Madonna i Britney ponovo surađuju!

Madonna i njena miljenica Britney Spears ponovo zajedno surađuju, ovog puta na Madonninoj turneji 'Sticky & Sweet'! Britney će snimiti video koji će biti upotrijebljen za video pozadinu koja će se prikazivati tijekom Madonninog nastupa! Madonna je imala veliku želju da Britney bude dio njenog spektakularnog koncerta. Video će snimiti Steven Klein, a prema pisanju medija snimanje videa je dogovoreno za sutra.

Prema pouzdanom izvoru, riječ je o nastupu 'Human Nature', pjesma kojom je Madonna odgovorila medijima na njihove zloćudne komentare. Steven Klein osim tog videa će režirati i još jedan za jednu pjesmu s albuma 'Hard Candy'. Cjelokupni nastup i nova verzija pjesme 'Human Nature' prikazuje jedan svijet mladih holivudskih djevojaka koje su medjima glavna meta za pljuvanje, kao što se desilo s Madonnom 1992. kada je šokirala cijelu javnost knjigom 'Sex i dešavanjima albuma 'Erotica'. U novoj verziji pjesme 'Human Nature' je ubačen sample povratničkog hita Britney Spears 'Gimme More'. Nastup traje poprilično dugo jer izgleda kao pravi spoj dviju pjesama 'Human Nature'/'Gimme More'.

Prema pisanju tabloida The Sun, Britney Spears će se možda pridružiti Madonni na bini na nekim američkim koncertima. "Madonna je uvijek bila očarana njenim talentom. Želi vratiti njezin pravi sjaj pop princeze." The Sun piše kako je Madonna izjavila da će turneja 'Sticky & Sweet' biti njena najseksi turneja ikada i da naravno nastavlja sa šokiranjem javnosti na svojim koncertima.

Kupite ulaznicu za Beč preko Eventima!

Na svim prodajnim mjestima Urban Travela (Eventim/Ticketpro) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

Prodajna mjesta Urban Travela (Eventim/Ticketpro) širom Hrvatske: http://www.urban-travel.com/00content/prodajna_mjesta.htm

Uskoro će biti u ponudi i ulaznice za Budvu!

Nelly Furtado otpjevala 'Give It 2 Me'

Nelly Furtado je na nedavnom održanom koncertu u Amsterdamu otpjevala Madonninu pjesmu 'Give It 2 Me' nakon svog hita 'Give It To Me'.


05.07.2008. · Ostavi komentar (5) · Isprintaj · #