Komentari

kakotikupus.blog.hr

Dodaj komentar (24)

Marketing


  • Euro

    Nista bez srednjaka hehe

    avatar

    19.06.2020. (16:17)    -   -   -   -  

  • golden age

    frenda iz Srednjaka zovem tako
    https://youtu.be/Y8ytAPeYenQ

    avatar

    19.06.2020. (16:27)    -   -   -   -  

  • .

    Vidi tebe... samo provociraš; hoćeš možda i ti u politiku? :)

    avatar

    19.06.2020. (17:03)    -   -   -   -  

  • teuta

    Kupusiću ako dobro sagledaš situaciju sigurno ćeš shvatiti da je Škoro zaslužio srednji prst da mu se pokaže. Kako bi inače doprlo do njega ono što mora...kad je postao gluh i slijep ili pak totalni papak.

    avatar

    19.06.2020. (17:15)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Protiv primitivizma se treba boriti jedinim jezikom koji razumije, srednji prst je još i pre pristojna metoda kako zaslužuje. Teuta, tako je!

    avatar

    19.06.2020. (17:23)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    A što očekivati od osoba smanjene inteligencije, o uzrocima niko ne voli razgovarat, tribalo bi argumentirat jebiga, plafon je da metu link nekoga koga su vidili da i drugi linkaju na fejspuku.

    avatar

    19.06.2020. (17:37)    -   -   -   -  

  • teuta

    FreshCaYg...Ti veliki Fresh, velike i mudre inteligencije imaš li muda to napisati na mom blogu? Što ne dođeš, bojiš se?
    Opet ti po starom, znači ako se netko ne slaže s tobom, onda je idiot? Koja ti je to logika? Kukavička.
    Jel' te ikad netko učio kako pristojno komunicirati?

    avatar

    19.06.2020. (17:50)    -   -   -   -  

  • TEATRALNI

    Teuta

    Ignoriraj imbecila ovako se samo hrani tvojom pažnjom. Ako mu ne daš pažnju ima da crkne od zavisti.

    avatar

    19.06.2020. (18:11)    -   -   -   -  

  • Mehagina kći

    'ta je ovo brate kod tebe sve neke svađe na blogu. djeco draga nemojte se svađat zivot je kratak za te gluposti :)

    avatar

    19.06.2020. (18:38)    -   -   -   -  

  • nema garancije

    "Šaka sa srednjaka", lako meni za njih, liberalniji su od 90% nas,
    ali izbori su izbori. Koli je žena:)

    avatar

    19.06.2020. (18:50)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    - euro, bolje šaka sa srednjaka nego prst :))))
    - golden, ako to njemu ne smeta onda nema prijepora
    - a slušaj, kad može grdović, mile kekin, ava karabatić....šta ne bi i ja?
    - teuta, srednji prst označava slabost. iz mog iskustva dižu ga oni koji su u autu ili su dovoljno daleko da mogu pobić.
    - lucid, protiv primitivizma se ne možeš boriti primitivizmom, jer ako tako postupaš onda moš slobodno zapivat 'u divljaka luk i strela'.
    - freš, to se zove povodljivost, a iz prošlosti znamo da je povodljivost prouzročila mnoga sranja samo iz jednog razloga, što budale pune topove glupanima.
    - teuta, lucid, svađajte se na svom blogu. pun mi je kurac mirka i njegove 'poezije', a još me više boli kurac za arbitražu

    avatar

    19.06.2020. (19:04)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    - jes' vidila?! tuga
    - jedino šta je sigurno i nedvojbeno je to da se koli za sebe zna pobrinit. a vi stoko sitnog zuba glođite kosti.

    avatar

    19.06.2020. (19:08)    -   -   -   -  

  • teuta

    Kupus izvinjavam se ali gle ovako, ti sam ne bi trebao dozvoliti da neki bloger nekog vrijeđa, pogotovo na tvom blogu.
    Zar nema svatko pravo na svoje mišljenje? Zar se ga mora nazivati idiotom i da je smanjene inteligencije ako nema isto mišljenja kao i on?

    Ti si meni OK, zabavan i zanimljiv ali ako misliš da je ok vrijeđanje radije neću dolaziti.

    avatar

    19.06.2020. (19:35)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    .....ne sudi.....ni jednom prstu od Kolinde pa na dalje .......dok imaš svoju ćer nemaš pravo suditi ni kritizirati ni omalovažiti bilo koji postupak protiv silovanih žena i tako začetog djeteta..........One koje su imale sreću preživjeti izašle su s trbuhom i djetetom nad kojim se ne radi pobačaj..........

    .......i nisu imale vremena (!) konzultirati se s obitelji.................

    avatar

    19.06.2020. (19:52)    -   -   -   -  

  • Just me

    Nit se smatram navučena niti nepristojna niti mi je nešto promaknulo. O kandidatima i prije ove izborne utrke sam imala svoje mišljenje. Istina , neki su me šokirali , dirnuli bolnu točku , stavili sol na ranu i smatram da moj srednji prst ima pravo biti u zraku. I prst moje kčeri koja me u čudu gledala kada sam rekla da ga smije pokazati. Jer ja kao majka triju kčeri , buduća svekrva ne želim da žene u mojoj obitelji za obiteljskim ručkom komentiraju kako su negdje čule da je netko izrekao takve idijotarije. I šlus !!!

    avatar

    19.06.2020. (21:04)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    ajmo ispočetka. šta sam imao to sam reka i neću se raspravljat. ako se ni sa mirkom nisam raspravlja onda bogami sa vama ostalima svakako neću. šta se pak tiče tog srednjeg prsta vi ne razumite jednu stvar. škoro kao desničar puca na patrijahalni odgoj kojeg podržava crkva i ta izjava mu je najveći zajeb kojeg je sam sebi moga napravit. s druge pak strane koli, kao odana članica stranke koja ju je i dovela na vlast mora vratit 'dug' i to radi na jedan, po mom sudu, uličarski način. i sad ja pitan? jeli hrvatsku politiku stvaraju uličari? ili je to agenda novog normalnog???

    avatar

    19.06.2020. (22:01)    -   -   -   -  

  • teuta

    Znaš što ja mislim, previše se daje pažnja srednjem prstu, ok ne smatram taj čin pozitivnim ali zar nije bitnije od toga što je Škoro izjavio?
    Daj razmotri što je bitnije...srednji prst ili ta bedasta izjava s kojom je, to je moje osobno mišljenje, zapečatio svoju lošu karijeru političara. Uostalom, vrijeme će pokazati, zar ne?

    avatar

    19.06.2020. (22:27)    -   -   -   -  

  • Annabonni

    Škoro nema moj glas, a moj post ima moj prst

    Jebe se Kolindi za Škoru i njegove prjetnje (( poslušaj mu adnji govor )) kad je rekao, da će " svi kad dodje na last dobiti po prstima "

    meni ne treba, ne želim premijera koji PRIJETI svima koji sye s njim ne slažu .....jebeš takvu državu ako te srednji prst kompromitira, dok Škoru i one oko njega upravo lažno domoljublje Kanadskog tipa održava........To nije moja Hrvatska

    avatar

    19.06.2020. (22:45)    -   -   -   -  

  • .Carapa Floyd.

    Meni fali freš,blog mi dosadan.i da srednji prst šaljem.

    avatar

    19.06.2020. (23:20)    -   -   -   -  

  • jeka

    Prst je simbol otpora izjavi . Po meni je odličan . Iznjedrila ga je virtuala , svi ga razumiju i znaju šta predstavlja u odnosu na razmišljanje o temi u čijem kontekstu je podignut. Svima razumljiv stav koji pokazuje da nas ima onih koji će se pobuniti protiv takvih izjava koje bi lako mogle postati slovo zakona ,crno na bijelo jer Škoro ne pjeva u ovom slučaju da ga možemo samo ugasiti , a ženama i djevojčicama daju tračak nade da nisu same ni krive ako im netko naudi činom silovanja koji je u bilo kojoj dobi ponižavajuć i žrtve često osjećaju sram i krivicu jer ipak...ona stara "sama si kriva" joś uvijek je dosta rasprostranjena i ukorijenjena u kolektivnu svijest.
    Inače,u normalnim okolnostima nikako ne zagovaram pobačaj zdravog djeteta kao kontracepciju ali ni ne hodam za život. To je problem o kojem treba pisati i govoriti, tupiti u školama po toj temi ,učiti odgovornom ponašaanju i dovoditi žene koje su prošle kao govornike...jer pobačaj ostavlja posljedice,rijetko tko to napravi samo tako.
    Zamisli...samo zamisli da se dogodi tvojoj kćeri

    avatar

    20.06.2020. (07:56)    -   -   -   -  

  • kako_ti_kupus

    meni stvarno nije jasno kako možete bit ovce!? sve ovo je skupljanje političkih poena suprostavljenih grupacija. koli pripada grupi koja se do jučer zalagala za zabranu abortusa a danas diže srednji prst škori koji u zakonski okvir hoće staviz nešto što se ionako oduvijek raspravlja u krugu obitelji, dok i jedni i drugi po napucima crkve zagovaraju zabranu abortusa, a rješenje ne može bit jednostavnije, legalizacija abortusa, pa nek svak bira onako kako ga pamet ući. uvijek će biti onih koji su protiv kao i onih koji će takvo nešto koristit i kad ne treba. nije ovdje riječ o neželjenim trudnočama zbog silovanja kao i onih drugih, već o političkim igrama. a postavio bi vam samo jedno pitanje, zažto silovane žene tijekom rata nisu prekidale trudnoču iako je abortus bio legalan? o onima koje u mirnodopskim vremenima nisu prijavile silovanja koja su rezultirala neželjenim trudnočama možemo razgovarat. a ima i takvih slučajeva, zar ne?

    avatar

    20.06.2020. (12:34)    -   -   -   -  

  • teuta

    Istina je da, kako si napisao: "... silovane žene tijekom rata nisu prekidale trudnoču iako je abortus bio legalan..."
    To je činjenica i mora se iskreno priznati da je toga bilo. Međutim bilo bi dobro da ne miješamo prošlost i sadašnjost.
    Na kraju krajeva, gledajmo na to ovako...nema ništa loše u tome da se svaka obitelj dogovara o takvim problematičnim temama i odlukama ALI trudna žena je ta koja jedina može donjeti odluku pogotovo ako je silovana. Nitko drugi osim nje to ne smije!

    avatar

    20.06.2020. (13:30)    -   -   -   -  

  • jeka

    Iako je politički ne gledam ovo pitanje i temu kroz tu prizmu. Zapravo je i dobro da je politika u pitanju jer uz religiju je jedina koja uspije doprijeti do većine .
    Gledala sam dokumentarac o djeci,danas odraslim ljudima koja su plod silovanja pa znam da dio žena nije prekinuo trudnoću. To bi trebala svaka odlučiti za sebe. Uspoređivati na način kako je ona mogla a ti ne možeš žrtvu još više ponižava.
    Ispod radara sigurno prolaze mnogobrojna silovanja. Kako i ne bi kada su zakoni kakvi jesu a strah , posramljenost, bol i sve ostalo što dolazi u paketu su ogromni.
    Bitno je spriječiti da se slučajno ne omakne u budućnosti zakon o obiteljskom savjetovanju pa se pred socijalnim radnicima ili pred kim već ne nađu liberalnija mater,konzervativni otac i maloljetna djevojčica. A tata kaže "Ne, rodit ćeš"

    avatar

    20.06.2020. (14:36)    -   -   -   -  

  • vilimstvor

    koga briga za ekonomiju! bitno je da se narod svake izbore glođe oko istih gluposti,, blago našim političarima koji svoje Audie zarađuju na tako jeftin način

    avatar

    21.06.2020. (09:20)    -   -   -   -  

  •  
učitavam...