Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

Detalji oko nastupa s konačne set liste

'Candy Shop' otvara koncert, a verzija za turneju traje duže od verzije s promo turneje, produžena je s beatovima i introm 'C-A-N-D-Y' kao s promo turneje. Kucanje sata iz pjesme '4 Minutes' se čuti za vrijeme nastupa pjesme 'Vogue' te u videu 'Get Stupid' koji je uvod u zadnji dio showa. Video 'Get Stupid' prikazuje snimke da imamo šanse spasiti svijet od raznih šteta koje smo sami stvorili. 'Get Stupid' uključuje dijelove pjesama 'Give It 2 Me', '4 Minutes' i 'Beat Goes On'. Mnogi klasici koje će Madonna izvoditi na turneji uključuju razne samplove njenih pjesama.

'Like A Prayer' je ušao u konačnu set listu zamjenivši dance pjesmu 'Impressive Instant' i takoder sadrži sample pjesme 'Don't You Want Me' od Felix. U pjesmi 'Into The Groove' je ubačen kratki sample hita 'Jump' kao i sample od pjesme 'Toop Toop' od Caussius. 'Borderline' je u potpuno novoj rock/ska verziji! Glazba uvodnog videa drugog dijela showa 'Die Another Day' je ubrzana a prikazuje novi video Madonne kao boksericu iz novog photoshoota kojeg je snimio fotograf Tom Munro za knjigu ove turneje.

Drugi uvodni video je spoj Madonnine pjesme 'Rain' i 'Here Comes The Rain Again' od Eurythmicsa te se nastavlja u pjesmu 'Devil Wouldn't Recognize You'. Prije je bilo rečeno da će Madonna 'Devil Wouldn't Recognize You' odsvirati na klaviru, što se ispostavilo da nije istina, nego će ležati na klaviru kao što je uradila na turneji Blond Ambition. Rumunjska tradicionalna narodna pjesma 'Doli Doli' je uvod u baladu 'You Must Love Me'.

Photobucket

Možete poslušati pjesme čije su melodije korištene kao sampleovi:
- Felix - Don't You Want Me (Like A Prayer): http://www.youtube.com/watch?v=XbNs0AkBgKc
- Caussius - Toop Toop (Into The Groove): http://www.youtube.com/watch?v=7t9kUYJ1vXA
- Eurythmics - Here Comes The Rain Again (Rain): http://www.youtube.com/watch?v=PscogedAWTI

Intro/Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Video Interlude - Die Another Day
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

Video Interlude - Rain/Here Comes The Rain Again
Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita/Lela Pala Tute
Doli Doli (Live interlude - Romanian folk song)
You Must Love Me

Video Interlude - Get Stupid
4 Minutes
Like A Prayer
Ray Of Light
Hung Up
Give It 2 Me


Ima li Brazil šanse za Sticky & Sweet?

Madonna je na nedavno održanom festivalu Traverse City Film Festival otkrila kako će u sklopu svoje turneje nastupiti i u Detroitu! Michael Moore je zapravo bio taj koji je otkrio novinarima tu vijest: "Madonna je uživala na premijeri, njezin menadžer i ona su mi rekli kako će održati koncert u Detroitu." Madonna je posljednji put nastupala u Detroitu u sklopu turneje Drowned World 2001.

Brazilski novinar Daniel Castro u svojoj kolumni u dnevnom listu Fohla je napisao kako će jedan od četiri Madonnina koncerta biti emitiran na brazilskoj TV stanici Record. Koncertni organizatori su ponudili 5 milijuna dolara izdavačkoj kući Live Nation za Madonnin dolazak u Brazilu, ali službene informacije još nema. Unatoč bez službene informacije, brazilski mediji potvrđuju Madonnin dolazak u prosincu u Sao Paulu i Riu De Janeiru.
Photobucket

Guy bez komentara o knjizi Christophera Cicconea

Madonnin suprug Guy je za časopis Live, osim što je pričao o svojim filmskim projektima, otkrio kako je biti otac troje djece, zašto nije ljubitelj auta, te je komentirao izdajničku knjigu Madonninog brata. "Očinstvo je nevjerojatno, preuzelo je čitav moj život. Iznenadilo me je kako možeš voljeti posvojeno dijete jednako kao svoje biološko, nisam to očekivao." - britanskog režisera je očito očinstvo promijenilo. U intervjuu je također spomenuo kako obitelj Ritchie uopće ne gleda TV: "Ne gledamo televiziju, slušamo glazbu ili gledamo filmove. Pomalo pišemo ali zato dosta čitamo."

Madonnin macho muškarac, kojeg možete uvijek pronaći u baru The Punchbowl na Mayfairu, otkriva kako nije ljubitelj auta: "Da budem iskren, nisam ljubitelj auta. Sviđa mi se moj land rover, ali vozim biciklo u gradu koliko mogu, jer je to najlaški način doći do mjesta. Dosadila su mi auta, za mene nisu tema o kojoj bi mogao pričati."

Na kraju intervjua su ga upitali o važnosti Kabbale u njegovoj vezi s Madonnom koju je spomenuo Madonnin brat Christopher Ciccone u knjizi 'Life With My Sister Madonna', na što je odgovorio: "Postavljate pitanje na koje ne želim odgovoriti, načeli ste temu o kojoj ne želim razgovarati. Trebao bi da odem, hvala vam."


Post je objavljen 04.08.2008. u 20:50 sati.