subota, 24.09.2016.

PROSTORNO VRIJEME

PROSTORNO VRIJEME

Bezuvjetno jedno nedjeljivo, samo što svugdje nije jednako čisto.

Čovjek je taj što uopće nešto istražuje. Međutim zbog svoje subjektivne strukture (metafizičko stanje), kao etalon, parametar, nultu točku ili stvarno, služi se nutrinom tijela imenom univerzum.

Kao što je tijelo univerzum za sebe prostornom ispod kože iznutra, tako je svaka cjelina univerzum za sebe i na kraju svijet.

U tom slučaju sve dimenzije prostornog vremena imaju lice i naličje.

Lice je stvarno slobodno, nenametljivo čisto bez ikakvih informacija, bez sila, svima jasno kao moć vakuuma. Upravo se radi o konstanti neutralnog vodika.

U prostoru nema ni jedne točke bez nekog elementa, što predstavlja realno informatičko vrijeme individualnih pojava u promjeni materijalnih stanja.

Tako je iz perspektive promatrača centar ili vakuum uvijek na suprotnoj strani kao nula libele, kao slika u ogledalu, kao sunce jasno svima.

Prostorno vrijeme kao hardver i softver računala, kao nula centra i sve druge perspektive bilo kog smjera.

Probaj biti neutralan prema svemu kao nekakva slobodna animacija živim tijelom.

Isključi grč živaca.

Važno je da krv i limfa kao fluidi tijela, ne nailaze na prepreke, jer se onda stanje organizma mijenja.

Ne dijeli glavu sa mozgom i trup tijela sa mudima na dnu, jer svuda treba biti jasno kao kad nešto 100 % znaš i ne misliš kao neku tajnu materiju.

Po teoriji i vjerskom učenju čovjek se služi demagogijom metafizičkog stanja, samo zato da bi mogao misliti i krasti vrijeme, kada uživa u materijalnoj ovisnosti.

Centar svijeta je sunce, a centar osobe je istina, moguća glasom u tjesnacu grla - fizički knedlom.

Sa istinom informatički možeš znati sve ako jasno postaviš pitanje glasom bez otvaranja usta. Knedla grla nepogrešivo daje jasan odgovor, jer je tvoj univerzum u direktnoj vezi sa svakim univerzumom svijeta.

Kao što je svatko tijelom živ, jednako može znati sve ako se ne pravi lud duševnim stanjem, jer je ionako sve isključivo fizičko stanje različite čistoće.


- 10:36 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.