petak, 31.10.2014.

GRIJEH

GRIJEH
Manipulacija nije moguća bez grijeha prema materijalnom redu.
Ništa u postojanju nema ulogu, samo je čovjek glumac sa ulogom u životu.
Zbog uloge čovjek ima datum rođenja, zaveden je u matičnom registru pod imenom, prezimenom, matičnim brojem, jer je takav potreban društvu koje opstaje radi njega na primitivan način po sistemu vrijednosti novcem.
Bez zavođenja u državnom registru svako dijete bi odrastalo razvijajući se uz ljubav percepcijom doživljaja i razuma, bez krivnje i uloge čovjeka glumca u društvu.
Vjerskom demagogijom opstaje i crkva, koja ima skupo opremljenu bogomolju, svećenika i vjernika, a država daje novac.
Sve to je višak energije koja smeta, jer u svijetu umjesto ljubavi reda i mira, caruje nasilje, neizvjesnost od sutra, česte krize i ratovi, a ljubav se plaća novcem kao roba.
Dječji doplatak je simboličan, no stvarno služi da bi majke prijavljivale djecu po rođenju, jer je društvu bitno imati u registru svakog čovjeka.
Tako u grijehu učestvuje svatko, jer je manipulacija majstorski osmišljena.
Umjesto percepcijom razuma čovjek se služi bezvrijednim mišljenjem. Umjesto doživljajem čovjek se služi manipulativnim osjećanjima.
Umjesto slobodnih informacija čovjek koristi zarobljenu energiju punjenja u sebi i zato je mentalno nasilan željama bez volje na kraju.
Nove tehnologije su samo potpuno krivi smjer umišljanja i neznanja u odnosu na vrtnju dana i noći i konstanti gravitacione sile kojom se svaka pojava ostvaruje.
Zbog svakog čovjeka u svijetu je napetost, kao da je planet trudna žena, no napet čovjek zna se što može uraditi, samo eksplodirati sa nesagledivim posljedicama.
Gdje je život materije, gdje je znanje, kao da ne postoji izvorna ideja, kao da ne vidimo sunce u centru vrtnje?
Svi su zarobljeni željom za većim uživanjem, za koje treba novaca i nove energije, a toga je sve manje, kao najskuplji lijek.
Na kraju neće biti ni dovoljno zraka za disanje, jer prostor nije oslobođen od viška energije koja je blokirana umjetnim ostvarenjima od betona, stakla, željeza, plastike i silikona.
Čovjek sam sebi sječe granu na kojoj sjedi na drvetu.
Čovjek sam buši rupu na brodu iako njime putuje oceanom.

- 15:37 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.