Pomaknuta prodaja ulaznica za Budvu?

Madonna Blog saznaje kako će srbijanska koncertna agencija Ticket Servis prodavati ulaznice za Madonnin koncert u Budvi! U dogovoru s organizatorima koncerta, prodaja karata će započeti oko 16. srpnja!

Nova Britney za 'Sticky & Sweet'!

Britney Spears je danas trebala započeti snimanje videa za Madonninu turneju 'Sticky & Sweet' u studiju The Lots ali scenografija još nije dovršena tako da će snimanje započeti tek sutra. Scenografija uključuje jedno dizalo, oko i na kojem će plesati Britney. "Video je ozbiljan, nikad prije niste vidjeli ovakvu Britney! Pomutiti će vam razum!" - izjavio je jedan izvor.

Madonnina glasnogovornica Liz Rosenberg je izjavila: "Postoji video snimka koju je snimila Britney za Madonninu nadolazeću turneju. To je jedino što mogu potvrditi, ostalo je tajna."














Christopher započeo napad na sestru

Kao što već znate, Madonnin brat Christopher će uskoro objaviti knjigu 'Life With My Sister', na ovakvu jadnu izdaju Madonna nije željela dati nikakav komentar.

Prema Simon Spotlight Entertainment, izdavač knjige Christophera Cicconea 'Life With My Sister', Christopher će odraditi intervju s Deborah Roberts za emisiju Good Morning America. Intervju će se emitirati 14. srpnja, u tjednu kada će i izaći knjiga. Također je snimio intervju za E! s Chelseaom Handler koji će se emitirati 23. srpnja.

Christopher je napisao na svom Facebooku: "Christopher pleše na tankom ledu i to obožava..."

Photobucket

Kupite ulaznicu za Beč preko Eventima!

Na svim prodajnim mjestima Urban Travela (Eventim/Ticketpro) možete kupiti ulaznicu za koncert u Beču za stajanje u aranžmanu sa autobusnim prijevozom iz Zagreba po cijeni od 1,850 kuna, trenutno nemaju pojedinačnih ulaznica.

Također ulaznice možete kupiti preko ove Eventinove web stranice - http://www.eventim.hr/madonna_bec_prijevoz.html.

"1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).
"

Prodajna mjesta Urban Travela (Eventim/Ticketpro) širom Hrvatske: http://www.urban-travel.com/00content/prodajna_mjesta.htm

Uskoro će biti u ponudi i ulaznice za Budvu!

09.07.2008. · Ostavi komentar (4) · Isprintaj · #