Obožavateljica prodaje ulaznicu za Madonnin koncert!

Madonnina obožavateljica nudi svim zainteresiranim fanovima ulaznicu (stajanje) + prijevoz za Madonnin koncert u Beču 23. rujna! Ulaznica je kupljena preko agencije Urban Travel i košta 1,750 kuna, uključen je i prijevoz iz Zagreba!

Svi zainteresirani se mogu javiti na email - miranm0001@yahoo.com.

1.750,00 kn: Zagreb, polazak u 9 h,
Autobusni kolodvor [peron 502 - 506].
Povratak 1 sat nakon koncerta.
Cijena se odnosi na prijevoz i ulaznicu za koncert (stajanje – sektor PITCH B).

MTV VMA 2008

Danas je objavljeno glasanje za nominacije Best Female Video na MTV Video Music Awards! Da Madonna dobije nominaciju sa spotom '4 Minutes' ili 'Give It 2 Me', glasajte za te spotove na - http://www.mtv.com/ontv/vma/2008/best-female-video/. Ovogodišnji Video Music Awards obilježava 25. godišnjicu, a održat će se 7. rujna u dvorani Paramount Studios u Hollywoodu.
Photobucket

'Sticky & Sweet' info

Španjolski časopis El Mundo je objavio kako će Madonna osim u Valenciji 18. rujna, nastupiti i u Madridu 16. rujna! Također Warner Music Spain je potvrdio Madonnin drugi koncert u Španjolskoj na službenoj stranici.

Postoje glasine kako će Madonna obići i Aziju u sklopu svoje turneje 'Sticky & Sweet'. Madonna bi trebala nastupiti u Kini, Japanu, Tajvanu, Hong Kongu i Singapuru. Kineski mediji govore kako će Madonna nastupati u Kini u 2009. godini jer kineska vlada zabranjuje koncerte u 2008. zbog Olimpijskih igara, a koncert bi se trebao održati u dvorani Bird Nest Arena.

Najveća koncertna agencija u Hong Kongu East Asian i najveća tajvanska agencija Fong Long su potvrdile da su kontaktirale izdavačku kuću Live Nation.

Što se tiče setliste, Madonna namjerava otpjevati jedan od svojih najvećih klasika 'Like A Prayer'! Nije sigurno da li će se ta pjesma naći na konačnoj set listi.
Photobucket

'Hard Candy' platinasti u Europi!

'Hard Candy' je postao platinasti u Europi prodajući se u milijunskom primjerku, a već je dobio nekoliko platinastih i zlatnih ploča iz 17 europskih zemalja.

Madonna želi spojiti bivši par - Britney i Justina

24 Sata: Madonna (49) želi spojiti bivše ljubavnike Britney Spears (26) i Justina Timbelakea (27). Pop kraljica turneju "Stick & Sweet" započinje 23. kolovoza u Cardiffu i želi da se na zadnjem nastupu u Miamiju njih dvoje pojave zajedno na pozornici. Oboje su surađivali s pjevačicom na njezinom novom albumu "Hard Candy". Brit i Madonna su snimile seksi spot, a Justin je s njom snimio duet. Britney i Justin su četverogodišnju vezu prekinuli 2003. godine, a Madonna želi šokirati svijet njihovim zajedničkim pojavljivanjem. Još se ne zna hoće li joj plan uspjeti.

Christopher intervju za BBC News

Na ovom linku možete pogledati intervju Madonninog brata Christophera Cicconea za BBC News.

http://news.bbc.co.uk/1/hi/entertainment/7515254.stm

19.07.2008. · Ostavi komentar (0) · Isprintaj · #