'Sticky & Sweet' info

Madonnina službena stranica je potvrdila Madonnin koncert u španjolskom gradu Sevilli 16. rujna na stadionu Estadio Olimpico.

Madonnin obožavatelj je kontaktirao Live Nation oko izdavanja DVD-a turneje 'Sticky & Sweet', odgovorili su mu da će koncert za DVD biti sniman u njujorškoj dvorani Madison Square Gardenu 11. i 12. listopada.

'Miles Away' treći singl

Prema pouzdanim izvorima, 'Miles Away' će biti treći singl s mulitplatinastog albuma 'Hard Candy' kao što je i očekivano.

Glasnogovornica o medijskim natpisima

Mediji proteklih dana pišu kako Madonna u posljednje vrijeme izgleda sve više mršavije i dosta je mišićavija. Tako pri nedavnom izlasku iz Kaballah centra je viđena s čudnim izgledom ruke, što se odma može vidjeti da je riječ o igranju medija s photoshopom.

Madonnina glasnogovornica je komentirala takve natpise: "Mislim da su je fotografi uslikali u lošem izdanju ili je riječ o photoshopiranju da izgleda gore. Vidjela sam Madonnu prije dva dana njene probe za turneju i izgledala je odlično. Možda izgleda malo mršavije nego inače, ali pjeva i pleše bolje nego ikada, jako naporno vježba za turneju, također jede zdravu hranu. Vježba osam sati na dan za nadolazeću turneju."

Glasnogovornica je također opovrgnula glasine kako Madonni jako smeta i da je nervozna što je njezin brat napisao knjigu o njoj. "To je smiješno, da je mogla bilo što uraditi s tom knjigom, pomogla bi mu da bude bolje i kvalitetnije napisana."






Glasajte za Best Pop Video!

Na ovom linku možete da glasate za Madonnine spotove '4 Minutes' i 'Give It 2 Me' da bi dobili nominaciju za MTV Video Music Awards u kategoriji za najbolji pop video!

http://www.mtv.com/ontv/vma/2008/best-pop-video/a-z.jhtml?chars=m

Za obožavatelje iz Bosne i Hercegovine

Ulaznice za Madonnin koncert u Budvi možete kupiti u Sarajevu u poznatom CD shopu 'Magaza', čiji je vlasnik glazbenik Dino Merlin, u ulici Veliki Ćurčiluk 20 na Baščaršiji. Za više informacija kontaktirajte preko telefona +38733 266 006 ili emaila magaza@bih.net.ba. Uostalom možete kupiti ulaznice preko koncertnih agencija koje su navedene u ovom postu ispod. Sretno!

Ako netko zna druga prodajna mjesta ulaznica širom Bosne i Hercegovine neka javi na miranm0001@yahoo.com.

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba, a obožavateljica vam nudi samo od 1,750 kuna!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

Kupite ulaznice za Madonnin koncert!

Photobucket

updateTICKETPRO www.ticketpro.hr/madonna
Na Ticketpro možete kupiti ulaznice po cijeni od 295 i 650 kuna. Za više informacija kontaktirajte ih preko emaila na njihovoj web stranici - www.ticketpro.hr/madonna

EVENTIM/NEW SOUND
Na web stranici Eventima možete kupiti ulaznice za koncert u Budvi - http://www.eventim.hr/portal/hr/other/bus_ride/madonna_budva/.html

Za više informacije kontaktirajte New Sound i Eventim.

TICKETLINE HR http://www.ticketline.hr/
Na TicketLine Hr možete kupiti ulaznice za Madonnin koncert u Budvi koji će se održati 25. rujna na plaži Jaz.

Ulaznice:
- Stajanje 295.00 Kn.
- Stajanje uz ogradu 655.00 Kn.
- VIP 1,680.00 Kn.


NEW SOUND HR http://www.newsound.hr/rock-09-08.htm

Od sada ulaznice za koncert u Budvi možete kupiti i preko New Sound! Sretno!

- General Admission Standing 295,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 325,00 kn
- Wave Breaker Standing 655,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 685,00 kn (najbliže pozornici)
- Tribune Seating 1.680,00 kn + rezervacija 30,00 kn = ukupno 1.710,00 kn


Ukoliko želite ulaznice šaljemo poštom, preporučeno s povratnicom, na vašu adresu, cijena pošiljke u kojoj može biti najviše 5 ulaznica iznosi =50,00 kn. Podsjećamo da se ulaznce za koncert MADONNE prodaju super brzo, pa vaš odgovor očekujemo odmah. Ukoliko vas zanima izlet (polazak izleta iz Rijeke) upisati ćemo vas u rezervacijsku listu i obavjestiti o detaljima nakon vašeg odgovora. - New Sound za Madonna Blog

Ukoliko vas zanima ovakva ponuda New Sound-a, za više informacija o putovanju i dogovoru kontaktirajte ih na info@newsound.hr.

BILETSERVIS http://www.biletservis.co.yu/karte.php

Od sada možete kupiti ulaznice preko Biletservisa! Biletservis vam nudi ulaznice za stajanje i stajanje bliže bini po cijenama od 40 i 90 eura.

Pop ikona Madonna održaće koncert 25. septembra na plaži "Jaz" u Budvi.
Madonna će koncert održati u okviru promotivne turneje "Sticky & Sweet" po Americi i Evropi.
U okviru turneje Madona će održati koncerte u Nici, Rimu, Cirihu, Parizu i Beču, rekao je jedan od organizatora Ričard Herman.
Koncert će trajati dva do dva i po sata. U Budvu će doći 19 šlepera sa potrebnom opremom, dok bina će biti dugačka 100 metara sa 10 metara visine.


TICKETSERVIS http://www.tiketservis.com/
Na web stranici srbijanske koncertne agencije TicketServis možete kupiti ulaznicu za Madonnin koncert u Budvi po cijeni od 39,20 €.! Možete kupiti maksimalno 8 ulaznica za ovaj spektakl, prodaja ulaznica traje još 70 dana! Naručite odmah!

MADONNA
Cena od: 3,200.00 din / 61.80 USD / 39.20 EUR


TICKETLINE http://www.ticketline.co.yu/
Na TicketLineu možete kupiti ulaznice po cijeni od:
- 40 €/3,200 din (stajanje)
- 91 €/7,200 din (stajanje uz ogradu)
- 233 €/18,450 din (tribine)


Također vam nude i aranžman što uključuje ulaznicu + prijevoz:
- 87 €/6,850 din (stajanje)
- 137 €/10,850 din (stajanje uz ogradu)
- 280 €/22,200 din (tribine)


Photobucket

EVENTIM HR/URBAN TRAVEL http://www.eventim.hr/madonna_bec.
U zagrebačkoj koncertnoj agenciji Eventim (ulica - Berislavićeva 13) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

30.07.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #