Zvijer J.R.Ward

utorak , 03.10.2017.







Zvijer J.R.Ward

Izdavač: Znanje

Dvadeseti dio serijala “ Bratstvo crnog bodeža”

Postoji li još netko tko ne zna za Braću iz elitne postrojbe Bratstvo crnog bodeža? O vampirima koji se bore protiv Omege i Degradacijskog društva? Za sve one koji još nisu čitali ovaj odličan serijal: -A što čekate? Dakle, to je nešto što morate pročitati, a kad počnete: -Gotovo! - navukli ste se, nema vam pomoći. Ne možete propustiti upoznati ovu skupinu vampira i zajedno sa njima umirati od smijeha, biti tužni kada se nađu u opasnosti, strepiti što će se s njima dogoditi, ovu avanturu nikako ne smijete propustiti.

Bratstvo crnog bodeža priprema se za konačni obračun s Degradacijskim društvom, Rhage vodi svoju vlastitu bitku tražeći uzrok svojeg nemira. Oni koji ne znaju Rhage je jedan od članova Bratstva crnog bodeža koji je veliki dobrica, ogromnog apetita (ima škrinju sladoleda samo za sebe, jer sladoled je njegova strast) i prekrasnog lica, tako da ga ostala Braća zovu Hollywood ,obožava svoju družicu Mary čak se i sa svojom Zvjeri koju nosi u sebi puno bolje snalazi nego prije i savršeno ju dobro kontrolira. E, tu Zvijer nikako ne želite vidjeti. U zadnje vrijeme Rhage i Mary poprilično su se udaljili, a sve zbog njegove nesigurnosti i hvatanje panike koju ni on sam ne razumije.
U jednoj borbi Raghe bude smrtno ranjen, a njegova šelan pomaže mu da ta rana zacijeli. A na koji način? -morate otkriti sami. Uglavnom kada se u palači oporavljao od ozljede dugim razmišljanjem i sagledavanjem duboko u svoju dušu otkrije uzrok svoje panike i nesigurnosti.
Jednim iskrenim razgovorom sa Mary otkriva joj svoje strahove, ali na kraju se ispostavi da ti strahovi nisu samo njegovi , nego i njeni. Oboje razmišljaju o onom što im je nemoguće ostvariti. Rhage i Mary očekuje veliko putovanje koje ih na kraju može ili zbližiti ili potpuno udaljiti…….

Ovaj cijeli serijal čitam baš sa guštom, a ovaj nastavak me je posebno dirnuo. Ljubav, strah, zabrinutost , sreća i hrpa humora u sivilu borbi sa Degradacijskim društvom je ono što krasi ovu knjigu. Uz glavne likove ove priče pratimo i ostalu Braću. Priča vas drži u napetosti do kraja i kad pomislite da ne može biti gore ili bolje od toga sve se opet zapliće. Ova priča je dokaz da se snovi i želje mogu ostvariti uz veliki trud i upornost. Odlična književnica koja zna svoj posao. Iako je ovo dvadeseti dio serijala nije nimalo razvodnjen i jedva čekam nastavak.
Svi koji su pročitali ovu knjigu nadam se da ste uživali kao i ja , a vi ostali ako sam vas i malo zainteresirala ovim osvrtom , trk u knjižnicu.






<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.