nedjelja, 07.12.2014.

RAZUM

RAZUM

Vođen od svijetlosti sunca, danju i noću stvarno razumiješ jasno, jer savršenstvo ne ostavlja vremena za mišljenje, kao druge pojave.
Od tebe do sunca i obrnuto jedna je informatička materija, prostor svake fizičke čistoće, od vakuuma čiste svijetlosti do najtvrđeg dijamanta.
Stvarno inteligentno apsolutno logično razumiješ kroz pojavu, od najsitnije vidljive točke, do univerzuma, ne samo kao krug nego kao prostornu kuglu.
Sve to doživljeno je jasno i ne moraš imati posebno mišljenje.
Ako kod novog susreta s pojavom, analiziraš koliko je čista u odnosu na sunce, jasno znaš što znači tebi, da li je opasna i štetna ili ne trebaš trošiti vrijeme na nju. Fora je u neutralnoj analizi pogledom, jer je tada i uvid jasniji.
Percepcijom je dovoljan trenutak, kada brzinom 24 slika (zbog 24 sata dana i noći), kao u nultoj točki libele, možeš jasno odrediti vrijeme ili prostor koji istražuješ kroz neku pojavu.
Za razum logičnog ništa tajna nije.
Tajnu sam napraviš zrakom u mozgu, umjesto destilirane vode i tada muda nagonom imaju ulogu vodiča, što je svakako primitivno zbog seksualne želje, gutanja hrane ili nečeg drugog, čega se ipak sramiš, jer iz dubine znaš nije jasna veza sa stvarnim.

- 21:20 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.