Otkriven kostim Futuristic Rave!

GANGSTA PIMP & ART DECO
Photobucket

OLD SCHOOL
Sjećate li se Madonnino zabavljanje po njujorškim noćnim klubovima? Madonnina stilistica Arianne Phillips je bila inspirirana Madonninim oblačenjem početkom 80-ih te je kreirala nostalgični i zabavni izgled. Dizajner Jeremy Scott je iskoristio fotografije Keitha Haringa za taj outfit, čak Madonna ima i tenisice na kojima su također isprintani radovi tog umjetnika.
Photobucket

GYPSY WOMAN
"Madonna je velika obožavateljica ciganske kulture i glazbe." - izjavila je Arianne Phillips za časopis People. Dizajner Ricardo Tisci je kreirao ovaj gypsy look. Arianne je naglasila Madonnino dugogodišnje angažiranje mladih dizajnera: "Madonna uvijek ima ovakve modne suradnje, moja je odgovornost da to ostvarim. Ljude uvijek zanima s kim surađuje i koji dizajneri rade na njenim kostimima."
Photobucket

CLOAK AND DAGGERS
Modna kuća Givenchy je također zaslužna za drugi kostim za sekciju turneje 'Gypsy'. Phillips je za People opisala ovaj kostim kao - "Ivana Orleanska upoznaje sexy robota", kostimom je htjela da Madonnu prikaže u najboljem izdanju kao izvođačica.
Photobucket

FUTURISTIC RAVE
Posljedni kostim ima mnogo japanskog utjecaja.
Photobucket

10.08.2008. · Ostavi komentar (6) · Isprintaj · #