Madona: Noćenje sa doručkom - 7.000 evra!

Mtsmondo: Svetska pop diva Madona će za vreme boravka u Budvi, 25. i 26. septembra, boraviti u apartmanu elitnog bečićkog hotela "Splendid".

Po svemu sudeći, to će biti njen najveći trošak na ovogodišnjoj svetskoj turneji, bar kada je reč o smeštaju, koji će njena producentska agencija "Live Nation" platiti u više od 50 gradova u Evropi i Sevrnoj Americi. Naime, troškove smeštaja ekipe i same svetske zvezde, kako stoji u ugovoru sa crnogorskim partnerima, Turističkom organizacijom Budva, opštinom Budva i beogradskom agencijom "Komuna", snosi njena agencija. Tako će Madonu noć u hotelu "Splendid" u prezident apartmanu koštati 7.000 evra, koliko je za vreme boravka u Crnoj Gori platio i španski šansonjer Hulio Iglesias, a prošle godine i frontmen grupe "Rolingstonsi" Mik Džeger.

Budva i plaža Jaz nedavno su tek zvanično uvršteni među gradove u kojima će Madona nastupiti u okviru svetske turneje, a pop kraljica se ugovorom sa Crnogorcima obavezala da neće nastupiti ni u jednoj zemlji bivše Jugoslavije.

Evropski deo svetske turneje Madona počinje u engleskom gradu Kardifu posle čega će nastupiti u Nici, Berlinu, Cirihu, Amsterdamu, Rimu, Frankfurtu, Londonu, Parizu i Beču. Dva dana posle koncerta na Jazu, nastupom u Atini, 27. septembra, biće završen evropski deo turneje "Sticky & Sweet".

Kako su najavili organizatori, od 11. jula biće u prodaji 65.000 karata za koncert Madone na Jazu, po ceni od 200 evra za VIP ložu, 70 evra za mesta pored bine i 35 evra za ostale karte. Koncert bi trebalo da traje dva i po sata, a u Budvu će doći 19 šlepera sa opremom, dok će bina biti dugačka 100, a visoka 10 metara.

Hvala mondo

'Sticky & Sweet' info

Kao što znate iz prijašnjih postova, tijekom nastupa 'Human Nature' će se na video pozadini prikazati video Britney Spears kojeg je snimila posebno za Madonninu turneju 'Sticky & Sweet'.

U pjesmi 'Human Nature' je zapravo ubačen samo dio pjesme 'Gimme More' u kojem Britney govori "It's Britney bitch". Pored ostalih hitova, Madonna će izvesti dance klasik 'Vogue' u potpuno novoj verziji! Nova verzija 'Vogue' će sadržavati dio pjesama '4 Minutes' i 'Promiscuos Girl' od Nelly Furtado. Oni koji su poslušali 'Vogue' su rekli da je ta verzija fenomenalna!

Setlista ima nekih promjena u redoslijedu pjesama:

Candy Shop
Beat Goes On
Human Nature
Vogue

Video Interlude
Into The Groove
Heartbeat
Borderline
She's Not Me
Music

Video Interlude
Devil Wouldn't Recognize You
Spanish Lesson
Miles Away
La Isla Bonita
You Must Love Me

Video Interlude
4 Minutes
Impressive Instant
Ray Of Light
Hung Up
Give It To Me


Photobucket

Britney oduševljena suradnjom

Prema pisanju medija, Britney Spears je oduševljena ponovnom suradnjom sa svojim idolom Madonnom. Jako je bila uzbuđena što će ponovo surađivati s pop ikonom koja je njena najveća inspiracija. Izvori bliski pop princezi su izjavili: "Suradnja s Madonnom je za nju san, smatra da je ovakvu suradnju zaslužila. Puna je poštovanja, ali i puna svojih ideja."

Kako mediji pišu, Britney je snimanje odradila kao pravi profesionalac, a na setu se jako zabavljala i bila je u odličnom raspoloženju. Prema paparazzi web stranici X17, Britney se pojavila na snimanju u crnom sportskom outfitu, ipak Madonna nije bila prisutna na setu.

Madonni više voli karijeru nego supruga

Madonnin brat Christopher Ciccone, nekadašnji njezin bliski prijatelj i velika podrška, uskoro će izdati knjigu o svojoj sestri 'Life With My Sister Madonna'. Mediji su objavili već neke isječke iz knjige, kao što npr. da Madonna zaista voli svog supruga Guya ali ne onoliko koliko voli sebe i karijeru. "Nadam se da ju je naučila Kabbala lekcija da nije centar svijeta." - u jednom dijelu knjige govori Chris. Knjiga od 342 stranice izlazi idućeg tjedna, s prvim insprintanim 300,000 primjeraka.

Također u knjizi se spominju luda zabavljanja Madonne sa svojim prijateljicama Demi Moore i Gwyneth Paltrow. Prema pisanju medija, Madonna glasnogovornica je dala komentar: "Prema ovome bi mogla pretpostaviti da Madonna i njezin brat više nisu u bliskim odnosima. Kada knjiga izađe, mislim da se ponovno prijateljstvo neće desiti."





New York pics

Madonnini dečki Rocco i David su uživali u Toys " R" Us-u, dok je Madonna naporno vježbala za svoju turneju 'Sticky & Sweet'.
Photobucket

10.07.2008. · Ostavi komentar (1) · Isprintaj · #