srijeda, 17.05.2017.

ZNANJE

U centru nema mjesta, međutim i dalje je to prostor.
Kakav?
Savršeno čist, vakuum bez ičega i to nazivamo neutralna inteligentna sloboda, savršeno čisto, zato je svjetlo kao izvor.

Odmah dalje od centra u svakom smjeru počinju nekakve strukture. Njima treba vrijeme da se definiraju kao cjeline. Upravo je to svijetlost. Od svijetlosti se sve formira kao cjelina, no ipak je u jednom prostoru.

Tako razlikuj prostor od vremena, točnije svijetlo od svijetlosti, centar od periferije, nulu od sile (jer svaka struktura djeluje gravitacionom silom).

Čovjek logikom miješa pojmove i kada govori jezikom njemu je sve prihvatljivo.
Logika ne nudi definitivan odgovor, zato je to usmjerenje negativno.

Centar živog tijela je mozak, tako se preko krvi održava veza sa svim stanicama i sa prirodom van tijela. Osjetila prenose sve dimenzije i to se prirodno doživljava.

Zato, ako nešto znaš, jasno je kao svjetlo centra i to ne možeš pamtiti.

Pamtiš samo nejasno logično, duševno, subjektivno mentalno, ono čime se čovjek predstavlja.

U tom predstavljanju čovjek se ponaša kao da nema tijelo od krvi i mesa, kao da nije osoba nego nekakav bog energija ili duh.

Što može biti energija?

Analizom činjenica pojam energija se odnosi na svaku strukturu sa gravitacijom, a to može biti i najmanja informacija.
Ta struktura je po prostoru univerzum za sebe i uvijek je u vezi sa većim univerzumom. Tako je prostor inteligentni vakuum što ničemu ne smeta, nema pojavu, a moćno vezuje strukture svakog elementa ili materijala. I tu nema mjesta za plasiranje tajne.

Nikakva teorija ne treba da znaš razlikovati suprotnosti po principu crno i bijelo. Već ako se javlja nekakva nijansa boje, to je utjecaj logike i ne može biti jasno.
- 21:07 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.