Madonna i Guy zbog pohlepnih konobara pod policijskom istragom

Index Hr: PUB u Mayfairu koji je u vlasništvu Madonne i Guya Ritchiea, pod policijskom je istragom zbog prevare nad turistima - konobari u pubu su, naime, različitim ljudima naplaćivali različite cijene hrane i pića i to po principu - domaćima jeftinije, strancima skuplje. Madonni Guyu policija prijeti oduzimanjem dozvole za rad ukoliko se optužbe iznesene na njihov račun pokažu istinitima te pubu slavnoga para prijeti zatvaranje.

Madonna i Guy su The Punchbowl kupili od svojeg bliskog prijatelja Grega Formana, inače sina poznatog britanskog mafijaša Freddieja Foremana u veljači ove godine, te su za pub smješten u čuvenoj mejfloverskoj Farm Street platili dva i pol milijuna funti. Madonnin pub obožavaju i u njega redovito zalaze skoro sve velike holivudske zvijezde, između ostalih i Robert De Niro, Al Pachino i Barbara Streisand koji bi uskoro mogli ostati bez svojeg najdražeg britanskog mjesta za izlaske, ukoliko istraga koju je pokrenula britanska policija pokaže da pub ne posluje transparentno.

Klijenti puba policiji su prijavili kada su im konobari pintu pive sustavno počeli naplaćivati tri funte i devedeset penija umjesto cijene koja je bila naznačena na cjeniku i koja je iznosila točno tri i pol funte. Začuđujuće, nakon što se 52-godišnji Brian Richardson pobunio i prijavio policiji kako jedan dan plaća jednu, a drugi dan drugu cijenu, njegovi istomišljenici i nezadovoljni gosti počeli su nicati poput gljiva poslije kiše. U istrazi su iskrsli i neki drugi detalji vezani za nepravilnost rada puba - dozvola za točenje alkohola navodno nije obnovljena a jedan od policajaca optužio je voditelja lokala, Henryja Heatona, kako ga je pokušao podmititi alkoholom kada je ovaj došao u inspekciju. Guy i Madonna, koji u pub također redovito zalaze oglasili su se kratkim službenim priopćenjem u kojem stoji kako će, ukoliko se optužbe pokažu istinitima, otkriti tko je kriv i tome stati na kraj, oštećenima nadoknaditi troškove i kada cijeli cirkus bude gotov Punchbowl pretvoriti u pub kojem pristup imaju samo članovi, odnosno, odabrana klijentela.

07.08.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #