Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Guy o Madonninoj turneji 'Sticky & Sweet'

Madonnin suprug Guy je za The Sun razgovarao o Madonninim koncertima te je priznao kako ih redovito prati. "Ovo je četvrta turneja na kojoj sam prisustvovao. Išao sam skoro na svaki koncert prošle turneje, ali ovaj koncert sam tek vidio te noći. Jako mi se sviđa, odličan show! Sviđaju mi se mračni nastupi!" - izjavio je Guy. Također je priznao kako njegova supruga odlično izgleda za svoje godine: "Njezine noge su stvorene za Olimpijske igre, jako su oblikovane. U odličnoj je formi, nećeš pronaći nikog tko je u boljoj formi od nje. Bolje izgleda od plesača na turneji koji su duplo mlađi od nje."

Guy je otkrio kako je video s Britney tijekom nastupa 'Human Nature' snimljen na temelju što je Madonna vidjela jednom prilikom kako je jedna osoba bila zarobljena u liftu 48 sati. Koreografiju koju izvodi Britney zapravo prikazuje što se sve događalo u liftu.

Prokomentirao je i njene nastupe: "Preskače konopac za 'Into The Groove', jeste li to ikada probali? Nije jednostavno. Otela mi je mog učitelja gitare, Monte Pittmana. Bio je član heavy metal benda, tako da je sada s Madonnom na turneji. Također i nju uči. Postoji jedna stvar o njenim koncertima, uživaš non stop. Uđeš, ona započne koncert i imaš dva sata potpune zabave."

Post je objavljen 25.08.2008. u 11:04 sati.