Plaćenici - BEZ STIJEGA, BEZ GOSPODARA!


Plaćenički forum 

Plaćenički fejs

vijesti iz svijeta 

Plaćenici

'
Dedo +385 (0)95 5342 508 
e-mail

Bez stijega, bez gospodara!
Airsoft pokret Plaćenici

30.06.2019., nedjelja

Osvajači i političke posljedice


Unatoč svakodnevnom migrantskom proboju granica Vlada RH i Vrhovnica i dalje ne šalju Hrvatsku vojsku na granice. Istodobno u tijeku je unutarstranački obračun koji je iznjedrio Škoru kao "tajnog" kandidata desne struje HDZ-a, a kojeg su već javno podržali Suverenisti. Bojim se kako je to izravna posljedica grijeha ne činjenja onoga što se mora napraviti kad ste suočeni sa invazijom koju gledamo već mjesecima. Iako o tome progovaraju uglavnom zabrinuti građani na fejsu i lokalni web portali, jučer je bio prilog i u Dnevniku Nove TV. Da to nisu migranti već osvajači dokazuje i vijest iz Slovenije. U noći s petka na subotu provalili su u kuću lovca iz okolice Kopra, te mu ukrali dva pištolja i pet lovačkih pušaka uključujući snajper -> https://nova24tv.si/slovenija/crna-kronika/ilegalni-migranti-vlomili-v-dom-lovca-odnesli-pet-pusk-med-njimi-ostrostrelno/?fbclid=IwAR3OrG3k8JUlZuszwyNWSjxGWIQY7H_fAEIY9p49Xnm1ONUu1S-B-NtKyeI
Osvajači već mjesecima prodiru kroz naše prostore, a najgore tek dolazi. Za to vrijeme premijer se izgleda sprema za funkciju u Europskoj komisiji, dok vrhovnica također priprema kufere za rad u inozemstvu. Inozemno kadroviranje naše političke scene se nastavlja.

Placenici

Najnoviji podatak iz obavještajnih krugova govori kako u RH trenutno boravi samo 3,1 milijun građana. To je još gore od ranijih podataka o milijun iseljenih. Vidimo mi to najbolje po treninzima. Ipak sedam najupornijih danas odrađuje četiri i kusur sata znojenja po šumi, nakon čega razdužujemo osam litara napitaka i dva paketića kikirikija. Sponzorirano od Kuma.

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Bez prerada.