srijeda, 01.10.2014.

ENERGIJA

ENERGIJA
Biološki živi organizam tijela stvarno je definirana materija od optimalnog broja stanica.
Materija tijela je fizička snaga elemenata, indukcija sile zbog strujanja fluida krvi i limfe i moć zbog jasnoće doživljaja.
Za novorođenče ne možeš reći da je energija, što znači još nema energetsko punjenje u sebi, nego je mila zbog čistoće i reda potpune prisutnosti bića u ideji.
To nije čovjek koji misli, pametan je i svjestan, ali ne razumije logično i ne zna koje su materijalne potrebe, nego sebično dijeli ličnost, tako što pored objektivnog tijela stvara mentalni subjekt.
Navikom na punjenje tijela i uživanjem u okusu oduševljenjem, posljedica je negativne struje, koja blokira prirodno ubrzanje krvi i limfe kroz organizam. Pojam struja znači sila kretanja, a punjenje se kreće prema dolje, prema spolovilima i tu stvara usporenje krvi i strah, da li se ona uopće može popeti u mozak zbog jasnoće.

Po teoriji djelovanje uma je svatko na svoj način prepisivao, ali kada imaš doživljeno iskustvo višegodišnjim održanjem čiste krvne slike i zdravlja, veoma jasno znaš praviti razliku između ideje i pojave, između razuma i uma, između materije i materijalnog, između dana i noći, između crnog i bijelog, zato što koristiš informatičku brzinu i vrijeme održavaš na nuli, a to je potrebno jer nemaš strah od gravitacije, što praktički znači starenje.

Tijelo cjelinom materije ima potpun smisao i svrhu slobodnog znanja reda i mira, što ga čini pravičnim u karakteru ponašanja.
Ako provjereno znaš da se destilirana voda u boci stvarno ne kvari i ne stari, realno i logično trebaš znati da se u tijelu od 80 % destilirane vode, također neće dogoditi prijevremeno starenje.
To znači destilirana voda u boci nije energija nego informatička čistoća mudre prirodne tvari, jer ne zadržava ideju u samoostvarenju pojavom, ne zadržava nikakve vibracije i informacije, nego bezuvjetno održava vakuum što znači nultu točku svijetlosti u izvoru iz sunca.
Ako destiliranu vodu daju infuzijom kod bolesti i prirodnoj transfuziji kad nema davatelja krvi, realno je i logično da je imaš svakodnevno u prehrani.
Logično je da znaš fizičko svojstvo krvi najprije gustoćom na razini iona destilirane vode, jer je to razina informatičkog vakuuma nule.
Logično je da piješ destiliranu vodu i da je skoro bez većih promjena kroz tijelo takvu pišaš, jer si tada siguran u čistoću krvne slike.
Krvnu sliku održavaš u samoj pripremi hrane za gutanje i naravno treba biti živa, još bolje ako cijediš sokove, jer ne moraš probavljati celulozu, koja samo usporava metabolizam.
Logično je kad stvarnom percepcijom doživljavaš vakuum nule u sebi i to je jasnoća iskre, kao na svjećici u motoru. Upravo je to misao oslobađanja svega radi veze s izvornom idejom, koja održava volju.
Slobodno mišljenje nije percepcija, nego perspektiva uma što troši jedino vrijeme koje imaš za samoostvarenje spoznajom materije tijela.

Kad nešto govoriš trudi se da je najprije tebi jasno, jer ako to nije, nećeš biti shvaćen od drugih.

Svaki čovjek se ponaša kao akumulator strujom, jer nema slobodu trenutkom percepcije, nego mora misliti zbog društvenih obveza.
Vlastita materija tijela ne traži da je misliš, jer je to jedan doživljaj ideje, pojave, materije, života i znanja.
To je nula ili vakuum biološke libele, bez obzira kako je teoretski formulirano.
Doživljeno u trenutku nije formulacija uma koji ima namjeru nešto uraditi, nego razum i znanje za očuvanje reda u materiji, jer ako to nije dolazi do materijalne ovisnosti zbog stvorenih struja od različitih objekata.
Destilirana voda u sebi nema struje, a obična voda je ima, jer struju čine svi kristali minerala. To su posebni entiteti svaki vuče na svoju stranu i voda je informatički zagađena, što nije zdravo za krv.
Većinska destilirana voda u organizmu, traži prehranu s većinskim pijenjem destilirane vode, kako direktno, tako u sokovima od svježeg voća i povrća i to je potpuno znanje, da punjenje ne izazove struju u organizmu, a to nije zdravo, jer postaješ agresivan, nasilan kao bomba.
Napredni umovi su puni struje i naravno Tesla je nju materijalizirao tehničkim inovacijama, što je čovječanstvo zavilo u crnom neznanju.
Fora je da struju proizvodimo solarnim panelima i koristimo je za pročišćavanje svih voda u prirodi. Biljkama i životinja je također potrebna čista voda, a stvarno je nemaju više, jer sve su atmosferske vode prljave.
Recimo upotrebom destilirane vode, ni jednu biljku nije potrebno kemijski tretirati zbog boljih prihoda.
Upravo je izobilje hrane od rejuvelca klijanja sjemena u destiliranoj vodi. To trebaš vidjeti i uraditi da bi znao cijeniti krv, zdravlje i materiju tijela.
U proizvodnji lijekova sve upropaste jer lijek učine mrtvom tabletom ili kapsulom. Jednako tako kod termičke obrade hrane ona postaje mrtva.
Konzerviranjem, soljenjem, začinima, uljima, mijenjaju se svojstva elemenata u hrani.
Tijelu su samo potrebne strukture iona, jer tada je mentalna struktura stabilna percepcija u mogućoj nultoj sveprisutnosti, zbog prirodne brzine krvi i limfe.

Malo je reći da su teoretske pretpostavke manipulativne za ulogu čovjeka s posebnim potrebama u društvenom sistemu crkve i novca, zbog nasilja u njegovom ponašanju i znanju koje koristi za umišljanje uživanja energijom i uništenje prirode.

Kultura je u cjelini idiotska politika sebičnih kriminalaca, koji nisu krivi za takvo ponašanje, jer ne znaju bolje.

No svatko je kriminalac ako se srami sebe i skriva iza maske punjenja zbog uživanja, a žali se na sve van tijela.

U modi je meditacija, ali tu perverziju znaš jedino kad pročistiš krv i shvatiš koliko je to idiotski osmišljeno zbog religiozne duhovnosti.
Istok i zapad su kao dan i noć, s promjenom svakog trenutka, no manipulacijom se ništa kvalitetno ne mijenja kada je u pitanju razum slobodnim znanjem logike, jer je sve podređeno metafizici magle u psihologiji naprednih umova koji nas, evo dovedoše do klimatskog rata i samouništenja.
Nikada ovan s mudima ne vodi stado preko brvna nabujale rijeke, nego naivna ovca, jer hladno razumije što treba uraditi tog trenutka zbog opstanka.
Tako na prvi pogled naivno dijete ne zna ništa, ali svakako prirodno percipira razumom realne logike, a u školi mora glumiti idiota za ocjenu uma.
Zato đaci ne vole lektiru jer su u njoj priče idiota, kao droga za dječji razum i djeca zbog taštine i skrbi pristaju na takav vid društvenog nasilja.
Još kada se na sve to okači vjeronauk, mučenje djece je još veće i nemaju izbora pristaju na šećerni mišomor. Naviknuta djeca na kristale mrtve hrane, konačno se ponašaju i nazivamo ih kristalnom djecom.
Sve rade umom, a ne razumiju logične potrebe čiste krvne slike i zato nisu zdrava u ponašanju, nego su tihe bombe.
Revolucija nije da se sruši vlast i bogomolje, nego da očistiš krv i ne ovisiš od primitivizma.
Ako bi svatko odrastao sebe doveo u red, ne bi bilo državnih granica, vlasti, crkve, novca, podjela među ljudima, nego bi svatko bio odgovoran za ljubavnu inspiraciju i očuvanje prirode, koja svima nudi svega u izobilju, samo je pitanje znanja kroz doživljena iskustva jednostavnom čistoćom percepcije kada ne gubiš vrijeme.
Znači najveći dobitak je struja tijela na nuli, što znači prirodan karakter u ponašanju ljudskim razumom znanja, bez mentalnog subjekta umom.
Kakva je to kultura ako su većina u njoj poremećeni u ponašanju?
Kakvu tajnu propagira crkva kada sve radi zbog novca?
Kakva je to medicina kada zna za destiliranu vodu a svima preporuča klor u vodi od gradskog vodovoda?
Kakav je to medijski rat osam moćnika na vrhu, ako združenim novcem rade na klimatskom oružju?
Gdje si ti u svemu i da li znaš od kakve si materijalne strukture?
Zato što ne razumiješ tko si, vjeruješ čudu, imenom tajna, duh, energija, uživanje. A ne razumiješ jer gaziš preko istine, pa zbog toga realnu logiku ne doživljavaš objektivnim tijelom, nego si materijalno ovisan od drugoga i drugih stvari.
Kakav si ti čovjek pameti i svijesti kada se služiš životinjskim osjetima?

- 05:26 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.