nedjelja, 14.09.2014.

KRVNE GRUPE

KRVNE GRUPE
Zdravo vitalno tijelo pravilnom prehranom održava homogenu ili čistu krv.
Takva krv ima prirodan karakter genetske strukture, bez poremećaja u nekoj od krvnih grupa.
Mudrom prehranom od zraka, destilirane vode i žive hrane, negdje u prirodi bez mentalnog stresa, subjekt (JA) ima povjerenje potpuno se predati objektu (živom organizmu tijela). Takvom navikom biološka zaštita je potpuna usklađenost organa, njihovih funkcija, enzima krvi, hormona limfe, razum je uvijek jasna misao i naravno osoba zna da je stvarno tijelo logično minimalno ovisno od prirode koje ga okružuje.
Nitko nije rođen zbog življenja u gradu pod stalnim mentalnim stresom od pretjeranog draženja osjetila, jer promjene nisu prirodne, sve je povećana žurba.
Nitko nije planirao da će rođenjem biti u ulozi čovjeka s posebnim potrebama u životu i ovisan od društva, crkve i novca.
Slobodno življenje nije moguće uz pamet i svijest zbog kulture, jer takvo ponašanje nije moguće bez poremećaja karaktera.
Razumnoj osobi jednostavnost je realnija od bilo kog umišljanja boljih stvari od savršenog života.
Da, zbog svega što znaš, prepun si informacijama i nije ti zamislivo čista krv bez krvne grupe, bez poremećaja genetske strukture i karaktera.
Zato realno odbijaš logiku, navodno je ona tebi surova, a onda te pitam kako se možeš ostvariti bez istine?
Sve što cjelini daje smisao, cilj i svrhu slobode, prirodno je prihvatljivo i jednostavno u životu.
Na drugoj strani ako cjelina ima cilj a sve drugo odbija, s takvim željama za uživanjem na svoj način, stvarno logično nije moguće van materije jer je jedno, apsolutno, bezuvjetno, 100 % i famozno NIŠTA ne fali.
Zato subjekt (JA) žrtvuje tijelo, puni ga mrtvom hranom, lijekovima, drogom, zbog toga ima nejasne želje, umišlja ih, mentalno kasni za vremenom u životu i stvarno stari tijelom.
Zbog takvog rascjepa ličnosti prvo se javi strah, pohlepa, neiskrenost, mržnja ili ponos i ako osoba ne mijenja loše navike i ne prihvati logiku razuma za slobodno znanje, za utjehu će prizvati bolest i nadati se smrti.
Ljubavna inspiracija nije moguća u razumu upravo zbog genetske strukture u poremećaju karaktera zbog krvnih grupa.

- 11:50 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.