Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
Dedo +385 (0)95 5342 508 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

12.08.2023., subota

Dan 535.

Pitanje koje se načelo u prethodnom postu s olujanjem mozgovlja na našem forumu je dobilo i odgovor. Strane podmornice morale bi biti platforme s kojih se lansiraju pomorski dronovi Kijeva. Očito još jedan "black ops" u režiji zapadnih sila. Rusi su od tada isporučivali udare po Ukrajini s valovima Iskandera u noći 8.8., pa s Geranima u noći 10.8., da bi jutra 11.8. nastavili udare s hiperzvučnim Kinžalima. U razmacima između tih masovnijih udara bilježe se i pojedinačni udari poput onog 9.8. na zapovjedništvo 47. mehanizirane brigade UAF-a kod Orehova s UMPK navođenom FAB-ovkom od 1,5 tone. Zanimljiv je i napad s Iskanderom predvečer 10.8. na hotel u Zaporožju u kojem navodno gine 45 stranih plaćenika dok je 70 ranjeno. Naravno zapadnim medijima se opet prodaje priča o stradavanju djece koja su u tom hotelu imala ljetni kamp. Za to vrijeme Kijev pokušava s dronovima napadati Rusiju (noćas ih je na Krim poletilo čak 20), uz uzaludne "mesne" napade prema Rabotinu, Urožajnu i Artemovsku. Dok tamo nema pomaka na linijama, značajno gube teritorij prema rijeci Oskol i Kupjansku. Koliko je situacija na tom dijelu bojišnice ozbiljna dokazuje nam zapovjed o obvezatnoj evakuaciji čak 53 naselja istočno od Kupjanska.

Placenici
Slika: https://t.me/intelslava/50504

Za to vrijeme ulazak Njemačke u recesiju odrazio se izravno na našu turističku sezonu. U grubo turistički srpanj nam je podbacio 15%, a kolovoz čak 25%. Po cestama i plažama gotovo da i nema Njemačkih tablica. One koje vidiš i čuješ su naši i Bosanci koji arbajtaju po Dojčlandu. Jer kad kriza dolazi, Švabo se odriče luksuza i disciplinirano steže remen. Naučila ih je to povijest s dva izgubljena rata u prošlom stoljeću. Ulazak Njemačke i većeg dijela Eurozone u recesiju je samo uvertira u ono što slijedi. Jer prema određenim pokazateljima tipa proizvodnja nafte u SAD-u, na obzoru im se ne valja deflacija, nego ona stagflacija. Istodobno Bajden nastavlja s "bagerima" ubacivati novce US poreznih obveznika u već izgubljeni rat u Ukrajini. Pa se Kongresu obratio s novim zahtjevom teškim 40 milijardi U$D. Dio tih novca planira preusmjeriti Tajvanu, kao sljedećoj pozornici za sraz slonova. Iako je do planiranog zaoštravanja s Kinom još sve moguće s obzirom na predstojeće US-predsjedničke izbore. Međutim kad se jednom pokrene ovakav negativni ekonomski zamašnjak, gotovo je nemoguće zaustaviti njegovu inerciju. Uostalom jel vam uopće poznat obrazac kriza-rat?

Placenici
Slika: https://t.me/intelslava/50436

Ekonomska kriza 1907. bila je predigra za I. svjetski rat (WW1) koji je počeo bez zadrške sedam godina kasnije 1914. godine. Kriza krajem 1929. godine pripremila je teren za II. svjetski rat, koji je neslužbeno započeo nakon sedam godina s anšlusom Austrije i Sudeta 1936. godine. Službeni početak WW2 bio je napad na Poljsku još tri godine iza. Sedam godina od ekonomske krize 2008. godine imali smo neslužbeni početak WW3 tijekom 2015. godine u Ukrajini, a tri godine nakon toga stiže i službeni početak III. sv.rata. Dogodilo se to točno 6.1.2018. kad je 13 dronova iz pravca Sredozemlja napalo Ruske baze u Siriji - Hmeimim i Tartus. Bespilotne su bile upravljane s USN aviona P-8 Posejdon. Bio je to prvi izravni sraz Amera i Rusa, ali koji se nakon toga ipak nastavio preko posrednika (proxy-a), plaćenika i povremeno dronova. Službeno za sada nema poginulih pripadnika njihovih vojski. No unatoč tome taj proxy-WW3 se nastavlja i kroz ovu šestu godinu. S tendencijom skorog širenja i na "Crni kontinent". Jel to možda povezano sa činjenicom da ih se tamo najmanje cijepilo protiv Covida? Jer svim Covid-cijepljenima će "račun" biti isporučen kažu za tri do pet godina od unošenja u organizam. Baš zato treba s što krvavijim ratom u Africi reducirati i njihovu necijepljenu populaciju. WW3 se nastavlja...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.