srijeda, 20.01.2010.

jeste li za detektiva?

Zahvaljujući zvjerskoj prehladi, ništa ne radim, pa imam mnogo vremena. Glava mi je kao bundeva, sinusi škakljaju iznutra, kad kihnem razdere me od grla do prepona, ne izlazim iz kuće, pa nisam za drugo nego švrljati po internetu.

Iz dubina globalne elektronske komunikacijske mreže donosim vam ovaj rijetki biser kojega bi bila šteta ne podijeliti sa što većim brojem ljudi bez obzira na rasu, spol, nacionalno i vjersko opredjeljenje, imovno stanje ili političko ili ideološko usmjerenje.

Drugarice i drugovi, dame i gospodo, sugrađanke i sugrađani, kume i kumovi, kolegice i kolege, prijateljica i prijatelji! Svima! Svima! Svima! Obratite pozornost!

Ne pokrećite ovaj klipić ako nemate dvije minute da mu se u potpunosti posvetite. Bilo bi šteta uludo ga potrošiti. Nakon prvog gledanja više ne djeluje. Dakle, uključite zvuk. Zateći ćete se usred kriminalističke zagonetke. Inspektor vodi slučaj… U jednom trenutku inspektor će se okrenuti vama i postaviti pitanje. Kad se pitanje pojavi i u pisanom obliku, savjetujem vam da zaustavite filmić. Ne žurite, razmislite. Tek kad ste spremni za dalje - nastavite. Sve će vam biti razjašnjeno.

Spremni? Krenite…


<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker