utorak, 26.08.2014.

MENTALNO

MENTALNO
Zdravo vitalno tijelo s čistom krvnom slikom u opažanju osjetilima, slike iz prirode jasno razumije i zna praviti razliku u svemu.
Ako isto tijelo u sebi ima punjenje od zraka, vode, hrane, neizbježna je mentalna reakcija u smislu zadržavanja pogleda.
Radi se o pažnji i dopuštenju da se zatvori informatički krug kroz materiju tijela, bez želja za uživanjem u biranom sadržaju, jer je konačno sve jedna materija.
Mentalno stanje je manja ili veća sebičnost i ovisnost od prirode van tijela.
To znači gledaš logično, ali te slike ne dopiru do stanica, jer ih krv sjajem gena ne prenosi i nije moguć uvid iz jedne točke.
Logično u prirodi iznutra je samo inteligencija jasnoće u pinealnoj žlijezdi sabrano od svih stanica.
Kada je krv sluzava, nema prirodnu brzinu strujanja, inspiracije i razuma koje geni postižu u nultoj točki prolazom kroz tjesnac grla, gdje se krv čisti prirodnim jodom.
Bez obzira na fizičko stanje tijela iznutra, razum je moguć s jakom željom i usmjerenom pažnjom, što znači u pitanju je samo dopuštenje trenutka jasnoće.
Tijelo je ograničeni prostor, ali je ipak stvarno inteligentno, živi organizam i volja, samo ako JA sve to dopustim i uskladim svakog trenutka.
Zapravo život i nije moguć u prirodi duže od trenutka, jer ga lako možeš prekinuti zbog neke veće pogreške.
U svakom slučaju mentalno umišljanje nije logično u slobodnom znanju.
Nameće se pitanje zašto se toliko inzistira u društvu na stvaranju naprednih umova još iz djetinjstva.
Odgovor je jednostavan, usporen čovjek misli, poslušan je, ali ne razumije logično, jer je bitniji sistem od njega.
Sistemsko ostvarenje čovjeka je utopija u 21. stoljeću, zato je osvjetljena suvremenost u potpunom mraku bez znanja, gurnuta u energiju metafizike i ludilo psihologije.
Stvarno radovanje nije moguće zbog mentalnog pristupa običnim pojavama.
Ljudi vjeruju tajni, teoretskim preporukama, a logično gaze prirodne vrijednosti, ljudske kvalitete sjajem materije tijela i svijetlost.

- 03:44 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.