Kreativni kutak

srijeda , 06.02.2019.

Nisam dugo stavila novih radova. U zadnje vrijeme većinom radim bookmarkere.
Fotkano mobitelom pa su fotke loše.


Sjenilo ili ti ga luster od vune




Decoupage bookmarkeri






















Heklani i šivani bookmarkeri








Teresa Medeiros: Tvoja do zore

utorak , 05.02.2019.




Teresa Medeiros: Tvoja do zore

Izdavač: Mozaik knjiga

Tvoja do zore je malo drugačija priča od prethodnica koje smo imali priliku čitati. Zanimljiva , duhovita i emotivna priča o slijepom junaku Gabrielu i njegovoj njegovateljici Samanthi.

Razočaran i ogorčen Gabriel boravi povučeno na svom imanju gdje je zatvoren u kući danju i noću poput životinje u kavezu. U njegov život ulazi Samantha koja ga pokušava trgnuti iz očaja. Često dolaze u sukob zbog svoje tvrdoglavosti. Samantha je odlučna u svojem planu da Gabriela potakne da nastavi živjeti,a isto tako Gabriel se na sve načine pokušava riješiti Samanthe. No hoće li im uspjeti?

Priča ima dosta duhovitih dijaloga i smješnih situacija. Brzo i lako se čita. U knjizi je naglašena krivnja i kajanje obitelj,a na kraju i same Samanthe koja krije svoju tajnu ( to ćete saznati kad pročitate knjigu da ne spoilam). Odnos roditelja i sestara prema Gabrielu mi nikako nije “sjeo” i zbog toga su mi oni kao likovi jako išli na živce. Pred kraj knjige dolazi do velikog obrata što se tiče Gabriela i Samanthe, jer kao što uvijek biva neke tajne ne mogu ostati skrivene. Nadam se da će vam se knjiga svidjeti i da ćete uživati kao što sam i ja uživala.

Osvrt napisala Natalija M.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.