srijeda, 31.01.2018.

Zašto destilirana voda

Zašto destilirana voda?
Savršeno je čista, pouzdana za građu tijela i to bez minerala nego strukturom iona.

Vodena para oživi u destiliranoj vodi i to konačno nije duh nečistog i nedefiniranog zraka, nego savršeno homogeni materijal.

U zatvorenoj posudi destilirana voda se ne kvari. Bolja je plastična posuda za čuvanje od stakla.

Kad popiješ destiliranu vodu, izobilje kisika struji tijelom i oživljava uspavane stanice. Već je počelo pregrijavanje kao dehidracija i prilika za početak umišljanja svake boli.

Često mokrenje je dokaz da se destilirana voda najbrže probavlja i da je ne možeš zadržavati zbog uživanja.

Ovisnici ne prihvaćaju destiliranu vodu, nema energije i ne mogu uživati na okus. Uz to teoretska propaganda i državna mašinerija da zarađuje na prodaji vode, stalno plasiraju nebuloze o destiliranoj vodi. Navodno nema minerale.
Jebeš kristalne minerale, jer su glavni problem za stvaranje viška naslaga u tijelu, kamence, celulit, reumu, sklerozu, trnce i oduzetost osjetljive strukture živaca, osteopatiju, blokiranje funkcija žlijezdi, kidanje veze mozga sa osjetilima.
Gubitak doživljaja, dijeljenje stvarnog i realnog.
Umišljanje psiholoških slika.

U destiliranoj vodi su ioni svih elemenata i lako se vežu za kiseonik (kisik). U tom slučaju destilirana voda je savršeno čist kisik, upravo takav materijal treba za građu tijela (80 %).

Ako ovo ne prihvaćaš, radi kako ti fantaziranje nalaže.
Nema nikakvog smisla da branim i hvalim destiliranu vodu jer je savršena u odnosu na sve pogane stvari mrtve hrane u čemu ovisnik uživa.
- 10:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.