15.000 spotova u Srbiji, 17.000 spotova u Crnoj Gori, 1.500 spotova u Sloveniji, 10.000 spotova u Bosni i Hercegovini, 1.500 spotova u Hrvatskoj i 1.000 spotova u Albaniji Letimičnim pregledom vidi se da je zbir svih spotova prelazi 55.000, što je, kako se navodi, daleko najintezivnija dvomjesečna kampanja na prostorima Jugoistočne Evrope do sada ostvarena.

Takođe, kada su u pitanju dnevne i nedeljne novine i magazini, dogovoreno je partnerstvo sa mnogim nacionalnim dnevnim novinama, te nedjeljnicima i magazinima, a između ostalih tu su i “Vijesti”, “Dnevni Avaz”, “Blic”, “Press”, “Večernje novosti”, “Slovenske novice”, ”Story”, “Delo”, “Vesti”, “Bravo”, “Hello”, “Playboy”, “Večernji list”, “Nezavisne novine”, “Koha javore”. Ako se tome doda i impresivni spisak domaćih i stranih TV stanica (NTV Vijesti, TV Budva, B92, TV Enter, POP TV, Utrinski vesnik, A1 TV, A2 TV, Gorenjska TV, Balkanika Music Television, Belamie, K9 , Panonija, Niška televizija, TV Koper, MTV Adria...) i radio stanica: ( Radio Budva, Radio Tivat, Radio Ponta, Radio Boom, B92, Novosti, Radio S, Bravo, Srce, Balkan, TOP FM Radio, Hayat, Vesta, OSM, RTRS, Metropolis, Istra itd), onda se stiče potpunija slika o samoj veličini događaja. Riječ je, ističu organizatori o najjačoj reklamnoj kampanji u novinama, na radiju i televiziji ikad realizovanoj na prostorima Srbije i Crne Gore.

Po pitanju outdoor kampanje naglasak je stavljen na Crnu Goru, BiH, Hrvatsku i Srbiju pa je tako dvomjesečna kampanja podrazumjevala zakup oko 250 bilborda u ovim državama. Pored toga zakupljeni su i megabordovi, veličine 300 m2, koji na posebno atraktivan način oglašavaju ovaj veliki događaj. Pored toga, u Budvi je koncert oglašen na 70 reklamnih citylight površina. U posljednje tri nedjelje pred Madonin nastup, putem najmanje 50.000 flajera oglašavaće se spektakl kako putem ulične distribucije tako i distribucijom u novinama.
Madona koja je svjetsku turneju započela proteklog vikenda u Kardifu, večeras nastupa u Nici. Kao i njene prethodne i ova serija koncerata je podigla veliku prašinu, a za manje od mjesec dana spektakl kraljice popa imaće priliku da vidi i publika na Jazu. Za predstojeći koncert u prodaju je pušteno 66.000 karata i to po cijeni od 35 eura – parter (58.000 karata), od 70 eura pored bine (5.500 karata) i tribine 200 eura (2.500 karata). Organizatori očekuju da će sve ulaznice za jedini Madonin koncert u regionu biti rasprodate.

Hvala Filipu na informaciji

27.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Za obožavatelje iz Bosne i Hercegovine

Ulaznice za Madonnin koncert u Budvi možete kupiti u Sarajevu u poznatom CD shopu 'Magaza', čiji je vlasnik glazbenik Dino Merlin, u ulici Veliki Ćurčiluk 20 na Baščaršiji. Za više informacija kontaktirajte preko telefona +38733 266 006 ili emaila magaza@bih.net.ba. Uostalom možete kupiti ulaznice preko koncertnih agencija koje su navedene u ovom postu ispod. Sretno!

Ako netko zna druga prodajna mjesta ulaznica širom Bosne i Hercegovine neka javi na miranm0001@yahoo.com.

Prema najnovijim saznanjima, rasprodano je do sada 15,000 od 65,000 ulaznica za Madonnin koncert u Budvi.

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba, a obožavateljica vam nudi samo od 1,750 kuna!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

updateTICKETPRO www.ticketpro.hr/madonna
Na Ticketpro možete kupiti ulaznice po cijeni od 295 i 650 kuna. Za više informacija kontaktirajte ih preko emaila na njihovoj web stranici - www.ticketpro.hr/madonna

EVENTIM/NEW SOUND
Na web stranici Eventima možete kupiti ulaznice za koncert u Budvi - http://www.eventim.hr/portal/hr/other/bus_ride/madonna_budva/.html

Za više informacije kontaktirajte New Sound i Eventim.

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

27.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Nominirajte Madonnu za MTV EMA!

Od danas možete glasati za Madonnu u pet kategorija kako bi dobila nominaciju za ovogodišnji MTV Europe Music Awards koji će se održati u Liverpoolu 6.11.

- ACT OF 2008
- BEST ACT EVER
- MOST ADDICTIVE TRACK (4 Minutes)
- HEADLINER
- ALBUM OF THE YEAR (Hard Candy)

EMA MTV - VOTE FOR MADGE

27.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Židovska organizacija reagirala na video 'Get Stupid'

Članovi organizacije za prava Židova u Americi su se pobunili zbog Madonninog videa 'Get Stupid' na turneji 'Sticky & Sweet' jer se prikazuju slike Adolfa Hitlera zajedno s John McCainom te Robertom Mugabeom. Abraham H. Foxman, nacionalni upravitelj ADL-a i jedan od preživljelih od holokausta, je izjavio: "Nikakvim usporedbama s Hitlerom nije mjesto na koncertu ili za predsjedničku kampanju. Ne poznajem Madonnine političke poglede, ali je uvredljivo da se prikazuju nacističke slike uz John McCainovu kandidaturu ili da budu kao komentar na njegovu politiku."

Ovo nije prvi put da Madonna prikazuje, u negativnom smislu naravno, videa ratnih zločinaca.

27.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

'Sticky & Sweet' plakati u Sarajevu!

Zahvaljujući obožavatelju iz Sarajeva, možete pogledati slike plakata 'Sticky & Sweet' koji su polijepljeni u tom gradu.

Zamolio bih sve fanove da uslikaju u svojim gradovima promotivne plakate turneje 'Sticky & Sweet' za koncert u Budvi i pošalju na email - miranm0001@yahoo.com.

Photobucket
Photobucket

27.08.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Luda zabava u Nici unatoč tehničkim problemima

Photobucket
Madonna je sinoć završila svoj nastup u Nici na stadionu Stade Charles Ehrmann u sklopu turneje 'Sticky & Sweet', to joj je prvi nastup u Nici nakon 18 godina. Iako su fanovi uživali u Madonninim izvedbama pjesama poput 'Into The Groove', 'Vogue', 'Like A Prayer', koncert su popratili tehnički problemi za vrijeme nekih nastupa. Videa na ekranu tijekom nastupa 'Candy Shop' i 'She's Not Me' se nisu mogli prikazati, također je bilo smetnji i za nastup pjesme 'Music', a problema s ozvučenjem nije bilo. Također se za vrijeme izvedbe 'Miles Away' obratila publici: "Izgleda da imamo tehničkim problema, molim vas trpite zajedno s nama." Unatoč tome, obožavatelji su zajedno s Madonnom plesali uz 'Beat Goes On', 'La Isla Bonita' te bili zadivljeni mračnim performansom 'Devil Wouldn't Recognize You' na klaviru, 'Human Nature' sa spotom na ekranu od Britney Spears, zanimljivom koreografijom 'Heartbeat' te ostalim plesnim točkama.

Photobucket

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Fanovi s ulaznicom Hot Ticket su trebali biti prvi do pozornice, s najboljim pogledom, međutim ispred njih su bili oni koji su imali obične ulaznice! Zlatni krug, poznat kao golden circle na koncertima u kojem su fanovi bliže pozornici, je bio prepun i uopće nitko nije gledao tko ulazi s kakvim ulaznicama u taj posebni prostor. Pomalo je smiješno vidjeti kao da ulaznice Hot Ticket ne vrijede, jer fanovi s takvim ulaznicama nisu mogli niti prići pozornici od gomile fanova s običnim ulaznicama. Na koncertu su prisustvovali Elthon John, Bono Vox te Beckhamovi. Prema Varmatin.com, Madonna je odsjela u nedjelju u dvorcu iz 21. stoljeća Saint Jeannet Chateau s djecom. Prema pisanju tamošnjih medija, Madonna je dan prije koncerta obilazila stadion da provjeri da li je sve kako treba da bude.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Madonnini plesači AntBoogie i Hypnosis su snimili video poruku fanovima za vrijeme nastupa pjevačice Robyn koja nastupa kao predgrupa na njenim koncertima.

27.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Sticky & Sweet' poster u Dubrovniku!

Madonnin obožavatelj iz Dubrovnika je poslao fotku Madonninog plakata za turneju 'Sticky & Sweet'!
Photobucket

Zamolio bih sve fanove da uslikaju u svojim gradovima promotivne plakate turneje 'Sticky & Sweet' za koncert u Budvi i pošalju na email - miranm0001@yahoo.com.

Sve druge informacije, pitanja oko turneje šaljite također na email.

26.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Life With My Sister Madonna u Hrvatskoj'

U knjižarama Algoritma širom Hrvatske možete kupiti knjigu Christophera Cicconea 'Life With My Sister Madonna' po cijeni od 175 kuna.

Također je možete naručiti preko interneta - Algoritam - Life With My Sister Madonna.

Hvala Davidu na informaciji

26.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

She has style, she has grace

Velika kolekcija Madonninih kostima će biti izložene na posebnoj izložbi u Londonu. Izložba se otvara iduće godine i 300 kostima iz Madonnine dugogodišnje karijere će biti prikazani. Prisutni će moći vidjeti poznate outfite kao crni i zlatni korzet iz spota 'Open Your Heart', pink haljina iz spota 'Material Girl', 30 haljina koje je nosila u filmu 'Evita' te poznata vjenčanica 'Like A Virgin'. Također kostimi s koncerata, spotova, photoshootova neće biti izostavljeni, a dobro poznati korzet sa šiljatim grudnjakom s Blond Ambition turneje nažalost nije dio kolekcije.

Svi kostimi pripadaju tvrtki Marguee Capital, koja čuva razne značajne odjevne kolekcije poznatih ličnosti. Ted Owen, jedan od čkanova te tvrtke je izjavio: "Ovo je nevjerojatna kolekcija Madonninih kostima koje predstavljaju svaki dio njene blistave karijere. Nose pravu kvalitetu i biti će prezentirane s glamurom i dragocijenosti ovog muzeja čiji je simbol kraljica popa."

Izložba pod nazivom 'Simply Madonna, Materials of the Girl' se otvara u veljači iduće godine.

Čitavu kolekciju koja će biti izložena možete pogledati - ovdje.

26.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nica je spremna!

Madonna će danas nastupati u Nici nakon 18 godina, u dvorani Stade Charles Ehrmann. Nakon Nice će nastupati u Berlinu 28. te u Zurichu 30.08.

Photobucket

Bliži prikaz pozornice
Photobucket

Madonna će 6. prosinca nastupati u Buenos Airesu na stadionu River Plate, također i u Brazilu 20. prosinca u Sao Paulu na stadionu Morumbi.

26.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Skinite čitav koncert s jako dobrim zvukom!

PIMP SECTION
01. Intro: http://www.sendspace.com/file/qvun5x
02. Candy Shop: http://www.mediafire.com/?l32rkomdts0
03. Beat Goes On: http://www.mediafire.com/?imjkyykqiuj
04. Human Nature: http://www.mediafire.com/?vuhdm4jleyw
05. Video Interlude #1: http://www.mediafire.com/?iucivhtyjb2
06. Vogue: http://www.sendspace.com/file/xq3geu

07. Die Another Day: http://www.sendspace.com/file/94554o

OLD SCHOOL SECTION
08. Into The Groove: http://www.sendspace.com/file/zulak1
09. Heartbeat: http://www.mediafire.com/?wvjvyacxnyl
10. Borderline: http://www.sendspace.com/file/tnwdhi
11. She's Not Me: http://www.mediafire.com/?yptknbm8iii
12. Music: http://www.sendspace.com/file/pzape7

13. Video Interlude #2 (Here Comes The Rain Again): http://www.mediafire.com/?gmej92m9gq7

GIPSY SECTION
14. Devil Wouldn't Recognize You: http://www.mediafire.com/?ikqotnv8qyw
15. Spanish Lesson: http://www.mediafire.com/?qcczuqzeuyn
16. Miles Away: http://www.mediafire.com/?dfejmzzwg0k
17. La Isla Bonita - Lela Pala Tute: http://www.sendspace.com/file/p7c4lr
18. Doli Doli: http://www.mediafire.com/?jwyyzzt1ypl
19. You Must Love Me: http://www.sendspace.com/file/kuapoz

20. Video Interlude #3 (Get Stupid): http://www.mediafire.com/?4wx97ggaqth

RAVE SECTION
21. 4 Minutes: http://www.mediafire.com/?gk1zzrspwyb
22. Like A Prayer: http://www.sendspace.com/file/yanufz
23. Ray Of Light: http://www.mediafire.com/?wit191lp49j
24. Hung Up: http://www.mediafire.com/?0eiu1qnhjzl
25. Give It 2 Me: http://www.sendspace.com/file/3b6jr8
Photobucket

26.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Koncert u Cardiffu MP3 - download!

01. Intro http://rapidshare.com/files/140083279/01._Intro.mp3.html

02. Candy Shop http://rapidshare.com/files/140075207/02._...y_Shop.mp3.html

03. Beat Goes On http://rapidshare.com/files/140094007/03._...oes_On.mp3.html

04. Human Nature http://rapidshare.com/files/140096993/04._...Nature.mp3.html

05. Video Interlude #1 http://rapidshare.com/files/140061480/05._...erlude.mp3.html

06. Vogue http://rapidshare.com/files/140087934/06._Vogue.mp3.html

07. Die Another Day http://rapidshare.com/files/140083893/07._...er_Day.mp3.html

08. Into The Groove http://rapidshare.com/files/140082628/08._...Groove.mp3.html

09. Heartbeat http://rapidshare.com/files/140081664/09._Heartbeat.mp3.html

10. Borderline http://rapidshare.com/files/140088830/10._...erline.mp3.html

11. She's Not Me http://rapidshare.com/files/140097801/11._...Not_Me.mp3.html

12. Music http://rapidshare.com/files/140084917/12._Music.mp3.html

13. Video Interlude #2 (Here Comes The Rain Again) http://rapidshare.com/files/140100304/13._...Again_.mp3.html

14. Devil Wouldn't Recognise You http://rapidshare.com/files/140099628/14._...se_You.mp3.html

15. Spanish Lesson http://rapidshare.com/files/140100927/15._...Lesson.mp3.html

16. Miles Aay http://rapidshare.com/files/140101889/16._...s_Away.mp3.html

17. La Isla Bonita - Lela Pala Tute http://rapidshare.com/files/140089867/17._...a_Tute.mp3.html

18. Doli Doli http://rapidshare.com/files/140049041/18._Doli_Doli.mp3.html

19. You Must Love Me http://rapidshare.com/files/140090641/19._...ove_Me.mp3.html

20. Video Interlude #3 (Get Stupid) http://rapidshare.com/files/140075812/20._...tupid_.mp3.html

21. 4 Minutes http://rapidshare.com/files/140102635/21._4_Minutes.mp3.html

22. Like A Prayer http://rapidshare.com/files/140103501/22._...Prayer.mp3.html

23. Ray Of Light http://rapidshare.com/files/140104537/23._..._Light.mp3.html

24. Hung Up http://rapidshare.com/files/140091905/24._Hung_Up.mp3.html

25. Give In 2 Me http://rapidshare.com/files/140105688/25._...t_2_Me.mp3.html

Cijeli koncert: http://rapidshare.com/files/140105687/Mado...-2008_.rar.html
Photobucket

26.08.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

McCain uzvraća udarac Madonni

U zadnjem dijelu showa turneje 'Sticky & Sweet' se prikazuje video 'Get Stupid' u kojemu se prikazuju snimke raznih političara, ratnih zločinaca, humanista, aktivista, boraca za mir, slike globalnog zatopljenja itd. U jednom dijelu videa koji prikazuje Adolfa Hitlera, Robert Mugabea i razne slike rata i globalnog zatopljenja, prikazan je i američki političar John McCain što ukazuje da je Madonna protiv njegove politike.

McCainova glasnogovornica Tucker Bounds je javno izjavila: "Usporedbe su uvjerljive, neprihvatljive i i okrutno prikazane. Što se tiče poznatih ličnosti koje obožavaju Baracka Obamu, njihovo vriđanje ostalih kandidata nema granica." Također se prikazuju kratka video raznih humanista i ljudi koji čine da ovaj svijet bude bolji poput Al Gorea, Oprah Winfrey te Mahatma Gandhia i ostalih.













25.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Promotivni plakati u vašim gradovima

Zamolio bih sve fanove da uslikaju u svojim gradovima promotivne plakate turneje 'Sticky & Sweet' za koncert u Budvi i pošalju na email - miranm0001@yahoo.com.

Sve druge informacije, pitanja oko turneje šaljite također na email.

Hvala!

25.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Treći koncert u Brazilu

Prema dnevnom listu Folha de Sao Paulo, uskoro će biti dodan na Madonna.com i treći koncert u brazilskom gradu Sao Paulu 20. prosinca.

25.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Guy o Madonninoj turneji 'Sticky & Sweet'

Madonnin suprug Guy je za The Sun razgovarao o Madonninim koncertima te je priznao kako ih redovito prati. "Ovo je četvrta turneja na kojoj sam prisustvovao. Išao sam skoro na svaki koncert prošle turneje, ali ovaj koncert sam tek vidio te noći. Jako mi se sviđa, odličan show! Sviđaju mi se mračni nastupi!" - izjavio je Guy. Također je priznao kako njegova supruga odlično izgleda za svoje godine: "Njezine noge su stvorene za Olimpijske igre, jako su oblikovane. U odličnoj je formi, nećeš pronaći nikog tko je u boljoj formi od nje. Bolje izgleda od plesača na turneji koji su duplo mlađi od nje."

Guy je otkrio kako je video s Britney tijekom nastupa 'Human Nature' snimljen na temelju što je Madonna vidjela jednom prilikom kako je jedna osoba bila zarobljena u liftu 48 sati. Koreografiju koju izvodi Britney zapravo prikazuje što se sve događalo u liftu.

Prokomentirao je i njene nastupe: "Preskače konopac za 'Into The Groove', jeste li to ikada probali? Nije jednostavno. Otela mi je mog učitelja gitare, Monte Pittmana. Bio je član heavy metal benda, tako da je sada s Madonnom na turneji. Također i nju uči. Postoji jedna stvar o njenim koncertima, uživaš non stop. Uđeš, ona započne koncert i imaš dva sata potpune zabave."

25.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Sticky & Sweet' - Cardiff - download!


MP3 (cijeli koncert)
http://rapidshare.com/filesSST2308.rar

VIDEO (cijeli koncert)
http://www.sendspace.com/file/xt5gwb
Prvi Dio: http://sharebee.com/82423
Drugi Dio: http://sharebee.com/28e554

You Must Love Me (MP3 s boljim zvukom): http://www.yousendit.com/transfer.GR0h2W

UPDATE (Video):
Candy Shop (cijeli nastup): http://www.sendspace.com/file/39k
Borderline: http://www.sendspace.com/file/mq1
Vogue (cijeli nastup): http://www.sendspace.com/file/7poeht
Devil Wouldn't Recognize You (cijeli nastup): http://www.sendspace.com/file/3ejxax
Die Another Day (cijeli nastup): http://www.sendspace.com/file/dl4801

MP3
Pimp: http://rapidshare.com/files/S_S_-_Part_1_-_Pimp.html
Old School: http://rapidshare.com/files/S_S_-_Part_2_-_Old_School.html
Gypsy: http://rapidshare.com/files/S_S_-_Part_3_-_Gypsy.html
Rave: http://rapidshare.com/files/S_S_-_Part_4_-_Rave.html
(Neke pjesme nisu čitave, nekoliko nastupa je spojeno u više klipova)

24.08.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

MADONNA ZAPOČELA TURNEJU 'STICKY & SWEET' !

Madonna je sinoć započela svoju turneju 'Sticky & Sweet' u Velikoj Britaniji, u Cardiffu na stadionu Millenium! Madonna svojom osmom turnejom 'Sticky & Sweet' promovira nove hitove s albuma 'Hard Candy', a fanovi će se sigurno oduševiti kada čuju nove pjesme poput 'Give It 2 Me, '4 Minutes', 'Beat Goes On' te se oduševiti nastupima najvećih klasika kao što su 'Like A Prayer', 'Vogue', 'Into The Groove' te ostalih. Madonna će obići gradove Sjeverne Amerike, Europe te Južne Amerike, a nakon deset godina će posjetiti Mexico kao i po prvi put Švicarsku, Austriju, Grčku te Crnu Goru. Za turneju 'Sticky & Sweet' je uvela neke promjene - pridružili su se novi članovi benda klavijaturista Ric Key Pageot, na bubjevima je Brian Frasier Moore, glavni glazbeni urednik Kevin Antunes te dugogodišnji gitarista Monte Pittman. Jamie King je ponovo zaslužan za cjelokupni performans turneje, a kostime i ostale odjevne predmete su dizajnirali modni dvojac Heatherette, modna kuća Givenchy, Arianne Phillips, Tom Ford, Miu Miu, Stella McCartney, Moschino, Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli i Jeremy Scott.

Otvorila je koncert oko 21 sat s novom pjesmom 'Candy Shop' u crnom pimp outfitu s potpisom modne kuće Givenchy. Madonna je jako dobro zvučala, uživala je zajedno s fanovima, fanovi su pjevali i skakali zajedno s njom. 'Candy Shop' je izvela s 15 plesača s zanimljivom koreografijom! Nakon trgovine slatkiša, uslijedila je rnb poslastica 'Beat Goes On'. Tijekom nastupa se pojavljuje bijeli auto, a Madonna je izgledala kao pravi pimp okružena plesačkom skupinom. Kanye West se pojavio na ekranu, dok je Madonna sa svojim pimp autom išla do catwalka. Nastup 'Beat Goes On' završava kako Madonna gura auto do početka pozornice. 'Human Nature' je treća pjesma prvog dijela koncerta nazvanog 'Pimp', a na samom početku nastupa se pojavila Britney Spears na ekranu. Dok Madonna pjeva i svira na gitari 'Human Nature', Britney u liftu se ne uspjeva kontrolirati i počinje da ludi. Ova verzija 'Human Nature' je jako slična orginalu ali sa ska prizvucima. Sa stihom 'It's Britney Bitch' završio je i ovaj nastup. Uslijedio je nastup 'Vogue', u novom aranžmanu za ovu turneju s melodijom pjesme '4 Minutes'. 'Vogue' je izvela na kraju catwalka s četiri plesača, također je otplesala poznate korake 'Vogue' na što je publika reagirala s velikim vriskom! Prvi dio showa 'Pimp' je završio kada Madonna nestaje ispod pozornice, a plesači su nastavili plesati uz melodiju '4 Minutes' dok se pojavljuje slika sata na ekranu.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Uvod u drugi dio showa 'Old School' je novi video 'Day Another Day' koji prikazuje Madonnu u ringu kako izvodi pokrete slične iz istoimenog spota. Na pozornici se suočavaju dva boksera, plesača, na kraju cat walka. Nakon što su bokseri i ring nestali sa pozornice, počeo je drugi zabavni dio showa 'Old School'! Madonna je otvorila taj dio sa svojim hitom 'Into The Groove' preskakajući konopac! Nastup 'Into The Groove' je pun plesanja, skakanja! Publika je naprosto poludila! Tijekom nastupa, Madonna pleše sa svakim plesačem dok se slike u obliku crtića prikazuju na ekranu! "Let me hear you, make some noise!!!" - vrisnula je Madonna! Čak je bacila mikrofon plesaču da bi dao publici da pjevaju 'Get into the groove' dok je ona velikom brzinom preskakala konopac! 50-ogodišnja kraljica popa je zaista pokazala da je u odličnoj formi! 'Heartbeat' je jako plesna točka, dok Madonna ide od catwalka do pozornice pokretnom trakom, plesači je zaustavljaju te pet muških plesača su izvodili plesnu točku oko nje. Svi su vidjeli da se Madonna zabavlja, kako publika tako i plesači. Nakon plesnih hitova, Madonna je otpjevala pjesmu 'Borderline' s električnom gitarom, što je prvi put nakon 25 godina da izvede tu pjesmu! Fanovi su dočekali pjesmu s velikim pljeskom i vriskom. Nastup 'She's Not Me' je jako zanimljiv. Dok Madonna sama na pozornici pjeva, na ekranu se prikazuju svi njeni spotovi! Kada je došla do catwalka, čekale su je četiri njene imitatorice! Četiri plesačice su nosile kostime iz njenih spotova - Material Girl, Frozen, Erotica i Like A Virgin! Fanovi su ostali oduševljeni kada su vidjeli idući performans! Nakon plesne pjesme 'She's Not Me', na pozornici se pojavila velika podzemna željeznica iz kojeg su iskočili 15 plesača i Madonna! Nastup je jako zabavan, pun raznih boja, a na ekranu su se prikazivale slike njujorške podzemne željeznice! Publika je zaista uživala u nastupu!

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Uslijedio je dio showa koje je sve fanove zanimao. Mračni 'Gypsy' dio je započeo s videom 'Rain/Here Comes The Rain Again', a nastavio s novom pjesmom 'Devil Wouldn't Recognize You'. Madonna se pojavila u crnom ogrtaču u mračnom kavezu, sve je fanove zadivila svoj performansom i glasom. Plesala je lagane pokrete, dok su se slike vode prelijevale na kavezu, izgledalo je kao da je okružuje. Dok je Madonna pjevala na klaviru, pijanista polako predkraj pjesme nestaje ispod pozornice. 'Spanish Lesson' je izvela zanimljivu koreografiju s plesačima, dok su se razni Kaballa znakovi prikazivali na ekranu. Predivnu pjesmu 'Miles Away' je izvela s gitarom, a uslijedio je zabavni nastup 'La Isla Bonita/Lela Pala Tute'. Dio showa 'Gypsy' je završila s baladom 'You Must Love Me'. 'You Must Love Me' je izvela s pet glazbenika na vrhu cat walka, predivna akustična verzija. Jako emocionalan performans, publika je ostala u suzama.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Treći video je 'Get Stupid' koji je uvod u zadnji dio showa nazvan 'Rave'. U videu 'Get Stupid' su prikazani isječci političara poput John Mccaina, Roberta Mugababea, te Al Gorea, Mahatma Gandhia, John Lennona, Adolfa Hitlera, slike ratnih razaranja, globalnog zatopljenja, a završio je sa videom Baracka Obame. Nakon videa, izvela je pjesmu '4 Minutes' sa sličnom koreografijom kao na promo turneji. Nakon '4 Minutes', slijedio je snažni nastup 'Like A Prayer'! Poruka nastupa 'Like A Prayer' je da sve treba biti rečeno! Dance remix 'Like A Prayer' je otplesala sa tri plesača, fanovi su najviše plesali na ovu pjesmu! 'Ray Of Light' i 'Hung Up' je izvela u pravoj rock izvedbi! Publika je skakala i zajedno uživala sa svojim idolom! Madonna je izgledala kao prava rock zvijezda! Koncert je završen sa 'Give It 2 Me' koji je pokrenuo sve fanove na noge! Prema riječima mnogih fanova koji su bili na koncertu, ovo je njezin najbolji show ikada!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Candy Shop: http://www.youtube.com/watch?v=pGUwoUJ597I
Get Stupid: http://www.youtube.com/watch?v=M1L_w75QXig
Into The Groove: http://www.youtube.com/watch?v=ldM7_sx7bm4
4 Minutes: http://www.youtube.com/watch?v=_8RQCzvRt6Q
Into The Groove: http://www.youtube.com/watch?v=sqtT8gTjUyw
Candy Shop: http://www.youtube.com/watch?v=Za8AMx--yc0
She's Not Me: http://www.youtube.com/watch?v=5TxcYO5OvgM
She's Not Me 2: http://www.youtube.com/watch?v=WZlNqjT9M9c
Vogue: http://www.youtube.com/watch?v=RapY54USBQs
Devil Wouldn't Recongize You: http://www.youtube.com/watch?v=Ip-HcqCFOVo
Give It 2 Me: http://www.youtube.com/watch?v=wSfQWB9BhU4
Borderline: http://www.youtube.com/watch?v=l7Sea_pLCM8
Ray Of Light: http://www.youtube.com/watch?v=DBK58sGeXHk
Die Another Day: http://www.youtube.com/watch?v=fus_of1yh58
Human Nature: http://www.youtube.com/watch?v=zZ2RAH6oTFM
She's Not Me 3: http://www.youtube.com/watch?v=WZlNqjT9M9c
Intro Candy Shop: http://www.youtube.com/watch?v=pGUwoUJ597I
UPDATE:
Like A Prayer: http://www.youtube.com/watch?v=2VbgQs72XpE
Miles Awayhttp://it.youtube.com/watch?v=jk5c4rjxqHU
You Must Love Me: http://www.youtube.com/watch?v=ZLmEzw224aY



Prve dvije pjesme, jako dobre kvalitete!

24.08.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Slike pozornice i s probe!

Na pozornici su postavljena dva kristala u obliku slova "M" sa obje strane, također su tu i dva ekrana. Tri ekrana su iza pozornice i jedan od njih je okruglastog oblika slično Confessions turneji. Postoji catwalk ali nije toliko dug, a prije koncerta se pale pink svijetla.
Photobucket

Objavljene su još neke slike s generalne probe!







23.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Sve fotografije iz knjige turneje 'Sticky & Sweet'!

Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us Free Image Hosting at www.ImageShack.us

Knjigu je skenirao XXL

23.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

The time is near...

Kraljica popa će za koji sat započeti koncert u Cardiffu, Velikoj Britaniji, ujedno i otvoriti svoju turneju 'Sticky & Sweet'! Britanski mediji će biti prvi koji će objaviti prve slike, a moći ćete ih vidjeti naravno na ovom blogu!

Na ovom linku možete pogledati video u kojem su intervjuirani obožavatelji koji jedva čekaju da dožive ovaj spektakl: Fanovi čekaju na Madonnu.

Photobucket
Photobucket

23.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Neke informacije za koncert u Budvi

Madonnin obožavatelj Filip iz Crne Gore je podijelio s čitateljima ovog bloga neke informacije oko Madonninog koncerta u Budvi. Autom od Budve do plaže Jaz najviše treba oko 10 min, a posteri se mogu vidjeti kroz čitav grad! Reklama za koncert je svakih 5 minuta na bilo kojoj TV ili radio stanici.

Filip je 5. kolovoza uživao u koncertu Lennya Kravitza, na plaži Jaz gdje će i Madonna održati koncert 25. rujna. Na koncertu Lennya Kravitza, tribine su bile poprilično udaljene od pozornice, ali zato je ozvučenje bilo na svjetskom nivou. Izgleda da vam je bolje da kupite ulaznice za stajanje, ako želite vidjeti Madonnu. Fanovi na Madonninom koncertu u Budvi neće moći unositi fotoaparate, osim ako nađu način da ih provuku pored zaštitara.

23.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Očajne Kućanice plešu uz 'Fever'!

Madonnina obrada pjesme 'Fever' je korištena za uvodnu pjesmu 5. sezone popularne serije Očajne Kućanice!

23.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna će održati koncert u Argentini?

Argentinski dnevni list Clarin je objavio jučer da će Madonna nastupati u Buenos Airesu 6. prosinca u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet'!

23.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Fotografije iz knjige o turneji

Na internetu su procurile fotografije iz službene knjige o turneji 'Sticky & Sweet'! Ove odlične fotografije je snimio Tom Munro. Objavit ću slike bolje kvalitete kada izađu.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket

23.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Promotivni plakati u vašim gradovima

Zamolio bih sve fanove da uslikaju u svojim gradovima promotivne plakate turneje 'Sticky & Sweet' za koncert u Budvi i pošalju na email - miranm0001@yahoo.com.

Sve druge informacije, pitanja oko turneje šaljite također na email.

Hvala!

23.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

'Story' vas vodi na Madonnin koncert!

Hrvatski časopis 'Story' vas nagrađuje s ulaznicama za Madonnin koncert u Budvi 25.9.! Sve što trebate uraditi jeste da osmislite slogan Madonnine turneje (samo na hrvatskom jeziku) i pošaljete sms sa sadržajem - "STORY" + slogan turneje - na broj 66544 (3,66 kn) do 26.8.!

- Prva nagrada - 5 ulaznica
- Druga nagrada - 3 ulaznice
- Treća nagrada - 2 ulaznice
Photobucket

23.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Posjetite web stranicu turneje 'Sticky & Sweet'!

Madonna.com je lansirala web stranicu madonna.com/stickyandsweet/ koja će se baviti svim informacijama oko turneje 'Sticky & Sweet'.

Također možete pogledati novu Madonninu poruku za obožavatelje!

23.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Prve slike s pozornice!

Britanski tabloid The Sun je objavio ekskluzivne slike sa jedne od Madonninih generalnih proba. Na slikama možete vidjeti da se radi o dijelu showa 'Old School' koji je inspiririan Madonninim stilom početkom 80ih.
Photobucket

23.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Naslovnica programa turneje!

Otkrivena je naslovnica knjige o turneji 'Sticky & Sweet', a sadrži 50 fotografija s boksačkom temom koje je snimio Tom Munro.
Photobucket

23.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Nove stvari na službenom online shopu!

Stigle su nove zanimljive 'Sticky & Sweet' stvari na Madonninoj službenoj online kupovini - 'Sticky & Sweet' majice, knjiga turneje, privjesci, čaše...

Madonna Official Store

23.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Posteri 'Sticky & Sweet' u Budvi!

Budva je puna promotivnih plakata za Madonnin koncert 25. rujna, što možete vidjeti na slikama.

Hvala obožavatelju Filipu

Photobucket

Photobucket

Zamolio bih sve fanove da uslikaju u svojim gradovima promotivne plakate turneje 'Sticky & Sweet' za koncert u Budvi i pošalju na email - miranm0001@yahoo.com. Hvala vam!

22.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna će otvoriti turneju u polupraznoj dvorani?

Izgleda da se glavni koncertni promotor Live Nation u zadnji tren trudi rasprodati sve ulaznice za otvorenje showa, a fanovi navode mnoge razloge slabe prodaje ulaznica. Madonnin službeni fan klub ICON je svim članovima omogućio da se natječu za ulaznice za Madonnin koncert u Cardiffu 23. kolovoza kada će otvoriti svoju turneju 'Sticky & Sweet'. Sve što su trebali jeste poslati zanimljivu poruku za Madonnu, a fanovi uopće nisu bili kreativni a ICON ih je samo tako nagradio ulaznicama. Čak na Ticket Masteru možete kupiti ulaznice za 6 sjedišta po bilo kojim cijenama koje su ponuđene.

Jedni fanovi govore kako je krivac ekonomska kriza u Velikoj Britaniji, preskupe ulaznice... Drugi navode kako je kratak vremenski razmak, 2 godine, otkad je posljednji put išla na turneju. Neki to gledaju s pozitivnije strane, govoreći koji ženski izvođač može održati tolike koncerte po europskim zemljama i da na kraju skupi milijun ljudi, kako sada nastupa više na stadionima nego u arenama te kako održava koncerte u skoro svim dijelovima Europe što nikad prije nije radila.

22.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

'Sticky & Sweet' turneja dolazi u Čile!

Madonna će održati koncert 10. prosinca u Čileu, točnije u Santiagu na stadionu Estadio National.

22.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Hung Up' postao platinasti u Americi!

Madonnin hit singl 'Hung Up' je dobio platinastu certifikaciju zbog 1,000,000 prodanih primjeraka u SAD-u te je postao njen 6. platinasti singl.

80s:
1. Borderline Gold 500,000
2. Like A Virgin Gold 1,000,000 (eligible for 1xp) - old certification rules
3. Crazy For You Gold 1,000,000 (eligible for 1xp) - old certification rules
4. Angel/Into The Groove Gold 1,000,000 (could be eligible for 1xp) - old certification rules
5. Papa Don't Preach Gold 500,000
6. True Blue Gold 500,000
7. Like A Prayer 1xp 1,000,000
8. Express Yourself Gold 500,000

90s:
9. Keep It Together Gold 500,000
10. Vogue 2xp 2,000,000
11. Hanky Panky Gold 500,000
12. Justify My Love 1xp 1,000,000
13. Rescue Me Gold 500,000
14. This Used To Be My Playground Gold 500,000
15. Erotica Gold 500,000
16. I'll Remember Gold 500,000
17. Secret Gold 500,000
18. Take A Bow Gold 500,000
19. You'll See Gold 500,000
20. You Must Love Me Gold 500,000
21. Frozen Gold 500,000
22. Ray of Light Gold 500,000


00s:
23. Music 1xp 1,000,000
24. Don't Tell Me Gold 500,000
25. Hung Up 1xp 1,000,000 *new*
26. 4 Minutes 2xp 2,000,000 *new*

Total: 19.5xp

Gold: 26
Platinum: 6
Multi-Platinum: 2

22.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Skinite neobjavljenu pjesmu - Triggering Your Senses!

Na ovim linkovima možete skinuti neobjavljenu pjesmu 'Triggering Your Senses' koja nije dospjela među pjesmama albuma 'Confessions On A Dance Floor'.

- http://www.sendspace.com/file/cz5t1d
- http://rapidshare.com/files/139043724/Madonna-Triggering_Your_Senses.mp3
- http://www.mediafire.com/?pcr0q7d5zn9

Dance
Your Not Fighting
Dance
Your Not Lying
Dance
Your not cheating
Dance
Your only triggering your senses

Your Not Dying
Dance
Your not crying
Dance
Your not killing yourself

Your only triggering your senses
Your only triggering your senses

Dance is a lovely friend
Dance till your hearts content
Dance and we dont pretend
Dance is your only friend

When your on the street
To a different beat
When your feeling down
When there's no one else around

Dance
Your not taking
Dance
Your not hating
Dance
Your not killing yourself

Your only triggering your senses
Your only triggering your senses

A hip a hip a hippity hop, and you dont stop, you get on your feet
You do the hip hop, to a different beat, i know you dont stop when your on the street
Your not feeling down, and theres no one else around, you get on your feet untill you hear the funky beat

When your on the street
To a different beat
When your feeling down
When theres no one else around

Crying, a lying, a dying
Cheating, a fighting, a hating
Hating, a taking, a breaking
Fighting, a killing, a hating
When theres no one else around

Dance
Your not fighting
Dance
Your not lying
Dance
Your not cheating
Dance

Your only triggering your senses
Your not dying
Dance
Your not crying
Your not killing yourself

Your only triggering your senses
Your only triggering your senses
triggering your senses, triggering your
Dance

22.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Sticky & Sweet' plakati u Osijeku!

Zahvaljujući obožavateljici Maji, na ovim slikama možete vidjeti promotivne plakate koncerta u Budvi koji su polijepljeni u Osijeku!

Zamolio bih sve fanove da uslikaju u svojim gradovima promotivne plakate turneje 'Sticky & Sweet' za koncert u Budvi i pošalju na email - miranm0001@yahoo.com.

Photobucket

22.08.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

Pogledajte koreografije za nastupe 'Sticky & Sweet' turneje!

U ovim klipovima možete pogledati koreografije koje su osmislili Michael Schwandt i plesna agencija DDO Artists Agency, te Jamie King koji je režiser cjelokupnog showa. Moguće je da ove koreografije neće biti iskorištene za turneju.

Heartbeat: http://www.youtube.com/watch?v=kLq0RRkd2yM

Miles Away: http://www.youtube.com/watch?v=c-skh8mo3JA

She's Not Me: http://www.youtube.com/watch?v=2MNDmIuW9oQ

Spanish Lesson: http://www.youtube.com/watch?v=mLV5naKkF7Q

21.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Otvorenje showa u subotu!

Madonna, koja ovih dana završava detalje za turneju 'Sticky & Sweet', je spremna kao i 250 zaposlenika koji će doputovati s njom za otvorenje koncerta u subotu u Cardiffu na stadionu Millenium. Promovirajući novi album 'Hard Candy', turneja 'Sticky & Sweet' obećava nezaboravnu zabavu sa najvećim hitovima koje će Madonna izvesti zajedno s 16 plesača, 12 članova benda a čak će promijeniti 8 kostima tijekom nastupa! Madonna će publiku odvesti kroz četiri dijela showa sa odličnim scenskim nastupima:

PIMP
- disco zvuk iz 20ih zajedno s outfitom modne kuće Givenchykoji je opisan kao gangsta pimp.

OLD SCHOOL
- povratak u Madonnin stil 80ih za vrijeme boravnka u New Yorku sa insprintanim slikama Keitha Haringa

GYPSY
- putovanje u La Isla Bonitu s utjecajem rumunjske narodne glazbe i plesa

RAVE
- sportski look s japanskim utjecajem

Madonnin službeni fan klub ICON je objavio nekoliko detalja oko turneje 'Sticky & Sweet', što je zapravo sve potrebno Madonni i njenom bendu za ovaj veliki spektakl.

3500 pojedinačnih ormarića

653 sata za probu pjesama

250 zaposlenika koji će putovati s Madonnom

200 trokutastih spužvica za nanošenje šmink

180 štapića za uši

120 pudrijera

100 para mrežastih čarapa, hulahopki u starom stilu kupljenih za Madonnu preko ebaya i u dance shopovima

100 pari štitnika za koljena

69 gitara

36 dizajnera odgovornih za outfite na pozornici

30 kamiona sa garderobom za svaku dvoranu

28 maksimalan broj izvođača na pozornici

20 nacionalnosti osoba koje su uključene u ovaj projekt (Japan, Izrael, Rusija, Rumunija, Australija, Algerija i dr.)

18 polica odjeće za bend, plesače i gypsy skupinu

Photobucket

16 dostavljača

12 krojačica koje su bez prestanka završavale kostime za otvorenje showa u Cardiffu

12 trampolina koje koriste Madonna i plesači

10 torbi sa medicinskim zalihama

10 gitara s kojima će Madonna putovati

9 osoba radi u odjelu garderobe

8 glavnih kostima koje će Madonna promijeniti na pozornici

5 osoba je potrebno da promjene Madonni kostim

5 klavijatura za Kevina Antunesa na pozornici, glazbenog urednika za turneju

4 frižidera za pakete leda za Madonnu i plesače

4 ruža za usne YSL

3 rumunjska gypsy glazbenika koji će svirati akustične instrumente

3 police odjeće za Madonninu odjeću na pozoronici

3 Shu Uemura uvijača za trepavice

2 opreme za DJ-a

2 pozornice

1.5 minuta - najkraće vrijeme za promjenu Madonninog kostima između pjesama

1 kiropraktičar

1 osobni trener

1 masažer

1 par Swarovski slušalica za DJ-a

21.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

'Drowned World' #1 na MTV Adriji

Madonnin spot 'Drowned World' iz 1998. je zauzeo 1. mjesto današnje top liste 'Paparazzo' MTV Adrie.

20.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Story' vas vodi na Madonnin koncert!

Hrvatski časopis 'Story' vas nagrađuje s ulaznicama za Madonnin koncert u Budvi 25.9.! Sve što trebate uraditi jeste da osmislite slogan Madonnine turneje (samo na hrvatskom jeziku) i pošaljete sms sa sadržajem - "STORY" + slogan turneje - na broj 66544 (3,66 kn) do 26.8.!

- Prva nagrada - 5 ulaznica
- Druga nagrada - 3 ulaznice
- Treća nagrada - 2 ulaznice
Photobucket

20.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Movie Trailer 'Filth And Wisdom'

Pošto će 'Filth And Wisdom' uskoro imati projekcije u kinima u Parizu i Nici, objavljen je reklamni spot tog Madonninog režiserskog debija.


20.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna s decom dolazi u Budvu

BLIC: Madona, koja će 25. septembra nastupiti na plaži Jaz, u Budvu dolazi sa decom Lurd, Rokom i Dejvidom, a još je neizvesno da li će se njima pridružiti i Gaj Riči, suprug popularne pevačice, budući da britanski mediji već mesecima pišu da će se njih dvoje razvesti nakon završetka turneje „Sticky & Sweet“.

Kraljica popa u Budvu stiže na dan koncerta, a organizatori očekuju da će doći sa svojom decom budući da je u rajderu (listi zahteva) izričito naglašeno da se u bekstejdžu moraju nalaziti dve kompletno opremljene prostorije sa velikim kupatilima, jedna za Madonu, a druga za njenu decu.
U rajderu se navodi da zidovi nikako ne smeju biti ofarbani fluorescentnim bojama, a zanimljivo je da je Madona insistirala na tome da u ovim prostorijama ne budu postavljeni klima-uređaji. Takode, kraljica popa je tražila da joj na raspolaganju budu dve boce sa kiseonikom i maske za disanje. Tokom koncerta na Jazu Madoni i njenom timu sve vreme biće na raspolaganju i ambulantna kola, a menadžment popularne pevačice je tražio i da vrhunski doktori iz okolnih bolnica budu na dežurstvu! Inače, Madona uglavnom na turneju vodi i decu jer, kako kažu njeni prijatelji, ne voli da bude dugo razdvojena od njih. Zbog porodice čak i menja raspored koncerata, a pre dve godine Madona je skratila turneju „Confessions“ i otkazala planirane koncerte u Australiji i Japanu zbog toga što su njena deca morala da krenu u školu. „Radovala sam se ovim nastupima, ali mojoj deci počinje nastava u Engleskoj i nadam se da ćete razumeti da su Lurd i Roko moj najveći prioritet“, izjavila je tada Madona.

Tokom boravka u Crnoj Gori pevačica i njena deca će biti smešteni u hotelu „Splendid“ u Bečićima, a za Madonu je odavno rezervisan luksuzni kraljevski apartman. U Budvu sa Madonom stiže poveća ekipa ljudi u kojoj se nalaze njen lični kuvar, šminkeri, 20 plesača, tehničari... Osim kuvara, verovatno će najviše posla imati šminkeri jer Madona, koja je poznata kao perfekcionista, za izlazak na scenu se priprema čak sat i četrdeset pet minuta! Koncert na Jazu organizuju opština Budva, Turistička organizacija Budve i „Prva banka Crne Gore“, a za produkciju su zaduženi „Live Nation“, „Komuna“ i „Patent“. Do sada je prodato više od 25.000 karata. Iako turneja „Sticky & Sweet“ još nije ni počela (prvi koncert je zakazan za 23. avgust u Kardifu), po procenama ljudi iz koncertne kompanije „Live Nation“, Madona bi od ove turneje mogla da zaradi neverovatnih 250 miliona dolara.

Madonin menadžment zadovoljan pripremama

Proteklog vikenda koncertni prostor na Jazu obišli su predstavnici Madoninog menadžmenta koji su bili veoma zadovoljni kako napreduju pripreme za koncert. „Infrastrukturni sadržaji u potpunosti odgovaraju svetskim standardima za organizaciju ovakvog megaspektakla. Definisane su pozicije bine, bekstejdža, prostora za publiku i VIP tribina. Nakon višečasovnog boravka na Jazu i provere svih detalja, tehničko-produkcijska ekipa je puna pozitivnih utisaka iz Budve otišla za Atinu“, izjavila je Jelena Rađenović, direktorka Turističke organizacije Budve.

20.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Plesači za turneju 'Sticky & Sweet'


Popis plesača koji su pratili Madonnu na promo turneji novog albuma, a sigurno će i nastupati s njom na turneji.

Jason Young
Leroy "Hypnosis" Barnes
Ant Boogie
Kento Mori
Jenny Kita
Valeree Pohl
Emilie Capel
Nilaya Sabnis
"King" Charles Parks
Prince Jron
Rikicco
Da-Yoshi

19.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Skinite dvije neobjavljene pjesme!

Neobjavljena pjesma 'The Game' je snimljena 2002. a producirao ju je Mirwais Ahmadzaď, dok je 'Is This Love (Bon D' Record' pjesma iz nedovršenog mjuzikla 'Hello Suckers' iz 2005., a po toj pjesmi je nastala 'Voices' s novog albuma.

The Game: http://www.mediafire.com/?uggl0gdzmu1

Is This Love (Bon D' Accord): http://www.mediafire.com/?wfj0skg3cod

Like A Virgin - Confessions Mix: http://www.mediafire.com/?m6wowzzddn4

Keep The Trance - Final Mix: http://www.mediafire.com/?qileyutkvaa

Hung Up - Official Instrumental: http://www.mediafire.com/?2iwbqmqajaa

19.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonna dolazi u Brazil nakon 15 godina!

Madonnina službena web stranica je potvrdila Madonnin dolazak u Brazil u sklopu turneje 'Sticky & Sweet'! 14. prosinca će održati koncert u Riu De Janeiru na stadionu Maracana, a 18. prosinca nastupa u Sao Paulu na stadionu Morumbi.

18.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Ekipa s turneje 'Sticky & Sweet'

U ovom videu možete pogledati fotografije članova plesačke ekipe s promo turneje 'Hard Candy' koja će sigurno biti i za turneju 'Sticky & Sweet'.

18.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Guy rasplakao uzvanike dirljivim govorom

Slobodna Dalmacija: U društvu obitelji, prijatelja i najbližih suradnika, Madonna je u londonskom noćnom klubu Volstead proslavila pola stoljeća života. Iako se u posljednje vrijeme naveliko pisalo kako se pop kraljica jako loše nosi s činjenicom da je u zagazila u peto desetljeće života te da je pogađa teška kriza srednjih godina, Madonna je na proslavi, kako su ispričali neki od uzvanika, blistala kao da slavi 25. rođendan. Njezin suprug Guy je održao govor koji je rasplakao uzvanike, te odao počast njenoj dugogodišnjoj karijeri. Britanski mediji pišu da je cijela proslava vrijedila 100,000 funti, te kako joj je suprug poklonio Bulgariev lančić i naušnice.

"Danas izgleda bolje nego ikada. Jako sam ponosan na nju i beskrajno je volim" - kazao je između ostalog Guy dirnuvši čeličnu Madge, ali i ostale uzvanike. Čak i oni koji nisu pustili suzu tijekom njegova govora, nisu ostali ravnodušni, piše The Sun, kada je Madonnina 11-godišnja kćer Lourdes majci za rođendan otpjevala pjesmu 'Never Alone' iz mjuzikla 'Fame'. "Uživala je u večeri, plesala je cijelu noć izgledalo je kao generalna proba za turneju." - izjavio je jedan od izvora.

18.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Material Girl na set listi?

Madonnini obožavatelji su jučer otišli do stadiona Millenium da bi poslušali pjesme koje Madonna izvodi na turneji. Čuli su pjesmu 'Devil Wouldn't Recognize You' ali nije baš zvučala uživo, 'Candy Shop' se odmah nastavlja u 'Beat Goes On', a cigansku narodnu pjesmu 'Doli Doli' pjeva muški vokal.

Bend je odsvirao na gitari pjesme poput 'Ray Of Light', 'Material Girl' što je jako iznenadilo fanove te 'Music' uz ritam remixa Fedde Le Grande.

18.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Detalji oko pjesama sa turneje

Madonnin obožavatelj je imao priliku da posluša cijelu set listu turneje 'Sticky & Sweet'. Prema njegovim riječima, set lista je ona koja je procurila nedavno na internetu. 'La Isla Bonita' je poprilično slična verziji s koncerta Live Earth, 'Like A Prayer' je jako brza a u pozadini se čuje pjesma 'Don't You Want Me' od grupe Felix.

'Hung Up' prelazi u 'Give It 2 Me', taj prijelaz je jako dobro urađen. Jedino nije čuo pjesmu 'You Must Love Me', možda ju je Madonna izostavila sa set liste.

17.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Promotivni plakati iz vaših gradova

Zamolio bih sve fanove da uslikaju u svojim gradovima promotivne plakate turneje 'Sticky & Sweet' za koncert u Budvi i pošalju na email - miranm0001@yahoo.com.

Sve druge informacije, novosti oko drugih događanja oko Madonne šaljite također na email.

Hvala!

17.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Za koncert godine treba vam 100 evra

BLIC: Koncert koji će Madona 25. septembra održati na plaži Jaz se približava i vreme je da polako skupljate pare za odlazak u Budvu. To zadovoljstvo će vas koštati bar 7.000 dinara, a ako želite da putujete avionom i provedete nekoliko dana na moru, cifra će, naravno, biti mnogo veća.

Ulaznice za Madonin koncert koštaju 3.200, 7.500 (prostor ispred bine) i 18.450 dinara (VIP) i mogu se kupiti u „Eventimu“, „Tiketlajnu“, „Bilet servisu“ i „Mamut storu“. Ako idete u sopstvenoj režiji, treba dodati i troškove za benzin (litar bezolovnog je oko 100 dinara), povratnu voznu kartu do Bara (od 2.270 do 3.730 dinara) ili povratnu autobusku kartu do Budve (od 3.690 do 4.240 dinara).

Međutim, ako vas mrzi da se bakćete sa organizacijom puta, nekoliko turističkih agencija nudi paket aranžmane koji koštaju od 59 do 699 evra. Turistička agencija „Sherry Travel“ u ponudi ima petodnevni aranžman (dva noćenja u Budvi, povratna autobuska karta i ulaznica za koncert) - cena je 159 evra.
U „Putniku“ možete uplatiti aranžman koji košta 59 evra, a u cenu je uključena povratna autobuska karta Beograd-Budva (polazak je 24. septembra uveče, povratak 26. septembra ujutru). U cenu nije uključena cena ulaznice za koncert i transfer od Budve do Jaza. Isti aranžman možete rezervisati i u „Kompasu“, a cena je 65 evra.
Prema najavama organizatora, Turistička organizacija Budve će za sve posetioce s kartama za koncert organizovati prevoz iz Budve do Jaza pre i posle koncerta, a prevoz će najverovatnije biti besplatan.
Agencija „Jolly Travel“ nudi aranžmane od 99 do 699 evra. Paket aranžman sa autobuskim prevozom košta 99 evra. Ukoliko se odlučite za voz, cena je 124 evra (rezervacija sedišta u oba pravca) i 129 evra (rezervacija sedišta u jednom pravcu i rezervacija kušet kola u drugom pravcu). Aranžmani sa avionskim prevozom, u zavisnosti od hotela i vremena boravka, koštaju od 245 do 699 evra, a u cenu nije uračunata aerodromska taksa 80 evra. Svi navedeni aranžmani uključuju i koncertnu ulaznicu.

Preko „Tiketlajna“ mogu se rezervisati aranžmani s povratnom autobuskom kartom i ulaznicom za koncert koji koštaju 6.950 (uračunata karta za prostor dalje od bine) i 10.950 dinara (uračunata ulaznica za prostor ispred bine). Veliko interesovanje za Madonin koncert vlada i u Hrvatskoj, a jednodnevni aranžman sa autobuskim prevozom (ulaznica nije uključena u cenu), u zavisnosti da li se kreće iz Zagreba, Dubrovnika, Splita ili Rijeke, košta od 29 do 144 evra. Dvodnevni aranžmani (noćenje s doručkom u Budvi, ulaznica nije uračunata) koštaju od 82 do 253 evra. Dvodnevni paket aranžman sa avionskim prevozom (noćenje sa doručkom, bez ulaznice za koncert) košta od 228 do 300 evra. Da podsetimo, Madona u Budvu stiže na dan koncerta, planirano je da nastup traje dva i po sata, a Aleksandar Radoš, portparol koncerta, nedavno je izjavio da je Madona lično odabrala Budvu u konkurenciji između Beograda i Zagreba jer, po Radoševim rečima, kraljica popa voli koncerte na plaži. Nastup na Jazu organizuju opština Budva, Turistička organizacija Budve i Prva banka Crne Gore, dok su za produkciju zaduženi „Live Nation“, „Komuna“ i „Patent“. Do sada je prodato više od 25.000 ulaznica.

17.08.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #

'Re-Invention' DVD izlazi iduće godine?

Prema neslužbenim informacijama, DVD turneje 'Re-Invention' i 'Blond Ambition' izlaze iduće ili za dvije godine.

17.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Bday party pics

Madonny i njezin suprug Guy su viđeni kako ulaze u londonski klub Volstead gdje je Madonna proslavila svoj rođendan.
Photobucket
Photobucket

17.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

SRETAN 50. ROĐENDAN MADONNA!

Jedinstvena. Talentirana. Kontroverzna. Sexy. Glamurozna. Radoholičarka. Samo su neki od epiteta koji opisuju sva lica kraljice popa koja 16. kolovoza obilježava zlatno doba svoje vladavine - pedesetogodišnjicu svog postojanja! Mislim da na svijetu ne postoji osoba koja bar jednom u životu nije čula za njeno ime, Madonna je postala sinonim za nešto trajno i nešto nevjerojatno.

Rijetko je bilo koji umjetnik imao sluh za različite vrste muzike koje je fenomenalno izvodila i koje je svojevremeno obilježila određeno razdoblje glazbene karijere. Sada kada ulazi u novo desetljeće, možemo se nadati novim trendovima, šokantnim nastupima, odličnim pjesmama i naravno uživati u onom što nam sprema. Sretan rođendan Madonna!

Photobucket

16.08.2008. · Ostavi komentar (16) · Isprintaj · #

Članovi fan kluba čestitali Madonni rođendan!

Članovi Madonninog službenog fan kluba ICON su snimili video čestitku u kojoj su čestitali Madonni 50. rođendan!

16.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Hrvatski mediji o Madonninom rođendanu

DNEVNIK: Kraljica popa, Madonna, danas slavi 50. rođendan. No, unatoč godinama njezina karijera i dalje je u uzlaznoj putanji.

Pravim imenom Madonna Louise Ciccone Ritchie, na današnji je datum rođena u Bay Cityju u Michiganu. Danas je majka troje djece, pjevačica, glumica, a okušala se i u redateljskim vodama.

Od kada se sa 17 godina preselila u New York njezina je karijera nezaustavljiva. Posljednji je album ‘Hard Candy’ izdala u travnju ove godine.

50 Fotki za 50 Godina

Iza nje su mnoge kontroverze, od kojih je možda najpoznatija posvojenje dječaka iz Malawija, Davida Banda, kada je bila optužena da ga je svojevoljno uzela iz doma njegovih roditelja. Slavnu pjevačicu tijekom godina nisu zaobišle ni glasine, a posljednja je mogući razvod od trenutačnog supruga, britanskog redatelja Guyja Ritchieja. Pikanterije iz privatnog života ove dive od nedavno su dostupne u knjizi njezinoga brata. Prema Guinnessovoj knjizi rekorda, Madonna je najuspješnija solo glazbenica, koja je prodala 120 milijuna albuma i 40 milijuna singlova, sve zajedno više od ijedne druge glazbenice. Pjevačica je još uvijek u odličnoj formi i ne usporava s karijerom, a trenutačno se priprema za svjetsku turneju 'Sticky and Sweet'. Njezina glasnogovornica nije željela otkriti kako će Madonna provesti rođendan, samo je rekla kako se pop diva trenutačno nalazi u Velikoj Britaniji.


_________________________________________________________________________
24 SATA: UVIJEK JE VOLJELA ŠOKIRATI SVIJET
Visoka je samo 164 centimetra. Zato uvijek nastupa u potpeticama od 15 centimetara. Kvocijent inteligencije joj je 140. Kao djevojčica maštala je da postane balerina.
U New Yorku je 1977. godine Louise Veronica Ciccone upisala moderni ples. Balerina nikad nije postala, ali zauvijek je obilježila svijet šoubiznisa kao najprodavanija pjevačica. MTV i VH1 zabranili su joj dva spota, a “Erotica” se smjela emitirati samo poslije ponoći. Zbog crnog Isusa u “Like A Prayer” Pepsi joj je otkazao ugovor od pet milijuna dolara. S više od 200 milijuna prodanih glazbenih albuma ušla je u Guinnessovu knjigu rekorda.
_________________________________________________________________________
Na web stranici Večernjeg Lista možete pogledati kratki pregled Madonnine karijere kroz teskt i slike - Više uspona, manje padova.
_________________________________________________________________________
JAVNO: Kraljica Madonna slavi 50. rođendanJedna od najutjecajnijih žena showbusinessa i dalje je nezaustavljiva i spremna na nove životne izazove.

Vjerovali ili ne, kraljica popa slavi svoj jubilarni 50. rođendan. Svima dobro poznata po svojoj glazbi, izletima u film i pokojem skandalu, Madonna je svoju popularnost zaslužila zbog inovativnog načina prezentiranja svoje glazbe i sebe kao izvođača. Spotovima je privlačila najviše pažnje jer se u njima poigravala religioznim i seksualnim temama. Zbog više od 120 milijuna prodanih albuma, Madonna je 2000. godine upisana u Guinnessovu knjigu rekorda kao najprodavanija pjevačica svih vremena. Šest godina kasnije premašuje brojku od 200 milijuna.

Počeci glazbene karijere
Prvi plesni klupski singl ''Everybody'' izašao je 1982. godine kao najava albuma ''Madonna''. Svojim je izgledom privukla pažnju mnogih djevojaka: izblajhana kosa, naizgled nespojive kombinacije minica i capri hlača uz kičaste ogrlice s križevima, topići, jaka šminka i jake crne obrve postali su instant trend 80-ih godina, iako se nitko prije nje nije usudio tako izgedati. Album ''Like A Virgin'', koji je uslijedio nakon njega, popeo se na prvo mjesto američke liste najprodavanijih s 12 milijuna prodanih primjeraka. 1985. godine kreće turneja ''The Virgin'', a iste godine snima i filmove ''Vision Quest'' i ''Desperately Seeking Susan''.

Filmska karijera i nastavak još uspješnije glazbene
1986. godine izdaje treći album ''True Blue'' koji donosi njezine divne autorske skladbe, te četiri hit singla ''Papa Don't Preach'' i ''Live To Tell''. Tada snima i filmove ''At Close Range'' i ''Shanghai Surprise'' sa svojim tadašnjim suprugom Seanom Pennom. Već sljedeće godine snima film ''Who's That Girl'', čija istoimena turneja diže čak i Vatikan na noge. Papa Ivan Pavao II. pozivao je Talijane da ne idu na njezine koncerte. Isto se dogodilo i dvije godine poslije, nakon izlaska albuma i spota ''Like A Prayer'' koji je, po mišljenju Vatikana, bio uvredljiv za vjernike jer je Isus u spotu prikazan kao crnac kojeg Madonna zavodi. 1990. godine Madonna se vraća filmu u adaptaciji stripa ''Dick Tracy'' čija originalna pjesma ''Sooner Or Later'' osvaja nagradu Oscar. Iste godine kreće na turneju ''Blond Ambition'' koja podiže veliku medijsku prašinu zbog provokativnih scena na pozornici. Krajem godine izlazi album najvećih hitova ''The Immaculate Colection'' koji uključuje novu pjesmu ''Justify My Love'', čiji je spot proglašen pornografskim te zabranjen na većini tv kanala. Madonna je od početka karijere imala vještinu uklapanja atraktivne glazbe s vizualnim dojmom, koji joj je i dan danas jako bitan jer na taj način ostaje u centru medijske pažnje.

Mali pad popularnosti
1992. godine Madonna pokreće svoju diskografsku kuću Maverick koja je najpoznatija po potpisivanju ugovora s tada nepoznatom Alanis Morissette. Izlazak albuma ''Erotica'' i knjige ''Sex'', koja je uključivala mnoge erotske i provokativne fotografije, potakle su niz negativnih konotacija. No, unatoč tomu knjiga je u SAD-u prodana u pola milijuna primjeraka. Kasnije iste godine, kraljica popa kreće na turneju ''The Girlie Show'', te i dalje izaziva kontroverze zbog odjeće domine i pjevača golih do pojasa. Dvije godine kasnije izlazi blijedi i slabo prodavani album ''Bedtime Stories'' te kompilacija najljepših balada ''Something To Remember''. Ulogom u filmu ''Evita'' Madonna dokazuje da može biti drugačija od onog na što su ljudi navikli, te dokazuje da zna pjevati. Za ovu je ulogu nagrađena Zlatnim globusom za najbolju glumicu u komediji ili mjuziklu, te Oscarom i Zlatnim globusom za pjesmu ''You Must Love Me''. Sve do 1998. godine i albuma ''Ray Of Light'' Madonna se nije često pojavljivala u medijima, niti je održala turneju.

Povratak na stare staze
''Ray Of Ligh dobitnik je tri nagrade Grammy s kojeg su dva singla, ''Frozen'' i ''Ray Of LIght'', dospjela na top 10 najboljih singlova u Americi. Album je zabranjen u Belgiji jer je tamo krenula priča da je pjesma ''Frozen'' plagijat pjesme "Ma Vie Fout L'camp". Album je uvršten na 363. mjesto Rolling Stoneove liste 500 najboljih albuma svih vremena. Madonna nastavlja svoju filmsku karijeru u filmovima ''The Next Best Thing'' i ''Swept Away'' koji je režirao njezin suprug Guy Ritchie. Godine 2002. snima tematsku pjesmu ''Die Another Day'' za film o Jamesu Bondu, u kojem se i pojavila u cameo ulozi. Dvije godine kasnije izdaje novi studijski album ''Music'', muzički vrlo sličan albumu ''Ray Of Light''. Albumom ''American Life'' (2000.) podijelila je kritiku i publiku, te se zaigrala ''military lookom'' koji je također vrlo brzo postao trend. Nastupom na MTV Video Music Awards s pjesmom ''Hollywood'' koju je izvela u duetu s Britney Spears, koju je i poljubila na stageu, ponovno je podigla prašinu.

Vrhunac karijere
Godine 2005. izdaje disco album ''Confessions On A Dance Floor'' koji je prodan u više od 8 milijuna primjeraka. Singl ''Hung Up'', koji je vješto zaigrao na kartu prepoznatljivog zvuka ''Abbe'', našao se na prvom mjestu singlova u 45 država SAD-a. Sljedeće godine Madonna je postala model za modnu marku H&M te kasnije pokrenula i svoju liniju odjeće nazvanu ''M by Madonna'' pokazavši kako je majstorica u svemu čega se prihvati. Turnejom ''Confessions'' zaradila je 260 milijuna dolara. Stvari su krenule na bolje.

Madonna danas
Nakon izlaska posljednjeg albuma ''Hard Candy'', s kojim krajem kolovoza kreće na turneju ''Sticky And Sweet'', Madonnu ništa ne može zaustaviti. Prošle je godine ušla u Rock And Roll Hall Of Fame, režirala film ''Filth And Wisdom'' te producirala i napisala dokumentarni film ''I Am Because You Are'', koji se bavi problemima ljudi Malawija, od kuda je i njezin posvojeni sinčić David. Madonna ima i dvanaestogodišnju kćer Lourdes iz veze s fitness trenerom Carlos Leonom te osmogodišnjeg sina Rocca iz sadašnjeg braka s režiserom Ritchijem. Sljedbenica židovske kabale, pjevačica, glumica i spisateljica dječjih knjiga, Madonna, nakon 26 godina karijere privlači medije poput magneta. Ona je žena koja zna što želi i kako to dobiti. Provokacija je njezino glavno oružje. Madonna ne slijedi trendove, ona ih postavlja. I što god netko mislio o njoj, svi se moraju složiti da je obilježila 20. te će vjerojatno obilježiti i 21. stoljeće.
_________________________________________________________________________
INDEX: POP KRALJICA Madonna danas navršava 50 godina, u kojima je, najblaže rečeno, postigla više nego neki i za nekoliko života. Proglašena najpoznatijom živućom osobom na svijetu, pop ikona ni u zlatnim godinama nema namjeru stati, a proslavu rođendana "jedva je ugurala" u naporne probe za svjetsku turneju.

Madonna Louise Veronica Ciccone Ritchie rođena u Bay Cityju u američkoj saveznoj državi Michigan prije 50 godina, točnije 16. kolovoza 1958. godine. Poznata po umjetničkom imenu Madonna, američka pjevačica često zvana "Kraljicom popa", također je glumica, spisateljica, aktivistica, te pop-kulturna i modna ikona; zbog svega toga, često se smatra jednom od najutjecajnijih osoba 20. stoljeća.

Priča o odlasku u New York sa samo 38 dolara postala je, zahvaljujući njezinom planetarnom uspjehu, simbol ustrajnosti i ambicije koja ne poznaje granice, a i drugi podaci iz njezine bogate karijere otkrivaju kako se za današnji status doista sama izborila, unatoč industriji koju je stvorila oko sebe i koja danas doslovno živi za nju i od nje. Sa bendom stječe prva pjevačka iskustva te dobiva gaže po raznim underground klubovima njujorške klupske scene ranih 80-ih. Spojem stila i karizme privlači brojne ljude iz glazbene industrije koji sve više postaju zainteresirani za mladu izvođačicu. Godine 1981. u jednoj od tada najpopularnijih diskoteka na Manhattanu, Danceteria, upoznaje mladog i perspektivnog DJ-a Marka Kaminsa koji ju čuvši njezin demo uradak pjesme "Everybody" poveže sa čelnim ljudima iz Warner Bros Recordsa. Ubrzo zatim potpisuje ugovor za Sire, plesnu etiketu Warner Bros. Recordsa, što je ujedno bio njezin prvi ugovor, a kada se 6. studenog 1982. godine singl "Everybody" pojavio na Billboardovoj plesnoj ljestvici, to je označilo početak njezinog novog života i uspješne karijere, a sve ostalo poslije toga polako ulazi u povijest.

Madonna će svoj 50. rođendan proslaviti na privatnoj zabavi na svome imanju u Wiltshireu u Engleskoj, a svojim je gostima zabranila da donose torte, kolače, čestitke ili bilo kakve poklone na kojima će pisati njezina dob. Naime, danas 50-godišnja Madonna, koja je velika sljedbenica Kabale, tvrdi da ona prema svojoj vjeri u spiritualnom smislu ima samo 36 godina i stoga ne voli kad ju podsjećaju na njezinu pravu, fizičku starost. Justin Timberlake, koji je s pjevačicom prije nekoliko mjeseci napravio hit singl "4 minutes", nije bio siguran što da joj kupi za rođendan, pa joj je odlučio pokloniti vaučer za tečaj golfa.

16.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Za obožavatelje iz Bosne i Hercegovine

Ulaznice za Madonnin koncert u Budvi možete kupiti u Sarajevu u poznatom CD shopu 'Magaza', čiji je vlasnik glazbenik Dino Merlin, u ulici Veliki Ćurčiluk 20 na Baščaršiji. Za više informacija kontaktirajte preko telefona +38733 266 006 ili emaila magaza@bih.net.ba. Uostalom možete kupiti ulaznice preko koncertnih agencija koje su navedene u ovom postu ispod. Sretno!

Ako netko zna druga prodajna mjesta ulaznica širom Bosne i Hercegovine neka javi na miranm0001@yahoo.com.

Prema najnovijim saznanjima, rasprodano je do sada 15,000 od 65,000 ulaznica za Madonnin koncert u Budvi.

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba, a obožavateljica vam nudi samo od 1,750 kuna!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

updateTICKETPRO www.ticketpro.hr/madonna
Na Ticketpro možete kupiti ulaznice po cijeni od 295 i 650 kuna. Za više informacija kontaktirajte ih preko emaila na njihovoj web stranici - www.ticketpro.hr/madonna

EVENTIM/NEW SOUND
Na web stranici Eventima možete kupiti ulaznice za koncert u Budvi - http://www.eventim.hr/portal/hr/other/bus_ride/madonna_budva/.html

Za više informacije kontaktirajte New Sound i Eventim.

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

15.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Poslušajte pjesme s probe!

Jedan Madonnin obožavatelj je uspio poslušati i snimiti neke nastupe uživo kao što su 'Vogue', 'Intro Candy Shop', 'Into The Groove', 'Human Nature', 'Die Another Day' i 'Beat Goes On'!

Skinite te pjesme s ovog linka (pjesme su u zipu): http://www.mediafire.com/?9a8nvefddks

15.08.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

Like An Angel Passing Trough My Room - download!

Na internetu je procurila Madonnina neobjavljena pjesma 'Like An Angel Passing Trough My Room' koja je zapravo obrada od grupe ABBA! 'Like An Angel Passing Trough My Room' je snimana 2000., a Madonninu verziju je producirao William Orbit.

- http://www.zshare.net/audio/170737170f62dcc9/
- http://www.zshare.net/audio/170766055f197a94/ (instrumental)

Long awaited darkness falls
Casting shadows on the walls
In the twilight hour I am alone
Sitting near the fireplace, dying embers warm my face
In this peaceful solitude
All the outside world subdued
Everything comes back to me again
In the gloom
Like an angel passing through my room

Half awake and half in dreams
Seeing long forgotten scenes
So the present runs into the past
Now and then become entwined, playing games within my mind
Like the embers as they die
Love was one prolonged good-bye
And it all comes back to me tonight
In the gloom
Like an angel passing through my room

I close my eyes
And my twilight images go by
All too soon
Like an angel passing through my room

15.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Na koncert Madonne avionom za 1640 kn

Večernji List: Pop kraljica proteklih je dana lakše ozlijedila gležanj, no njezina turneja nije u pitanju. Za spektakularan koncert u Budvi svakim je danom sve više upita kod prodavača karata i putničkih agencija koje su se prihvatile organizacije putovanja u Budvu.
– Kako se ljudi vraćaju s ljetovanja, tako raste i zanimanje – kaže Dora Ječmenjak iz adriatice.net.

Dubrovčanima jeftino
Za odlazak na veliki koncert, koji će se održati na prekrasnoj budvanskoj plaži Jaz 25. rujna, zasad se uglavnom traže samo ulaznice. Cijena im je 295 za stajanje i 650 kuna za ograničeni prostor u kojem se sjedi.Našim se građanima nude različiti aranžmani za putovanje do Crne Gore. Moguć je izlet autobusom u Budvu na jedan dan, a cijena ovisi o mjestu polaska. Dubrovčane će odlazak autobusom i povratak odmah nakon koncerta stajati najmanje – 210 kuna. Zagrepčani će to jednodnevno putovanje autobusom u organizaciji adriatice.net platiti 820 kuna, Riječani i Puljani 1040, Splićani i Zadrani 670 kuna. Slični su rasponi i kad je riječ o dvodnevnim autobusnim aranžmanima. Polasci su također iz Zagreba, Rijeke, Pule, Splita, Zadra i Dubrovnika. Najjeftiniji dvodnevni aranžman, koji uključuje polazak iz Dubrovnika i noćenje u hotelu s tri zvjezdice, stoji 590 kuna, a najskuplji, s polaskom iz Rijeke ili Pule i smještajem u hotelu s četiri zvjezdice – 1820 kuna.

Malo jedan dan
Cijena dvodnevnih avionskih aranžmana kreće se od 1640 do 2140 kuna (ovisno u rangu hotela), pa ispada da je u nekim slučajevima skuplje ići autobusom nego avionom. To je i odgovor na pitanje zašto se više traže avioaranžmani.
– Upravo su oni, osim ulaznica, ovih dana najtraženiji. Kad je o autobusnim paket-aranžmanima riječ, veće zanimanje vlada za dvodnevne nego za jednodnevne – kaže D. Ječmenjak.

15.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

DJ-evi o suradnji s Madonnom

Popularni francuski DJ Bob Sinclar je za francuski časopis otkrio kako ga je Madonna odabrala da nastupa kao predgrupa na njena dva pariška koncerta. "Radio sam na njenom singlu '4 Minutes' koju su producirali Timbaland i Justin Timberlake. Njena glasnogovornica me kontaktirala i upitala me je da li sam slobodan da nastupim, odmah sam prihvatio suradnju!" - rekao je Bob Sinclar.

Bob Sinclar Space Funk Remix - 4 Minutes: http://www.youtube.com/watch?v=zW7A3PwquEQ

Mlada DJ majstorica Cherine Anderson je u nedavnom intervjuu izjavila kako joj je jako drago što je uradila remix za Madonnin novi singl, a riječ je o 'Give It 2 Me'.

- Kako si došla do suradnje s Madonnom?
- Čula sam da joj se svidio moj remix 'Piece Of Me' od Britney Spears, njezin tim je nazvao moje producente i rekli su da remix za njezin singl treba biti energičniji.

- Kakav je osjećaj raditi za velike zvijezde poput Madonne i Britney?
Velika čast mi je bila raditi na remixima njihovih pjesama, jako sam im zahvalna što su mene odabrale. Na početku svoje karijere nisam ni pomišljala da ću jednog dana snimiti remix za pjevačice koje su moja inspiracija.

Sly & Robbie featuring Cherine Anderson - Give It 2 Me: http://www.youtube.com/watch?v=1DykyRj-F8o

14.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Set lista je ispravna!

Fanovi su danas obišli stadion Millenium u Cardiffu gdje će Madonna otvoriti svoju turneju 'Sticky & Sweet' 23. kolovoza, te su čuli kako je Madonna isprobavala pjesme sa set liste koja je nedavno objavljena.

Madonna je doputovala u Cardiff s bendom, plesačima, menadžerom Guy Osearyem, Arthur Fogelom zastupnikom Live Nation i Nathan Rissmanom koji je režirao film 'I Am Because We Are'. Mnogi govore kako će Madonna i Nathan Rissman snimati dokumentarac o ovoj turneji.

Intro/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Video Interlude - Die Another Day
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She’s Not Me
Music

Video Interlude - Rain/Here Comes The Rain Again
Devil Wouldn't Recognise You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli
You Must Love Me

Video Interlude - Get Stupid
4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me

14.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Fab famous at 50

New York Daily News je složio listu poznatih ženskih osoba koje savršeno izgledaju u 50. godini, Madonna se nalazi na listi pored Michelle Pfeiffer, Jamie Lee Curtis te ostalih.

- Madonna
- Michelle Pfeiffer
- Bebe Neuwirth
- Angela Bassett
- Annette Bening
- Ellen DeGeneres
- Jamie Lee Curtis
- Candace Bushnell
- Holly Hunter
- Megan Mullally
- Marg Helgenberger

Madonna has made a huge career out of pushing buttons (those burning crosses), envelopes (that racy "Sex" book, among other examples) and people around — as you'd expect from a woman who said she wanted to rule the world.
Now the Material Girl is pushing something else: the big 5-0.
This year, Madonna can reinvent her infamous cone bra - as birthday party hat.

14.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Britney ide na 'Sticky & Sweet'

Britney Spears je za časopis OK! dala intervju u kojem je pored ostalog spomenula da će otići na Madonnin koncert.

- Što slušaš ovih dana?
Britney: Jako mi se sviđa Rihanna, Leona i Duffy, sviđa mi se novi Madonnin album.

- Hoćeš li ići na Madonnin koncert?
Britney: Da, u studenom kad bude nastupala ovdje u Los Angelesu.

Možda će Britney zaplesati zajedno s Madonnom za vrijeme nastupa 'Human Nature/Gimme More'.

14.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Detalji oko pozornice!

Jedan Madonnin obožavatelj je imao priliku da vidi kako izgleda cjelokupna pozornica za Madonninu turneju 'Sticky & Sweet'. Prema njegovim riječima, na pozornici se nalaze najmanje tri ekrana, jedan okrugao u sredini a ostala dva velika ekrana su sa strane, te postoje dva podija sa obje strane pozornice.

Nalazi se i catwalk ali nije toliko dug kao na Confessions turneji. Obožavatelj misli kako je vidio najveću produkciju ikada na pozornici.

Objavio je i fotografije ali kako je slikao u velikoj udaljenosti od pozornice ništa se ne vidi.

14.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Liz attacks again

Glasnogovornica Liz Rosenberg opet napada medije, ovog puta je javno opovrgnula sve glasine koje ovih dana kruže po časopisima. Izjavila je: "Madonna neće otkazati niti jedan koncert, turneja počinje 23. kolovoza a još uvijek traju probe. Postoje nekoliko neistinitih priča, da otkazuje koncerte i rođendansku zabavu, da će posvojiti još jedno dijete i da je povrijedila gležanj. Niti jedna od tih glasina nije istinita."

14.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Glasnogovornica opovrgnula priče o novom posvajanju

Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je javno negirala sve glasine oko Madonninog posvajanja trogodišnje djevojčice Mercy James iz Malawi. "Madonna ne namjerava posvojiti dijete, niti ove godine, glasine nisu istinite. To je jedan stari trač, Madonna se naporno priprema za turneju koja joj počinje za tjedan dana." - izjavila je Liz.

14.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Devil Woudn't Cry Me A River

Poslušajte/skinite odličan spoj Madonnine pjesme 'Devil Wouldn't Recognize You' i 'Cry Me A River' od Justin Timberlakea, obožavatelj je ubacio Madonninu acapellu u glazbu ovog Justinovog hita.

http://www.zshare.net/audio/1697897088d1a083/

13.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Zvijezde poželjele Madonni sve naj za 50. rođendan

Američke poznate zvijezde su za ITN čestitale i poželjele Madonni sve najbolje za 50. rođendan kojeg će proslaviti 16. kolovoza. Jennifer Hudson, glumica koja se proslavila filmom 'Dreamgirls', je izjavila kako bi voljela da njena karijera traje dugo koliko i Madonnina. "Upoznala sam je jednom prilikom i jako je lijepa, nikad nisam bila na njenom koncertu ali voljela bih. Nevjerojatna je i nadam se da će još mnogo godina biti aktivna na sceni." - rekla je s oduševljenjem tinejdžerska zvijezda Dakota Fanning.

"Inspirirajuće je vidjeti njezin rad, jako je hrabra." - izjavila je Cyndi Lauper, koja je također započela karijeru prije 25 godina. Američki reper Ludacris je rekao kako Madonna ima sve u jednom, a Alicia Keys joj je poželjela: "Želim joj sreću i mnogo blagostanja, ljubavi i radosti u njezinom životu."
Photobucket

13.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

...još 10 dana...are you getting hard?

Točno ima 10 dana do otvorenja turneje 'Sticky & Sweet' u Walesu, točnije u Cardiffu 23. kolovoza na stadionu Millennium! U Cardiffu je već odavno započela Madonna mania, a prolaznici mogu vidjeti plakate turneje na svim mjestima u Cardiffu. Madonna svojom osmom turnejom 'Sticky & Sweet' promovira nove hitove s albuma 'Hard Candy', a fanovi će se sigurno oduševiti kada čuju nove pjesme poput 'Give It 2 Me, '4 Minutes', 'Beat Goes On' te se oduševiti nastupima najvećih klasika kao što su 'Like A Prayer', 'Vogue', 'Into The Groove' te ostalih.
Photobucket
Madonna će obići gradove Sjeverne Amerike, Europe te Južne Amerike, a nakon deset godina će posjetiti Mexico kao i po prvi put Švicarsku, Austriju, Grčku te Crnu Goru. Za turneju 'Sticky & Sweet' je uvela neke promjene - pridružili su se novi članovi benda klavijaturista Ric Key Pageot, na bubjevima je Brian Frasier Moore, glavni glazbeni urednik Kevin Antunes te dugogodišnji gitarista Monte Pittman. Jamie King je ponovo zaslužan za cjelokupni performans turneje, a kostime i ostale odjevne predmete su dizajnirali modni dvojac Heatherette, modna kuća Givenchy, Arianne Phillips, Tom Ford, Miu Miu, Stella McCartney, Moschino, Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli i Jeremy Scott.
Photobucket

13.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Pola stoljeća Madonne

Hrvatska TV stanica Nova TV je napravila zanimljivi video snimak o Madonninoj karijeri.



Dnevnim Hr/Nova Tv: Madonna je uganula gležanj, a američki mediji nagađaju kako će to biti razlog da odgodi proslavu svog 50. rođendana koja se treba održati 16. kolovoza. Pjevačicu su s uganutim gležnjom paprazzi fotografirali u New Yorku prošlog vikenda.

Madonna je za rođendansku proslavu u subotu planirala ugostiti pedesetak gostiju na svom imanju u Wiltshireu, ali sada će, prema neimenovanim izvorima Daily Mirrora, proslavu odgoditi za dva tjedna. Bliski prijatelj pjevačice i njezin suprug Guy Ritchi, za taj su medij rekli kako je Madonna pod velikim pritiskom zbog turneje te da mnogo vježba, a uganuće je znak da bi trebala usporiti i odgoditi dugo najavljivanu proslavu.

'Madonna je sada procijenila kako bi proslavu trebalo odgoditi do trodnevne stanke tijekom turneje, a ne već za sljedeći vikend. Guy želi da proslava bude tradicionalna i britanska', rekao je neimenovani prijatelj. 'Na proslavi će svirati folk band, a uzvanici su njezini bliski prijatelji poput Gwyneth Paltrow, Stella McCartney i Trudie Styler, a doći će i nekoliko uzvanika iz Malawija'.

13.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Za obožavatelje iz Bosne i Hercegovine

Ulaznice za Madonnin koncert u Budvi možete kupiti u Sarajevu u poznatom CD shopu 'Magaza', čiji je vlasnik glazbenik Dino Merlin, u ulici Veliki Ćurčiluk 20 na Baščaršiji. Za više informacija kontaktirajte preko telefona +38733 266 006 ili emaila magaza@bih.net.ba. Uostalom možete kupiti ulaznice preko koncertnih agencija koje su navedene u ovom postu ispod. Sretno!

Ako netko zna druga prodajna mjesta ulaznica širom Bosne i Hercegovine neka javi na miranm0001@yahoo.com.

Prema najnovijim saznanjima, rasprodano je do sada 15,000 od 65,000 ulaznica za Madonnin koncert u Budvi.

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba, a obožavateljica vam nudi samo od 1,750 kuna!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

updateTICKETPRO www.ticketpro.hr/madonna
Na Ticketpro možete kupiti ulaznice po cijeni od 295 i 650 kuna. Za više informacija kontaktirajte ih preko emaila na njihovoj web stranici - www.ticketpro.hr/madonna

EVENTIM/NEW SOUND
Na web stranici Eventima možete kupiti ulaznice za koncert u Budvi - http://www.eventim.hr/portal/hr/other/bus_ride/madonna_budva/.html

Za više informacije kontaktirajte New Sound i Eventim.

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

13.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Top 10 singlova svih vremena

Obožavatelji su mogli glasati na web stranici medijskog portala Digital Spy za svoju najdražu Madonninu pjesmu. Glasanje je završeno i kreirana je top 10 lista! Sami vrh liste je zauzeo klasik 'Like A Prayer', a slijede ga 'Vogue', 'Hung Up' te ostali veliki hitovi.

10. 4 Minutes
Album: Hard Candy (2008)
UK chart: #1 US chart: #3
Produced by R&B super-producer Timbaland and featuring vocals from Justin Timberlake, this hard-edged urban pop song became Madonna's 13th UK No.1 in April, placing her fifth on the all-time list. It's not one of her most melodic moments, but the urgent, horn-driven '4 Minutes' grows in stature with every spin.


9. Crazy For You
Album: Vision Quest OST (1985)
UK chart: #2 US chart: #1
Taken from the soundtrack to long forgotten eighties flick Vision Quest, 'Crazy For You' is the only real ballad in our top ten. "I never wanted anyone like this," Madonna swoons on the chorus, proving that when she isn't trying to shock or draw attention to herself, she's actually capable of being a bit of a softie
.

8. Like A Virgin
Album: Like A Virgin (1984)
UK chart: #3 US chart: #1
She didn't write it, but 'Like A Virgin' suited Madonna to a tee, its playful, suggestive lyrics giving her plenty of scope for grabbing headlines. That she did with some style, writhing around onstage in a wedding dress while singing it at the MTV Awards in 1984. And we all know what happened when she homaged that performance with Britney and Christina in tow nearly 20 years later.


7. Papa Don't Preach
Album: True Blue (1986)
UK chart: #1 US chart: #1
An early example of Madonna's willingness to tackle taboo subjects, 'Papa Don't Preach' tells the story of a teenage girl who gets pregnant by her high school lover and vows that she's "keeping my baby". The lyrical content isn't quite so controversial today, but 'Papa Don't Preach' still sounds urgent and full of drama - just as long as you block out Kelly Osbourne while you listen.


6. Into The Groove
Album: Like A Virgin (European reissue) (1985)
UK chart: #1 US chart: #5
This dance-pop classic, featured in her hit film Desperately Seeking Susan, became Madonna's first UK No.1 in August 1985. Its drum sounds may seem a bit weedy in the cold light of 2008, but 'Into The Groove' is so joyous and so convinced of music's ability to "set you free" that it still makes for a terrific listen today.


5. Ray Of Light
Album: Ray Of Light (1998)
UK chart: #2 US chart: #5
Based on 'Sepheryn', an obscure track by 70s duo Curtiss Maldoon, this techno-pop floor-filler is one of Madonna's most energetic, thrilling singles. Memorably performed by the pop queen at the Live 8 and Live Earth concerts, and given a rock makeover for her Confessions Tour in 2006, 'Ray Of Light' has earned its stripes as a latter-day Madonna classic.


4. Frozen
Album: Ray Of Light (1998)
UK chart: #1 US chart: #2
After her Golden Globe-winning turn in Evita, Madonna returned to the cutting edge with this gorgeous, haunting electronic pop song. Combined with a memorable video in which La Ciccone turned into a flight of crows and a Doberman, 'Frozen' proved unstoppable, giving Madonna her first UK No.1 since 'Vogue' eight years earlier.


3. Hung Up
Album: Confessions On A Dancefloor (2005)
UK chart: #1 US chart: #7
Madonna wrote personally to Abba's Bjorn Ulvaeus and Benny Andersson to clear the sample from 'Gimme Gimme Gimme (A Man After Midnight)' that underpins 'Hung Up', her biggest hit of this decade. An irresistible combination of pop exuberance and disco drama, it reached No.1 in a whopping 45 countries.


2. Vogue
Album: I'm Breathless (1990)
UK chart: #1 US chart: #1
Inspired by a New York dance craze in which clubbers would strike a series of angular, model-like poses, 'Vogue' was originally conceived as a B-side. Realising she had a hit on her hands, Madonna quickly added it to the Dick Tracy soundtrack album and it went on to reach No.1 on both sides of the Atlantic. Probably the definitive example of her ability to bring underground trends into the mainstream
.

1. Like A Prayer
Album: Like A Prayer (1989)
UK chart: #1 US chart: #1
'Like A Prayer' is the quintessential Madonna single because it blends the three fundamentals on which she's built her career: an unforgettable chorus, a generous helping of controversy and oodles of ambition - well, who else would try to do something like this? The lyrics could be about sexual love, religious love or both, an ambiguity that the video capitalised on to Pope-baiting effect.


Photobucket

12.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Još jedno digitalno izdanje Icon za download

Na ovom linku možete skinuti još jedno starije digitalno izdanje časopisa ICON (opširni tekstovi i fotografije o koncertu na Live Earth, suradnja s H&M, fotografije reklame Brillia Mare Ariake), mislim da prijašnji brojevi nisu objavljeni kao digitalni tako da ste na ovom blogu mogli skinuti sva tri digitalna izdanja.

http://sharebee.com/721d2691

12.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna će održati koncert u Venezueli?

Prema časopisu El Nacion, Madonna će održati koncert u Venezueli 3. prosinca u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet'. Kako piše spomenuti časopis, glavni koncertni promotor Live Nation je u pregovorima s venezuelanskim koncertnim promotorom oko dolaska Madonne po prvi put u tu zemlji.

Navedene su moguće lokacije održavanja koncerta poput zračne luke La Carlota, nogometni stadion u sklopu ustanove 'Central University of Venezuela', La Rinconada te dvorana Polyhedron of Caracas. Koncert bi se mogao održati i u gradu Maracay ali još ništa službeno nije potvrđeno.

11.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Kratki opis svih nastupa s turneje 'Sticky & Sweet'

Neslužbeno su objavljeni opisi pjesama koje će Madonna izvesti na turneji 'Sticky & Sweet', većinu informacija ste mogli pročitati na ovom blogu. Otkriveni su detalji oko nastupa 'She's Not Me' i uvodnog videa 'Get Stupid'.

INTRO/CANDY SHOP
- Uvod same pjesme 'Candy Shop' je duži od uvoda s promo turneje, ima pravi filmski zvuk. Intro počinje s "tick tock" pjesme '4 Minutes' te ima dijelove pjesama kao što su 'Give It 2 Me' i 'Beat Goes On' koje će se čuti za vrijeme intra 'C-A-N-D-Y'.

BEAT GOES ON
- Verzija s albuma, odmah počinje nakon rep dijela Pharrella u pjesmi 'Candy Shop', na video pozadini se prikazuju Kanye West i Pharrell.

HUMAN NATURE
- Dok Madonna svira pjesmu na gitari, Britney će se pojaviti na video pozadini. "It's Britney bitch!", dio iz pjesme 'Gimme Moore', je upotrijebljen samo na kraju nastupa.

VOGUE
- Nova verzija velikog klasika je potpuno veliko iznenađenje. Verzija za ovu turneju ima miksirani zvuk '4 Minutes', te je korišten sample pjesme 'Give It To Me' od Nelly Furtado koji se može čuti u cijeloj pjesmi.
Photobucket
VIDEO INTERLUDE - DIE ANOTHER DAY
- Ima ubrzanu melodiju i prikazuje novi photoshoot Madonne kao bokserice kojeg je snimio fotograf Tom Munro za knjigu turneje.

INTO THE GROOVE
- U nastupu ima mnogo plesanja, korišten je kratki sample pjesme 'Jump' kao i 'Toop Toop' od grupe Caussius.

HEARTBEAT
- Što se tiče glazbe i teksta, ništa nije promjenjeno.

BORDERLINE
- Totalno nova verzija, ovaj pop pjesmuljak je pretvoren u rock/ska verziju!

SHE'S NOT ME
- Skoro nepromjenjena verzija, tijekom nastupa Madonna vrisne "I know I can do it better".

MUSIC
- Već poznati Fedde Le Grande remix s promo turneje, počinje s sampleom 'Last Night A DeeJay Saved My Life' od Indeep.

VIDEO INTERLUDE - RAIN/HERE COMES THE RAIN AGAIN
- Korišteni su dijelovi Madonnine pjesme 'Rain' i 'Here Comes The Rain Aganin' od Eurythmics.

DEVIL WOULDN'T RECOGNIZE YOU
- Ista je kao s albuma, na početku nastupa Madonna se pojavljuje na klaviru.

SPANISH LESSON
- Sve je isto kao s albuma osim kraja pjesme koji je produžen s španjolskim plesnim ritmovima i melodijama meksičke glazbene skupine mariachi.

MILES AWAY
- Verzija kao s promo turneje.

LA ISLA BONITA/LELA PALA TUTE
- Poznata verzija s koncerta 'Live Earth', grupa Gogol Bordello će se pridružiti Madonni na nekim koncertima.

DOLI DOLI
- Ciganska narodna pjesma, koja je korištena samo kao uvod.

YOU MUST LOVE ME
- Fanovi će uživati u melodijama tzigani violina i harmonike.

VIDEO INTERLUDE - GET STUPID
- Video govori da moramo odmah spasiti svijet, upotrijebljeni su dijelovi pjesama - "Who Is The Master And Who Is The Slave" ('Voices'), "Get Stupid" ('Give It 2 Me'), "The Time Is Now" i "You don't have the luxury of time" ('Beat Goes On') te "Tick Tock" iz hit singla '4 Minutes'.

4 MINUTES
- Jako slična verzija kao s promo turneje.

LIKE A PRAYER
- Korišten sample pjesme 'Don't You Want Me' od Felix.

RAY OF LIGHT
- Slična verziji s promo turneje.

HUNG UP
- Ista rock verzija kao s promo turneje.

GIVE IT 2 ME
- Na kraju je glazba produžena da fanovi ponavljaju za Madonnom - GIVE IT 2 ME!

11.08.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Detalji oko Madonninog koncerta u Budvi

Srbijanski medijski portal Blic je objavio neke informacije oko Madonninog koncerta u Budvi 25. rujna te je potvrdio kako je do sada prodano 25,000 ulaznica.

BLIC: Madona, koja će 25. septembra održati koncert na plaži Jaz, u svom rajderu (lista zahteva) od organizatora je tražila posebne prostorije za sebe i decu i to da ne budu klimatizovane, boce sa kiseonikom, kao i da tokom koncerta u okolnim bolnicama dežuraju, kako se navodi, vrhunski doktori. Za Madonu i članove njene ekipe na Jazu će biti podignut grad u malom, a više od 500 ljudi će pet dana montirati impresivnu binu.

U bekstejdžu će se nalaziti dve kompletno opremljene prostorije sa velikim kupatilima, jedna za Madonu, a druga za njenu decu. U rajderu se naglašava da zidovi nikako ne smeju biti ofarbani fluoroscentnim bojama, a zanimljivo je da je Madona insistirala na tome da u ovim prostorijama ne budu postavljeni klima-uređaji. Takođe, kraljica popa je tražila da joj na raspolaganju budu dve boce sa kiseonikom i maske za disanje. Tokom koncerta na Jazu će Madoni i njenom timu sve vreme biti na raspolaganju i ambulantna kola, a menadžment popularne pevačice je tražio i da vrhunski doktori iz okolnih bolnica, za ne daj bože, budu na dežurstvu! U bekstejdžu je strogo zabranjeno pušenje, a za Madonu i njen tim biće obezbeđeno 150 malih, 300 velikih peškira i 300 sapuna. Za kompletan ketering je zadužen kuvar kojeg Madona svuda vodi sa sobom. On u Budvu dolazi dva dana pre koncerta kako bi imao dovoljno vremena da nakupuje hranu koja mu je potrebna.
Photobucket
Na Jazu će biti postavljena bina koja je široka 90 metara, duboka 50, a visoka 2,5 metara. Kao balast bini će poslužiti 24.000 litara vode. Spektakularna scena će se montirati pet dana, dok će demontaža trajati dva dana. Osim 250 članova Madonine tehničke ekipe, na postavljanju bine će raditi i 300 domaćih fizikalaca koji će morati da nose specijalne majice kako bi se razlikovali od ostalih radnika. Oprema u Budvu stiže u 50 šlepera, dok će tehničari stići u 18 autobusa. Na koncertnom prostoru površine 73.000 metara kvadratnih biće postavljene četiri kule sa rasvetom, a u tehničkom delu rajdera ništa nije prepušteno slučaju - na Jazu će biti postavljena dva velika agregata za struju, a radnicima će na raspolaganju biti i šest vozila za golf kako bi se lakše prevozili po Jazu.

U bekstejdžu će biti 25 kompletno opremljenih kancelarija (telefon, faks, internet priključak...), a precizno je navedeno koje će boje biti kante za smeće (!) i koje su dimenzije stolova. Radnicima i tehničarima na raspolaganju će biti dva šatora sa kuhinjom, tuš-kabinama i prostorom za spavanje. Ventilatori, protivpožarni aparati i velike količine leda se podrazumevaju. Takođe, u bekstejdžu će biti i dve velike garderobe, za ženske i muške igrače (ukupno 20 plesača će nastupiti sa Madonom), kao i osam prostorija za članove benda. U prvom delu rajdera (drugi stiže uskoro) na 20 strana se, između ostalog, navodi da organizatori imaju obavezu da garantuju da će bar jedna benzinska pumpa u blizini raditi non-stop, kao i da će članovima Madoninog tima 24 sata dnevno, ako zatreba, biti na raspolaganju internet centar.
Koncert na Jazu organizuju opština Budva, Turistička organizacija Budve i Prva banka Crne Gore, dok su za produkciju zaduženi „Live nation“, „Komuna“ i „Patent“. Do sada je prodato više od 25.000 ulaznica, a predviđeno je da Madonin koncert traje dva i po sata.

11.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna ozljedila gležanj?

Madonna je prekjučer viđena kako izlazi iz auta s povezom na gležnju što se pretpostavlja da ga je ozljedila na probama za nadolazeću turneju 'Sticky & Sweet'. Mediji pišu kako je to zapravo razlog Madonninog nedolaska na humanitarnu večer u Hamptonsu koju je priredio fotograf Steven Klein, te kako njezin menadžer Guy Oseary nije htio dati izjavu.

Madonna bi trebala otputovati u London ove nedjelje, a provodeno vrijeme u New Yorku je iskoristila za održavanje proba u Brooklynu. Prema neslužbenim informacijama, prve probe s kostimima će započeti 18. kolovoza u Londonu.

Moguće je da se radi samo o čudnim povezima koje je Madonna nosila ove godine pri odlasku u teretanu.

11.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Happy Birthday Rocco!

Rocco, glavna faca obitelji Ritchie, danas slavi svoj 8. rođendan! Sigurno je mama Madonna priredila ludu zabavu!

Photobucket

11.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Icon - download

Za obožavatelja koji je tražio a i za ostale koji žele skinuti jedan od starijih izdanja digitalnog časopisa Icon sa sadržajem o Confessions turneji, Malawiji, suradnji s H&M i dr.

Download: http://www.mediafire.com/?myf2sjzmclr

10.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Tko osvaja titulu Fabulous Fiftyhood?

E! Online je na web stranici objavio anketu u kojoj se glasa za jednu od poznatih ličnosti koje najbolje izgledaju u svojoj 50. godini.

Pored Madonne je Sharon Stone, Ellen DeGeneres, Michelle Pfeiffer i Prince, glasajte za Madonnu na http://uk.eonline.com/fabulousfiftyhood.

10.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Otkriven kostim Futuristic Rave!

GANGSTA PIMP & ART DECO
Photobucket

OLD SCHOOL
Sjećate li se Madonnino zabavljanje po njujorškim noćnim klubovima? Madonnina stilistica Arianne Phillips je bila inspirirana Madonninim oblačenjem početkom 80-ih te je kreirala nostalgični i zabavni izgled. Dizajner Jeremy Scott je iskoristio fotografije Keitha Haringa za taj outfit, čak Madonna ima i tenisice na kojima su također isprintani radovi tog umjetnika.
Photobucket

GYPSY WOMAN
"Madonna je velika obožavateljica ciganske kulture i glazbe." - izjavila je Arianne Phillips za časopis People. Dizajner Ricardo Tisci je kreirao ovaj gypsy look. Arianne je naglasila Madonnino dugogodišnje angažiranje mladih dizajnera: "Madonna uvijek ima ovakve modne suradnje, moja je odgovornost da to ostvarim. Ljude uvijek zanima s kim surađuje i koji dizajneri rade na njenim kostimima."
Photobucket

CLOAK AND DAGGERS
Modna kuća Givenchy je također zaslužna za drugi kostim za sekciju turneje 'Gypsy'. Phillips je za People opisala ovaj kostim kao - "Ivana Orleanska upoznaje sexy robota", kostimom je htjela da Madonnu prikaže u najboljem izdanju kao izvođačica.
Photobucket

FUTURISTIC RAVE
Posljedni kostim ima mnogo japanskog utjecaja.
Photobucket

10.08.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #

ICON 49 - download

Od sada možete skinuti sadržaj fan klub časopisa Icon koji sadržava fotografije 'Hard Candy', razne intervjue i mnogo toga.

http://rapidshare.com/iconmagazine

09.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Life With My Sister Madonna - download

Za sve one koji žele pročitati što je sve napisao tj. izmislio Madonnin brat Christopher Ciccone o svojoj sestri i općenito o njezinom životu, što jednostavno prikazuje njegov jadni izdajnički potez. Knjiga je već flop, prodana je u samo 35,000 primjeraka.

Na ovom linku možete skinuti cijelu njegovu knjigu 'Life With My Sister Madonna' - http://www.megaupload.com/?d=AA58VZBF.

09.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Catwalk na turneji 'Sticky & Sweet'

Prema neslužbenim informacijama i ove godine će biti postavljen catwalk u sklopu velike pozornice, koji će se prostirati velikom dužinom završavajući s okruglastom pozornicom iz koje se raščlanjuju manje pozornice.
Photobucket

09.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Glasajte za '4 Minutes' u kategoriji Video Of The Year!

Madonna na ovogodišnjoj dodjeli MTV VMA nije ostala bez nominacije, nominirana je za 'Best Dancing In A Video' sa spotom '4 Minutes'.

Sada su potrebni vaši glasovi da '4 Minutes' ili 'Give It 2 Me' budu nominirani u kategoriji Video Of The Year!

Glasajte OVDJE! (da bi ste glasali potrebno je učlaniti se, registracija je brza i laka)

09.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Kiley Dean novi back vokal!

Mlada pjevačica Kiley Dean je novo lice u Madonninom timu za turneju 'Sticky & Sweet'! Kiley Dean će zamjeniti Madonnin dugogodišnji prateći vokal Donnu De Lory, a pridružit će joj se Niki Richards s prošle turneje 'Confessions'.

Popularni producent Timbaland je otkrio njezin talenat, s kojim ima dugogodišnju suradnju na njegovim albumima. Kiley Dean je surađivala s Britney Spears kao back vokal na njenoj turneji '...One More Time'.

Izgleda kao da Madonna traži novu ekipu koja je radila s Timbalandom i Justinom, Timbaland joj je preporučio Kiley Dean, dok je Justin surađivao s Kevin Antunesom, koji je zaslužan za cjelokupnu glazbu na turneji 'Sticky & Sweet'.

Na ovom LINKU možete poslušati i vidjeti kako to izvodi Kiley Dean.

09.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Madonninom koncertu u Budvi presudili Rolling Stonesi

Live Nation je službeno potvrdio da će Madonna zatvoriti svoju turneju 'Sticky & Sweet' u Južnoj Americi. Zarada turneje od 55 koncerata će preći cifru od 250 milijuna americkih dolara, što znaci da će Madonna oboriti svoj rekord najunosnije turneje ženskog izvodača (190 milijuna).

Službeno su dodana posljednja dva koncerta u SAD-u - drugi koncert u Bostonu 16. listopada, te u Madonninoj rodnoj zemlji Michiganu, točnije u Detroitu 18. studenog.

To su dva posljednje dodana koncerta, a američki dio turneje obuhvata 28 koncerata.

Nedavno su objavljeni posljednji datumi europskih koncerata kojih ukupno ima 19 - Seville za 16. rujan te Budva 25. rujna. Live Nation navodi kako je interesanto da se najskuplje ulaznice za Budvu bolje prodavaju nego ostale. "Rolling Stonesi su prošlogodišnjim koncertom u Budvi presudili da Madonna dođe u Budvu." - izjavio je Arthur Fogel, jedan od direktora Live Nationa.

Yahoo! Brazil je potvrdio Madonnine koncerte u Rio de Janeiru 14. prosinca, te u Sao Paulu 18., 20. i 21. prosinca.

09.08.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #

"Većina meštana nema ništa protiv Madoninog koncerta na Jazu"

Blic: Predsednik grbaljske Mesne zajednice Savina Rade Popović potvrdio je danas da meštani imaju imovinsko-pravne probleme na prostoru Mrčevog polja, u zaleđu plaže Jaz, ali da nije tačno da će zbog toga biti dovedeno u pitanje održavanje Madoninog koncerta u septembru. Reč je, kazao je on, uglavnom o privatnom, ali i delom i državnom zemljištu.

Popović je izjavio da "ogromna većina stanovništva nema ništa protiv održavanja koncerta na tom prostoru".
Meštani grbaljskih sela poručili su, kako je objavio prekjuče Radio Kotor, da je održavanje koncerta pod znakom pitanja zbog ponašanja Opštine Budva, za koju kažu da ih "ponižava, jer ove aktivnosti sprovodi bez znanja vlasnika zemljišta". Radio Kotor je objavio da oni od države traže da zaštiti njihove interese koje kao vlasnici imaju na prostoru Mrčevog polja.

Popović tvrdi da su sa gradonačelnikom Budve postigli sporazum da meštani neće ometati aktivnosti vezane za koncerte koji se održavaju na tom prostoru. Stanovnici grbaljskih sela iz zaleđa plaže Jaz kod Budve su poručili da su spremni da se i sami organizuju i pokrenu sudski postupak u cilju stavljanja zabrane na korišćenje zemljišta. Grbljani podsećaju da su 70-tih godina digli bunu i od komunističkog režima tražli povraćaj zemljišta u Mrčevom polju, koje je bilo eksproprisano 60-tih godina od Opštine Kotor, a danas se delom nalazi na njenoj, a delom na teritoriji Opštine Budva.

09.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

VMA nominacija za '4 Minutes'!

Zahvaljujući glasovima fanova, Madonna je nominirana ove godine sa spotom '4 Minutes' za MTV Video Music Awards u kategoriji Best Dancing In A Video!

Madonna "4 Minutes"
Ne-Yo "Closer"
Danity Kane "Damaged"
Pussycat Dolls "When I Grow Up"
Chris Brown "Forever"


Spot je režirao francuski duo Jonas & Francois u Londonu početkom ove godine. Sniman je četiri dana u studiju Black Island, a za koreografiju je zaslužan Madonnin dugogodišnji koreograf Jamie King. Radnja spota prikazuje Madonnu i Justina kako prolaze kroz svakodnevni život ljudi bježući od crne mrlje koja uništava sve ispred sebe.
Photobucket

08.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Otkriven izgled novog kostima!

Nedavno ste mogli pročitati ekskluzivam članak i skice kostima koje je objavila web stranica WWD.com, od sada možete pogledati i izgled četvrtog kostima! Ovaj i još jedan kostim je dizajnirao Riccardo Tisci iz modne kuće Givenchy. "Iznimno sam sretan što mi je data mogućnost da pružim svijet naše modne kuće Givency jednoj ikoni, umjetnici Madonni, ženi kojoj se divim i koju cijenim." - izjavio je Tisci za francusku web stranicu tf1.

Photobucket

08.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Kids just wanna have fun

- Lourdes, David i Rocco su se danas zabavljali u njujorškom Central Parku, poslije je Lolu posjetio njezin otac Carlos Leon
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

08.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Detalji oko pjesama na 'Sticky & Sweet'

Verzija nove pjesme 'The Beat Goes On' je poprilično slična verziji s albuma, dok je 'Spanis Lesson' na kraju produžena. U pjesmi 'Spanish Lesson' se osjeti zvuk pljeskanja i ritmovi flamenca. Pjesme poput 'Heartbeat' i 'She's Not Me' nisu toliko promjenjene, a koreografija za '4 Minutes' je ista kao s promo turneje.

08.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Slike sa snimanja spota '4 Minutes'

Nedavno je izašlo 49. izdanje časopisa ICON za članove istoimenog Madonninog fan kluba koji sadrži ekskluzivne intervjue, fotografije iza scena i sve što trebate znati i vidjeti o 'Hard Candy' i '4 Minutes'. Uskoro će se moći i skinuti kao digitalni časopis. 50. izdanje časopisa ICON će sadržavati sve slike i informacije o singlu 'Give It 2 Me', promo turneji albuma 'Hard Candy', svjetskoj turneji 'Sticky & Sweet' i drugim stvarima.

Od sada možete i vidjeti neviđene fotografije sa snimanja spota '4 Minutes':

08.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Robyn otkazala svoj nastup zbog Madonne

Švedska dance pjevačica Robyn je otkazala svoj nastup na festivalu 'All Point West' u New Jerseyu zbog pripremanja za Madonninu turneju 'Sticky & Sweet' jer će nastupati prije koncerta kao predgrupa. "Ispričavam se svim fanovima koji su me očekivali na festivalu, nadam se da ću biti tamo iduće godine!" - ispričala se Robyn.

08.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Into The Groove/Toop Toop

Madonna će na turneji 'Sticky & Sweet' izvesti 'Into The Groove' sa sampleom pjesme 'Toop Toop' od grupe Cassius. Na ovom videu možete pogledati kako bi to izgledalo:


08.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Sitgle nove ulaznice za Budvu

'Prva banka Crne Gore' je dobila ulaznice za Madonnin koncert u Budvi 25. rujna, koje možete kupiti na šalterima te crnogorske banke. Postoji 500 ulaznica za stajanje koje koštaju 75 eura, a 300 ulaznica su rezervisane kao VIP ulaznice po cijeni od 200 eura. Crnogorska banka 'Prva banka Crne Gore' je jedina koja može prodavati ulaznice za koncert po navedenim cijenama.

Prema posljednjim informacijama, do sada je rasprodano preko 20,000 ulaznica za ovaj događaj.

07.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Christopher: Ne sviđa mi se 'Hard Candy'!

Madonnin brat Christopher Ciccone, koji ovih dana promovira svoju knjigu 'Life With My Sister Madonna', u intervjuu za Vanity Fair pored ostalog je komentirao i novi Madonnin zvuk.

Vanity Fair: Hoćeš li je ići vidjeti na turneji 'Sticky & Sweet'?
Christopher: Ne sviđa mi se album, ne mogu zamilisti što sada radi na bini. Naravno da bi došao ako bi me pozvala. Trebate razumjeti kako mi je teško gledati njene koncerte nakon turneje Girlie Show. Ne mogu ih gledati, jeste li poslušali novi album?

Vanity Fair: Čuo sam samo pjesmu s Justin Timberlakeom.
Christopher: Kada sam prvi put čuo tu pjesmu u jednom klubu u Miamiu pomislio sam da pjeva Janet Jackson! Nadam se da joj dobro ide s turnejom, nikada joj ne bi poželio ništa loše.

07.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Meštani dovode u pitanje Madonin koncert na Jazu

Blic Co Yu: Meštani grbaljskih sela doveli su u pitanje održavanje koncerta svetske mega zvezde Madone na plaži Jaz u septembru, navodeći kao razlog nekorektno ponašanje Opštine Budva, pišu podgoričke "Vijesti".

Grbljani tvrde da ih ponižava to što se sve aktivnosti oko Madoninog nastupa sprovode na njihovom zemljištu, a bez njihovog znanja.
List podseća da meštani, čija se imena ne navode, traže od države da zaštiti interese koje oni kao vlasnici imaju nad zemljištem na kome se održavaju koncerti. Međutim, počela je i izgradnja više fudbalskih terena.
Oni su najavili pokretanje sudskog postupka radi zabrane korišćenja zemljišta čiji su vlasnici, čime bi i faktički doveli u pitanje nastup svetske pop zvezde. Inače, karte za Madonin koncert se mogu kupiti na desetak prodajnih mesta širom Crne Gore po ceni od 35, 75 i 200 evra.

07.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Madonna i Guy zbog pohlepnih konobara pod policijskom istragom

Index Hr: PUB u Mayfairu koji je u vlasništvu Madonne i Guya Ritchiea, pod policijskom je istragom zbog prevare nad turistima - konobari u pubu su, naime, različitim ljudima naplaćivali različite cijene hrane i pića i to po principu - domaćima jeftinije, strancima skuplje. Madonni Guyu policija prijeti oduzimanjem dozvole za rad ukoliko se optužbe iznesene na njihov račun pokažu istinitima te pubu slavnoga para prijeti zatvaranje.

Madonna i Guy su The Punchbowl kupili od svojeg bliskog prijatelja Grega Formana, inače sina poznatog britanskog mafijaša Freddieja Foremana u veljači ove godine, te su za pub smješten u čuvenoj mejfloverskoj Farm Street platili dva i pol milijuna funti. Madonnin pub obožavaju i u njega redovito zalaze skoro sve velike holivudske zvijezde, između ostalih i Robert De Niro, Al Pachino i Barbara Streisand koji bi uskoro mogli ostati bez svojeg najdražeg britanskog mjesta za izlaske, ukoliko istraga koju je pokrenula britanska policija pokaže da pub ne posluje transparentno.

Klijenti puba policiji su prijavili kada su im konobari pintu pive sustavno počeli naplaćivati tri funte i devedeset penija umjesto cijene koja je bila naznačena na cjeniku i koja je iznosila točno tri i pol funte. Začuđujuće, nakon što se 52-godišnji Brian Richardson pobunio i prijavio policiji kako jedan dan plaća jednu, a drugi dan drugu cijenu, njegovi istomišljenici i nezadovoljni gosti počeli su nicati poput gljiva poslije kiše. U istrazi su iskrsli i neki drugi detalji vezani za nepravilnost rada puba - dozvola za točenje alkohola navodno nije obnovljena a jedan od policajaca optužio je voditelja lokala, Henryja Heatona, kako ga je pokušao podmititi alkoholom kada je ovaj došao u inspekciju. Guy i Madonna, koji u pub također redovito zalaze oglasili su se kratkim službenim priopćenjem u kojem stoji kako će, ukoliko se optužbe pokažu istinitima, otkriti tko je kriv i tome stati na kraj, oštećenima nadoknaditi troškove i kada cijeli cirkus bude gotov Punchbowl pretvoriti u pub kojem pristup imaju samo članovi, odnosno, odabrana klijentela.

07.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'Give It 2 Me' najslušaniji u Hrvatskoj!

Madonnin drugi singl 'Give It 2 Me' se zadržao i drugog tjedna na 1. mjesto službene hrvatske airplay top liste! Airplay Radio Chart se kreira zbrojem top-lista stranih singlova na radijskim stanicama širom Hrvatske. Singl 'Give It 2 Me' možete kupiti u svim CD shopovima Dancing Beara po cijeni od oko 60 kn.

01. 01. Madonna Give It 2 Me 07
02. 02. Rihanna Take A Bow 13
03. 06. Moby I Love To Move In Here 09
04. 03. Maroon 5. ft. Rihanna If I Never See Your Face Again 11
05. 07. Coldplay Viva La Vida 06
06. 10. Kid Rock All Summer Long 12
07. 05. Duffy Warwick Avenue 12
08. 04. Coldplay Violet Hill 13
09. 11. Kylie Minogue The One 06
10. 09. The Pussycat Dolls When I Grow Up 08

07.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Greatest Video Ever

Na web stranici britanskog MTV-a možete glasati za najbolji spot ikada, za Madonnin spot 'Like A Prayer' glasajte na http://www.mtv.co.uk/channel/438188-greatest-video-ever!

U videospotu s filmskim scenarijem, u kojem su korišteni brojni katolički simboli kao što su križevi i stigme, crni muškarac pomaže bijeloj ženi koju ubija bijeli muškarac, no crnog muškarca pogrešno uhite. Madonna, koja je svjedočila ubojstvu, oslobađa ga. Iako je videospot trebao poslati poruku o rasizmu, Vatikan je osudio spot zbog miješanja katoličkih simbola s erotikom, paljenja križeva i senzualnog odnosa s Isusom, iako je lik u videospotu trebao zapravo biti Sv. Martín od Porresa. (Otvoreni Radio)

07.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

'I Am Because We Are' izlazi kao knjiga!

'I Am Because We Are', dokumentarac producentice Madonne i režisera Nathana Rissmana, će izaći i kao knjiga u siječnju iduće godine. Knjigu će objaviti Powerhouse Books koja je bogata predivnim riječima i fotografijama nagrađivane fotografkinje Kristen Ashburn koja je putovala zadnjih 7 godina u Malawiji i drugim dijelovima Afrike.

'I Am Because We Are' prikazuje život siročadi u Malawiji i pravu stvarnost AIDS-a u južnom dijelu Afrike. Nije riječ samo o siromaštvu već i odgovornosti i povezanosti svih nas. 'I Am Because We Are' uključuje Madonnin predgovor i pogovor Kristen Ashburn, dijelove intervjua s malawijskom djecom, njihove biografije i opširne tekstove.

http://powerhousebooks.com/IABWA/


'Give It 2 Me' u Hrvatskoj!

Singl 'Give It 2 Me' je već u prodaji po cijeni oko 60 kn u svim Dancing Bear shopovima.

Glasine oko nastupa na 'Sticky & Sweet'

Tema showa 'Old School', koja je slična radnji spota 'Borderline, uključuje graffite, kutije, razne sportove, preskakanje konopca itd. Djeca na stageu, u ovom slučaju na "ulici" se igraju raznih igara i plešu pa im se Madonna pridruži.

Nastup 'Heartbeat' počinje kada se Madonna ustaje s poda nakon izvedbe 'Into The Groove', slično kao s prošle turneje tijekom nastupa 'Lucky Star'. Glasno se čuje otkucaj srca, mnogo je plesanja te je poprilično ista verzija kao s albuma. Za 'Into The Groove' je ostao identičan tekst orginalne izvedbe, ne radi se o 'Into The Hollywood Groove'.

'You Must Love' je u predivnom aranžmanu tzigan violina i harmonike. Ima predivan uvod violine što podsjeća na pjesmu 'I Surrender Dear' iz filma Bloodhounds of Broadway.




Najprodavaniji albumi u 2008.

Objavljena je neslužbena lista najprodavanijih albuma prema kojoj je Madonna treći najprodavaniji izvođača a odvaja je nekoliko tisuća primjeraka od 2. mjesta. Madonnin album 'Hard Candy' se do sada prodao u 2,500,000 primjeraka prema Media Traffic a prema Music Chart u 2,740,200 primjeraka.

1. Coldplay Viva La Vida Or Death And All His Friends 3955000 4113200
2. Duffy Rockferry 2681000 2788240
3. Madonna Hard Candy 2500000 2600000
4. Jack Johnson Sleep Through The Static 2411000 2507440
5. Lil Wayne Tha Carter III 2159000 2245360
6. Michael Jackson Thriller (25th Anniversary Reissue) 2089000 2172560
7. Mariah Carey E=MC2 1725000 1794000
8. Usher Here I Stand 1481000 1540240
9. Soundtrack Juno 1103000 1147120
10. R.E.M. Accelerate 1052000 1094080

Četiri koncerta u Brazilu

Brazilska kolumnistica Monica Bergamo u dnevnom listu Folha De Sao Paulo je objavila kako će Madonna održati koncert u Riu De Janeiru na stadionu Maracana 14. prosinca a u Sao Paulu na stadionu Morumbi 18., 20. i 21. prosinca.

Prema njenim riječima, četiri kompanije sponzoriraju navedene koncerte u vrijednosti od oko 12 milijuna američkih dolara. Glavni koncertni promotor Live Nation i Madonna će zadržati 96% od iznosa dok će 4% pripasti brazilskom koncertnom promotoru Time For 4.

Katy Perry o Madonni

Madonna je u sklopu promocije albuma 'Hard Candy' izjavila na jednoj američkoj radio stanici kako obožava pjesme mlade pjevačice Katy Perry. U nedavnom intervjuu za Maximo TV, Katy Perry je komentirala kako se osjećala kada je to čula: "Nisam mogla vjerovati da zna moje puno ime i prezime, super sam se osjećala. Tek gradim svoju karijeru, početnica sam a Madonni sam već najdraža pjevačica."












NYC pics

- Madonna je jučer viđena s asistenticom kako izlazi iz svog stana
Photobucket

07.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

The Sun potvrdio set listu!

Britanski tabloid The Sun je potvrdio set listu koja je nedavno objavljena na internetu.

Intro/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

VIDEO INTERLUDE
Into The Groove
Heart Beat
Borderline
She’s Not Me
Music

VIDEO INTERLUDE
Devil Wouldn't Recognise You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Romanian folk musical interlude
You Must Love Me

VIDEO INTERLUDE
4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me (Finale)

Skinite sve službene remixe pjesme 'Give It 2 Me'!

Jučer je izašao maxi singl 'Give It 2 Me' za američko tržište, kako airplay ide slabo tako sigurno prodaja singla neće utjecati na dalji uspjeh pjesme u SAD-u.

1. Give It 2 Me (Fedde Le Grand Remix)
2. Give It 2 Me (Oakenfold Extended Remix)
3. Give It 2 Me (Oakenfold Drums In Mix)
4. Give It 2 Me (Eddie Amador Club)
5. Give It 2 Me (Eddie Amador House Loves Mix)
6. Give It 2 Me (Tong & Spoon)
7. Give It 2 Me (Jody den Broeder Club)
8. Give It 2 Me (Sly & Robbie Bongo Mix)

Na ovim linkovima možete skinuti sve službene remixe 'Give It 2 Me'!

Tracklisting: http://rapidshare.com/files/133221625/Give2MOB.rar
01. Give It 2 Me (Album Version)
02. Give It 2 Me (MOB Remix)
03. Give It 2 Me (MOB Paradiso Dub)
04. Give It 2 Me (MOB Radio Edit)

CD1: http://www.filefactory.com/file/a34c18/n/PopRockFan_CD1_rar
01 Give It 2 Me (Oakenfold Radio Edit) (3:26)
02 Give It 2 Me (LP Version) (4:48)
03 Give It 2 Me (Jody Den Broeder Edit) (4:13)
04 Give It 2 Me (Jody Den Broeder Club Mix) (9:32)
05 Give It 2 Me (Jody Den Broeder Club Dub) (9:59)
06 Give It 2 Me (Fedde Le Grand Radio Edit) (4:45)
07 Give It 2 Me (Fedde Le Grand Remix) (6:44)
08 Give It 2 Me (Fedde Le Grand Dub) (6:44)
09 Give It 2 Me (Tong & Spoon Wonderland Radio Edit) (4:28)
10 Give It 2 Me (Tong & Spoon Wonderland Mix) (7:34)
11 Give It 2 Me (Tong & Spoon Get Stupid Dub) (7:34)

CD2: http://www.filefactory.com/file/fa6a3c/n/PopRockFan_CD2_rar
01 Give It 2 Me (Radio Edit) (4:05)
02 Give It 2 Me (Oakenfold Remix Edit) (5:00)
03 Give It 2 Me (Oakenfold Extended Remix) (7:02)
04 Give It 2 Me (Oakenfold Dub) (6:16)
05 Give It 2 Me (Oakenfold Drums In Mix) (5:45)
06 Give It 2 Me (Eddie Amador House Lovers Edit) (4:51)
07 Give It 2 Me (Eddie Amador House Lovers Mix) (7:54)
08 Give It 2 Me (Eddie Amador Dub) (10:39)
09 Give It 2 Me (Eddie Amador Club Edit) (7:22)
10 Give It 2 Me (Eddie Amador Club Mix) (11:08)
11 Give It 2 Me (Sly & Robbie Bongo Mix) (4:54)
12 Give It 2 Me (Sly & Robbie Ragga Mix) (4:56)

Eugene nastupa s Madge!

U intervjuu za brazilski časopis Folha, Eugene Hutz, frontman grupe Gogol Bordello, je otkrio da će nastupiti s Madonnom na njenoj turneji 'Sticky & Sweet' u Sao Paulu u prosincu, što znači da će Madonna ipak nastupiti u gradovima Južne Amerike. Nije poznato da li će Eugene Hutz nastupati s Madonnom na ostalim koncertima.

Prema The Detroit News, Madonna će održati koncert u Detroitu 18. studenog u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet'. Također je njena glasnogovornica Liz Rosenberg potvrdila nastup za The Associated Press. Madonna.com je dodala Detroit u listu koncerata ali još nema novosti za prodaju ulaznica.

Madonna idealna za spoj s Katy Perry

Američka pjevačica Katy Perry je otkrila za Daily Star kako je skoro zaplakala zbog vijesti da je njena pjesma 'Ur So Gay' Madonnina trenutno najdraža. "Bila je ludnica, poludjela sam od sreće! Oči su mi bile pune vode, suza ali nisam plakala." - Katy nije skrivala oduševljenje.

Priznala je kako je Madonna idealna za spoj za večerom: "Stvarno želim večerati s Madonnom, očekujem taj poziv. Htjela bih je upitati kako je unatoč svemu ostala na vrhu i kako joj karijera još traje. Vjerojatno postoji mnogo koncentracije, fokusiranja, kontrole nad sobom, dijete ali ako bi mi dala koji savjet, htjela bih joj isčupati mozak."

06.08.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #

Otkriveni detalji i skice kostima!

Madonnina dugogodišnja stilistica Arianne Phillips je za WWD otkrila detalje oko Madonninih kostima za nadolazeću turneju 'Sticky & Sweet' kao i tri skice kostima! Kao i svaki put, Madonna je svojoj stilistici zadala nove izazove u biranju dizajnera i stvaranju novog stila za 'Sticky & Sweet'. "Najčešće počinjemo sa pripremama u travnju ili svibnju pa je otvorenje showa u lipnju. Ovog puta, turneja počinje u kolovozu, što je noćna mora! Svi su u Italiji ili Francuskoj na odmoru i uživaju u sunčanju!"

Dizajner Riccardo Tisci iz francuske modne kuće Givenchy je dizajnirao dva kostima, dok je Tom Ford zadužen za izgled članova benda. Tri para cipela su iz modne kuće Miu Miu, uske čizme s visokom petom je dizajnirala Stella McCartney, naočale su s potpisom Mochino a ostale odjevne predmete su dizajnirali Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli i Jeremy Scott.

Kao i na prošlim turnejama, show se sastoji od četiri dijela. Prvi dio showa je u stilu 'Gangsta Pimp' s raznim umjetničkim dekoracijama na kostimima modne kuće Givenchy. "Tema tog dijela showa je putovanje kroz njenu karijeru." - rekla je Phillips. 'Old Shool' nosi naziv drugi dio showa, prikazuje povratak njenog njujorškog stila iz ranih 80ih te je obogaćen uzorcima fotografija Keitha Harringa, koji je bio Madonnin veliki prijatelj a umro je 1990. od side. "On i Madonna su bili bliski prijatelji. Ove godine je i njegov 50. rođendan, pa sam došla do ideje da prikažemo njegov rad na kostimima" - izjavila je stilistica.

Jedna od fotografija Keitha Haringa koja će biti korištena za kostim
Photobucket

Također postoji dio koncerta s ciganskim stilom 'Gypsy' koji obuhvata kostime Givenchy. "Ricardo je mladi dizajner, savršen je izbor ako pogledamo Madonnin stil od početka karijere." - komentira Phillips. Na kraju je dio showa opisan nazivom 'Futuristic Rave' s velikim utjecajem japanske kulture.

Arianne Phillips je priznala kako starenje ima utjecaj na Madonnin smisao za modu: "Ne želi biti zatvorena u jednom modnom izražaju, izgleda dobro u bilo čemu."

Prema ovom tekstu, iako još nema službene informacije oko setliste, ovako bi izgledao poredak dijelova koncerta:

- GANGSTA PIMP
Intro/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

- OLD SCHOOL
Video Interlude - Die Another Day
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

- GYPSY
Video Interlude - Rain/Here Comes The Rain Again
Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli (Live interlude - Romanian folk song)
You Must Love Me

- FUTURISTIC RAVE
Video Interlude - Get Stupid
4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me

Gypsy
Photobucket

Old School
Photobucket

Jedna od skica
Photobucket


Hvala Luki za novi dizajn

05.08.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

updateTICKETPRO www.ticketpro.hr/madonna
Na Ticketpro možete kupiti ulaznice po cijeni od 295 i 650 kuna. Za više informacija kontaktirajte ih preko emaila na njihovoj web stranici - www.ticketpro.hr/madonna

EVENTIM/NEW SOUND
Na web stranici Eventima možete kupiti ulaznice za koncert u Budvi - http://www.eventim.hr/portal/hr/other/bus_ride/madonna_budva/.html

Za više informacije kontaktirajte New Sound i Eventim.

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

Za obožavatelje iz Bosne i Hercegovine

Ulaznice za Madonnin koncert u Budvi možete kupiti u Sarajevu u poznatom CD shopu 'Magaza', čiji je vlasnik glazbenik Dino Merlin, u ulici Veliki Ćurčiluk 20 na Baščaršiji. Za više informacija kontaktirajte preko telefona +38733 266 006 ili emaila magaza@bih.net.ba. Uostalom možete kupiti ulaznice preko koncertnih agencija koje su navedene u ovom postu ispod. Sretno!

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba, a obožavateljica vam nudi samo od 1,750 kuna!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

05.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #

Detalji oko nastupa s konačne set liste

'Candy Shop' otvara koncert, a verzija za turneju traje duže od verzije s promo turneje, produžena je s beatovima i introm 'C-A-N-D-Y' kao s promo turneje. Kucanje sata iz pjesme '4 Minutes' se čuti za vrijeme nastupa pjesme 'Vogue' te u videu 'Get Stupid' koji je uvod u zadnji dio showa. Video 'Get Stupid' prikazuje snimke da imamo šanse spasiti svijet od raznih šteta koje smo sami stvorili. 'Get Stupid' uključuje dijelove pjesama 'Give It 2 Me', '4 Minutes' i 'Beat Goes On'. Mnogi klasici koje će Madonna izvoditi na turneji uključuju razne samplove njenih pjesama.

'Like A Prayer' je ušao u konačnu set listu zamjenivši dance pjesmu 'Impressive Instant' i takoder sadrži sample pjesme 'Don't You Want Me' od Felix. U pjesmi 'Into The Groove' je ubačen kratki sample hita 'Jump' kao i sample od pjesme 'Toop Toop' od Caussius. 'Borderline' je u potpuno novoj rock/ska verziji! Glazba uvodnog videa drugog dijela showa 'Die Another Day' je ubrzana a prikazuje novi video Madonne kao boksericu iz novog photoshoota kojeg je snimio fotograf Tom Munro za knjigu ove turneje.

Drugi uvodni video je spoj Madonnine pjesme 'Rain' i 'Here Comes The Rain Again' od Eurythmicsa te se nastavlja u pjesmu 'Devil Wouldn't Recognize You'. Prije je bilo rečeno da će Madonna 'Devil Wouldn't Recognize You' odsvirati na klaviru, što se ispostavilo da nije istina, nego će ležati na klaviru kao što je uradila na turneji Blond Ambition. Rumunjska tradicionalna narodna pjesma 'Doli Doli' je uvod u baladu 'You Must Love Me'.

Photobucket

Možete poslušati pjesme čije su melodije korištene kao sampleovi:
- Felix - Don't You Want Me (Like A Prayer): http://www.youtube.com/watch?v=XbNs0AkBgKc
- Caussius - Toop Toop (Into The Groove): http://www.youtube.com/watch?v=7t9kUYJ1vXA
- Eurythmics - Here Comes The Rain Again (Rain): http://www.youtube.com/watch?v=PscogedAWTI

Intro/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Video Interlude - Die Another Day
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

Video Interlude - Rain/Here Comes The Rain Again
Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli (Live interlude - Romanian folk song)
You Must Love Me

Video Interlude - Get Stupid
4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It 2 Me


Ima li Brazil šanse za Sticky & Sweet?

Madonna je na nedavno održanom festivalu Traverse City Film Festival otkrila kako će u sklopu svoje turneje nastupiti i u Detroitu! Michael Moore je zapravo bio taj koji je otkrio novinarima tu vijest: "Madonna je uživala na premijeri, njezin menadžer i ona su mi rekli kako će održati koncert u Detroitu." Madonna je posljednji put nastupala u Detroitu u sklopu turneje Drowned World 2001.

Brazilski novinar Daniel Castro u svojoj kolumni u dnevnom listu Fohla je napisao kako će jedan od četiri Madonnina koncerta biti emitiran na brazilskoj TV stanici Record. Koncertni organizatori su ponudili 5 milijuna dolara izdavačkoj kući Live Nation za Madonnin dolazak u Brazilu, ali službene informacije još nema. Unatoč bez službene informacije, brazilski mediji potvrđuju Madonnin dolazak u prosincu u Sao Paulu i Riu De Janeiru.
Photobucket

Guy bez komentara o knjizi Christophera Cicconea

Madonnin suprug Guy je za časopis Live, osim što je pričao o svojim filmskim projektima, otkrio kako je biti otac troje djece, zašto nije ljubitelj auta, te je komentirao izdajničku knjigu Madonninog brata. "Očinstvo je nevjerojatno, preuzelo je čitav moj život. Iznenadilo me je kako možeš voljeti posvojeno dijete jednako kao svoje biološko, nisam to očekivao." - britanskog režisera je očito očinstvo promijenilo. U intervjuu je također spomenuo kako obitelj Ritchie uopće ne gleda TV: "Ne gledamo televiziju, slušamo glazbu ili gledamo filmove. Pomalo pišemo ali zato dosta čitamo."

Madonnin macho muškarac, kojeg možete uvijek pronaći u baru The Punchbowl na Mayfairu, otkriva kako nije ljubitelj auta: "Da budem iskren, nisam ljubitelj auta. Sviđa mi se moj land rover, ali vozim biciklo u gradu koliko mogu, jer je to najlaški način doći do mjesta. Dosadila su mi auta, za mene nisu tema o kojoj bi mogao pričati."

Na kraju intervjua su ga upitali o važnosti Kabbale u njegovoj vezi s Madonnom koju je spomenuo Madonnin brat Christopher Ciccone u knjizi 'Life With My Sister Madonna', na što je odgovorio: "Postavljate pitanje na koje ne želim odgovoriti, načeli ste temu o kojoj ne želim razgovarati. Trebao bi da odem, hvala vam."

04.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

Madonna na Traverse City Film Festival

Madonna je jučer prisustvovala filmskom festivalu Traverse City Film Festival u Michiganu čiji je organizator Michael Moore. Na festivalu je predstavila svoj dokumentarac 'I Am Because We Are', a pojavila se u prisustvu režisera Nathana Rissmana i kćerke Lourdes. Obučena u crnu haljinu, publika ju je dočekala s velikim pljeskom i uzvicima. Madonna nije sakrivala oduševljenje što se ponovo vratila svojoj rodnoj zemlji, pozdravivši publiku mahanjem i velikim poljupcem.

Photobucket

Photobucket

Madonna, Moore i Nathan Rissman su prije prikazivanja filma pozdravili publiku i najavili Madonnin dokumentarac koji govori o siromaštvu u državi Malawi. "Divan je osjećaj prikazati svoj film na mjestu koje je meni jako blisko. Nije kao na Cannes Film Festivalu gdje nitko ne govori engleski ili na Tribeca Film Festivalu gdje nitko ne odmara. Postoji nešto melankolično o mom vraćanju na mjesto gdje sam dolazila za vrijeme praznika kampirajući s ocem, pomajkom i cijelom velikom obitelji. Možete izbaciti djevojku iz Michigana, ali ne možete djevojci oduzeti Michigan." - izjavila je Madonna na početku prikazivanja filma.

Photobucket

Photobucket

Michael Moore je pokazao još jednom oduševljenje Madonninim filmom: "Madonna ima veliko srce i nevjerojatno divna osoba. Radi dosta toga izvan odsjaja svjetla da učini ovaj svijet boljim mjestom za život."
"Ne postoji mnogo uzora za nas u ovom svijetu ili osoba na koje se možemo ugledati. Ljudi koji se ne boje isticati, ljudi koji se ne boje zalagati za stvari do kojih im je stalo i da tako postanu nepopularni, oni koji plivaju protiv struje i razmišljaju van određenih okvira. Zato mi svi trebamo Michaela Moorea u našem životu." - zaključila je Madonna.

Photobucket

Photobucket

Photobucket

Photobucket







Intervju s Nathanom Rissmanom

03.08.2008. · Ostavi komentar (2) · Isprintaj · #

'Give It 2 Me' Madonnin 39. dance #1 hit!

'Give It 2 Me' je ovog tjedna zauzeo sami vrh američke top liste dance singlova Billboard Hot Dance/Club Play i tako je postao Madonnin 39. #1 dance singl! 'Give It 2 Me' je također uzastopni šesti singl koji je zauzeo prvo mjesto te top liste.

1982 Everybody #3
1983 Burning Up / Physical Attraction #3
1983 Holiday / Lucky Star #1
1984 Borderline #4
1984 Like A Virgin #1
1985 Material Girl #1
1985 Angel / Into The Groove #1
1985 Dress You Up #3
1986 Papa Don't Preach #4
1986 True Blue #6
1986 Open Your Heart #1
1987 Who's That Girl #44
1987 Causing A Commotion #1
1987 You Can Dance (LP Cuts) #1
1989 Like A Prayer #1
1989 Express Yourself #1
1990 Keep It Together #1
1990 Vogue #1
1990 Justify My Love #1
1991 Rescue Me #6
1992 Erotica #1
1992 Deeper And Deeper #1
1993 Fever #1
1994 Secret #1
1995 Bedtime Story #1
1995 Human Nature #2
1996 Love Don't Live Here Anymore #16
1997 Don't Cry For Me Argentina #1
1997 Buenos Aires #3
1998 Frozen #1
1998 Ray of Light #1
1998 Sky Fits Heaven (Import) #41
1999 Nothing Really Matters #1
1999 Beautiful Stranger #1
2000 American Pie #1
2000 Music #1
2000 Don't Tell Me #1
2001 What It Feels Like For A Girl #1
2001 Impressive Instant #1
2001 GHV2 Megamix #5
2002 Die Another Day #1
2003 American Life #1
2003 Hollywood #1
2003 Nobody Knows Me #4
2003 Me Against The Music #1
2003 Nothing Fails #1
2004 Love Profusion #1
2005 Mother And Father #9
2005 Hung Up #1
2006 Sorry #1
2006 Get Together #1
2006 Jump #1
2007 4 Minutes #1
2007 Give It 2 Me #1


Photobucket

'Give It 2 Me' se popeo za jedno mjesto na svjetskoj top listi singlova zauzevši 8. mjesto, dok je 'Hard Candy' napustio top 10 pa je zauzeo 11. mjesto s prodajom od 71,000 primjeraka.

Najviše pozicije singla na nekim svjetskim top listama:
Australija #23
Belgija #3
Kanada #17
Danska #4
Francuska #5
Njemačka #8
Italija #3
Nizozemska #1
Velika Britanija #7
SAD #57

Madonna otkriva detalje o majčinstvu

24 Sata: "Kraljica popa", Madonna trenutačno se priprema za svoju svjetsku turneju "Sticky&Sweet", ali je našla vremena kako bi sa čitateljima američkog časopisa "Woman&Home" podijelila neke svoja iskustva i detalje iz privatnog života. Madonna (49) otkriva kako je majčinstvo imalo veliki utjecaj na njenu osobnost.

- Kada imate djecu, gledate drugačije na život. Shvatite koliko su čarobna sva ljudska bića. Sebe bih opisala kao discipliniranbu majku. Djeci kažem da sami počiste svoje sobe i uvijek pazim da naprave svoju domaću zadaću - otkriva pjevačica i dodaje kako je kćer Lourdes (12) glavna u kući, ali kako se često dogodi da Lourdes i Rocco (7) spavaju zajedno u istom krevetu. Ističe kako je nedavno posvojeni David (2) trenutačna zvijezda u obitelji te kako ga svi maze i paze. Brak Madonne i redatelja Guya Ritchieja (39) u zadnje vrijeme se našao u problemima, ali se čini kako su sve uspjeli riješiti.

Photobucket

Guy nije ljubitelj sticky & sweet okusa

24 Sata: Filmski redatelj Guy Ritchie (39) nedavno se obrušio na šećer i na proizvode koji sadrže slatki začin uspoređujući ih s drogom.
- Šećer ubija. Razmislite koliko kalorija se nalazi u njemu. Pretilost odnosi više života od bilo čega drugog, dapače, šećer je odgovoran za više smrti od cracka - izjavio je Madonnin suprug. On i pjevačica su u posljednje vrijeme imali bračnih problema, čak se govorkalo o razvodu, ali se čini da su njih dvoje odlučili posvetiti više truda i vremena svom braku.

New York pics

- Madonna je viđena u petak kako izlazi iz Kaballah centra sa svojom kćerkom Lourdes
Photobucket

02.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #