petak, 19.09.2014.

PREHRANA


PREHRANA
Zbog mentalnih navika često osjetiš glad i želiš uživati u punjenju tijela hranom.
Ako jedeš cijele namirnice, zbog brzog gutanja bez žvakanja, još osjećaš glad.
Ako od iste količine napraviš sjeckanu salatu, glad nestaje na pola.
Ako od iste količine iscijediš sok, glad se još smanjuje za pola.
Fora je u brzini kojom sok stiže do krvi i stanica.
Krupni komadi mesa dugo su u probavi po više sati.
Najbrža probava je destiliranom vodom i zbog toga ne možeš uživati, piješ samo koliko organizmu stvarno treba.
Vezani vodik za ostale elemente je uvijek presudan za genetsku strukturu, karakter i ponašanje.
Recimo komad čelika je stabilan i nikome ne smeta. Ako taj komad usitniš u prah ispod pet mikrona, on će pokupiti vodik koga uvijek ima u vlažnoj atmosferi i dolazi do eksplozije, a ti se čudiš kako željezo može biti bomba. Željezo je samo pojava koja drži vodik, a on je najbolje gorivo.
Za krv treba destilirana voda i hranljive tvari u njoj, bez mineralnih kristala elemenata, nego samo slobodne strukture iona.
Kada puniš tijelo mrtvom kuhanom i začinjenom hranom, ona fermentira, oslobađa mjehuriće a za njih se veže vodik. To su slobodni radikali koji krv čine sluzavom, usporenom a tebe subjektivnim i mentalnim.

- 12:14 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.