nedjelja, 28.12.2014.

RAZUM

RAZUM

Ako razumiješ prostor tijela, stvarno za tebe vrijeme nije problem. Nije moguće odvojiti vrijeme od prostora, jer se te suprotnosti bezuvjetno drže vakuumom zbog kreacije svijeta.
Taj vakuum je vodik i sunce u središtu, neutralan i nulta točka u odnosu na sve ostale elemente, veze i promjene u njihovim odnosima.
O svijetlosti u knjigama piše svašta, no ako razumiješ potrebu čistog tijela preko krvne slike, jasno znaš da se tim malenim prostorom ostvaruješ u životu i temeljem toga nisi materijalno ovisan, ne moraš mijenjati karakter ponašanja pri svakom s novom pojavom, često u oduševljenju i velikoj želji za posjedovanjem ili uživanjem.
Tko logikom mišljenja želi sve posjedovati svojim ograničenim prostorom, puni se, uživa ili primitivno prazni orgazmom, taj ima poremećaj karaktera gena u krvi i ponaša se glupo.
Glupom ponašanju čovjeka on sam doprinosi, jer umjesto razuma prihvaća logiku, koja mu služi kao maska za uživanje tijelom. Sve su to loše navike iz djetinjstva, zbog mnogo čega, posebno zbog evolucije.
Kad razumiješ sve istinom, stvarno znaš da svijetlost nije ograničena u vremenskom trajanju, jer je vakuum potpuna neutralnost između svih elemenata i vodika.
U borbi elemenata da prigrabe više vodika, sami mijenjaju strukturu i tako sile prelaze u energiju i fizičku snagu.
Ljudsko biće sa živim organizmom ne treba od tijela napraviti spomenik od granita za uspomenu i sjećanje poslije smrti, nego znanjem voditi računa o krvnoj slici i zdravlju, a time je očuvan razum i vitalnost, slobodno živjeti koliko god želi, jer se stanice lako obnavljaju.
Uz jednostavnost razuma znaš da je univerzum samo tajna materija za čovjeka koji se služi logikom mišljenja, sujetom, vjerom, taštinom, moralom, kulturom, pameću, svijesti, no sve je to primitivizam mentalnog stanja psihe zbog poremećaja karaktera gena u krvi i ponašanja, svakoga tko puni, uživa i primitivno prazni stvaran prostor tijela, na putu samoostvarenja.
Život je samo budna sloboda karakterom informatičkih veza svih elemenata u odnosu na vodik koji nikada ne može napustiti nultu točku.
Ako je sve fizičko, logika metafizike u psihologiji čovjeka je samo zbog nekog skrivenog cilja, inače nema nikakvog smisla ni svrhu slobode, jer je negativnost u pitanju kada sam kvariš gravitaciju i time brzo stariš.
Svi kulturni pate od slabosti karaktera, no ipak su sebe prozvali normalnim. U tu družinu ne spada dijete, budala i majstor koji znaju sve jednostavno fizički, istinom i stvarno u doživljaju, bez ikakvog mišljenja.
Kada je zrak u tijelu, od tih mjehurića ili slobodnih radikala je manja ili veća zbrka.
Ako je u organizmu destilirana voda, ona savršeno održava razum.
Bilo koja teorija je ništavna, jer ne oslobađa simbolizam. Po teoriji svako slovo, broj, ili bilo što drugo je zarobljeno. Eto čovjek vjeruje u maglu, jer lakše u njoj ostvaruje viši cilj zacrtan još iz djetinjstva i to će biti njegova primitivna karijera, ništa bolja od genetskih slabosti roditelja.
Kada smo kod gena, sada u trenutku možeš ih početi slagati…..
Kako?
Jednostavno se koristi istinom i to je stvarno početak fizičkog jodiranja krvi u tjesnacu grla preko tiroidnih žlijezda.
Ako se navikneš na taj red, od istine stvarno razumiješ jasno i znaš sve na razini inteligencije.

- 15:43 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.