petak, 29.12.2006.

gastronomski kutak

Raširena praksa oralnog opsluživanja kao obaveznog dijela seksualne predigre ili čak isključivog sadržaja spolnog čina nameće i pitanje okusa sperme. Gutanje sperme ne bi smjelo biti strano onima koji ionako gutaju svoje šmrklje kad ih spopadne hunjavica, a ljubitelji su jakih francuskih sireva, no može predstavljati problem nenaviknutima na neuobičajene okuse.

Početnicama i početnicima savjetuju se stariji muškaraci jer je njihov ejakulat po obimu manji, pa se lakše priviknuti. No čak i u slučajevima kada se ne guta, nego ispljune, korisno je da pri ruci bude čašica nekog jakog aromatičnog alkohola za ispiranje usta.

Ono što većina previđa jest da ni sperma nije ustaljenog okusa. On uvelike ovisi o onome što se prethodnog dana ili prethodnih dana, uključujući i prethodne sate, konzumiralo. Namirnice poput kavijara, lososa, pršuta i tartufa rezultiraju snažnim okusima, dok mnogo voća, povrća, posnog sira i tjestenine ostavljaju tek blagu aromu. Savjetuje se izbjegavanje jela s mnogo začina, naročito papra, a preporučuje kuhano vino ili kolači s mnogo cimeta.

Neshvatljivo je da magazini koji velik ili značajan dio sadržaja posvećuju gastronomiji potpuno zanemaruju učinak pojedinih recepata na okus sperme, a svjesno hranjenje u cilju postizanja poželjnog okusa je tabu tema, čime su uskraćeni svi istinski sladokusci.



<< Arhiva >>

eXTReMe Tracker