Za koncert godine treba vam 100 evra

BLIC: Koncert koji će Madona 25. septembra održati na plaži Jaz se približava i vreme je da polako skupljate pare za odlazak u Budvu. To zadovoljstvo će vas koštati bar 7.000 dinara, a ako želite da putujete avionom i provedete nekoliko dana na moru, cifra će, naravno, biti mnogo veća.

Ulaznice za Madonin koncert koštaju 3.200, 7.500 (prostor ispred bine) i 18.450 dinara (VIP) i mogu se kupiti u „Eventimu“, „Tiketlajnu“, „Bilet servisu“ i „Mamut storu“. Ako idete u sopstvenoj režiji, treba dodati i troškove za benzin (litar bezolovnog je oko 100 dinara), povratnu voznu kartu do Bara (od 2.270 do 3.730 dinara) ili povratnu autobusku kartu do Budve (od 3.690 do 4.240 dinara).

Međutim, ako vas mrzi da se bakćete sa organizacijom puta, nekoliko turističkih agencija nudi paket aranžmane koji koštaju od 59 do 699 evra. Turistička agencija „Sherry Travel“ u ponudi ima petodnevni aranžman (dva noćenja u Budvi, povratna autobuska karta i ulaznica za koncert) - cena je 159 evra.
U „Putniku“ možete uplatiti aranžman koji košta 59 evra, a u cenu je uključena povratna autobuska karta Beograd-Budva (polazak je 24. septembra uveče, povratak 26. septembra ujutru). U cenu nije uključena cena ulaznice za koncert i transfer od Budve do Jaza. Isti aranžman možete rezervisati i u „Kompasu“, a cena je 65 evra.
Prema najavama organizatora, Turistička organizacija Budve će za sve posetioce s kartama za koncert organizovati prevoz iz Budve do Jaza pre i posle koncerta, a prevoz će najverovatnije biti besplatan.
Agencija „Jolly Travel“ nudi aranžmane od 99 do 699 evra. Paket aranžman sa autobuskim prevozom košta 99 evra. Ukoliko se odlučite za voz, cena je 124 evra (rezervacija sedišta u oba pravca) i 129 evra (rezervacija sedišta u jednom pravcu i rezervacija kušet kola u drugom pravcu). Aranžmani sa avionskim prevozom, u zavisnosti od hotela i vremena boravka, koštaju od 245 do 699 evra, a u cenu nije uračunata aerodromska taksa 80 evra. Svi navedeni aranžmani uključuju i koncertnu ulaznicu.

Preko „Tiketlajna“ mogu se rezervisati aranžmani s povratnom autobuskom kartom i ulaznicom za koncert koji koštaju 6.950 (uračunata karta za prostor dalje od bine) i 10.950 dinara (uračunata ulaznica za prostor ispred bine). Veliko interesovanje za Madonin koncert vlada i u Hrvatskoj, a jednodnevni aranžman sa autobuskim prevozom (ulaznica nije uključena u cenu), u zavisnosti da li se kreće iz Zagreba, Dubrovnika, Splita ili Rijeke, košta od 29 do 144 evra. Dvodnevni aranžmani (noćenje s doručkom u Budvi, ulaznica nije uračunata) koštaju od 82 do 253 evra. Dvodnevni paket aranžman sa avionskim prevozom (noćenje sa doručkom, bez ulaznice za koncert) košta od 228 do 300 evra. Da podsetimo, Madona u Budvu stiže na dan koncerta, planirano je da nastup traje dva i po sata, a Aleksandar Radoš, portparol koncerta, nedavno je izjavio da je Madona lično odabrala Budvu u konkurenciji između Beograda i Zagreba jer, po Radoševim rečima, kraljica popa voli koncerte na plaži. Nastup na Jazu organizuju opština Budva, Turistička organizacija Budve i Prva banka Crne Gore, dok su za produkciju zaduženi „Live Nation“, „Komuna“ i „Patent“. Do sada je prodato više od 25.000 ulaznica.

17.08.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #