Mačja Njuška

ponedjeljak, 17.10.2011.

Preporuke

U slučaju da ikad potražite nove prijatelje a oni zatraže preporuke već postojećih prijatelja, ovo isprintajte i priložite uz životopis i zamolbu - vas dvije.

Za one koji žele znati više:
ovo je sazvežđe za nju - provincija

Rekoh joj jednom, ni jedna moja bivša ni sadašnja ljubav, kada čujem ovu pjesmu ja se sjetim tebe. Raspekmezila se, koliko je uopće ona to u stanju. Ali ono, to je ipak Đole a ona je ipak Koza, morala je, to je ziher.
Doduše, nisam igrala na ziher kada sam joj to rekla.
Mala je mrak. Mala je nenadjebiva. Ovo sazviježđe za nju i JE provincija.
Ne znam u koje bi je sazviježđe trebalo staviti, ne znam gdje takve rastu. Da kojim slučajem znam, vjerojatno bi koje ljeto propustila Italiju i virnula tamo, ne znam, ne garantiram, ali čini mi se.
Ima nešto malo godina tek je počela koristiti venti kada govori koliko ih ima. Klinka. Beba. Moje malo djetešce.
Aha, mo'š mislit'.
Koza je odraslija od mnogih odraslih. Koji ta ima um, koji karakter.
Koju nenadjebivu sposobnost da spaja blesavost i lucidnost u istom mahu!
Prelazi sa ozbiljnih tema na totalnu idiotariju sa takvom lakoćom da ne znaš (jadna ti, jadna ti, jadna ti) da li da se smiješ ili da...se ne smiješ.
Dobro, prošla je Koza u tih svojih malo godina daleko više nego što sam ja (i mnogi drugi) ali, pazi malu, nije je to nagrizlo. Ili ako je, stavila je flaster i pustila da zaraste. Ožiljak joj dobro stoji i jebeno ga nosi.
Faks?
Nateže se sa faksom k'o pijani s gaćama (što bi rekao već spomenuti Đole) ne zato što ne bi mogla ili ne bi znala drugačije. Ma, ne...to ju jednostavno ne zanima. Drugim prostranstvima ona luta. Ona je skitnica i maštar, dvorska luda, umjetnica, prgavica, ljepotuška, moralna vertikala koja se stalno naginje i dozvoljava odstupanja. Toleranta je i otvorena prema svemu, za koliko ljudi to možete reći?
Ali ipak, usprkos toj svojoj neukrotivoj naravi (ona je ne može ukrotiti!) odradit će taj svoj budući posao bez problema. Takva vam je Koza.
Za nju su prepreke izazov. Jebena osobina.
Osim - kada je ljubav u pitanju.
Molim one koji se misle zaljubiti u nju (ili već jesu - Ciao, Ragazza, ako čitaš) da u ovom trenutku prestanu čitati - ili ako ne mogu prestati, neka čitaju na vlastitu odgovornost.
Ta kad voli - voli.
I kada zagrize ne pušta.
Tvrdoglava.
Da, to sam zaboravila napisati.
Malo bi toga promjenila na njoj a kada bi "već držala to žezlo čudesno" ( rofl ) onda bi se prvo pozabavila sa njenom, potpuno nerazložnom, nesigurnosti. Kog jarca ta Koza ima biti nesigurna???
Pametna, inteligentna, sposobna, zgodna, simpatična, duhovita, neočekivana, maštovita, kreativna....ti mater, a šta bi ona još htjela od sebe?
Koza je zakon. Kozi se možeš samo pokloniti.
Držeći krotko šešir u ruci dok se klanjaš.



Za one koji žele znati više:
sve njene prijateljice, glupe su i dosadne...

Svi mi mislimo da smo jako pametni i bitni. Stanemo pred ogledalo, pogledamo, vidimo dva para očiju, nos, usta...i pomislimo, jebote, koja ljepota. Naše mišljenje je čista mudrost, naše vrijeme dragocjeno, naša osobnost šljašti.
Noisens, ta ne.
Ona je dogurala do sredine tridesetih a da nije ni naslutila da ona, za razliku od većine nas, podsvjesno uobraženih, da ona ZAISTA je i pametna i bitna i lijepa i ....(nastavi niz). Za nju to definitivno nije dobro, jer ne dobije ni četvrtinu zasluženog (na svim poljima) ali za nas ostale...u, bejbeeee...za nas je to nenadjebivo. Ruku na srce, tko od nas, koji se zadržavamo u njenom životu ima kvalifikacije da u njemu i ostane, ako ona ikad shvati svoju vrijednost.
Noisens ima mozak ali ga ne voli koristiti. Čezne a ne zna za čim. Voli ali ne zna kako to pokazati. Vrijedna ali voli misliti da je lijena. Izgleda njami ( osim u sivoj haljini i zelenim cipelama) a misli da je prosječna.
Toliko je duboko u svom poslu da je zaboravila što je stvarnost. A njen posao to definitivno nije.
Zna šta je jusastost i svjesna je da to ona nije. Mislim da je čak pomalo i jusastofobična. Duboko sam uvjerena da ona jusaste ljude čak ni ne primjećuje. A kada se netko jusastiji provuče ispod njenog radara čudi mu se kao pura dreku. Ali prihvati.
Jer misli da je i jusastost samo još jedna devijacija.
Kada si Noisensin prijatelj, daje se sva. Daje tristo posto sebe i uvijek ti donese sok iz frižidera. Sluša satima, danima, tjednima, godinama, tvoje besmislenost i davljenje uvijek istim tekstom bez pogovora. Nada se da ćeš si doći, okrenuti ploču. Ako ne, ah, i to je ssamo tvoja nejusastost, koju ona voli.
Kad si joj jebač (neću staviti i -ica, jer je duboko na dark sajdu) onda je situacija malo drugačija. Onda je se daje svega 3% i to samo u dobrim danima. Dala bi ona tristo posto i ovdje, kada bi imala muda. Ali ona je ženskica, ona je tip za maltezera i čipkanu pregačicu kada su emocije, oh, pardon, osjećaji u pitanju. Kukavica kukavna koja nikad, nikad, nikad, neće reći da voli, koja nikad neće tražiti ništa za sebe i koja se nikad, nikad, nikad neće zavući u zagrljaj.
Da, u ovom trenutku moram povući ono: pametna. naughty
Seks je otkrila prije tri godine i sad joj nikad dosta. Što je, umjesto vulgarnom ili droljastom, čini slatkom.
Jer ona voli kroz seks i ona "to žezlo čudesno" štuje kao zlatno tele.
Trunut će u paklu...nemaj drugih Bogova do Koze...

17.10.2011. u 22:00 • 5 KomentaraPrint#

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.



< listopad, 2011 >
P U S Č P S N
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Siječanj 2013 (1)
Prosinac 2012 (1)
Studeni 2012 (1)
Lipanj 2012 (2)
Svibanj 2012 (2)
Ožujak 2012 (1)
Siječanj 2012 (2)
Studeni 2011 (4)
Listopad 2011 (1)
Rujan 2011 (9)
Kolovoz 2011 (1)
Srpanj 2011 (3)
Lipanj 2011 (5)
Svibanj 2011 (2)
Travanj 2011 (4)
Ožujak 2011 (4)
Veljača 2011 (7)
Siječanj 2011 (1)
Prosinac 2010 (4)
Studeni 2010 (5)
Listopad 2010 (1)
Rujan 2010 (1)
Kolovoz 2010 (3)
Srpanj 2010 (3)
Lipanj 2010 (3)
Svibanj 2010 (3)
Travanj 2010 (8)
Ožujak 2010 (7)
Veljača 2010 (2)
Siječanj 2010 (5)
Prosinac 2009 (3)
Listopad 2009 (1)
Rujan 2009 (2)

Dnevnik.hr
Gol.hr
Zadovoljna.hr
Novaplus.hr
NovaTV.hr
DomaTV.hr
Mojamini.tv

1. mačja njuška daje ti hrabrost

2. mačja njuška daje ti snagu

3. mačja njuška daje ti moć

4. mačja njuška uzima ti hranu