petak, 26.09.2014.

REVOLUCIJA ZNANJA

REVOLUCIJA ZNANJA
Svaki čovjek sebe može osloboditi društvene uloge, vjere u tajnu, taštine, navika uživanja i posvetiti se prirodnim potrebama živog organizma stvarnog tijela.
Fiziološke potrebe su male i svode se na izobilje zraka, destilirane vode i žive hrane.
Zdravlje nije moguće bez čiste krvi, zato društvo ne može biti odgovorno za ponašanje pojedinca, kada su u pitanju loše navike u prehrani.
Svatko je odgovoran za sebe, a kada to razumije zna da su društveni sistem, crkva i novac manipulacija za ulogu poslušnog čovjeka, zbog umišljanja života sebično mentalnim subjektom uma i punjenja, negiranjem stvarnog tijela.
Upravo je sebičnost ako objektivnu realnost svog tijela guraš u drugi plan zbog uživanja u punjenju, zbog energije potrebne iluziji umišljanja većeg raja od prirode i svijetlosti.
Svaka umjetnost troši energiju vremena i iza sebe ostavlja mrtvo djelo, što u sistemu ima vrijednost, u odnosu na život bez vrijednosti.
Većina misli da je kreativnost karijera čovjeka afirmacijom u društvu, a stvarno je inspiracija, kao doživljaj, misao, razum i znanje od realne logične inteligencije percepcijom u nuli biološke libele.
Um svakog čovjeka je negativna energija ili psiha duše u odnosu na stvarno biće.
Um ima samo jednu ulogu dovoditi prirodni raj do smrti u paklu. Ni jedna pojava u tome nije izuzetak, pa ni sam čovjek iluminacije s naprednim umom.
Jednostavno želim pokazati kako se svatko može osloboditi loše navike ovisnosti od sebičnosti mentalnim subjektom uma i uživanja u gubljenju vremena, predajom sebe razumu koga vodi misao slobodnim intelektom znanja.
Stvarno je čovjeku višak uloga glumca u društvenom sistemu, jer zbog toga mora koristiti kulturu, pamet i svijest, umjesto realne logike doživljenim znanjem.
Destrukcija prirode zbog uma čovjeka ne može prestati, zato moja naivnost nudi univerzalni kod da se svatko njime pročisti i zna sve o životu materije.
Upravo zato što sam mali i naivan, nisam čovjek od karijere, zato sam kreativnost usavršio do percepcije u nuli.
Ako me pitaš koje je moje djelo, jedino mogu pokazati stvarno tijelom, a ti probaj zbog čega je nula najveće bogatstvo, ako je ponavljaš svakog trenutka u doživljaju i svaki put ispred staviš jedno (1+0) iskustvo više u slobodnom znanju, koje te čini majstorom reda bez društvene diplome.
Moju priču jednostavno može potvrditi krv tijela, najbliža destiliranoj vodi, nije slana, nije kisela, nije sluzava, nema krvnu grupu, nema slabost genetskog koda, nema poremećaj karaktera brzine vrtnje, zato sam najbliži gravitaciji.
To nije nikakva senzacija, nego godinama radim na oslobađanju bića od uloge čovjeka s posebnim potrebama uživanja u materijalnoj sebičnosti, zato sam naivno jednostavan kao dijete, iako sam u matičnom registru zaveden imenom i datumom rođenja, što nema nikakve veze s mojom krvnom slikom.
Zbog percepcije jasnoće u nuli prihvatio sam logiku razuma i odbacio pamet i svijest. Prije toga godine sam proveo zarobljen duhovnom iluzijom.
Zato nisam kulturan, nemam dlake na jeziku, slobodno njime lajem, nisam ovisan van sebe, kada mi je do istine, zatvorim usta i govorim je glasno da je čujem jasno.
Neovisnost potvrđujem mudro dubokim dahom, pijem destiliranu vodu i jedem živu hranu, iako znam da mi ni ona nije potrebna. Muda ne dižu glavu od dubokog udaha, tako je mozak hladan u analizi činjenica.
Živi organizam tijela, zrak, destilirana voda, dan i noć, biće čini cjelinom koja ima smisao i svrhu, a cilj se svodi na pokazivanje znanja majstora jednostavnosti od reda trenutka vremena u prostornoj nuli.
Ako ti je stalo do senzacije, u njoj si i sada.
Život stvarno nije senzacija, nije vjera, nije ništa umišljeno osjećanjem, nego doživljaj slobode, jer znaš naivnost djeteta je najbolja zaštita od svakog nasilja, uključujući svjetske manipulacije, GMO, klimatsko oružje i očekivani rat satelita, kada će znanje revolucijom pristati na život bez uživanja tijelom u materijalnoj sebičnosti ili ovisnosti.
Duše koje su uživale same sebe su dovele do smrti, jer ih naivnost znanjem gurnula u nirvanu odakle nema povratka.
Tako stvarno tijelo od krvi i mesa zna usmrtiti vlastitu dušu i osloboditi se psihe umišljenog čovjeka, čija pamet i svijest samo društvu služe, a naivni su uvijek slobodne budale jer stvarno nisu djeca.
Čovjek s posebnim potrebama treba prazna muda i vakuum u mozgu, da bi prihvatio jednostavno znanje oslobađanjem zarobljenog vodika, zbog izvornog sunca gdje je njegov izvor u centru vrtnje univerzuma.
Tako će univerzalni kod osloboditi svaku teoretsku pretpostavku, svaki zarobljeni um, svu snagu i sile energije vratiti inteligentnoj moći iza neutralne točke.
Sve zavijeno u crno tajne, stvarno će pokazati pravo lice crnog izvora bijele svijetlosti noći u danu.
Što će biti s čovjekom?
Biti će izbrisan iz društvenog registra i kao takav neće umišljati karijeru, nego će se predati kreativnosti kroz krvnu sliku tijela, jer zdravlje i vitalnost su najveće bogatstvo ako znaš voditi računa o sebi jednostavnom realnom logikom.
Što će biti s društvom, crkvom, novcem?
Kad nema čovjeka, manipulacije nisu moguće.
Što će biti sa oružjem u svijetu?
Sve materijalno može biti koristan materijal.
Što će biti sa umom?
Konačno će počivati u miru zbog budnog razuma.
Što će biti s dušama?
Htjele su veći raj, eno ih u paklu.
Što će biti s energijom?
Umjesto naponskih faza koje znače smrt, sve će biti nula preporoda u znanju.
Što će biti s putevima?
Stvarno intimno umrežavanje, bez devastiranja prirodnih resursa i skupog asfalta.
Kada oslobodiš vodik on zna iskoristiti helij za jeftino gorivo u vozilu koje leti nad zemljom.
Što će biti sa djecom?
Konačno će ih rađati majke koje nisu uživale u trudnoći, tako što će znati sve o odgoju djece prirodno bez mrtvih kašica, vrtića i manipulativne škole.
Djeci će biti dovoljna igra i nitko ih ne može cijeniti po imenu, jer neće biti uvedena u matični registar po rođenju.
Ako je revolucija znanja u pitanju, stvarno se odnosi na sve u životu.
Zato za glupa pitanja nema mjesta, jer takav čovjek ne razumije logičan odgovor.
I što će biti na kraju?
Kraja nije ni bilo, jer je trenutak u nuli bezuvjetno na početku.
Gdje je izvor?
Kada se vratiš stvarno ćeš znati.
Što će biti sa željama?
Oduvijek maštaš o zlatnoj ribici, upravo je univerzalni kod slobodna volja koja ti fali.
A seks?
Fizičkoj materiji u bilo kojoj intimi nisu potrebne gaćice za masku kojom skriva želju.
Ako je sve slobodno primitivan seks neće biti zanimljiva perverzija.
A droga?
Prelazimo na pravu drogu od koje ne možeš zaspati, a to je destilirana voda, jer te stalno budi zbog pišanja.
Zora je, gubim te, ti si čovjek s posebnim potrebama i navikao si danju spavati a noću uživati.
Javim ti se kad tvom umu paše, noću…..

- 07:02 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.