srijeda, 12.11.2014.

ČOVJEK IZUZETAK REDA

ČOVJEK IZUZETAK REDA
Upravo čovjek vjeruje da je izuzetak u životu zbog slobodnog mišljenja, a stvarno je žrtva neznanja, što potvrđuje genetski i slabostima ponašanja u svemu.
Zato se čovjek ne može ostvariti, jer to nije moguće bez reda vrtnje oko sunca svake stvorene gravitacije koja mora oslobađati informacije, inače će postati negativna i brzo stari usamljeno u magli umišljene bolesti prije smrti.
Red je kad logično razumiješ potrebe sklada tijela sa vrtnjom dana i noći, zbog svih promjena uzroka i posljedica, jer se sve mijenja u nekom odnosu, ali stvarno prostor univerzuma ostaje izvorna ideja za svako slobodno ostvarenje.
Red nije sujeta, kultura, materijalno bogatstvo, vjera u boga, taština, uživanje punjenjem i pražnjenjem životne sile tijela.
Red je jednostavna percepcija svakog trenutka, slobodnim znanjem, inspiracijom razuma od čiste krvi.
Navikom iz djetinjstva u zadržavanju mišljenja, počinje taština mentalnim subjektom psihe i sve nevolje u pubertetu, zbog čega kasnije čovjek sebe ne može ostvariti.
Jednostavno razumijevanje nije umišljena sujeta, intuicija, osjećanje emocije, pamćenje ili mašta, no ovisnost je tako programirana da čovjek nema vremena sebe mijenjati na bolje.

- 11:53 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.