Komentari

rossovka.blog.hr

Dodaj komentar (27)

Marketing


  • smjehotvorine

    cijelo vrijeme krivo tumačenje recepta :))

    avatar

    25.09.2018. (05:52)    -   -   -   -  

  • Lastavica

    Ako je u tome tajna, idem i ja :)

    avatar

    25.09.2018. (06:04)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Lastavica, izgleda da je, baš u tome :)

    avatar

    25.09.2018. (06:31)    -   -   -   -  

  • j.

    Kakvo otkriće, čovječe; odmah forvardiram u Gl.stožer, možda i duplo profitiram :)))

    avatar

    25.09.2018. (07:37)    -   -   -   -  

  • Euro

    Treba se drzati recepta hehe

    avatar

    25.09.2018. (07:47)    -   -   -   -  

  • AnnaBonni

    pametno, pametno..........a što nego odležati.........Kad se mora, mora !

    avatar

    25.09.2018. (08:08)    -   -   -   -  

  • VladKrvoglad

    da li ustajati na receptu ili odlezati, pitanje je sad?

    avatar

    25.09.2018. (09:52)    -   -   -   -  

  • Carica Univerzuma

    Tijesto je najbolje kad odleži, pa i onaj ko' ga pravi....

    avatar

    25.09.2018. (10:02)    -   -   -   -  

  • Pozitivka

    Haha, a možda je tajna baš u tome, malo si odspavati prije rada. Ne možeš pospan efikasno raditi...ne, ne... ;)

    avatar

    25.09.2018. (10:53)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ j., sjeti se proslijedit info o profitu :))))

    avatar

    25.09.2018. (11:07)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Euro, obavezno :))))

    avatar

    25.09.2018. (11:08)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Donabellina, inače ništa od rastezanja :))))

    avatar

    25.09.2018. (11:09)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ VladKrvoglad, odležati :))))

    avatar

    25.09.2018. (11:10)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ c4rica, kuvarica je od krucijalnog značaja :)))

    avatar

    25.09.2018. (11:11)    -   -   -   -  

  • FreshCaYg

    Lijenčino :)

    avatar

    25.09.2018. (11:12)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Pozitivka, mora se odležat :))))

    avatar

    25.09.2018. (11:12)    -   -   -   -  

  • ZlicaOdOpaka

    Obožavam takve upute :-)).
    Prije skoro 30 god odlučila skuhati pekmez od ribizla. I sve upute koje sam dobila bile: Prvo spariraš... Sram me bilo priznati da ne znam kaj znači pasirati sa ili bez s :-)).
    Konačno mi je nakon puno ispitivanja frend rekao kako njegova mama prvo s onim za pire zdrobi u rajngli. Frendova žena je komentirala kako je to pasiranje, na što smo je oboje pogledati i uzviknuli: A to je pasiranje :-)).
    I zaradili njezino kolutanje očima :-))))))))))))))))))))))).

    avatar

    25.09.2018. (12:02)    -   -   -   -  

  • .

    Ja prilegnem malo i prije spavanja... ne valja umoran ništa raditi :))

    avatar

    25.09.2018. (12:22)    -   -   -   -  

  • shadow-of-soul

    vidiš ti kako se neke stvari moraju gledati i iz drugog ugla i tumačiti ih kao takve :)

    avatar

    25.09.2018. (12:27)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ ZlicaOdOpaka, ma nek si naučila pasirat :))))

    avatar

    25.09.2018. (12:47)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Freš, pa ne ide mi razvlačenje :)))) saće ić ko po loju :)))

    avatar

    25.09.2018. (12:48)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ Vv, pa to te ja pitam :))))

    avatar

    25.09.2018. (12:48)    -   -   -   -  

  • smjehotvorine

    @ shadow-of-soul, neg šta da je tako :)

    avatar

    25.09.2018. (12:49)    -   -   -   -  

  • eum

    Recepti su originalni, ako si prebjesan odležiš pola sata, a tako sve odleži,
    pa zatvoriš onda dleži cili svit...

    avatar

    25.09.2018. (14:09)    -   -   -   -  

  • Gurmanka

    Dobar recept zlata vrijedi ;)

    avatar

    25.09.2018. (14:26)    -   -   -   -  

učitavam...