Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
Dedo +385 (0)95 5342 508 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

18.05.2023., četvrtak

Dan 449.

U zadnje vrijeme događaji u Ukrajini se izmjenjuju takvom brzinom da dosadašnji tempo tjednih izvještaja više nije dovoljan. Radioaktivna prašina od napada na Hmeljnitski se još nije ni slegla po Poljskoj, a već svjedočimo novom srazu titana ili bolje rečeno PZO/PRO sustava Patriot i hiperzvučne rakete Kinžal. U noći 15/16. svibnja pokrenut je veliki napad na Kijev s bespilotnim Geranima, čemu se zatim priključuju Iskanderi i krstareći projektili lansirani s brodova i strateških bombardera Tupoljev. S time su natjerali na djelovanje MIM-104 Patriot koji je snimljen kako u salvi ispucava čak 32 rakete inačice PAC-3 (što sljedećih dana dokazuju uokolo pronađeni ostaci).

Placenici
Slike: https://t.me/DDGeopolitics/63129

Nakon otkrivanja položaja, MiG-31K prema Patriotu ispaljuje hiperzvučni projektil Kinžal. Rusi priopćavaju uništenje radara i pet lansera Patriota, dok Pentagon priča o manjem oštećenju bitnice. Kijev hapsi šest klinaca koji su objavili snimke lansiranja i pogađanja Patriota. Kad im to nije bilo dovoljno kroz zapadne medije puštaju godinu dana staru priču o hapšenju Ruskih znanstvenika koji su sudjelovali na razvoju Kinžala. To je trebao biti dokaz nešto ranije plasirane bajke o obaranju Kinžala od strane Patriota. Pri čemu se gradonačelnik Kličko naslikavao s bombom BETAB-500 kao "dokazom" njegovog obaranja. Priča je to koju ne bi smjela popušit ni djeca vrtićke dobi nakon uvida u oblik tih sredstava.

Placenici
Slike: https://t.me/DDGeopolitics/61975

Ne kaže se slučajno da je prva žrtva svakog rata istina. Propaganda radi na maksimalcu, ali ozbiljan analitičar se ne lovi u njihove zamke. Čemu su na žalost podlegli i neki do sada korektni portali tipa advance i geopolitika. To samo dokazje na kojoj se razini ljudima skreće pažnja sa puno bitnije teme, a to je slijeganje radioaktivnih čestica po EU. Pa je "sasvim slučajno" pala stranica Europske komisije koja u realnom vremenu prikazuje mjerenje radijacije na kontinentu. Unatoč tome Moldavija je stanovništvu počela dijeliti tablete kalij-jodida, dok je Poljska objavila graf o povećanoj radijaciji na svom prostoru. Međutim MSM na zapadu o tome i dalje šute.

Placenici
Slika: https://t.me/Slavyangrad/46394

WW3 se nastavlja...

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.