'4 Minutes' najprodavaniji singl nakon 18 godina!

'4 Minutes' je ovog tjedna prešao cifru od 2 milijuna prodanih primjeraka u Americi! '4 Minutes' je postao Madonnin drugi multiplatinasti singl u SAD-u, prvi je dance hit 'Vogue'. Svaka čast '4 Minutes'!

'4 Minutes' je već do sada pokupio nekoliko platinastih i zlatnih certifikacija.

- platinasta: Australija (70,000), Danska (15,000), Kanada (100,000), Norveška (50,000)
- multiplatinasta: SAD (2,000,000), Španjolska (40,000)
- zlatna: Belgija (15,000), Njemačka (150,000), Novi Zeland (7,500), Švedska (10,000), Velika Britanija, Turska (50,000)







'Sticky & Sweet' info

Madonna će u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet' održati koncert u Španjolskoj, točnije u Valenciji 18. rujna! Prodaja karata počinje u petak, 18. srpnja.

Zahvaljujući obožavatelju Deanu možete pogledati kako izgleda ulaznica za koncert u Budvi!
Photobucket

Meryl Streep ne misli ništa loše o Madge

Meryl Streep je nakon skoro dva desetljeća opovrgnula navodno svoju izjavu o Madonni koju su izmislili mediji. Mediji su pisali kako je Meryl Streep užasnuta što je Madonna dobila glavnu ulogu u filmu 'Evita', čak su objavili njenu izmišljenu izjavu: "Mogu joj isčupati grlo, mogu pjevati bolje od nje, ako se to računa."

"To je jedna od stvari koju nikako ne možeš izbrisati, odakle god da je došla, a to je internet. Zašto bih to rekla? Bila sam jako zauzeta kada su snimali film." - govori Meryl Streep.















'Give It 2 Me' u top 20

Iako je u ponedjeljak tek izašao kao singl, 'Give It 2 Me' se našao ovog tjedna na 20. mjestu svjetske top liste singlova. '4 Minutes' se drži na drugom mjestu iza Rihannine 'Take A Bow'. Madonnin album 'Hard Candy' je još uvijek u top 10, na 9. mjestu s prodajom od 88.000 primjeraka.

Brisao sam znoj s njenog golog tijela

24 Sata: Christopher Ciccone, Madonnin brat, tvrdi da je nakon 1989. godine i njenog razvoda od Seana Penna sa sestrom imao odnos sličan braku. Otkrio je kako joj je pomagao nakon nastupa.
- Nema baš puno braće koja će na koljenima u sestrinoj garderobi bristati znoj s njenoga golog tijela. Bila je to čudna situacija koju nisam mogao podijeliti s prijateljima. Ipak, htio sam biti tamo s njom jer sam znao da joj treba netko kome može vjerovati. Bili smo vrlo bliski brat i sestra. Odnos nam je bio sličan braku - kazao je Christopher u intervjuu za američku televiziju.

Napadnut Madonnin auto

Madonnin auto je nedavno napala nepoznata osoba bacivši kamen na prozor. Na sreću, Madonna i njena djeca su ranije izašla iz auta, a vozač je nakon napada odmah pozvao policiju radi istrage.
Photobucket

Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,850 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.850,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

16.07.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #