Abba o Madonninom 'Hung Up'

Otvoreni Radio: Madonna je 2005. s pjesmom 'Hung Up' postigla velik uspjeh na top listama. No, mnogi možda ne znaju da je i grupa Abba, čiji je hit 'Gimme Gimme Gimme' iz 1979. iskorišten u spomenutom singlu bila oduševljena.

Točnije rečeno, pažnjom koju im je poklonila kraljica popa. Naime, ona im je osobno napisala pismo u kojem ih je zamolila za korištenje sampla njihovog 29 godina starog hita, a oni su objeručke pristali na to. Benny Anderson čak priznaje da su to pismo i uokvirili. "Poslušali smo 'Hung Up' i shvatili da je odlična, no naravno bez našeg originala to ne bi bilo to. Naravno da smo joj dozvolili korištenje dijela pjesme, a prava smo podijelili fifty-fifty" – rekao je Anderson.












Guy: Uživamo u braku!

24Sata: Iako gotovi svi britanski mediji tvrde kako je brak pjevačice i redatelja pred raspadom, par se trudi dokazati da se još uvijek vole kao i na početku. Nakon što je Madonna (49) već nekoliko puta demantirala glasine o raspadu braka, sada je to učinio i Guy Ritchie (39).
- Koliko ja znam, moj brak s Madonnom je u redu. Moj odnos sa suprugom je jedno vrijeme bio špijunski, a sada sam se pretvorio u turista i mogu reći da je puno zabavnije u Londonu biti turist nego špijun. Netko mi je jednom rekao kako je definicija špijuna da uvijek traži negativne stvari dok turist uvijek traži pozitivne - otkrio je redatelj na koji se način nosi sa svojim brakom.

DRUGI PUT U SEDAM GODINA OBNAVLJAJU ZAVJETE
Na četvrtu godišnjicu braka Madonna i Guy su prvi puta obnovili bračne zavjete. Sljedeći mjesec, na 50. rođendan pjevačice par će to učiniti još jednom kako bi svima dokazali da im brak nije u krizi te da se i dalje vole.

27.07.2008. · Ostavi komentar (3) · Isprintaj · #