Obožavam takve upute :-)). Prije skoro 30 god odlučila skuhati pekmez od ribizla. I sve upute koje sam dobila bile: Prvo spariraš... Sram me bilo priznati da ne znam kaj znači pasirati sa ili bez s :-)). Konačno mi je nakon puno ispitivanja frend rekao kako njegova mama prvo s onim za pire zdrobi u rajngli. Frendova žena je komentirala kako je to pasiranje, na što smo je oboje pogledati i uzviknuli: A to je pasiranje :-)). I zaradili njezino kolutanje očima :-))))))))))))))))))))))).
25.09.2018. (12:02)
-
-
-
- - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
cijelo vrijeme krivo tumačenje recepta :))
25.09.2018. (05:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Lastavica
Ako je u tome tajna, idem i ja :)
25.09.2018. (06:04) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ Lastavica, izgleda da je, baš u tome :)
25.09.2018. (06:31) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
j.
Kakvo otkriće, čovječe; odmah forvardiram u Gl.stožer, možda i duplo profitiram :)))
25.09.2018. (07:37) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Euro
Treba se drzati recepta hehe
25.09.2018. (07:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Annabonni
pametno, pametno..........a što nego odležati.........Kad se mora, mora !
25.09.2018. (08:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
VladKrvoglad
da li ustajati na receptu ili odlezati, pitanje je sad?
25.09.2018. (09:52) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Carica Univerzuma
Tijesto je najbolje kad odleži, pa i onaj ko' ga pravi....
25.09.2018. (10:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Pozitivka
Haha, a možda je tajna baš u tome, malo si odspavati prije rada. Ne možeš pospan efikasno raditi...ne, ne... ;)
25.09.2018. (10:53) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ j., sjeti se proslijedit info o profitu :))))
25.09.2018. (11:07) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ Euro, obavezno :))))
25.09.2018. (11:08) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ Donabellina, inače ništa od rastezanja :))))
25.09.2018. (11:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ VladKrvoglad, odležati :))))
25.09.2018. (11:10) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ c4rica, kuvarica je od krucijalnog značaja :)))
25.09.2018. (11:11) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
FreshCaYg
Lijenčino :)
25.09.2018. (11:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ Pozitivka, mora se odležat :))))
25.09.2018. (11:12) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
ZlicaOdOpaka
Obožavam takve upute :-)).
Prije skoro 30 god odlučila skuhati pekmez od ribizla. I sve upute koje sam dobila bile: Prvo spariraš... Sram me bilo priznati da ne znam kaj znači pasirati sa ili bez s :-)).
Konačno mi je nakon puno ispitivanja frend rekao kako njegova mama prvo s onim za pire zdrobi u rajngli. Frendova žena je komentirala kako je to pasiranje, na što smo je oboje pogledati i uzviknuli: A to je pasiranje :-)).
I zaradili njezino kolutanje očima :-))))))))))))))))))))))).
25.09.2018. (12:02) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
.
Ja prilegnem malo i prije spavanja... ne valja umoran ništa raditi :))
25.09.2018. (12:22) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
shadow-of-soul
vidiš ti kako se neke stvari moraju gledati i iz drugog ugla i tumačiti ih kao takve :)
25.09.2018. (12:27) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ ZlicaOdOpaka, ma nek si naučila pasirat :))))
25.09.2018. (12:47) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ Freš, pa ne ide mi razvlačenje :)))) saće ić ko po loju :)))
25.09.2018. (12:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ Vv, pa to te ja pitam :))))
25.09.2018. (12:48) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
smjehotvorine
@ shadow-of-soul, neg šta da je tako :)
25.09.2018. (12:49) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
eum
Recepti su originalni, ako si prebjesan odležiš pola sata, a tako sve odleži,
pa zatvoriš onda dleži cili svit...
25.09.2018. (14:09) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...
Gurmanka
Dobar recept zlata vrijedi ;)
25.09.2018. (14:26) - - - - - promjene spremljene- uredi komentar - obriši komentar - prijavi ovaj komentar kao spam - zabrani komentiranje autoru ovog komentara- učitavam...