srijeda, 17.09.2014.

BEZUVJETNO LJUBAV

BEZUVJETNO LJUBAV
Materija i materijalno u odnosu su kao bezuvjetno i ljubav, kao sloboda i ovisnost, kao noć i dan, kao tijelo i ja, kao logika i inteligencija, kao stvarno i stvarnost, jer u pitanju je život materije zatvoriti krug prostornom kuglom, u svakom trenutku vremena i svakoj točki prostora, čime se postiže JEDNO, jasno moguće percepcijom od svih perspektiva.
Prostor je stvarno kugla materije u cjelini.
Vrijeme je samo jedna hologramska ravan, presjek, folija, sloj, sjaj, jasnoća percepcijom trenutka ili gubitak umišljanjem svih perspektiva kroz želje.
Zato život nije uživanje nego red čistoćom pravde, jer nemaš dvije materije za uživanje, sve je JEDNO.
Sve individualno u stvarnosti, stvarno je sastavni dio cjeline, jer nigdje prostor ne može biti prazan bez informacija, vibracija ili pojava. Naravno sve ne vidiš očima, još vakuum kao inteligentno djeluje na svaku realno logičnu pojavu i tako je stvarnost u prisutnoj materiji stvarna. Samo misao u percepciji razumije jasno i zna logično što je trenutak u točki. Slobodno mišljenje služi za uživanje psihom, što je suprotno životu.
Bezuvjetno ljubav i obrnuto ljubav bezuvjetno, sa sobom ili u sebi stvarno percepcijom doživljaja, a ne osjećanjem da fali netko ili nešto, zbog čega misao razuma, umišljaš psihom i nisi zadovoljan.
Živi organizam tijela zbog prirode treba elemente i nije ovisno od njih ako punjenjem ne kvari karakter ponašanja.
Zato je mudrost zrak i voda, računajući hranljive tvari u njoj u obliku strukturnih iona.
Bezuvjetno je realno logična predaja pogleda uvidu, bez umišljanja razumiješ jasno. To je inspiracija od prirodnog strujanja krvi zbog trenutka percepcije u nultoj točki jasnoće, koja daje misao i intelektom se oslobađa u vidu znanja. Upravo je to doživljeno iskustvo i možeš stvoriti naviku.
Većina ljudi misli da je ljubav dobitak nečega od druge osobe ili stvari za slijepo uživanje.
Pravo je kada fizičkom intimom osobe oslobađaju snagu i potencijal za ljubav. Time se negativnoj energiji daje kreativan smjer i od svih želja, samo jedna postaje volja i logično jasno razumiješ.
No svatko kroz sebe stalno treba inspiraciju i ona je jednostavnija s praznim tijelom, jer punjenje djeluje na pospanost, mrzovolju, nove želje i gubi se razum zbog umišljanja.

- 05:10 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.