četvrtak, 11.10.2007.

pošta košta! kako koga!

Image Hosted by ImageShack.us

Piše u današnjem "Večernjem listu":

D.B., državni tajnik u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka, podnio je jučer kaznenu prijavu Državnom odvjetništvu protiv I. L. -a, saborskog zastupnika i predsjednika Nadzornog odbora Hrvatske pošte, da je oštetio Hrvatsku poštu za 6549 kuna. Tvrdi da je prijava protiv L.-a bila njegova dužnost kao potpredsjednika Nadzornog odbora, na koju je "bio natjeran nedavnom izjavom L.-a" (citat novinskog teksta).

Novine su dan ranije pisale da je I.L. ustvrdio kako se D.B., nakon što je išao u srednju školu sedam godina, toliko propametio da je u dvije godine završio studij koji traje devet semestara, pri čemu je u jednom danu položio sedam ispita, i to telepatski, jer toga dana nije izbivao s radnog mjesta.

Fantastični studijski rezultati D.B.- postignuti na na zagrebačkom prometnom faksu, poznatom po svakovrsnom prometu.


Pazi ovamo!

Prvo pitanje: zar državni tajnik u Ministarstvu mora, turizma, prometa i razvitka zaista ne zna nikoga tko je nezakonito prisvojio više od 6500 kuna? Da li je i te osobe kazneno prijavio, ili ne zna za takve osobe, pa nije?

Pitanje drugo: da li bi se D.B. prisjetio svoje dužnosti kao potpredsjednika Nadzornog odbora da ga na to nije natjerala nedavna izjava I.L.-a?

A da bivšeg šofera D.B.-ovog i dalje nadređenog ministra ni ne spominjemo…


<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker