Sarah Morgan: Praporci u snijegu

utorak , 27.11.2018.




Sarah Morgan: Praporci u snijegu

Izdavač: Znanje

1.dio iz serijala braća O´Neil


Kayla Green je stručnjakinja u odnosima s javnošću, mrzi Božić i u dane blagdana zatrpava se poslom. U njenu tvrtku dolazi potencijalni klijent Jackson O'Neil koji traži baš nju. Jackson je izgradio uspješan posao sa zimskim sportovima u Europi. Nagla smrt njegova oca sve mijenja, a budućnost Snježnog kraljevstva u njegovim je rukama. Da bi spasio mjesto koje je četiri generacije dom obitelji O´ Neil treba pomoć koju traži od Kayle. Kayla u novom projektu vidi spas koji će je maknuti od blagdanske euforije. Došavši u Snježno kraljevstvo to ne bude tako, uvučena je u blagdane još više nego u New Yorku. Kući se nije mogla vratiti jer bi to bilo neprofesionalno od nje,a i morala je upoznati mjesto kako bi mogla pomoći obitelji O'Neil…


Predivna obiteljska priča koja će vam dočarati duh Božića u snježnom Vermontu. Iako je cijela obitelj OŃeil vrlo temperamentna jako su povezani i obiteljske veze su neraskidive. U knjizi je vrlo slikovito prikazano bajkovito snježno mjesto i imate osjećaj kao da se nalazite među likovima. U ovoj knjizi upoznajete cijelu obitelj uz koju ćete se nasmijati. Zavirite u avanturu Kayle i Jacksona i otkrijte da li je Kayla uspjela zavoljeti Božić i zašto ga je uopće mrzila te kako je završila ljubavna priča između dvoje glavnih junaka. Moju preporuku imate.

Sabrina Jeffries: Pod krinkom zvođenja




Sabrina Jeffries: Pod krinkom zvođenja

1.dio iz serijala Škola za nasljednice

Izdavač: Naklada Neptun



On je američki “divljak “, ona engleska dama.

Bojnik Lucas Winter i lady Amelia Plume susreću se u plesnoj dvorani Mayfaira. Zainteresirani jedno za drugo počinju svoje druženje, međutim oboje imaju skrivene namjere.
Amelia sumnja da je Lucasovo zavođenje samo krinka kako bi došao do određenih informacija, pa se i sama Amelia upušta u zavođenje Lucasa kako bi pod svaku cijenu otkrila Lucasove motive. Ovdje počinje cijeli zaplet. ove priče. Koje skrivene motive ima Lucas? Kako njihova priča završava?


Ovo vam je ukratko što se skriva iza ovih divnih korica. Priča je to o vojniku, bojniku koji mrzi Englesku i sve što je vezano za nju. A zašto je onda u Engleskoj ? Poslovno, a također ima i daljnje rođake Engleze. Lucas je bezobrazan, arogantan, jako privlačan i tajanstven. Te osobine privukle su Ameliu, englesku damu pustolovnog duha i vrlo pametnu. Odlična priča od prve do zadnje stranice. Uz dijaloge glavnih likova dobro ćete se zabaviti ali i otkriti tajne iz prošlosti ovih junak. Amelia će uz Lucasa doživjeti pustolovine koje je tako privlače.
Hoće li Lucas promijeniti mišljenje vezano za Engleze uz pomoć Amelie? To ostaje na vama da otkrijete. Ja sam se dobro zabavila uz ovu knjigu i svakako je preporučam.

Osvrt napisala Natalija M.

<< Prethodni mjesec | Sljedeći mjesec >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Nekomercijalno-Bez prerada.