petak, 31.10.2014.

ENERGIJA

ENERGIJA
Savršenoj materiji nikada ne fali ništa, jedino individualne pojave kvare red, kao što oblaci zaklone sunce.
Koliko čovječanstvu fali energije, toliko je ona zarobljena u neznanju i primitivnom ponašanju svakog čovjeka prema općem redu prirode i dublje.
Navodno se sunce hladi, a stvarno je klimatski rat u pitanju, izazvan mnoštvom aktivnih satelita koji mijenjaju informatički prostor i umjesto slobode dominiraju razna zračenja sa nesagledivim posljedicama.
Vjera i društvo manipuliraju javnost zbog novca, zato sve ima cijenu.
Prije nitko nije vodio brigu koliko ljudi ma u svijetu, no danas se o tome posebno vodi računa, upravo zbog energije i interesa, jer svima postaje tijesno u jedinoj materiji.
Svako neznanje je kao umišljena bolest lako se liječi jednostavnom revolucijom, okretanjem svega u suprotnom smjeru.
Državni registri najviše dovode do podjela, mržnje, ratova, jer nisu u pitanju prirodne potrebe nego zvučna imena moćnika koji čine sve da vide čaroliju pakla, jer upravo napredni umovi samo na tome rade.
Energija je kolateralna šteta između fizičkog stanja i vakuuma svake cjeline, što znači stvarno je u pitanju red kojim se nešto ostvaruje.
Umjesto mišljenja svatko treba prihvatiti misao od prirodne percepcije i to je pravi put povezivanja pojava sa izvorom, vremena s prostorom u materiji.

- 15:42 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.