ponedjeljak, 25.08.2014.

OVISNOST

OVISNOST
Materijalna ovisnost je najlogičnija potreba, točnije bezuvjetna je, ali samo od svijetlosti sunca u sjaju na vodi. Takav sjaj možeš progutati u svoje gene u krvi dovesti do sjaja, jednostavnim pijenjem destilirane vode.
Recimo mnoge stvari su sjajne, dijamant, zlato, srebro, razni nakit, uglancani predmeti, staklo, ali to ne možeš progutati za bolju krvnu sliku.
Materijalna ovisnost je logična samo u smislu od vlastitog tijela kada je prazno, zdravo i vitalno.
Ovisnost od punjenja u bilo čemu nije logično, kvari razum, karakter, ponašanje i na kraju ne znaš cilj ni svrhu u životu.
Prirodno je držati rupe na tijelu zatvorenim. Dvije rupice na nosu su dovoljne za elementarno ugodno življenje tijelom u prirodi. Kad si žedan upotrebi usta. Kad si gladan najprije napuni tijelo destiliranom vodom, jer ona prodire do svake šupljine, brzo se probavlja, ne možeš uživati u njoj, čisti organizam, sve čini kako je prirodno najbolje.
U medicini su počeli primjenjivati praksu liječenja pretilosti sa specijalnim kapsulama od silikona, jer kada se njima napuniš ne osjećaš glad. To je stvarno primitivno u odnosu na savršenu destiliranu vodu, koja se urgentno daje kao infuzija i još je prirodna transfuzija ako je nekome život potpuno ugrožen.
Ovisnost, razum, znanje, logika, sjaj materije su jedno kao cjelina i kao prirodna potreba kroz čistu krvnu sliku i limfu.
Uživanje u punjenju tijela nije ovisnost nego sebičnost, jer samo dodaješ viškove i od krkanja mrtve hrane hrčeš idiotski jer si praktički u komi od otrovnih plinova iznutra.
Kulturni se lickaju, ali kad im pogledaš krvnu sliku ona liči na mulj i naravno ne razumiju logiku, nego misle fantaziju raja.

- 12:01 - Komentari (0) - Isprintaj - #

<< Arhiva >>

Creative Commons License
Ovaj blog je ustupljen pod Creative Commons licencom Imenovanje-Dijeli pod istim uvjetima.