Pregled posta

Adresa bloga: https://blog.dnevnik.hr/madonna

Marketing

SLUŽBENO - MADONNA DOLAZI U CRNU GORU!!!

Madonnina službena stranica je potvrdila Madonnin dolazak u Budvu 25. rujna gdje će održati koncert na plaži Jaz! Prodaja ulaznica počinje 11. srpnja u 10:00 h.

Madonna Blog će vas na vrijeme obavjestiti gdje i kako možete nabaviti karte za ovaj spektakl!

Madonna.com: Madonna's 'Sticky & Sweet' Tour To Visit Budva
We are happy to confirm that a show in Budva, Montenegro, was just added to Madonna's 2008 tour itinerary.
The show will take care at Budva's Jez Beach on September 25th.
Tickets will go on sale Friday July 11th at 10am, local time.
A devoted fan club presale will start on Wednesday July 9, at 10am LOCAL TIME.


Photobucket

Fanovi s područja bivše Jugoslavije mogu na ovome zahvaliti Maksu Ćatoviću, koji je direktor producentske kuće 'Komuna'. Maks Ćatović je prije nekoliko godina u Crnu Goru doveo Rolling Stonese, a ove godine je uspio da dovede najveću pop ikonu koja će nastupati po prvi put na području Balkana. Prema njegovim riječima za srbijanski časopis Blic, fanovi će moći kupiti ulaznice po cijeni od 35, 75 i 200 eura, a u prodaju će biti pušteno 66,000 ulaznica. 'Music star production' u suradnji s organizacijom 'Komuna' je organizator cjelokupnog koncerta, a ugovor je potpisan između Madonninog menadžmenta i Turističke agencije Budve. Koncertne agencije u Srbiji i Crnoj Gori počinju organizirati masovne prijevoze iz Beograda, Niša i Novog Sada. Više o tome pročitajte u prošlim postovima na ovom blogu.

Setlista turneje - neslužbena

Madonna će otvoriti svoju turneju 'Sticky & Sweet' s 'Candy Shop', slična verzija s promo turneje. Nakon trgovine slatkiša slijedi 'The Beat Goes On', ne razlikuje se baš od originala. Za vrijeme nastupa 'Beat Goes On', Pharrell Williams i Kanye West će se pojaviti na video pozadini. Treća pjesma na set listi je - 'Human Nature', a prema izvorima, Madonna će sve prisutne oduševiti performansom.

Drugi dio showa uključuje 'Into The Groove' u kojem je uključen sample dio pjesme 'Jump'. Iduće pjesme su 'Heartbeat', 'Music (Fedde Le Grande Remix)' i 'She's Not Me'.

'Devil Wouldn't Recognize You' otvara slijedeći dio showa, fanovi će se sigurno iznenaditi kada vide kako Madonna na stageu svira ovu pjesmu na klaviru! Nakon te pjesme slijede: 'Miles Away' (isto kao na promo turneji), zabavna verzija 'Spanish Lesson', 'La Isla Bonita - Lela Pala Tute' - verzija s koncerta Live Earth i 'You Must Love Me' koja je jako slična originalnoj snimci.

Zadnji dio showa otvara '4 Minutes', a nakon tog #1 hita slijedi 'Impressive Instant', na sreću svih fanova! Slijede ih pjesme poput 'Ray Of Light (slična originalu), 'Hung Up (Rock Version'. Cjelokupni show zatvara 'Give iT 2 Me'!

Madonna će također izvesti u potpuno novom stilu pjesmu 'Borderline' nakon 23 godine!

Ništa od ovoga nije službeno potvrđeno.

Ulaznice u prodaji!

Koncertna agencija Urban Travel vam nudi ulaznice za Madonnin koncert u Beču! Sretno!

Urban Travel: Od danas možete na svim prodajnim mjestima nabaviti ulaznice za koncert Madonne u Beču.
U ponudu je pušten prvi kontigent ulaznica, za sada samo kategorija stajanje, uskoro će biti u ponudi i ostale kategorije. Putnici za ostale kategorije ulaznica, koji su se javili na našu prodaju, biti će obaviješteni u trenutku njihovog puštanja u prodaju.
Zainteresirani za ulaznice za Madonnin koncert u Budvi i Beču mogu nam se javiti na prodaja@urban-travel.com!

Post je objavljen 03.07.2008. u 14:05 sati.