Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Otkriveni detalji i skice kostima!

Madonnina dugogodišnja stilistica Arianne Phillips je za WWD otkrila detalje oko Madonninih kostima za nadolazeću turneju 'Sticky & Sweet' kao i tri skice kostima! Kao i svaki put, Madonna je svojoj stilistici zadala nove izazove u biranju dizajnera i stvaranju novog stila za 'Sticky & Sweet'. "Najčešće počinjemo sa pripremama u travnju ili svibnju pa je otvorenje showa u lipnju. Ovog puta, turneja počinje u kolovozu, što je noćna mora! Svi su u Italiji ili Francuskoj na odmoru i uživaju u sunčanju!"

Dizajner Riccardo Tisci iz francuske modne kuće Givenchy je dizajnirao dva kostima, dok je Tom Ford zadužen za izgled članova benda. Tri para cipela su iz modne kuće Miu Miu, uske čizme s visokom petom je dizajnirala Stella McCartney, naočale su s potpisom Mochino a ostale odjevne predmete su dizajnirali Yves Saint Laurent, Roberto Cavalli i Jeremy Scott.

Kao i na prošlim turnejama, show se sastoji od četiri dijela. Prvi dio showa je u stilu 'Gangsta Pimp' s raznim umjetničkim dekoracijama na kostimima modne kuće Givenchy. "Tema tog dijela showa je putovanje kroz njenu karijeru." - rekla je Phillips. 'Old Shool' nosi naziv drugi dio showa, prikazuje povratak njenog njujorškog stila iz ranih 80ih te je obogaćen uzorcima fotografija Keitha Harringa, koji je bio Madonnin veliki prijatelj a umro je 1990. od side. "On i Madonna su bili bliski prijatelji. Ove godine je i njegov 50. rođendan, pa sam došla do ideje da prikažemo njegov rad na kostimima" - izjavila je stilistica.

Jedna od fotografija Keitha Haringa koja će biti korištena za kostim
Photobucket

Također postoji dio koncerta s ciganskim stilom 'Gypsy' koji obuhvata kostime Givenchy. "Ricardo je mladi dizajner, savršen je izbor ako pogledamo Madonnin stil od početka karijere." - komentira Phillips. Na kraju je dio showa opisan nazivom 'Futuristic Rave' s velikim utjecajem japanske kulture.

Arianne Phillips je priznala kako starenje ima utjecaj na Madonnin smisao za modu: "Ne želi biti zatvorena u jednom modnom izražaju, izgleda dobro u bilo čemu."

Prema ovom tekstu, iako još nema službene informacije oko setliste, ovako bi izgledao poredak dijelova koncerta:

- GANGSTA PIMP
Intro/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

- OLD SCHOOL
Video Interlude - Die Another Day
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

- GYPSY
Video Interlude - Rain/Here Comes The Rain Again
Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli (Live interlude - Romanian folk song)
You Must Love Me

- FUTURISTIC RAVE
Video Interlude - Get Stupid
4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me

Gypsy
Photobucket

Old School
Photobucket

Jedna od skica
Photobucket


Hvala Luki za novi dizajn


Post je objavljen 05.08.2008. u 12:45 sati.