ponedjeljak, 22.09.2014.

SNAGA SILA MOĆ

SNAGA SILA I MOĆ
Živi organizam tijela prirodno usklađuje snagu i silu, percepcijom trenutka u nultoj točki biološke libele, jer su tada sve informacije oslobođene i inteligentna moć direktno iz izvora vrtnje univerzuma stvarno djeluje.
Kroz svijetlost se potvrđuje vakuum, a gdje je nulta točka tu je i inteligentna moć nevidljivog izvora.
Usklađeno biće razumije i zna realne fiziološke potrebe u logičnom socijalnom življenju. To znači sa pravim znanjem nikome nije potrebna fizička snaga atlete, niti mentalna sila naprednog uma, nego samo razum dovoljan za percepciju, inspiraciju volje, ljubavnu radost i misao slobodnog intelekta. Znanje se postiže iskustvom i dobrim navikama, kroz odrastanje i sazrijevanje. Znanje struke je nešto posebno.
Naravno čovjek odavno negira realnost kroz logiku i stvarno ne razumije potrebu očuvanja zdravlja, zato sve grabi kao da mu je zadnji dan u životu.
Posebno je zanimljivo uživanje u punjenju tijela prejedanjem i pražnjenje žive sile orgazmom u grču cijelog bića.
Život jest pravo znanje, ali je čovjeku stalo do uživanja.
Jasnoća percepcijom je trenutak na nuli, no svatko želi više od toga.
Ako pitaš čovjeka što želi, on ne zna, jer je sebičan, mentalan i subjektivan.
Okruženi smo senzacijama, tajnama i katastrofama.
Krivac ne postoji, ali je svatko u krizi, neizvjesnosti i strahu za sutra.
Znanja ni od kuda, sve se svodi na manipulacije zbog interesa.
Prave vrijednosti odavno imaju cijenu i sve se novcem plaća, uključujući istinu i ljubav.
Čovjek je glumac pod maskom zbog društvene uloge, a zbog pameti i svijesti uopće nije odgovoran prema životu, što pokazuje primitivnim nasilnim ponašanjem u svemu, narušenim zdravljem i negativnim karakterom.
Svi su opsjednuti uživanjem i to je neznanje kao najveća zavjera, svatko protiv sebe, kroz utjehu slobodnim mišljenjem, da je uvijek drugi kriv za posljedice.
Zbog manipulativnih teorija za najobičnije pojave u svakodnevnom životu, nećeš pronaći valjanu definiciju koja ti može biti od pomoći.
Sve se svodi na metafiziku i psihologiju, a to su najveće gluposti koje nemaju nikakve veze sa jednostavnim životom kroz fizičko tijelo i realno logičnu prirodu sa jasno vidljivim suncem u centru univerzuma.
Naravno teoretski je lako pretpostaviti da u galaksijama ima bezbroj većih sunca.
Univerzalni genetski kod je sam život, znanje, red i mir kojim se ostvaruje vremenska vrtnja u prostornoj gravitaciji tijela, jer je ono dovoljno za potpunu spoznaju.
Za taj kod ni jedna tajna ne postoji i svatko se njime može služiti ako popravi krvnu sliku, oslobodi je krvne grupe i genetskog koda, jer su to slabosti karaktera zbog čega osoba nema prirodnu moć percepcije.
Naravno znam kakva je reakcija svakog čovjeka koji misli i jasno ne razumije realno i logično za stvarno jer nema taj doživljaj nego sve osjeća emocijom.
Nije sve tako crno no previše je nasilja.
Policajci šetaju s pištoljima među djecom i trudnicama, što nema nikakvog smisla ni svrhu slobode, ali ima cilj da se vlast mora održati koja sama sebi služi. Kriminalac nije sitan lopov koga juri kordon policije, nego političar koji uz najviše ovlasti milijune grabi za sebe i naravno policija i zaštitari ga čuvaju, još ima društveni imunitet.
Ako netko odlijepi u namjeri da počini krivično djelo pljačke ili ubije nekoga, on to neće uraditi pred policajcem. Bahatost policajaca na ulicama sa oružjem do koljena je sramota, posebno negativno jer se djeca dive pištoljima iz igrica.
Ako je netko pravičan što će mu zaštitari?
Stvarno nikome nisu potrebni ni vlast ni društvo, tim prije što svaki dan objave neku kriminalnu aferu od strane onih na vlasti.
Idiotizam svake vrste jest kad netko bježi od logike stvarnog života tijelom, zbog uživanja mrtvim punjenjem u njemu.
Čovjek je posebna fora i najveća manipulacija u svijetu. On je najveća tajna i neznanje. Ubačen je da iluminacijom želja, posebnim priznanjem mentalnog uma, bez razuma radi na uništenju prirode.
To i jest evolucija.
No nju može zaustaviti revolucija znanjem.
Ako čovjek negira potrebu čiste krvne grupe i ne čuva zdravlje nego u svemu želi uživati, nemamo o čemu pričati, on ima pravo na to. Borba za znanje nije nasilje.
Za slobodnu vječnost univerzuma svejedno je što se dešava u životu materije, jer sve individualne pogreške svijetlost popravlja kroz smrt i vakuum zbog stvarne moći inteligencije iz točke centra.
Svašta se dešava ali kreaciju nitko ne može zaustaviti.
Ljudsko biće je društveno, ali je prava potreba suživot u nenasilnim zajednicama, gdje svatko vodi brigu o sebi i drugima, bez administracije vlasti, bez policije, bez novaca, crkve i škola, gdje će svaka buduća majka imati pravo znanje što znači roditi dijete.

- 04:46 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.