utorak, 30.09.2014.

ČOVJEK

ČOVJEK
Kulturan čovjek je normalan zbog pameti i svijesti, zbog taštine, morala i vjere u tajnu teoretskih pretpostavki.
Zato je pogodan da društvo njime manipulira, tako što čovjek sam bira vlast u državi, koja pristašu drži kao taoca, dok moćnici uživaju u svojim umišljanjima.
Sve radiš sam, slobodno misliš, ideš u crkvu, gutaš mrtvu hranu, upražnjavaš primitivan seks pražnjenjem vitalne sile tijela zbog umišljenog orgazma kada u grču izbaciš dragocjenu spermu.
Zbog uloge čovjeka izgubio si pažnju na stvarnu materiju tijela, koje služi kao objekt doživljaja svega realnog i logičnog iz prirode.
Ujedno tijelo je pravo znanje materije u životu, jer je cjelina ideje i pojave u jednoj percepciji neovisnom nulom biološke libele.
Postao si ovisnik od materijalnog.
Zbog društva, pameti i svijesti, nemaš ideju ni za obične potrebe, jer si odustao od razuma, pogazio si misao istine i sve dalje su samo misli iz magle psihe od punjenja kojim se navodno smiruješ, no zbog njega gubiš zdravlje.
Punjenje je slatko samo u ustima, no brzo padne na dno, uspori krv, u jajnicima i mudima proradi sila nagona, umišljaš razno uživanje, a ne znaš kako popraviti stanje, kako povratiti razum mozga.
Teško je mnoge želje i misli, kao ovce dovesti u tjesnac grla gdje je jasna misao, jer nemaš vodiča, izgubljen je u magli ili spava.
Što može mozak bez krvi, nego da dehidrira, jer u pinealnoj žlijezdi slabi vakuum za vezu sa idejom izvora kojom se ostvaruje pojava tijela.
Vakuum nije moguć bez vibriranja svih stanica, a njih si blokirao sluzavom krvi.
Sve je povezano u jednom prirodnom redu krvotoka, limfe, organa i njihovih funkcija, no ne vodiš računa o zdravlju. Srce otkucava nepravilnom religijom i to stvara strah.
Zbog toga stimuliraš seksualni nagon i u grču orgazma strah prelazi u pohlepu.
Ispod pupka imaš jaku želju za punjenjem i gutaš svašta, navodno uživaš, no to je samo utjeha slobodnim mišljenjem bez stvarne slobode.
Neiskren si okrivljuješ prijatelje i one koji su ti najbliži. Postaješ psihopata.
Zbog toga mrziš sebe, ostaješ bez ljubavne inspiracije, a drugi misle ti njih mrziš, jer tako te osjećaju, negativan si.
Nemaš izbora preostao ti ponos jer si prije punjenja ipak bio zdraviji i nadaš se.

Ne razumiješ da si već ovisan od loše navike punjenja i mentalno usporenim subjektom samo želiš a malo voliš.
Stvarno kao doživljaj u tebi ne postoji jer si daleko od ideje, pod maskom na površini i sramiš se ući u krv koju si pokvario.
Zbrka te prati, nesiguran si, neodlučan, hladno ti je ili imaš vatru.
Psuješ majku, oca, boga, državu, vlast, predsjednika, no ništa ne popravljaš.
I dalje si kulturan čovjek no loš si za sebe, zato nitko u tebe nema povjerenje.
Bez ideje ne možeš se ostvariti ni spoznati u znanju. Već je poznato slični tebi umiru željnom dušom, što je svakako primitivno neznanje.

- 08:08 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.